1. Besöka ett land jag aldrig varit i

2. Sänka pengar till hjälporganisationer

3. Ta studenten

4. Starta en Youtube kanal

5. Släppa människor i min omgivning som ger dålig energi

6. Göra mer saker som gör mig rädd

7. Spendera mer tid med nära och kära

8. Hoppa från en klippa

9. Hitta en bra balans mellan hälsosam mat och "onyttig" mat

10. Läsa en bok 10 minuter varje dag.


11. Åka på safari

12. Börja träna.

13. Åka till paris

14. Lära mig surfa

15. Ha en vegetarisk vecka

16. Tatuera mig

17. Sova under stjärnorna

18. Få bort kroppshetsen (Iallafall en del av den)

19. Flytta hemifrån

20. Spara MASSOR av pengar till framtida resor

21. Anordna fler vin/ spelkvällar

22. Se mer av Sverige

23. Besöka ett exotiskt land

24. Hitta en stabil sovrytm

25. Resa någonstans själv.

26. Tacka "JA" till fler sociala sammanhang

27. Unna mig något fint

Hej på er älsklingar! Två veckor in på det nya året, tänkte jag dela med mig av min bucket list för 2018. Det blev 27 punkter i år med både stora och små grejer som är olika svåra att genomföra, tex punkt nummer 16. Tatuera mig, detta var något jag tänkte göra i somras när jag var på Rhodos. Det blev dock inte av pga av rädsla men fan vad jag ångrar mig! Därför har jag bestämt mig för att 2018 blir året det händer. Punkt nummer 19 är väldigt oklar, flytta hemifrån?!! Detta är något jag jättegärna vill göra, men för tillfället kanske det inte är det smartaste draget. Detta pga jag vill resa så pass mycket till vintern/våren och måste därav spara pengar och att starta upp ett nytt hem är kostsamt. Punkt nummer 6, är en punkt jag tycker alla borde ta del av. Gör mer saker som gör dig rädd! Det gör att vi både växer som person men också tackar ja till fler saker.

Nu har ni fått ta del av min bucket list 2018. Har ni några mål för året?? Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg! Det är väl så man börjar, eller?

Jag har länge velat starta en blogg men det har aldrig riktigt kommit till kritan. Varför? Jag var rädd. Inte direkt för vad folk ska tycka men för att misslyckats. Inte vara tillräckligt bra... fast egentligen fanns det nog en liten oro om vad folk ska tycka och tänka, även fast jag inte vill erkänna det. Det är så jävla stört att man ska stoppas av skräck.Ung och dum....fortfarande ganska ung och dum men numera finns det en känsla av FUCK DOM. Vilket jag tycker varje människa bör ha en smula av.


Tillbaka till mig. Jag är 18 år gammal och bor i lilla Umeå. Jag tar studenten till sommaren och är en extrem känslomänniska. Förstå mig rätt. Det är skillnad på att vara känslomänniska och vara känslig. Känslomänniskor har nära till sina känslor. När jag är glad är jag gladare än någonsin.När jag är arg, blir jag riktigt arg och då kommer det ut det ena och det andra ur min mun hehe. Tur är blir jag väldigt sällan arg. Det kanske händer ungefär en gång var tredje år. Självklart blir jag irriterad ibland som alla andra men det krävs mycket till för att jag ska bli riktigt förbannad.

Nog om mina (nära till hands) känslor. Jag hoppas ni kommer gilla min blogg och fortsätter att läsa!
Puss och Godnatt

Likes

Comments