View tracker

Jag har provat att göra ombre på naglarna tidigare men aldrig fungerat så bra, har då använt mig av foundationsvampar, vet inte om det var dom som sög in mycket av färgen eller om mitt nagellack inte höll kvalité. Har nu köpt ett billigt sett, ett 10-tal svampar och en hållare. Vilken skillnad! Tog högst 30 minuter att göra alla naglarna med underlack, ombre färgerna, ett lager med glitter och sedan ett topplack som avslut. Tycker det blev så fint!

Jag kan visa hur jag gör steg för steg i ett annat inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min senaste design. Jag har använt mig av tre nagellack.

Två lager av Aden cosmetic nr 188 på alla fingrar.

Tre lager av Chit Chat nail varnish (kan tyvärr inte se mer specifikt vad färgen heter) det är färgade glitterpaljetter som ligger i genomskinligt lack, vilket jag valde att måla på lång samt ringfingret på vardera hand.

Avslutningsvis ett lager av topplacket - Seche Vite.

Likes

Comments

View tracker

Har använt mig av en enkel klistermall för att måla motivet. Fäst på målad nagel, fyll i mallen med önskad färg och dra bort direkt. Super enkelt och elegant!

Likes

Comments

Övning ger färdighet.

Öva, öva och öva!

Likes

Comments

Ett av mina äldsta lack, tycker om färgen mycket och den är lätt att jobba med. Skiljer sig väldigt mycket i färg med/utan topplack. Dessa naglar har ett topplack över, visar utan en annan gång.

Jag tycker det är roligt att man kan hitta lack i nästan alla prisklasser. Jag säger inte att det här är lika bra som ett känt märke men man behöver inte köpa dom dyraste nagellacken för att få fin färg. Den här flaskan är av märket ZTIZ som jag har köpt på Dollarstore för 10 kr.

Likes

Comments

Dessa är dom första penslarna som jag äger. Är helt nöjd med fan brush penseln, det är den som är den största och platta men längtar efter att prova alla andra.

Likes

Comments