Nej det skall inte alls bli skönt att lämna detta jävla landet med dess piss väder....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det bara 3 dagar tills jag och älskling åker till Kreta skall bli helt underbart! Till chania kusten blir det i två härliga veckor bara han och jag. En gammal barndoms kompis är där nere nu med några kompisar och båtluffar så dom kommer antagligen och hälsar på oss några dagar innan dom åker hem! Skall bli riktigt kul! Självklart blev det strul med taxi free när vi skulle beställa till dit och hemresan för våran bokning hade inte kommit in i systemet så vi kunde inte beställa varor, så det blev lite kris eftersom sista dagen var igår och det fanns inget att ringa pga att det var söndag. Men till slut fick vi tag i en fax och kunde faxa över våran beställning, och bara för att säkerhetskolla så ringde jag idag och visst låg där en beställning på åsa (naggdji) eller hur hon uttalde mitt efternamn =) rätt var det iallafall inte, men parfymer och sprit får vi i vilket fall och tur var väl det =) whooo.. Skall jag åka hem till jossan och dricka vin? det är frågan..... Vart mycket alkohol på senaste.....

Likes

Comments

Jag bojkottar valborg. Första arbetsdagen sen 15 januari imorgon! Nervöst. Bra att du gick tillbaka till vasa stan rebecka. Håller tummarna! Vad tänkte vi på? =) Fulla och dumma.

Likes

Comments

om exakt 2 timmar föddes jag för 20 år sen.

Likes

Comments

Du behöver inte vara något för att vara någon. du är fin som du är! Tänk på det.

Likes

Comments

Jag har klippt av mitt hår, kallas för "pagen" av sanna....=) Kortare än jag tänk mig. Och jag är trött. Men vad gör det om hundra år?

Likes

Comments

Skall aldrig le åt någon mer, A L D R I G!! Nu är det slut på att försöka få ögonkontakt med folk och sen ge dom ett leende i hopp att få ett tillbaka, bara för att det finns väl inget som kan göra en på bättre humör än glada och tillmötesgående människor. Men tydligen är det jäkligt få av dom, Framförallt vi tjejer...vad är det som är så svårt med att ge en annan tjej ett leende och kanske ett hej? Ser ni oss andra tjejer enbart som ett potentioellt hot? Eller är ni bara födda till bitchar som har som någon försvarsmekanism att titta nedlåtande på varandra eller helt enkelt bara titta bort? Nej finns nog inget direkt eller bra svar på detta, men är iallafall otroligt trött på att jämt försöka le och vara glad när man inte får någonting tillbaka!

Likes

Comments

Mammas kommentar när jag inte ville ha mat ikväll. "Hemma är du en anorektiker men med andra är du ett svullo!" haha

Likes

Comments

EN HUMLA!...i slottskogen! han attakerade mig och Hanna och flög in i mitt vin glas. efter jag hade hält ut honom så tvättade han sig men då öste jag en vatten över honom så han inte skulle flyga på oss igen och då dog han.... det var dagens nyhet.

Likes

Comments

kul att mina nervtrådar i axeln gått av...nej!? ont...ja!.. aja det som är bra är att jag skall träffa söta jossan snart skall gå in och ta ett glad vin inne i stan. åh vad jag har saknat henne! mys! efter regn kommer sol?

Likes

Comments