Hej solstråler!

Først og fremmest undskylder jeg mit fravær fra bloggen, jeg har lidt meget om ørene.

MEN turen går til USA!! Det gør den nemlig til april, hvor jeg rejser 15 dage til henholdsvis San Diego og LA. Jeg rejser med en af mine tætteste og ældste veninder, og det bliver SÅ fedt!

Hvorfor lige de steder? Egentlig skyldes det, at min kæreste skal 3 måneder til San Diego og studere. Derfor starter vores tur hos ham, hvor vi skal bo i 4 dage. Byen er ikke ligeså stor som LA, så derfor har vi valgt kun at tilbringe få dage der, samt at jeg ikke ønsker at komme og “forstyrre” min kærestes ophold, da formålet med hans tur er at studere.

I LA har vi valgt at leje en lejlighed midt i byen, da det gav bedst mening for os. Vi ønsker nemlig eget køkken blandt andet, samt alle de andre faciliteter der hører med i en lejlighed, frem for et hotelværelse. Vi har allerede en masse ting planlagt, som vi meget gerne vil opleve på turen, men der er stadig nogle tomme dage, hvor der er plads til flere ideer, eller spontane ture, og selvfølgelig shopping!

Hvis I sidder inde med nogle forslag eller ideer, er I velkomne til at skrive.

Jeg glæder mig ihvertfald helt vildt!

Kisses

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej solstråler

Jeg ved ikke med jer, men jeg ELSKER jul! I år synes jeg, at det er meget lettere at komme i julestemning og nyde det fuldt ud. Sidste år gik jeg jo i 3.g, hvor vi skrev srp i december måned, hvilket gjorde, at julestemningen var lidt svær at finde frem.
I år arbejder jeg i en vuggestue, hvor der både er julepynt og julemusik, jaaaa, så hyggeligt! Plus det faktum at jeg har helt fri, når jeg har fri.. der er altså ingen lektier eller opgaver der venter derhjemme.

Min familie ser julekalender sammen hver aften, jeg har to små brødre og de elsker, at vi alle sidder samlet og ser det, hvilket jeg selvfølgelig også gør. Det er sådan en god mulighed for at hygge sig med hele familien, som man måske lidt glemmer ellers.

Jeg håber at I nyder december måned ligeså meget som jeg, og også er kommet lidt i julestemning!

Kisses

Likes

Comments

1 Her / 2 Her / 3 Her / 4 Her / 5 Her

Hej Solstråler

Først og fremmest så er jeg ked af den lange pause fra bloggen, men det har jeg lige haft brug for.

Jul er noget af det BEDSTE jeg ved! Og jeg tænkte at lidt inspiration til ønskelisten, altid er godt. Jeg har samlet et lille udpluk af nogle af mine egne ønsker, og jeg håber at det måske kan sætte gang i tankerne, hvis nu man er lidt i tvivl om hvad man kan ønske sig.

Kisses

Likes

Comments

Hej solstråler

Så ramte vi mandag, og endnu engang har jeg ikke fået lagt "ugens opture" ud, søndag.
Jeg må nok bare konstatere, at det er søndag eller mandag det kommer ud, haha.

Sidste uge har som altid været fuld af arbejde, og hvis jeg husker rigtigt, var der ikke som sådan noget opture, før vi ramte weekenden.

1) Fredag havde jeg min sidste vagt på restaurant Arken. Det er ikke som sådan en optur, for jeg har VIRKELIG været glad for det! Men! Det betyder samtidig, at jeg har lidt mere frirum, og tid til andre ting, end kun at arbejde. Det blev lidt hårdt i længden, at have et fuldtidsjob om dagen, og så tjener job om aftenen.
Heldigvis er det ikke et farvel, men på gensyn! Jeg er nemlig så heldig, at de gerne vil bruge mig i nødsituationer, hvilket jeg er glad for!

2) Lørdag var jeg på vintagemarked på Egholm Slot, sammen med en af mine bedste veninder.
Det var SÅ hyggeligt! Der var så mange fine ting, og vi sluttede af med et stykke kage og en kop kaffe. Det er helt klart er sted, jeg godt kunne finde på at besøge en anden gang!

3) Lørdag aften var jeg til fødselsdag hos min farmor. Jeg elsker når hele familien er samlet, det er noget af det bedste jeg ved! Vi fik rigtig lækkert mad, spillede spil og snakkede en masse!

4) Søndag lavede jeg en spontan aftale, med en anden af mine tætteste veninder. Vi opdaterede hinanden, med de forskellige ting i vores hverdag, og så endte vi med ægte søndags mad, nemlig MacDonald's! Vi købte simpelthen McD og så en god film - så hyggeligt!

Jeg håber at jeres uge var super, og at den igangværende bliver ligeså god!

Kisses

Likes

Comments

Hej solstråler!

Det er ingen hemmelig at jeg elsker MAC cosmetics, og har gjort det siden jeg fik kendskab til mærket. Jeg elsker makeup, og jeg elsker at "lege" med det, men samtidig er jeg ikke typen der har flere skuffer fuld af det.

Jeg elsker læbestift! Det kan simpelthen gøre alt for et look! Mine yndlings er helt klart fra MAC, de er SÅ lækre!

Min absolut favorit hedder "Mocha", og er en satin finish. Det er lige sådan en farve, som jeg synes passer til mine læber. Den er ikke for meget, men samtidig er det tydeligt at den er der.

På billederne her i indlægget, har jeg valgt ikke at have mascara på, fordi jeg gerne ville lægge fokus på læberne, og kun der! Personligt kan jeg godt lide det look det giver, men jeg ved at mange ville vælge, at tage mere makeup på.

Jeg håber at I, ligesom jeg, er vild med farven!

Rigtig god torsdag
Kisses

Likes

Comments

Hvem er du og hvad handler din blog om?

- Mit navn er Rikke, og jeg er 19 år gammel. Jeg afsluttede STX i Juni og holder nu sabbat år. Jeg er en glad pige, med stor interesse for mode og makeup. Dette er mit brændstof i livet, og det er her jeg sætter mine mål. Min blog handler derfor om disse ting, men med et twist af personlige indlæg. Jeg kan godt lide at bruge bloggen til lige det der falder mig ind.

Hvad begynder din dag med?

- Min dag begynder altid med, at jeg tjekker de sociale medier

Hvad slutter din dag ofte med?

- Min dag slutter ofte med en kop te og en god serie eller Zulu i selvskab med min kæreste

Hvor ser du dig selv om 5 år?

- Om 5 år ser jeg mig selv være ved enden af en uddannelse, jeg bøvler dog stadig lidt med, hvilken en jeg skal vælge. Der er klart to som vækker min interesse. Udover det, så tænker jeg, at jeg til den tid har fået egen sted at bo.

Hvad er dit bedste makeup tip, hvis du kun må vælge et?

- Uhh der er mange gode tips, men noget der har drillet mig meget igennem tiden, er eyeliner. Mit bedste tip må derfor være at man kan bruge et lille stykke papir eller tape til at ligge langs øjet, hvor man vil have sin eyeliner, også kører penslen langs papiret, og dermed få den perfekte streg. Dette tip, kan man også bruge til andre ting, som contour eller øjenskygge.

Hvilke billeder fra din egen instagram er dine yndlings og hvorfor?

1. 1. Jeg synes det her billede har et dejlig varmt udtryk. Det var aften, solen var ved at gå ned, og så jeg smiler og ser glad ud. Jeg elsker også det klassiske outfit, og ikke mindst hårbåndet fra NoaNoa.

Rikkes instagram: rikkemulbjerg

2. 2. Dette billede er fyldt med farver, energi og ikke mindst blomster. Jeg har et eller andet for blomster. Det gør mig glad i låget og får mig til at føle mig godt tilpas.

Rikkes instagram: rikkemulbjerg

3. 3. Dette billede er fra min ferie til Mallorca med min søster. En vildt dejlig og tiltrængt ferie. Billedet er dejligt afslappende og hvem kan ikke lide palmer??

Rikkes instagram: rikkemulbjerg

Er du mest til online shopping eller butik?

- Jeg foretrækker helt sikkert butik. Der er ikke noget værre end at modtage en pakke hvor alle str. er forkerte og så skulle vente længere på, at de rigtige kommer, og bøvl med Post Danmark. Udover det kan materialet nogle gange snyde, og det er også ret ærgerligt. Jeg har altid elsket en god shopping tur, hvor man kan prøve tøjet og få de str. der passer og er det man forventer. Også kan man jo tilføje noget café hygge!

Hvilken dag er din yndlings dag på ugen?

- Det er fristende at sige fredag, da det er jo er dagen op til weekenden. Men jeg tror faktisk det er søndag. Søndag kan jeg godt lide, fordi der er en helt bestemt stemning over dagen. Da jeg gik i skole hadede jeg søndag (hvorfor mon) Men nu synes jeg altså, at det er en helt vildt hyggelig dag. Man render rundt i hygge tøj, drikker kaffe, ser serie, ordner ting (gør klar til ugen), laver ansigtsmaske osv. Og det er altså endnu bedre hvis det så regner haha, så bliver stemningen bare endnu hyggeligere.

Hvor finder du din inspiration?

- Jeg finder udelukkende min inspiration på Instagram, kan bruge flere timer der haha.

Dit sidste køb? Og næste?

- Mit sidste køb var et par støvler fra Bianco, som jeg er sindssygt glad for. Det næste køb bliver nok en efterårsjakke, jeg har kigget lidt på.. den skal nok komme på bloggen hvis det bliver den!

Hvor ville du helst rejse til og hvorfor?

- Jeg ville helt klart helst rejse til USA. Jeg synes USA er et mega spændende land. Jeg har før været i NYC, men kunne godt tænke mig at komme til Californien, Los Angeles, Las Vegas og mange flere steder! USA fascinerer mig bare helt vildt, jeg tror det er det her med, at et land kan have så mange forskellige steder.

Hvad får dig altid til at grine?

- Min kæreste kan altid få mig til at grine, eller helt vildt dårlige og platte jokes haha.

Hvad laver du til dagligt?

- Lige nu arbejder jeg i Bianco og så har jeg fået job hos MAC cosmetics. Udover det er jeg blevet vikar i en vuggestue, jep jeg har nok at se til haha. Men jeg nyder alle jobs sindssygt meget, og lige nu er det det der fungerer for mig. Vuggestuen er trods alt kun vikar, så jeg kan altså blive ringet op for at skulle hjælpe. Vuggestuen er nok en lidt overraskende side af mig, da jeg på de sociale medier kun deler mode og makeup. Men en stor del af mig, har altid elsket børn, og at kunne arbejde med dem, gør mig vildt glad, det giver en helt anden livsglæde.


Likes

Comments

Hej solstråler!

Mandagen er igang og weekenden er forbi, hvilket betyder at det er tid til en "ugens opture"!

Egentlig ville jeg smide indlægget op om søndagen, men min weekend har bare været så fuld af aftaler.

Som sagt er det vigtigt at fokusere på alle de positive ting, i en hverdag der noglegange føles tung og svær at overskue!

1) Den første optur må være torsdag, her var jeg med sødeste @Rikkemulbjerg i Vallensbæk. Hun skulle nemlig til prøve som medarbejder hos MAC cosmetics! Det kan I læse meget mere om inde på hendes blog. Men ihvertfald var jeg med som "model", hvilket var en super sjov oplevelse!

2) Lørdag var jeg ude og spise med nogle veninder, hvor vi derefter tog ind til Køge by fordi der var Køge festuge. Her hørte vi musik og hyggede med en masse andre af vores venner - super hyggeligt!

3) Igår, søndag, var jeg til familie-dag med min kærestes familie. Det var fra om formiddagen, og vi var først hjemme igen om aftenen. Rigtig hyggelig dag, i et fint sommerhus ud til vandet, og vejret var jo bare helt fantastisk igår! Så alt i alt en super dag også.

Det var ugens opture for denne gang. Jeg håber at I har haft en dejlig uge, og at den nye er blevet skudt godt i gang!

Kisses

Likes

Comments

1) Her 2) Her 3) Her 4) Her 5) Her 6) Her

Hej Solstråler!

August er ved at lakke mod enden, og det betyder at efteråret er på vej! Jeg vil ikke sige at efterår er min yndlings årstid, men det er bestemt heller ikke det værste! For mit vedkommen betyder efterår; varme trøjer og hyggelige regnvejrsdage.
I den anledning har jeg fundet nogle, efter min mening, virkelig lækre og ret billige efterårstrøjer!

Jeg tror min personlige favorit er den gule! Jeg håber at det kan give lidt inspiration, og efterårsstemning <3

Kisses

Likes

Comments

Hej Solstråler!

Så blev det søndag, hvilket fra min side af betyder afslapning!
Jeg synes det har været en hård uge - min første uge som fuldtidsansat, men jeg mener nu alligevel at det er vigtigt at fokusere på de positive ting i hverdagen!
Derfor har jeg valgt at lave dette indlæg, hvor jeg fortæller om ugens opture, hvilket måske bliver en fast ting, her på bloggen!

1. Den første optur var helt klart i tirsdags, hvor jeg efter arbejde, mødtes med nogen virkelig savnede veninder! Vi lavede aftensmad sammen, og snakkede om alt det forsømte, hvilket var SÅ rart!

2. Den anden optur var onsdag aften. Her tog jeg ind til København efter arbejde, hvor jeg mødtes med min kusine og min brors kæreste. Vi tog hjem til min kusine, i hendes lejlighed, hvor hun lavede det lækreste mad til os, og hvor vi også bare snakkede og hyggede helt vildt!

3. Tredje optur var igår, lørdag. Jeg var til 50 års fødselsdag med min kærestes familie, hvilket var super hyggeligt! Der var lækkert mad, og vi tilbragte dagen med hele hans familie, hvilket altid er en fornøjelse!
Frederik og jeg tog så hjem i ordentlig tid, da vi fik besøg ved 00 tiden, af Frederiks ven og hans kæreste. Vi skulle hygge os hele natten, da vi ville se boksekamp kl 6 i morges! Det endte dog med at Cecilie og jeg tog os en lur mellem kl 2:00 - 4:30! Men det var super hyggeligt, og vi fik set kampen!

4. Fjerde og sidste optur, er helt klart ugen til sammen! Det her med, at have fået en struktureret hverdag, og at have noget at stå op til, er helt klart noget jeg har savnet!

Det var ugens opture! Jeg håber at I har haft en dejlig uge, og får en rigtig hyggelig søndag!

Kisses

Likes

Comments

Hej Solstråler

Jeg beklager mit fravær fra bloggen, men som overskriften indikerer, har jeg fået fuldtidsjob!

Det er super dejligt at komme igang igen, og have en struktureret hverdag, men hold nu op hvor er det hårdt! Det tager virkelig på mit overskud! Udover fuldtidsjobbet, har jeg stadig mit "gamle" job, og er derfor på fuldtidsarbejde om dagen, og så mit tjener job nogle af aftnerne.
Det er rigtig svært at gå fra, at lave stort set ingenting, til at arbejde hele tiden, og derfor har jeg ikke haft det store overskud til bloggen, hvilket jeg er super ked af!

Jeg skal gøre mit bedste for at opdatere lidt oftere, så det håber jeg at I kan bære over med!

Ellers vil jeg bare ønske jer alle en super god mandag aften!

Kisses

Likes

Comments

Hej solstråler

Jeg vil våge at påstå at mit yndlings måltid, er frokost. Selvfølgelig ikke hvis man snakker madpakker og rugbrødsmadder, men når man har god tid til at lave noget lækkert, er det klart det måltid jeg foretrækker!

Idag lavede jeg rispapirruller eller vietnamesiske forårsruller, som andre kalder det. Det er en ret jeg selv elsker rigtig meget, igen fordi man kan putte præcis det i, man selv ønsker.
Jeg laver dem som reelt uden kød, men idag var der kylling i, det er jo en smagssag hvad man foretrækker.

Du skal bruge:

- Rispapir

- Nudler (efter behov)

- En masse grønt

- Evt. noget kød

- Noget dyppelse (efter behov)

Det jeg kom i dem idag, kan I se på billederne herunder.

Man skal egentligt bare gøre rispapiret vådt, sådan så det bliver mere "slatten", derefter ligger man det fladt på bordet, og fylder tingene i.

Man skal passe på med at fylde for meget i, da det ellers bliver svært at rulle den sammen.
Men herefter rulles den, gerne lidt stramt da fyldet ellers vil falde ud. Til sidst skærer jeg dem i mindre stykker, så de er nemmere at spise, men man kan også sagtens spise dem hele.

Så lægges de på et fad eller en tallerken, og så er det egentlig bare at gå igang! Vi valgte at bruge sushi-soya til at dyppe i, men man kan stort set bruge alt.

Håber at I kunne lide det, og evt. selv har lyst til at give det et forsøg. Det smager så skønt og det tager ikke så lang tid!

Fortsat god onsdag <3

Kisses

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej solstråler

Hverdagen er så småt igang for de fleste nu! Imens jeg endnu ikke har et job, føler jeg det er svært at få en rutine præget hverdag. Idag prøvede jeg at stå lidt tidligere op end jeg plejer, jeg gik ned og lavede kaffe, som jeg hyggede med i sofaen, og derefter tog jeg mig sammen til at tage op og træne!

Efter træning tog jeg et smut i netto, hvor Frederik var på arbejde. Jeg skulle købe lidt til frokosten, som endte med at blive super simpelt men rigtig lækker!

Da Frederik havde fri, skulle vi hente hans kusine, som vi skulle ud og spise sushi med! Det var vores fælles studentergave fra hende, super lækkert og rigtig god ide!

Efter vi havde spist, kørte vi Astrid hjem og nu ligger vi bare i sengen og sunder os, ovenpå alt maden! Er jeg den eneste der altid spiser ALT for meget sushi? Haha! 

Alt i alt en super god tirsdag! Jeg glæder mig nu stadig, til der kommer mere hverdag og mindre "ferie" indover. 

Jeg håber at I kunne lide at se "min dag i billeder", jeg synes selv det er rigtig hyggeligt sådan noget!
Og så håber jeg at jeres tirsdag har været skøn! 

Kisses

Likes

Comments

Hej solstråler

Som nogen af jer måske ved, afsluttede jeg min studentereksamen her i juni, og skal nu have et sabbatår.
Beslutningen om at tage et sabbatår var ikke svær for mig, jeg vidste at jeg gerne ville have en pause fra skolebænken, for så at have endnu mere blod på tanden næste år. Samtidig ved jeg også allerede, hvad jeg gerne vil ind og læse, og jeg føler mig derfor ret sikker på at jeg nok skal komme igang med skolen igen til næste sommer - med mere kampgejst!

Jeg tænkte at det måske kunne være interessant at fortælle lidt om mine planer i løbet af året, og jeg har derfor valgt at inddele det i nogle overskrifter, så det er lidt lettere at få det hele med. Dog vil jeg anbefale at finde en kop kaffe eller lign. da det er et ret langt indlæg - jeg håber dog at I stadig vil læse med!

Arbejde
Jeg kunne super godt tænke mig et studierelateret arbejde, da jeg gerne vil bruge mit sabbatår konstruktivt, og derfor leder efter noget, hvor jeg kan få erfaring indenfor det emne jeg skal viderestudere. Problemet med det er dog, at de fleste firmaer ikke sætter annoncer ud med den slags arbejde, og jeg derfor selv skal opsøge dem, hvilket jo selvfølgelig gør det hele lidt mere vanskeligt og svært at finde.
Nu tænker I sikkert hvad det er jeg gerne vil læse, for det lyder måske lidt underligt, haha! Jeg skal læse Dansk på Københavns universitet, men det er med fokus på medie og kommunikation, og derfor leder jeg efter et job indenfor noget marketings relateret noget.

Jeg søger stort set hver dag, så jeg håber da at det giver pote på et tidspunkt, og indtil da, har jeg deltidsjob på en restaurant, hvor jeg er tjener, og udover det hjælper jeg en dreng med lektier en gang om ugen og sådan lidt.

Rejser
Selvfølgelig skal der være en overskrift med rejser, når det handler om sabbatår. Desværre må jeg nok skuffe lidt, i denne kategori. Jo, jeg skal da ud og rejse - men det bliver højst sandsynligt ikke en opdagelses / eventyrs rejse, som mange andre bruger sabbatåret på. Det ville helt sikkert være mega fedt, og det er nok noget de fleste gerne vil opleve, jeg har altså bare valgt at prioritere at bruge mine penge anderledes (hvilket I kan læse i næste overskrift). Frederik og jeg har da snakket om nogle mindre rejser, vi planlægger blandt andet at tage til Rom, til jul, og det vil ikke undre mig, hvis det bliver til flere små ture end det!

Lejlighed
Nu kommer vi så til det, som jeg gerne vil prioritere mine penge på, nemlig at flytte hjemmefra og finde en lejlighed! Frederik og jeg kigger rigtig meget på lejligheder for tiden, og vi har også skrevet os op til nogle stykker. Vi har dog først planer om at flytte i slutningen af sabbatåret, sådan omkring studiestart, så vi har hele året til at spare penge op.
Vi skal begge studere i København, og vil super gerne bo derinde omkring, dog ender det nok med at blive lidt udenfor byen! Det er ikke billigt at flytte hjemmefra, og derfor har vi valgt at vi gerne vil komme så godt fra start som muligt, og derfor har vi skåret ned på alt det med rejser, som jo ellers er virkelig tiltalende!

Personlige planer
Det tror jeg var alle de "store" planer. Personligt har jeg også nogle ting jeg gerne vil i sabbatåret.
Tatovering: Jeg har ville have have en (eller flere) tatoveringer i laaaaaang tid! Og jeg har besluttet at jeg ihvertfald skal have én i sabbatåret, men jeg kan forestille mig at det bliver til flere. Jeg ved præcis hvad jeg gerne vil have, og jeg har ville have det i nogle år efterhånden, så jeg føler mig sikker i valget!

Farve hår: Det lyder måske lidt plat, og som en lidt ligegyldig ting. Jeg blev klippet ret kort håret (i forhold til hvad jeg er vant til) her for et par måneder siden, og jeg har lige siden gerne ville have farvet mit hår lysere! Jeg har prøvet at få farvet hår før, men ikke noget vildt, og ofte ikke noget man sådan lagde mærke til, hvilket jeg godt kunne tænke mig. Så jeg har besluttet at jeg inden alt for længe skal have farvet mig hår lysere!

Jeg tror at det var de ting der fylder mest lige nu. Jeg er sikker på at der kommer ændringer eller ihvertfald tilføjelser til mine planer over sabbatåret! Jeg håber rigtig meget at I kunne lide indlægget, og at det ikke var alt for kedeligt at læse, haha!
Ellers må I have en dejlig mandag!

Kisses


Likes

Comments

Hej Piger

En af mine favorit ting at spise til morgenmad er helt klart en smoothie bowl! Jeg elsker at man kan putte præcis det i, man ønsker, og toppe det med stort set alt.

Jeg vil påstå at jeg aldrig laver 2 ens smoothie bowls, da jeg altid tager den lidt på gefühlen, og det afhænger altid af hvad vi lige har. I morges lavede jeg denne lækre sag!

En af de bedre, hvis jeg selv skal sige det, haha.

I denne her kom jeg en god håndfuld frosen spinat, en god håndfuld frosne blandede bær, en hel moden banan, 2 spsk. neutral skyr og et skvæt kold vand.

Toppingen bestod af chiafrø, hele mandler og frosne bær (de samme som der er i selve smoothien).

Super lækker morgenmad, som også mætter rigtig godt!

Resten af dagen skal jeg bare gøre rent, og så skal jeg på arbejde senere. Jeg håber at I får en dejlig torsdag, og at I kunne lide denne slags indlæg <3

Kisses

Likes

Comments

Hej Piger

Jeg er ked af at der er gået nogle dage uden indlæg, men jeg har tilbragt weekenden og mandagen i sommerhus, hvor internettet var begrænset, og jeg derfor ikke har haft mulighed for at lægge noget op.

Som sagt har jeg været i sommerhus, min kæreste (Frederik) og jeg tog afsted lørdag morgen, og kom hjem igår aftes. Sommerhuset ligger oppe ved Sjællands Odde, lige ud til vandet - SÅ smukt!

Lørdagen tilbragte vi i hinandens selskab, vi gik tur, snakkede og drak en masse vin - rigtig kærestehygge!
Søndag kom Frederiks mormor og hans lille kusine på 8 år, det er nemlig hans mormors sommerhus. Dem hyggede vi også bare med, gik en masse ture, ordnede lidt have, lavede lækkert mad, spillede spil; alt det, der hører med til at være i sommerhus - ihvertfald i min optik.

Frederik og jeg tog som sagt hjem igen mandag aften, hvor hans mormor og kusine skal være der helt til fredag, men vi har begge arbejde og sådan lidt.

Alt i alt nogle super hyggelige dage!

Resten af ugen skal jeg som sagt arbejde, og så har jeg en tandlæge tid imorgen, jeg skærer nemlig alt for meget tænder, hvilket I ved hvis I har læst mit indlæg "10 facts om mig" det vil være linket her!
Derudover skal jeg en masse lørdag, både i familiens tegn og til en venindes 19 års fødselsdag, det bliver super hyggeligt! Jeg håber at I har haft en dejlig weekend, og har en god uge foran jer.

Jeg vil lige putte lidt stemningsbilleder fra sommerhuset ind her til slut.

Kisses

Likes

Comments

Hej piger

Når det handler om hudpleje og ansigtsmasker, er min ultimative favorit Origins.
Jeg har 3 absolut yndlings, som jeg lige vil fortælle lidt om.

Den første her hedder "Drink Up Intensive".
Det er en overnight maske, som fugter huden helt utroligt! Jeg elsker at vågne op, efter at have haft den på, min hud er simpelthen SÅ blød og lækker!

Man skal selvfølgelig ikke bruge den hver dag, jeg mener at de anbefaler et par gange om ugen, hvilket jeg også selv gør. Jeg plejer at massere den ind i huden, og jeg tager et medium tykt lag på.

Ihvertfald en af mine yndlings masker, som jeg kun kan anbefale!

Den næste her hedder "Clear Improvement".

Den renser ens porer, ved hjælp af aktivt kul, som fungerer som en magnet der hiver snavset ud.

Denne her er jeg rigtig glad for! Jeg bruger den cirka 1 gang om ugen, da det ikke er nødvendigt for mig at bruge den oftere, men man kan bruge den efter behov.

Jeg lader den sidde på til jeg mener den er tør, og derefter tager jeg en klud med relativt varmt vand på, og "tørrer" masken af.

Effektiv og anbefalelsesværdig maske!

Den sidste hedder "Out of Trouble".

Det er en 10 minutters maske, som hjælper på problem-hud.

Denne her er jeg især glad for, inden jeg skal noget vigtigt. Jeg bruger den inden jeg lægger min makeup, hvis jeg føler at mine urenheder er værre end normalt.
Selvfølgelig fjerner den ikke urenhederne, men den reducerer dem og mindsker rødmen omkring, samt absorberer fedt.

Det jeg virkelig godt kan lide ved den, er at man kan mærke at den går ind i huden og hjælper! Det stikker sådan lidt, hvilket jeg personligt rigtig godt kan lide!

Det var mine 3 absolut favoritter! Alle 3 virkelig anbefalelsesværdige! De kan alle købes i Matas, og på Origins hjemmeside.

Jeg håber at I kunne bruge det til noget, og ellers har en dejlig fredag <3

Kisses

Likes

Comments

Hej piger

Jeg tænkte at det kunne være sjovt at lave en "10 facts om mig", da det også vil give jer en mulighed, for at lære mig bedre at kende.

• Jeg er 164cm høj

• Jeg har 3 brødre, og er derfor den eneste pige i søskendeflokken. En på 22 år, en på 12 år og en på 9 år (vi har alle samme forældre)

• Jeg har været sammen med min kæreste i sammenlagt 2,5 år

• Jeg ELSKER kaffe, og kan ikke gå en dag uden!

• Jeg er et ret introvert menneske, og bryder mig ikke om fx at tale i store forsamlinger

• Jeg skærer utrolig meget tænder om natten, haha!

• Jeg er et meget selvstændigt menneske, og bryder mig ikke om at andre bestemmer for meget over mig

• Jeg har boet det samme sted hele mit liv

• Jeg kan blive helt sur, hvis jeg synes mit værelse er rodet, hvilket ofte går ud over min kæreste, haha!

• Jeg er vildt dårlig til at bruge mange penge, og skal altid overveje det en ekstra gang

Det var 10, måske der kommer flere på et tidspunkt... måske med min kæreste og veninders facts om mig?

Jeg håber at I får en dejlig dag, jeg skal selv på arbejde her senere, men det er okay at få tjent lidt penge.

Kisses

Likes

Comments

Hej Piger

Igår var en dejlig dag, jeg var nemlig i København med en veninde, hvilket er hundrede år siden.
Det var super dejligt at få snakket en masse, og bare venindehygget.

Vi var begge kommet hjemmefra uden morgenmad, så vi besluttede os for at starte med at spise noget morgenmad/frokost på 42Raw - super lækkert!

Derefter tog vi tilbage til strøget, hvor jeg skulle have mine 2 øjenbryns produkter, da jeg var løbet tør og de sidste par dage har haft måtte ty til andre produkter, hvilket de fleste piger nok ved ikke er det fedeste, haha!

Resten af tiden hyggede vi bare, kiggede i butikker og sluttede af med en shake fra Joe & The Juice, hvilket jo altid er lækkert.

Idag passer min kæreste og jeg en 4 måneder gammel schæferhund, SÅ SØD!
Jeg håber også at I havde en god tirsdag, og jeres dag idag bliver ligeså god.

Kisses

Likes

Comments

Hej piger

Så blev det mandag og en ny uge er skudt igang.
Personligt kan jeg nu meget godt lide mandage, det giver mig en følelse af at et nyt kapitel starter. Der skal planlægges mål for den kommende uge, og man har mulighed for at starte på en frisk. Mandage er selvfølgelig altid sjovere, når dagen ikke står på skole, men jeg føler stadig at dagen skal bruges fornuftigt.

Som jeg skrev tidligere, så er min ferie "slut", jeg skal bruge min tid på at søge en masse jobs, samt arbejde på mit nuværende. Jeg har faktisk ikke så mange flere planer i denne uge, andet end at jeg skal til København med en veninde imorgen, da jeg mangler nogle af mine hverdags produkter.

Derudover betyder slut på ferien, også slut på min pause fra træning... Jeg har ikke trænet siden før jeg blev student. Der var simpelthen så meget at se til i den periode, og da jeg så kom hjem fra Kreta, var det svært at komme igang igen, hvilket er lidt ærgerligt da jeg ellers var inde i en god periode før det. Men det er slut nu, og jeg skal igang igen!

Jeg håber at I får en dejlig start på ugen, og nyder dagen, trods det er en mandag <3

Knus og kys

Likes

Comments

Hej piger

Når det handler om weekendplaner, har jeg altid haft det meget ambivalent. På den ene side elsker jeg at få noget ud af dagene, og jeg kan få en følelse af at jeg har spildt tiden, hvis jeg ikke foretager mig noget. På den anden side føler jeg, at weekenden netop skal bruges på at lave "ikke noget", se serier, drikke kaffe og bare slappe af.

Igår var en dag hvor jeg lavede ingenting, men samtidig havde en følelse af at der skulle ske noget, så min kæreste og jeg tog en spontan tur i biffen. Vi så "Spider-man: Homecoming", super fed film og kan klart anbefales!
Det var rigtig hyggeligt og dejligt at få lidt kærestetid, da de sidste mange dage har stået på familiesammenkomster, hvilket der ikke er noget i vejen med, men det er nu rart at være lidt alene også.

Idag, lørdag, skal min kæreste og jeg til årets sidste studentergilde. Min veninde har valgt først at holde det nu, så det bliver super hyggeligt at se dem alle og nyde den sidste snært af studenter-tiden.

Imorgen tror jeg at vi skal holde en "rigtig-søndags-dag", afslapning, serier og en masse kaffe. Mandag slutter ferien nemlig for mit vedkommen, i den forstand at jeg skal søge en masse jobs hver dag, samt arbejde på mit nuværende job, hvilket også er helt fint.

Det var egentlig mine weekendplaner, ikke så spændende endda, men det behøver det jo heller ikke altid at være.
​Jeg håber at I nyder jeres weekend <3 

Knus og kys

Likes

Comments