Nyt indlæg

Hej Solstråler

Jeg beklager mit fravær fra bloggen, men som overskriften indikerer, har jeg fået fuldtidsjob!

Det er super dejligt at komme igang igen, og have en struktureret hverdag, men hold nu op hvor er det hårdt! Det tager virkelig på mit overskud! Udover fuldtidsjobbet, har jeg stadig mit "gamle" job, og er derfor på fuldtidsarbejde om dagen, og så mit tjener job nogle af aftnerne.
Det er rigtig svært at gå fra, at lave stort set ingenting, til at arbejde hele tiden, og derfor har jeg ikke haft det store overskud til bloggen, hvilket jeg er super ked af!

Jeg skal gøre mit bedste for at opdatere lidt oftere, så det håber jeg at I kan bære over med!

Ellers vil jeg bare ønske jer alle en super god mandag aften!

Kisses

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej solstråler

Jeg vil våge at påstå at mit yndlings måltid, er frokost. Selvfølgelig ikke hvis man snakker madpakker og rugbrødsmadder, men når man har god tid til at lave noget lækkert, er det klart det måltid jeg foretrækker!

Idag lavede jeg rispapirruller eller vietnamesiske forårsruller, som andre kalder det. Det er en ret jeg selv elsker rigtig meget, igen fordi man kan putte præcis det i, man selv ønsker.
Jeg laver dem som reelt uden kød, men idag var der kylling i, det er jo en smagssag hvad man foretrækker.

Du skal bruge:

- Rispapir

- Nudler (efter behov)

- En masse grønt

- Evt. noget kød

- Noget dyppelse (efter behov)

Det jeg kom i dem idag, kan I se på billederne herunder.

Man skal egentligt bare gøre rispapiret vådt, sådan så det bliver mere "slatten", derefter ligger man det fladt på bordet, og fylder tingene i.

Man skal passe på med at fylde for meget i, da det ellers bliver svært at rulle den sammen.
Men herefter rulles den, gerne lidt stramt da fyldet ellers vil falde ud. Til sidst skærer jeg dem i mindre stykker, så de er nemmere at spise, men man kan også sagtens spise dem hele.

Så lægges de på et fad eller en tallerken, og så er det egentlig bare at gå igang! Vi valgte at bruge sushi-soya til at dyppe i, men man kan stort set bruge alt.

Håber at I kunne lide det, og evt. selv har lyst til at give det et forsøg. Det smager så skønt og det tager ikke så lang tid!

Fortsat god onsdag <3

Kisses

Likes

Comments

Hej solstråler

Hverdagen er så småt igang for de fleste nu! Imens jeg endnu ikke har et job, føler jeg det er svært at få en rutine præget hverdag. Idag prøvede jeg at stå lidt tidligere op end jeg plejer, jeg gik ned og lavede kaffe, som jeg hyggede med i sofaen, og derefter tog jeg mig sammen til at tage op og træne!

Efter træning tog jeg et smut i netto, hvor Frederik var på arbejde. Jeg skulle købe lidt til frokosten, som endte med at blive super simpelt men rigtig lækker!

Da Frederik havde fri, skulle vi hente hans kusine, som vi skulle ud og spise sushi med! Det var vores fælles studentergave fra hende, super lækkert og rigtig god ide!

Efter vi havde spist, kørte vi Astrid hjem og nu ligger vi bare i sengen og sunder os, ovenpå alt maden! Er jeg den eneste der altid spiser ALT for meget sushi? Haha! 

Alt i alt en super god tirsdag! Jeg glæder mig nu stadig, til der kommer mere hverdag og mindre "ferie" indover. 

Jeg håber at I kunne lide at se "min dag i billeder", jeg synes selv det er rigtig hyggeligt sådan noget!
Og så håber jeg at jeres tirsdag har været skøn! 

Kisses

Likes

Comments

Hej solstråler

Som nogen af jer måske ved, afsluttede jeg min studentereksamen her i juni, og skal nu have et sabbatår.
Beslutningen om at tage et sabbatår var ikke svær for mig, jeg vidste at jeg gerne ville have en pause fra skolebænken, for så at have endnu mere blod på tanden næste år. Samtidig ved jeg også allerede, hvad jeg gerne vil ind og læse, og jeg føler mig derfor ret sikker på at jeg nok skal komme igang med skolen igen til næste sommer - med mere kampgejst!

Jeg tænkte at det måske kunne være interessant at fortælle lidt om mine planer i løbet af året, og jeg har derfor valgt at inddele det i nogle overskrifter, så det er lidt lettere at få det hele med. Dog vil jeg anbefale at finde en kop kaffe eller lign. da det er et ret langt indlæg - jeg håber dog at I stadig vil læse med!

Arbejde
Jeg kunne super godt tænke mig et studierelateret arbejde, da jeg gerne vil bruge mit sabbatår konstruktivt, og derfor leder efter noget, hvor jeg kan få erfaring indenfor det emne jeg skal viderestudere. Problemet med det er dog, at de fleste firmaer ikke sætter annoncer ud med den slags arbejde, og jeg derfor selv skal opsøge dem, hvilket jo selvfølgelig gør det hele lidt mere vanskeligt og svært at finde.
Nu tænker I sikkert hvad det er jeg gerne vil læse, for det lyder måske lidt underligt, haha! Jeg skal læse Dansk på Københavns universitet, men det er med fokus på medie og kommunikation, og derfor leder jeg efter et job indenfor noget marketings relateret noget.

Jeg søger stort set hver dag, så jeg håber da at det giver pote på et tidspunkt, og indtil da, har jeg deltidsjob på en restaurant, hvor jeg er tjener, og udover det hjælper jeg en dreng med lektier en gang om ugen og sådan lidt.

Rejser
Selvfølgelig skal der være en overskrift med rejser, når det handler om sabbatår. Desværre må jeg nok skuffe lidt, i denne kategori. Jo, jeg skal da ud og rejse - men det bliver højst sandsynligt ikke en opdagelses / eventyrs rejse, som mange andre bruger sabbatåret på. Det ville helt sikkert være mega fedt, og det er nok noget de fleste gerne vil opleve, jeg har altså bare valgt at prioritere at bruge mine penge anderledes (hvilket I kan læse i næste overskrift). Frederik og jeg har da snakket om nogle mindre rejser, vi planlægger blandt andet at tage til Rom, til jul, og det vil ikke undre mig, hvis det bliver til flere små ture end det!

Lejlighed
Nu kommer vi så til det, som jeg gerne vil prioritere mine penge på, nemlig at flytte hjemmefra og finde en lejlighed! Frederik og jeg kigger rigtig meget på lejligheder for tiden, og vi har også skrevet os op til nogle stykker. Vi har dog først planer om at flytte i slutningen af sabbatåret, sådan omkring studiestart, så vi har hele året til at spare penge op.
Vi skal begge studere i København, og vil super gerne bo derinde omkring, dog ender det nok med at blive lidt udenfor byen! Det er ikke billigt at flytte hjemmefra, og derfor har vi valgt at vi gerne vil komme så godt fra start som muligt, og derfor har vi skåret ned på alt det med rejser, som jo ellers er virkelig tiltalende!

Personlige planer
Det tror jeg var alle de "store" planer. Personligt har jeg også nogle ting jeg gerne vil i sabbatåret.
Tatovering: Jeg har ville have have en (eller flere) tatoveringer i laaaaaang tid! Og jeg har besluttet at jeg ihvertfald skal have én i sabbatåret, men jeg kan forestille mig at det bliver til flere. Jeg ved præcis hvad jeg gerne vil have, og jeg har ville have det i nogle år efterhånden, så jeg føler mig sikker i valget!

Farve hår: Det lyder måske lidt plat, og som en lidt ligegyldig ting. Jeg blev klippet ret kort håret (i forhold til hvad jeg er vant til) her for et par måneder siden, og jeg har lige siden gerne ville have farvet mit hår lysere! Jeg har prøvet at få farvet hår før, men ikke noget vildt, og ofte ikke noget man sådan lagde mærke til, hvilket jeg godt kunne tænke mig. Så jeg har besluttet at jeg inden alt for længe skal have farvet mig hår lysere!

Jeg tror at det var de ting der fylder mest lige nu. Jeg er sikker på at der kommer ændringer eller ihvertfald tilføjelser til mine planer over sabbatåret! Jeg håber rigtig meget at I kunne lide indlægget, og at det ikke var alt for kedeligt at læse, haha!
Ellers må I have en dejlig mandag!

Kisses


Likes

Comments

Hej Piger

En af mine favorit ting at spise til morgenmad er helt klart en smoothie bowl! Jeg elsker at man kan putte præcis det i, man ønsker, og toppe det med stort set alt.

Jeg vil påstå at jeg aldrig laver 2 ens smoothie bowls, da jeg altid tager den lidt på gefühlen, og det afhænger altid af hvad vi lige har. I morges lavede jeg denne lækre sag!

En af de bedre, hvis jeg selv skal sige det, haha.

I denne her kom jeg en god håndfuld frosen spinat, en god håndfuld frosne blandede bær, en hel moden banan, 2 spsk. neutral skyr og et skvæt kold vand.

Toppingen bestod af chiafrø, hele mandler og frosne bær (de samme som der er i selve smoothien).

Super lækker morgenmad, som også mætter rigtig godt!

Resten af dagen skal jeg bare gøre rent, og så skal jeg på arbejde senere. Jeg håber at I får en dejlig torsdag, og at I kunne lide denne slags indlæg <3

Kisses

Likes

Comments

Hej Piger

Jeg er ked af at der er gået nogle dage uden indlæg, men jeg har tilbragt weekenden og mandagen i sommerhus, hvor internettet var begrænset, og jeg derfor ikke har haft mulighed for at lægge noget op.

Som sagt har jeg været i sommerhus, min kæreste (Frederik) og jeg tog afsted lørdag morgen, og kom hjem igår aftes. Sommerhuset ligger oppe ved Sjællands Odde, lige ud til vandet - SÅ smukt!

Lørdagen tilbragte vi i hinandens selskab, vi gik tur, snakkede og drak en masse vin - rigtig kærestehygge!
Søndag kom Frederiks mormor og hans lille kusine på 8 år, det er nemlig hans mormors sommerhus. Dem hyggede vi også bare med, gik en masse ture, ordnede lidt have, lavede lækkert mad, spillede spil; alt det, der hører med til at være i sommerhus - ihvertfald i min optik.

Frederik og jeg tog som sagt hjem igen mandag aften, hvor hans mormor og kusine skal være der helt til fredag, men vi har begge arbejde og sådan lidt.

Alt i alt nogle super hyggelige dage!

Resten af ugen skal jeg som sagt arbejde, og så har jeg en tandlæge tid imorgen, jeg skærer nemlig alt for meget tænder, hvilket I ved hvis I har læst mit indlæg "10 facts om mig" det vil være linket her!
Derudover skal jeg en masse lørdag, både i familiens tegn og til en venindes 19 års fødselsdag, det bliver super hyggeligt! Jeg håber at I har haft en dejlig weekend, og har en god uge foran jer.

Jeg vil lige putte lidt stemningsbilleder fra sommerhuset ind her til slut.

Kisses

Likes

Comments

Hej piger

Når det handler om hudpleje og ansigtsmasker, er min ultimative favorit Origins.
Jeg har 3 absolut yndlings, som jeg lige vil fortælle lidt om.

Den første her hedder "Drink Up Intensive".
Det er en overnight maske, som fugter huden helt utroligt! Jeg elsker at vågne op, efter at have haft den på, min hud er simpelthen SÅ blød og lækker!

Man skal selvfølgelig ikke bruge den hver dag, jeg mener at de anbefaler et par gange om ugen, hvilket jeg også selv gør. Jeg plejer at massere den ind i huden, og jeg tager et medium tykt lag på.

Ihvertfald en af mine yndlings masker, som jeg kun kan anbefale!

Den næste her hedder "Clear Improvement".

Den renser ens porer, ved hjælp af aktivt kul, som fungerer som en magnet der hiver snavset ud.

Denne her er jeg rigtig glad for! Jeg bruger den cirka 1 gang om ugen, da det ikke er nødvendigt for mig at bruge den oftere, men man kan bruge den efter behov.

Jeg lader den sidde på til jeg mener den er tør, og derefter tager jeg en klud med relativt varmt vand på, og "tørrer" masken af.

Effektiv og anbefalelsesværdig maske!

Den sidste hedder "Out of Trouble".

Det er en 10 minutters maske, som hjælper på problem-hud.

Denne her er jeg især glad for, inden jeg skal noget vigtigt. Jeg bruger den inden jeg lægger min makeup, hvis jeg føler at mine urenheder er værre end normalt.
Selvfølgelig fjerner den ikke urenhederne, men den reducerer dem og mindsker rødmen omkring, samt absorberer fedt.

Det jeg virkelig godt kan lide ved den, er at man kan mærke at den går ind i huden og hjælper! Det stikker sådan lidt, hvilket jeg personligt rigtig godt kan lide!

Det var mine 3 absolut favoritter! Alle 3 virkelig anbefalelsesværdige! De kan alle købes i Matas, og på Origins hjemmeside.

Jeg håber at I kunne bruge det til noget, og ellers har en dejlig fredag <3

Kisses

Likes

Comments

Hej piger

Jeg tænkte at det kunne være sjovt at lave en "10 facts om mig", da det også vil give jer en mulighed, for at lære mig bedre at kende.

• Jeg er 164cm høj

• Jeg har 3 brødre, og er derfor den eneste pige i søskendeflokken. En på 22 år, en på 12 år og en på 9 år (vi har alle samme forældre)

• Jeg har været sammen med min kæreste i sammenlagt 2,5 år

• Jeg ELSKER kaffe, og kan ikke gå en dag uden!

• Jeg er et ret introvert menneske, og bryder mig ikke om fx at tale i store forsamlinger

• Jeg skærer utrolig meget tænder om natten, haha!

• Jeg er et meget selvstændigt menneske, og bryder mig ikke om at andre bestemmer for meget over mig

• Jeg har boet det samme sted hele mit liv

• Jeg kan blive helt sur, hvis jeg synes mit værelse er rodet, hvilket ofte går ud over min kæreste, haha!

• Jeg er vildt dårlig til at bruge mange penge, og skal altid overveje det en ekstra gang

Det var 10, måske der kommer flere på et tidspunkt... måske med min kæreste og veninders facts om mig?

Jeg håber at I får en dejlig dag, jeg skal selv på arbejde her senere, men det er okay at få tjent lidt penge.

Kisses

Likes

Comments

Hej Piger

Igår var en dejlig dag, jeg var nemlig i København med en veninde, hvilket er hundrede år siden.
Det var super dejligt at få snakket en masse, og bare venindehygget.

Vi var begge kommet hjemmefra uden morgenmad, så vi besluttede os for at starte med at spise noget morgenmad/frokost på 42Raw - super lækkert!

Derefter tog vi tilbage til strøget, hvor jeg skulle have mine 2 øjenbryns produkter, da jeg var løbet tør og de sidste par dage har haft måtte ty til andre produkter, hvilket de fleste piger nok ved ikke er det fedeste, haha!

Resten af tiden hyggede vi bare, kiggede i butikker og sluttede af med en shake fra Joe & The Juice, hvilket jo altid er lækkert.

Idag passer min kæreste og jeg en 4 måneder gammel schæferhund, SÅ SØD!
Jeg håber også at I havde en god tirsdag, og jeres dag idag bliver ligeså god.

Kisses

Likes

Comments

Hej piger

Så blev det mandag og en ny uge er skudt igang.
Personligt kan jeg nu meget godt lide mandage, det giver mig en følelse af at et nyt kapitel starter. Der skal planlægges mål for den kommende uge, og man har mulighed for at starte på en frisk. Mandage er selvfølgelig altid sjovere, når dagen ikke står på skole, men jeg føler stadig at dagen skal bruges fornuftigt.

Som jeg skrev tidligere, så er min ferie "slut", jeg skal bruge min tid på at søge en masse jobs, samt arbejde på mit nuværende. Jeg har faktisk ikke så mange flere planer i denne uge, andet end at jeg skal til København med en veninde imorgen, da jeg mangler nogle af mine hverdags produkter.

Derudover betyder slut på ferien, også slut på min pause fra træning... Jeg har ikke trænet siden før jeg blev student. Der var simpelthen så meget at se til i den periode, og da jeg så kom hjem fra Kreta, var det svært at komme igang igen, hvilket er lidt ærgerligt da jeg ellers var inde i en god periode før det. Men det er slut nu, og jeg skal igang igen!

Jeg håber at I får en dejlig start på ugen, og nyder dagen, trods det er en mandag <3

Knus og kys

Likes

Comments

Hej piger

Når det handler om weekendplaner, har jeg altid haft det meget ambivalent. På den ene side elsker jeg at få noget ud af dagene, og jeg kan få en følelse af at jeg har spildt tiden, hvis jeg ikke foretager mig noget. På den anden side føler jeg, at weekenden netop skal bruges på at lave "ikke noget", se serier, drikke kaffe og bare slappe af.

Igår var en dag hvor jeg lavede ingenting, men samtidig havde en følelse af at der skulle ske noget, så min kæreste og jeg tog en spontan tur i biffen. Vi så "Spider-man: Homecoming", super fed film og kan klart anbefales!
Det var rigtig hyggeligt og dejligt at få lidt kærestetid, da de sidste mange dage har stået på familiesammenkomster, hvilket der ikke er noget i vejen med, men det er nu rart at være lidt alene også.

Idag, lørdag, skal min kæreste og jeg til årets sidste studentergilde. Min veninde har valgt først at holde det nu, så det bliver super hyggeligt at se dem alle og nyde den sidste snært af studenter-tiden.

Imorgen tror jeg at vi skal holde en "rigtig-søndags-dag", afslapning, serier og en masse kaffe. Mandag slutter ferien nemlig for mit vedkommen, i den forstand at jeg skal søge en masse jobs hver dag, samt arbejde på mit nuværende job, hvilket også er helt fint.

Det var egentlig mine weekendplaner, ikke så spændende endda, men det behøver det jo heller ikke altid at være.
​Jeg håber at I nyder jeres weekend <3 

Knus og kys

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej piger.


Jeg sidder her med en meget anderledes følelse i kroppen - jeg er igang med mit første blogindlæg.
Jeg er ny til det her, ny til at dele ud af min verden, og jeg tænker at et indlæg der handler om hvem jeg er, ville være en god start.

Vi kan starte med fortiden, hvor jeg kommer fra.
Jeg har for nyligt afsluttet min STX uddannelse, og blev student d. 21/6-2017, det var en af de vildeste oplevelser i mit liv. Aldrig har jeg følt en sådan lettelse, glæde og tomhed på en og samme gang.
Det var min mor der gav mig min hue på - et uforglemmeligt øjeblik!


Med studenter tiden følger der en hel masse begivenheder, og jeg kan sige så meget, at jeg ikke tror jeg har haft så meget run på, på en uge før. Translokation, vognkørsel og en masse studentergilder, alt sammen fantastiske oplevelser.

Jeg nåede "desværre" kun at nyde min hue i en uges tid, så var det nemlig tid til at rejse. Jeg har været på Kreta i 17 dage med min kæreste og svigerfamilie - en helt fantastisk tur!
Det var en 100% en afslapnings ferie, hvor det største dilemma var, om vi skulle være ved stranden eller poolen.


Den smukkeste solnedgang.

Alt i alt en dejlig ferie!

Det var lidt om de foregangene måneder. Lige nu står jeg og skal igang med mit sabbatår, det vil sige at jeg er igang med at søge fuldtidsstillinger, som gerne skal være studierelateret, men nu må vi se.
Planen er at jeg skal ind og læse dansk, med fokus på kommunikation og medie, på Københavns universitet til næste år, hvilket bliver utroligt spændende!
Mit sabbatår skal primært bruges til at tjene penge til min opsparing, hvilket blandt andet skal gå til lejlighed.

Det tror jeg egentligt bliver slutningen på mit første indlæg. Jeg håber meget at I kommer til at følge med, og så tager jeg imod gode råd med kyshånd, da jeg jo som sagt er ny til det her.

Knus og Kys

Likes

Comments