Header

Hej, kom precis hem ifrån en super dag i Göteborg! Kollade först biopremiären av hunger games catching fire och efter det blev de middag på BK, filmen var super bra och längtar så fruktansvärt till nästa del!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 674 Readers

Likes

Comments

Kom hem för en stund sedan och har precis ätit lite. Skoldagen var fruktansvärt seg dock missase jag de första lektionerna pga att jag var i Uddevalla. Nu ska jag ta och sätta på ett avsnittet av PH så bloggar senare, kram!!

  • 702 Readers

Likes

Comments

Ni har väll inte missat den stora nyheten som spridits på internet den senaste veckan? Att Justin tydligen ska ha legat med en prostituerad kvinna då hon filmat Justin sovandes inne på ett hotellrum i brasilien. Personligen har jag ingen åsikt kring det, tycker bara att det är ett intressant ämne. Sedan att folk gör en sådan stor sak utav det tycker jag bara är löjligt..

Däremot så tror jag att det finns en stor chans att allting bara är ett påhitt och att denna kvinnan bara passade på att filma Justin medan han sov för att själv få lite satus..Men vem klandrar henne, jag tror att många skulle agera likadant 😉Likes

Comments

Idag har varit en sådan dag då väldigt mycket har fallit på plats, jag har fått en helt ny syn på saker och ting. Som om mitt liv är ett pussel och det enda som saknas nu är några få pusselbitar. Jag förväntas antagligen vara glad över detta faktum, vilket jag naturligtvis är. Det får mig att vilja kämpa för ännu mer lycka! Jag är så tacksam för att jag har två starka ben som bär mig igenom allting, trots att jag ibland tynger dem lite för mycket, för jag är medveten om att så många människor redan fallit. Jag har alltid brytt mig väldigt mycket om andra människors välmående, men det är nu på senare tid som jag faktiskt börjat visa det igen. Jag har haft ett anonymt ask konto ett tag nu, där folk skrivit in om olika problem de har eller har haft. Det har varit så kul att få hjälpa till, även fast de flesta som skriver inte vet vem jag är. Jag tycker det är intressant att höra olika människors historier, det tyder bara på att vi inte är ensamma. Så detta inlägget, det är till er alla. Ni som trott och stöttat mig men även till er som hoppats få se mig göra ett misslyckande. Jag är så nöjd!! För jag vet att jag mitt pussel kommer falla på plats och även att mina ben inte kommer ge vika. Detta är bara början.

Likes

Comments

Jag sitter på sista lektionen nu och slutar klockan tre. Hade håltimma i över två timmar förut eftersom att en del lektioner var inställda, känns ju väldigt värt :))) Vill ha helg och sovmorgon, och att handen värker gör ju inte saken bättre :))

  • 959 Readers

Likes

Comments


  • 989 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Nu har jag vaknat till liv, så skönt att sova ut verkligen. Ska fixa American pancakes med te och sedan mysa framför ett par avsnitt av Gossip girl, så bra serie verkligen!!


  • 938 Readers

Likes

Comments

Kom hem för en stund sedan, drog till Samuel en snabbis och var med några killar där, jätte trevligt. Hemvägen var den värsta då jag gick fel?? Förstår inte riktigt hur man kan gå fel i ett villaområde men det gjorde jag! 😜 Ska fixa lite te nu och sedan lägga mig framför ett par avsnitt av Gossip girl. Kram!

  • 917 Readers

Likes

Comments


Slutar om en och en halv timma med idrott som sista lektion. Känner mig så otaggad på livet och vill hem så att jag kan sova. Får se vad som händer en fredag som denna, kanske sover Julia hos mig idag. Nu ska jag räkna algebra i tio minuter till och sedan bege mig mot idrotten, så otaggad :)))
  • 928 Readers

Likes

Comments