Da var vi her. I vakre Warszawa by! Vi har allerede rukket å shoppe og spist god indisk mat. Akkurat nå ligger vi i sengen og slapper av etter å ha vært en rask tur innom Galeria Mokotow shoppingsenter. I kveld er det premiere på Kong Skull Island som vi så klart skal få med oss. Vi gleder oss til spenning og action i en polsk kinosal med forhåpentligvis noe godt å spise og drikke på.

I morgen tidlig venter en tur til dyreparken. Det skal bli kjempe gøy. Senere på kvelden reiser vi igjen til en indisk restaurant for å nyte god middag med musikk og dans. Vi skal straks gå til Zlote Tarazy for å titte og få i oss litt mat. Vi har kun en gåavstand fra det største kjøpesenteret. Hvis noen av dere skal reise til Warszawa en gang så kan jeg anbefale Hotell Metropol som er svært sentralt og de ansatte er veldig hjelpsomme og hyggelige. Rommene er vi også fornøyde med og badet ikke minst var veldig fint. MEN, nå må vi avsted til Starbucks! KYSS!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Om noen av dere lurer så er jeg veldig glad i sort. Jeg er helt vill med mine nyeste boots som jeg plukket med meg hjem fra London for snart en måned siden. Herregud, jeg forstår ikke at tiden kan gå så fort. Jeg var jo i London i går? Føles det ut som.. Nåvel, i morgen venter nye eventyr og jeg er sååå spent. For øyeblikket sitter jeg på sengekanten og gråter. I går så jeg The Danish Girl for første gang. og jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke har sett den før i nå. Har allerede sett den snart 10 ganger og den er så fin. Så spesiell og den treffer meg virkelig. Får en så trist følelse innvendig. Jeg er svak for fin og rolig filmmusikk akkurat som det er i denne. Så fin melodi. Dere bare må se den. Den går på Viaplay og anbefales. Den er SÅ trist! Jeg gråter og gråter. Så emosjonell.

Likes

Comments

Hei på dere ♥ Hvordan går det? I morgen er endelig dagen hvor min kjære venninne og jeg skal ut å reise. I fem dager skal vi spise god mat, shoppe, utforske og forhåpentligvis få med oss den nyeste Kong filmen. Vi har også kjempe lyst til å se om vi finner en fin forestilling av noe slag å oppleve. Jeg håper på å finne en ballett oppvisning eller opera eller noe lignende. Vi har også snakket om å dra på et kunstmuseum for å få litt varierte dager i ferien. Dette blir kjempe spennende og jeg har begynt å små pakke litt, men er ikke riktig ferdig enda. Er så ubesluttsom og klarer ikke bestemme meg for hvilke antrekk jeg skal ta med meg. MEN, jeg er snart i mål og det er godt.

Resten av kvelden skal jeg pakke resterende og skjemme meg bort litt med en god varm dusj etterfulgt av en avslappende ansiktsmaske, noen tente lys for stemningens skyld og med musikk i ørene. Jeg forbereder meg til feriemodus og er så KLAR for å slappe av og kose meg på jente tur. Det skal bli godt å se Warszawa igjen.


KYSS!

Likes

Comments

Gooood kveld! Denne uken reiser jeg til Warszawa, men har to fine arbeidsdager igjen. Godt! Det blir kjempe bra. Har hatt en morsom og aktiv dag på jobb i dag. Nå ligger jeg i sengen og sluker i meg den siste kakao skvetten fra favoritt koppen før jeg går ned for litt mer påfyll. Jeg er så trøtt og sliten, så det blir ikke lenge til sengen kaller. Skal opp veldig tidlig i morgen før jobb, men heldigvis blir dagen kort så jeg kan nyte ettermiddagen. Jeg krysser fingrene for pent vær.

Likes

Comments

Her ser dere ett par av maaaange sko jeg hamstret hjem til Norge etter en vellykket shoppingtur i London for noen uker siden. Jeg har i flere måneder vært på jakt etter et slikt par med beltespenner på. Litt cowboy inspirerte boots som er så lekre til de fleste antrekk. Disse var mer rimelig enn de jeg har sett på i Norge, så det lønnet seg å smøre seg inn med litt tålmodighet før avreise for å vente å se hva som skjulte seg i storbyen. Disse får definitivt terningkast 6 ♥

Likes

Comments

Happy sunday people ♥ Jeg forstår ikke hvorfor jeg er så susete om dagen. I går lovet jeg et innlegg hvor jeg skulle vise litt av innkjøpene mine fra London. Noe som gikk rett i glemmeboken. Sånn er det når man egentlig skulle ha gjort hundre andre ting også. Men i dag kan jeg garantere at det kommer i løpet av dagen, ettersom det er søndag og veldig lite å gjøre. Jeg føler meg veldig lat og trøtt om dagen med nesten ingen energi til overs. Sakte men sikkert opparbeider jeg meg til å bli mer aktiv på både bloggen og i fritiden. I tillegg til å omgås med mennesker som gjør meg glad og som gir meg energi. Jeg hadde et veldig dårlig år i 2016, en veldig slitsom og tung tid. Men 2017 har vært grei med meg til nå og jeg ser bare frem til en ekstremt hyggelig jentetur på torsdag og mange andre fine opplevelser til sommeren og resten av året.

Pussnuss så lenge!

Likes

Comments

God ettermiddag! Lenge siden sist jeg har oppdatert her inne. Har hatt trøbbel med innloggingen, men nå er jeg endelig her. Jeg håper dere alle har det fint og nyter helgen så langt. Jeg storkoste meg i London med mamma. Det var en så fin og hyggelig tur med masse shopping og god mat. Nå er det kun 5 dager til jeg reiser til Warszawa med venninnen min som for øyeblikket er i London (heldiggrisen). Vi reiser tidlig torsdag morgen og vi gleder oss kjempe masse til jente tur. Vi skal være der i fem dager så vi får opplevd litt mer enn bare shopping.

Jeg vil vise dere noen av innkjøpene mine fra London som jeg vet mange av dere liker å se. Så om kort tid er det innlegget på plass. Det var så mye fint i butikkene der nå så jeg gikk ikke tomhendt hjem så klart. 

Likes

Comments

Hei du ♥ Ja, du ja! Uansett hvem du er som leser dette nå. Jeg har noe å si til deg. Du er fantastisk. JA, DU! Skal jeg fortelle deg hvorfor du er så spesiell? Fordi det finnes ingen som er akkurat som deg. Du er unik, du er flott og du kan absolutt få til ting her i livet på lik linje som alle andre. Du har det kanskje ikke så bra nå om dagen, eller har ikke hatt det så godt de siste årene, men vet du hva? Dypt inne i deg ligger drømmer, mål og et stort ønske om å være lykkelig. Du er faktisk den eneste personen i hele verden som står i veien for deg og dine drømmer. Du er redd, ikke sant? Frykter for hva folk vil tenke, tro og si om deg? Ja, vi alle har vært der og er der fremdeles. Men ærlig talt, skal du la andre mennesker rundt deg, som er usikre på seg selv, som ikke har lært noe om etikk og moral, høflighet og vanlig folkeskikk, hindre DEG i å være lykkelig og gjøre hva du ønsker med DITT eget liv?

NEI, du skal aldri la noen som helst få deg til å pause det du har lyst til i livet. Because, ain't nobody got time for that! Vi har bare ikke tid altså people. Vi har heller ikke tid til å spre hat, være sjalu, snakke dritt eller dømme noen for noe de gjorde for flere år siden. Fordi vi alle har gjort og sagt ting vi kanskje angrer litt på. Hvorfor bruke alle disse kreftene på negativitet når vi kan gi så mye glede som føles så mye bedre? Glade mennesker, som har en gave i livet å kunne unne andre godt og hente inspirasjon fra, i stedet for å komme med masse dritt kommentarer. Det viktigste er hvem er du i dag. Hva har du lært, hvem vil du være og hvem vil du ikke være videre? Smil, si noen fine ord til en du synes var fin på håret en dag, eller bare gi komplimenter hele tiden hvis du omgås med folk. Gi komplimenter til deg selv ofte. Se deg i speilet og si høyt til deg selv hvor pen du ser ut i dag, eller hvor flink du var på jobb eller hvor fantastisk du er som er flink til å ta vare på andre. Det taper du ingenting på. Vær også en person som er godhjertet, snill og respektfull. Ikke minst, ta vare på deg selv. Ikke la sure, egoistiske, misfornøyde og bortskjemte mennesker gjøre deg til et dårlig menneske mot andre. Husk at folk sin dårlige oppførsel og spydige kommentarer om deg er deres karma, og hvordan du velger å reagere er din karma.

Så husk dette folkens: Du er fin, du er pen, du er snill, du er sterk og du fortjener en god klapp på skulderen og en god klem. Jeg hadde gjerne gitt deg den gode klemmen. Ta vare på deg selv fordi du fortjener det. Smil til verden og vis at du skal klare dette. Ikke glem at du ikke er alene. Du kan utgjøre en forskjell og hjelpe andre ved å åpne deg og vise kjærligheten som verden er i ferd med å miste.

Likes

Comments

♥Some facts♥

Jeg har nettopp startet med å gi dyre- organisasjonen PETA 50 dollar i måneden for å hjelpe og støtte deres arbeid for dyrenes rettigheter. Oppfordrer dere også til å vise deres støtte i kampen for det gode.

Jeg vurderer sterkt å bli pescetarianer for en stund og se hvordan det går og kutte ut kjøtt. Eller, sørge for å spise mye mindre kjøtt. Vil heller fokusere på å spise kun fisk og bli flinkere til å spise mer grønnsaker. Fisk er jo så godt.

Jeg ønsker å spare penger og reise på backpacking til neste år. Kunne tenke med Mauritius, Madagaskar og Dubai som er en egen "destinasjons-pakke."

Jeg elsker sushi. Asså, elsker, elsker, elsker. Det er det beste jeg får om dagen. Jeg kan alene spise over 40 biter med makiruller hvis jeg er ordentlig sulten. Det beste jeg vet er med laks, avokado og sesamfrøene gjør bare hele kombinasjonen så amazing.

Likes

Comments

Hei dere ♥ I dag har jeg klikket meg inn på Dyrevern sin nettside og tatt meg noen minutter for å finne ut hvilke produkter som blir testet på dyr i verden i dag. Jeg synes det er grusomt. Ettersom jeg har funnet ut hvor mange produkter som faktisk er blitt dyre testet, som jeg selv har tatt til innkjøp og har her hjemme, så velger jeg fra nå av og ikke handle inn de produkter som er testet på de stakkars dyrene. Jeg har aldri vært flink til å sjekke det ut, men nå har jeg funnet en liste over en rekke produkter du kan styre deg unna. Det finnes så mange gode og fine produkter for deg som er dyrevennlig som du fint kan bruke. Jeg ser faktisk ingen grunn til å påføre dyr så mye smerte for at vi drittmennesker skal se og føle oss bra. Jeg sier drittmennesker i en generell setting og sikter til de monstrene som faktisk har dette som jobb hver dag. Det samme til de som driver med pelsdyroppdrett. Vi mennesker tror vi eier og kan styre alt. Men vi deler faktisk denne jordkloden med dyrene våre, så vi må vise de respekt og kjærlighet. At visse mennesker kan gå løs på små, søte og forsvarsløse dyr fortjener en enveisbillett til helvete, og det mener jeg.

Produkter som ikke er testet på dyr:

♥BareMinerals♥
♥Barry M Cosmetics♥
♥ELF Cosmetics♥
♥Eos♥
♥H&M's egen produserte produkter♥
♥Inglot♥
♥Anastasia Beverly Hills♥

Jeg vil råde alle virkelige dyre elskere der ute om å slutte å handle inn produkter som er testet på dyr og gi pengestøtte eller en gave til de ulike organisasjonene. Dere kan finne liste over diverse produkter som er og ikke er testet på dyr ved å klikke på linken over i første setning av innlegget. Også synes jeg du skal ta deg en titt i speilet når du sminker deg med dyre testet produkter og tenke over hvor mye helvete og smerte det stakkars vesenet måtte igjennom før produktet ditt kom ut til butikk og i ditt ansikt og kropp for at du liksom skal se så bra ut. Æsj! Ta en titt på kjæledyret ditt etterpå. Ønsker du din hund, katt, kanin, eller hva du har, noe så vondt? Nei, tenkte meg det.

  • 80 lesere

Likes

Comments