Hejj ladies og god søndag! Det har vært stille her inne på bloggen og det skyldes rett og slett at jeg ikke har noe ekstra energi til overs om dagen. Er utslitt og kvalm hele tiden. Heldigvis har helgen vært bra så langt og akkurat nå ligger jeg å slapper av i sengen etter å ha bakt boller og vasket i hele dag. Tenkte ta meg en liten nap ganske snart. Det har ikke skjedd mye siden sist

Likes

Comments

Over ser dere noen av mine ønsker til jul. Det meste ender jeg vel opp med å kjøpe selv tenker jeg. Høyest på lista ligger speilet fra Ikea, sengetøyet fra h&m home og kartell bordlampen. Jeg hadde en slik en før, men den klarte pus å ødelegge, hvilket var kjempe synd da det er den fineste lampen jeg noen gang har hatt. Jeg vet hvor jeg får tak i den om jeg blir desperat nok til å skaffe meg en ny en. A og jeg har også sett på en veldig fin lysekrone som vi har lyst på som ikke er så dyr. Vi vil ha den over stuebordet. Merker lamper er en nødvendighet i leiligheten da det er så mørkt der. Ingen lamper som funker hos oss nesten, så det hadde vært fint med mer belysning.

Likes

Comments

Asså, jeg sitter her med de verste frysningene jeg noen gang har hatt! Jeg har alltid og vil alltid elske Disney klassikerne, og en av mine stor favoritter er skjønnheten og udyret. Jeg oppdaget traileren til den nyeste filmen nå og trodde jeg skulle dø. Denne skal jeg se!!!!!!! Fy fader, den ser bare så bra ut. Unnskyld overskriften, men det var det første jeg tenkte etter bare å ha sett noen sekunder av traileren.

Likes

Comments

Hvorfor fashion and oranges? Fordi jeg simpelthen elsker mote og appelsiner. Mote er en livsstil og appelsiner bare gjør meg lykkelig pluss at det smaker så utrolig godt. Blir i super godt humør av det.

Ser du mye på tv? Jeg ser veldig sjelden på tv, men av og til hvis det går noen spennende programmer. Ser mest på serier og filmer.

Har du noen gang røyket eller snust? Nei, æsj aldri! Søppel! Aldri skal jeg prøve det heller. Bortkasta penger.

Hva ønsker du deg til jul? Det kommer i et innlegg ganske snart.

Er du spontan? Veldig lite, men kan fort bli det.

Hvilket stjernetegn er du født i? Vannmannen.

Er du glad i desserter? Nei ikke egentlig. Er ikke så glad i kaker og søte ting, men det hender jo at jeg slår til med noe godt.

Nevn tre ting du misliker ved deg selv? Jeg liker ikke at jeg ser så sur ut når jeg bare er avslappet i ansiktet, jeg misliker sterkt brynene mine for tiden og skulle gjerne ha fått fikset de og jeg er ikke så fornøyd med at jeg raskt blir aggressiv.

Når er du totalt avslappet? Det må bli når jeg har helgen fri og kan ligge hele dagen i sengen, tenne lys, pakke meg inn i rent sengetøy, spise godis, lage god mat og se på favoritt filmene mine i fred og ro. Ha litt hjemmespa med kremer og skrubb og duftlys.

Hva er drømmejobben? Jobbe med alt av det som interesserer meg. Reise, mote, shopping, interiør, alt du kan tenke deg av typiske jenteting.


Likes

Comments

...heller en varm sjokolade da jeg ikke drikker kaffe. Anyways, god mandag! Ser dere frem til en ny uke? Det gjør jeg og synes alltid det er så spennende og ser alltid på mandager som en ny mulighet. I dag begynner jeg ikke på jobb før 17. Trodde jeg begynte 13-17 i dag, men tydeligvis ikke. Så derfor tok jeg meg en liten pit stop hos A før jeg tok toget videre inn mot sentrum. Vi har bare sovet og laget litt middag sammen. I morgen skal jeg være på jobb klokka 7 så jeg må rett i seng når jeg er hjemme i kveld...

Likes

Comments

God kveld ladies... Jeg er ganske fattig med parfymer om dagen. Da jeg var i København for noen uker siden tok jeg til innkjøp en jeg aldri har prøvd ut før. Vet ikke om dere har hørt om Vety Verio? De dufter hvertfall helt himmelsk. Det er de på bildet over her. Mine neste parfyme kjøp blir Byredo sin Gypsy water og en av Replica sine. Har hørt masse positivt om de så gleder meg til å teste de ut. Jeg er avhengig av parfyme for det får meg til å føle meg så bra og selvsikker. Med den riktige parfymen kan jeg få til nesten hva som helst. Det er helt sprøtt, men det gjør noe med meg og hvem liker vel ikke mennesker som lukter godt?

Likes

Comments

At håret mitt vokser enda lenger så jeg kan sette det opp i mange forskjellige fine frisyrer.

London tur med mamma i februar. Ser så frem til å besøke shoppingbyen igjen. Kan ikke tro det snart er tre år allerede siden sist. Som tiden flyr!

Å få ting på plass i leiligheten. Selge gamle møbler å kjøpe nye etterhvert. Har mange ideer til innredning, dekor og møblering som jeg ser frem til å sette til verks.

Å kjøpe nye nattbord til soverommet. Vi har ganske lite av ting som kunne være greit å ha i hus, som hadde gjort det mer hjemmekoselig og lettere for oss. Har funnet noen kjempe fine på nettet, så det blir nok de to etterhvert.

Nyttår! 2017 skal virkelig bli annerledes. He he, hvor mange sier vel ikke det når et nytt år er rett rundt hjørnet, men jeg skal slutte å sette drømmer og mål på vent for noe/noen det ikke er verdt å utsette det for. Jeg har lovet meg selv å bli flinkere til å ta meg tid til det som virkelig betyr noe i stedet for å sitte bak tv skjermen hele tiden for å se på serier når jeg først har ledig tid. Som mer jentekvelder, filmkvelder med kjæresten, tid til meg selv hvor jeg unner meg selv noe godt etter hardt arbeid.

Mer kvalitetstid med pus og A. Savner middager og tv på kvelden med tente lys, sene samtaler midt på natten, stunder hvor man føler at man virkelig er et par. Det er vanskelig med tanke på at han er mye borte, for og ikke snakke om alle timene vi mister sammen. Merker at det sliter på forholdet.

Kjærestetur til Polen i mars. Det blir veldig bra. Vi hadde en vellykket første reise til København og hadde det riktig godt sammen. Nei nå lyver jeg, vi hadde det fantastisk rett og slett! Følte meg veldig voksen på tur med A og vi kunne ikke gjøre annet enn å nyte gatene i vakre København. Vi skal til Warszawa for å shoppe og kose oss med god mat og drikke. Dette blir andre tur til hovedstaden og jeg gleder meg.


Likes

Comments

Hejj og god kveld... Kom hjem fra jobben for en time siden og har nettopp spist middag. Har vært en helt rå kveld på jobb og nå tar jeg en velfortjent helg. Skal prøve å holde meg våken lenge i natt og kose meg med serier på Netflix, men jeg pleier alltid å sovne ved tolv tiden. Vi blogges i morgen babes.

Likes

Comments

Ahhh elsker Clean Bandit!!!

Likes

Comments