Hadde en så skjønn lørdagskveld i går med A. Så på film i typ 4 timer og koste oss på sofaen hele gjengen inkludert pus. Vi la oss ved tolv tiden i natt og sov som to små fornøyde barn. Akkurat nå er jeg hos mine foreldre og skal male veggene på soverommet mitt. Deilig med noe nytt og fresht. Senere kommer mamma hjem fra Tyskland med venninna si og da skal hele gjengen spise middag sammen før jeg reiser hjem igjen til katten. Det blir kos. Jobber senvakt i morgen og på onsdag. Gleder meg så heftig mye for snart er det Jenny Skavlan kolleksjon og København! Weeee!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Fritt Vilt marathon. Jordbærene er kuttet og sjokoladen smeltet. Lysene er tent og vi koser oss i hver vår sofa med dyna og puta godt planta. Myyyys! Ha fortsatt fin lørdag<33

Likes

Comments

Chanel fan no. 1

Likes

Comments

<3333333 Adrian bebbis klumpen min. I love yoooou! Herlig å komme hjem til dette fjeset hver dag!

Likes

Comments

Nå har jeg satt ny sminkerekord og gjort meg klar på under 10 minutter. Har utrolig vondt i knærne av en eller annen grunn. Lå og vridde meg i hele natt og merker fortsatt smerter, ellers er jeg glad. Etter jobb i dag må jeg levere en bok på biblioteket og svippe innom Rituals for å kjøpe ny ansiktsrens. Det må også ryddes og vaskes i huset her i kveld. Har ingen andre lørdagsplaner enn det og bare sove. Skal opp tidlig i morgen og . Skal hjem til mine foreldre før 12 og levere et sminkebord jeg har solgt og fortsette malingen på soveromsveggene. 

Likes

Comments

Yeeeeey, rakk 19 over toget. Løp på tå helt til stasjonen. Har latterlig vonde gnagsår. Skal innom butikken og kjøpe litt mat og drikke, så ta en dusj, spise og bare legge meg for jeg har tidligvakten i morgen. Jobber kun til 14, så det blir en kort dag. Vi blogges og god natt <3

Likes

Comments

Hejj igjen! Nå er det virkelig ikke lenge til vi åker til København. Skal skrive en liten pakke liste over saker jeg skal ta med til båten samt en handleliste. Målet er å finne et nytt skjerf, en parfyme, noen topper og et par med gode og pene vinter sko jeg også kan bruke på jobben. Vet allerede hvilket skjerf jeg skal ha, men har et dilemma med hvilken farge jeg ønsker. Det står mellom grå og hvit. Det mest fornuftige er å velge grått, men det hvite jeg har sett på er også helt nydelig. 

Det skal bli så skjønt med en liten mini vacation. Gleder meg til å dele alt med dere. Vet det er nokså dårlig nettforbindelse på båten, men jeg skal gjøre mitt beste for å oppdatere dere så ofte jeg kan. Har så mye gleder å se frem til. Er så takknemlig.

Likes

Comments