Hei du ♥ Ja, du ja! Uansett hvem du er som leser dette nå. Jeg har noe å si til deg. Du er fantastisk. JA, DU! Skal jeg fortelle deg hvorfor du er så spesiell? Fordi det finnes ingen som er akkurat som deg. Du er unik, du er flott og du kan absolutt få til ting her i livet på lik linje som alle andre. Du har det kanskje ikke så bra nå om dagen, eller har ikke hatt det så godt de siste årene, men vet du hva? Dypt inne i deg ligger drømmer, mål og et stort ønske om å være lykkelig. Du er faktisk den eneste personen i hele verden som står i veien for deg og dine drømmer. Du er redd, ikke sant? Frykter for hva folk vil tenke, tro og si om deg? Ja, vi alle har vært der og er der fremdeles. Men ærlig talt, skal du la andre mennesker rundt deg, som er usikre på seg selv, som ikke har lært noe om etikk og moral, høflighet og vanlig folkeskikk, hindre DEG i å være lykkelig og gjøre hva du ønsker med DITT eget liv?

NEI, du skal aldri la noen som helst få deg til å pause det du har lyst til i livet. Because, ain't nobody got time for that! Vi har bare ikke tid altså people. Vi har heller ikke tid til å spre hat, være sjalu, snakke dritt eller dømme noen for noe de gjorde for flere år siden. Fordi vi alle har gjort og sagt ting vi kanskje angrer litt på. Hvorfor bruke alle disse kreftene på negativitet når vi kan gi så mye glede som føles så mye bedre? Glade mennesker, som har en gave i livet å kunne unne andre godt og hente inspirasjon fra, i stedet for å komme med masse dritt kommentarer. Det viktigste er hvem er du i dag. Hva har du lært, hvem vil du være og hvem vil du ikke være videre? Smil, si noen fine ord til en du synes var fin på håret en dag, eller bare gi komplimenter hele tiden hvis du omgås med folk. Gi komplimenter til deg selv ofte. Se deg i speilet og si høyt til deg selv hvor pen du ser ut i dag, eller hvor flink du var på jobb eller hvor fantastisk du er som er flink til å ta vare på andre. Det taper du ingenting på. Vær også en person som er godhjertet, snill og respektfull. Ikke minst, ta vare på deg selv. Ikke la sure, egoistiske, misfornøyde og bortskjemte mennesker gjøre deg til et dårlig menneske mot andre. Husk at folk sin dårlige oppførsel og spydige kommentarer om deg er deres karma, og hvordan du velger å reagere er din karma.

Så husk dette folkens: Du er fin, du er pen, du er snill, du er sterk og du fortjener en god klapp på skulderen og en god klem. Jeg hadde gjerne gitt deg den gode klemmen. Ta vare på deg selv fordi du fortjener det. Smil til verden og vis at du skal klare dette. Ikke glem at du ikke er alene. Du kan utgjøre en forskjell og hjelpe andre ved å åpne deg og vise kjærligheten som verden er i ferd med å miste.

Likes

Comments

Some facts

Jeg har nettopp startet med å gi dyre- organisasjonen PETA 50 dollar i måneden for å hjelpe og støtte deres arbeid for dyrenes rettigheter. Oppfordrer dere også til å vise deres støtte i kampen for det gode.

Jeg vurderer sterkt å bli pescetarianer for en stund og se hvordan det går og kutte ut kjøtt. Eller, sørge for å spise mye mindre kjøtt. Vil heller fokusere på å spise kun fisk og bli flinkere til å spise mer grønnsaker. Fisk er jo så godt.

Jeg ønsker å spare penger og reise på backpacking til neste år. Kunne tenke med Mauritius, Madagaskar og Dubai som er en egen "destinasjons-pakke."

Jeg elsker sushi. Asså, elsker, elsker, elsker. Det er det beste jeg får om dagen. Jeg kan alene spise over 40 biter med makiruller hvis jeg er ordentlig sulten. Det beste jeg vet er med laks, avokado og sesamfrøene gjør bare hele kombinasjonen så amazing.

Likes

Comments

Hei dere ♥ I dag har jeg klikket meg inn på Dyrevern sin nettside og tatt meg noen minutter for å finne ut hvilke produkter som blir testet på dyr i verden i dag. Jeg synes det er grusomt. Ettersom jeg har funnet ut hvor mange produkter som faktisk er blitt dyre testet, som jeg selv har tatt til innkjøp og har her hjemme, så velger jeg fra nå av og ikke handle inn de produkter som er testet på de stakkars dyrene. Jeg har aldri vært flink til å sjekke det ut, men nå har jeg funnet en liste over en rekke produkter du kan styre deg unna. Det finnes så mange gode og fine produkter for deg som er dyrevennlig som du fint kan bruke. Jeg ser faktisk ingen grunn til å påføre dyr så mye smerte for at vi drittmennesker skal se og føle oss bra. Jeg sier drittmennesker i en generell setting og sikter til de monstrene som faktisk har dette som jobb hver dag. Det samme til de som driver med pelsdyroppdrett. Vi mennesker tror vi eier og kan styre alt. Men vi deler faktisk denne jordkloden med dyrene våre, så vi må vise de respekt og kjærlighet. At visse mennesker kan gå løs på små, søte og forsvarsløse dyr fortjener en enveisbillett til helvete, og det mener jeg.

Produkter som ikke er testet på dyr:

♥BareMinerals♥
♥Barry M Cosmetics♥
♥ELF Cosmetics♥
♥Eos♥
♥H&M's egen produserte produkter♥
♥Inglot♥
♥Anastasia Beverly Hills♥

Jeg vil råde alle virkelige dyre elskere der ute om å slutte å handle inn produkter som er testet på dyr og gi pengestøtte eller en gave til de ulike organisasjonene. Dere kan finne liste over diverse produkter som er og ikke er testet på dyr ved å klikke på linken over i første setning av innlegget. Også synes jeg du skal ta deg en titt i speilet når du sminker deg med dyre testet produkter og tenke over hvor mye helvete og smerte det stakkars vesenet måtte igjennom før produktet ditt kom ut til butikk og i ditt ansikt og kropp for at du liksom skal se så bra ut. Æsj! Ta en titt på kjæledyret ditt etterpå. Ønsker du din hund, katt, kanin, eller hva du har, noe så vondt? Nei, tenkte meg det.

  • 22 lesere

Likes

Comments

London handleliste

♥ Hoola bronzer fra Benefit cosmetics og/eller TooFaced sin Chocolate Soleil bronzer
♥ Beauty blender
♥ Bourjois sin healthy mix foundation som visstnok skal være nokså bra og billig
♥ Et par med svarte solbriller som jeg kan bruke til hverdags
♥ Et par sorte boots med beltespenner. Har sett noen lekre på DNA shoes, men prøver meg i London først
♥ Parfymer, vet ikke riktig hvilken enda. Får håpe det er litt salg i storbyen
♥ Fine bukser. Gjerne vide i beina, men også noen smale og tettsittende
♥ Diverse undertøy som truser og bh'er. Som garantert finnes på Primark
♥ Calvin Klein undertøy i grått. Så mamma, hvis du leser dette så må vi innom der en rask tur. Hihi!
♥ En pyjamas og et par tøfler til å hoppe i etter lange arbeidsdager
♥ Fine overdeler i fine duse farger. Helst rosa, beige/nude, svart, hvitt og grått.
♥ Noen avslappende og gode ansiktsmasker.

Likes

Comments

Hei alle fine og skjønne mennesker som leser bloggen min ♥ Nå er det søren meg ikke mange dagene igjen til mamma og jeg reiser til London. Jeg gleder meg så ekstremt mye til å shoppe, ta bilder og videoer, spise god mat, oppleve mer av byen og se hva som skjuler seg. Vi reiser kjempe tidlig på torsdag med British Airways, hvilket betyr at vi får en hel ekstra dag til å kose oss og nyte ferien. Jeg har begynt å små pakke og finne litt ut av hva jeg skal ta med meg.

På tirsdag er det Valentines day, og for å ikke glemme min fødselsdag, noe som kommer til å bli en helt rolig og vanlig dag. Mitt eneste ønske er Sushi middag. Jeg elsker Sushi og har i flere uker vært det beste jeg kan få i meg. På onsdag, dagen før avreise, skal jeg innom Winnie etter jobb, som jeg har nevnt på bloggen, og få sponset en Spraytan behandling så jeg er brun og fin under mitt opphold i London. Hun er helt super søt og jeg gleder meg så mye til å treffe henne igjen. Dere skal så klart få se resultatet så fort jeg har litt tid. Det er mye som skjer før jeg reiser, så jeg kan ikke si for sikkert når det blir enda.

Likes

Comments

💗 @negljenta på Instagram og Winnies velvære på Facebook 💗

Likes

Comments

Hei alle vakre 💗 NB! Dette innlegget skulle egentlig ha blitt publisert for to dager siden, men jeg har vært utrolig utslitt og overtrøtt etter noen fantastiske dager på jobb.

På onsdag var altså min første negltime etter noen års pause og jeg var sykt gira. Det skal så lite til før man føler seg så fresh og fin. Og i det siste har jeg følt at jeg fortjener å unne meg litt velvære for en gang skyld. Jeg tok turen innom Winnies velvære på Sand i Ullensaker etter jobb og var veldig spent. Hun holder til i flotte og lyse lokaler og tilbyr en rekke andre behandlinger som blant annet økologisk spraytan hvor hun har diplom fra Spraytanhuset. Helt fantastisk for oss jenter som bryr oss så mye om skjønnhet og velvære.

Da jeg ankom ble jeg møtt av ei blid og søt dame og vi fant tonen ganske raskt ettersom jeg selv er en veldig åpen og glad person. Jeg ble servert en god kopp te som jeg aldri drakk fordi skravla gikk i ett sett. Hihi! Å være hos Winnie og sitte i stolen og få neglene sine pimpet og fikset er en av de beste opplevelsene jeg har opplevd fra å ha vært i en rekke andre skjønnhetssalonger. Utrolig god og hyggelig stemning hvor det bare oste av positiv energi. Neglene mine ble så utrolig fine og jeg kommer definitivt tilbake. Hun er utrolig dyktig og jeg fikk til og med enda mer motivasjon til å følge drømmene mine etter å ha pratet med henne. Så nå er jeg veldig gira til å blant annet fullføre Youtube kanalen min og satse høyere på bloggen. Jeg anbefaler dere på det sterkeste å skaffe dere en time hos henne.

Dere må følge henne på Instagram (@negljenta), og like Facebook siden hennes for bestilling av time og se bildene av det fine arbeidet hennes. Dere kan også sjekke ut hvilke andre behandlinger hun utfører på hennes nettside som du finner her.

Likes

Comments

I dag har vært en bra dag. Jeg begynte å se på Bloggerne i går kveld etter jobb og henter så mye inspirasjon og ideer. Jeg skal ikke legge skjul på at det å leve av blogg og egne interesser er en av mine mange drømmer jeg har. Jeg ønsker ikke at dette skal være eller bli en veldig overfladisk blogg. Jeg har bestemt meg for å være ærlig og åpen om ting jeg skriver om og mener. Jeg får alltid så mye påfyll av energi når jeg kan sitte for meg selv på soverommet med tente lys, en film på tv skjermen og lese favorittbloggene mine i fred og ro. Tenke, planlegge og sette i verks noen ting. Bli inspirert til å inspirere og motivere. Men jeg har vært redd og ikke så tøff. Det må jeg innrømme. Det har ikke vært lett for meg de siste årene og følge drømmene mine, eller gjøre og være akkurat den jeg er. Jeg har vært mye ensom og slitet med det ene og det andre. Men nå føler jeg at jeg er på en litt bedre vei i livet. Eller at noe fint er i ferd med å begynne. Jeg har fått øya opp og innser at man ikke er alene i slike situasjoner og da føler jeg meg litt mer sterkere. Jeg har en drøm, et håp om at en dag kan jeg nå ut til andre og være en inspirasjon. For jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for og at jeg kan ha mye bra å komme med som kan være til hjelp for andre som sliter med det samme som meg.

Uansett, resten av kvelden har jeg planer om å utforske litt på nettet hva slags festligheter det er å finne på i Warszawa når jeg skal dit med ei venninne. Jeg har lyst til å oppleve mer enn bare shopping og gode middager. En ting vi så vidt har snakket om er å dra på kino inne på et kjøpesenter.

Puss, så lenge!


Likes

Comments

Likes

Comments