Hey blogs♥ Har alle det bra?Jeg ligger for øyeblikket i sengen og skal straks gjøre meg klar til å dra ut igjen. Jobbet tidligvakt i dag og skal ut å spise middag og dra innom Keiser for å handle inn litt frukt. I morgen er siste dag på jobb før langhelg. Woho! Selv om jeg trives veldig bra på jobben så er det godt å ha noen dager fri for å lade opp igjen. Vi snakkes litt senere. Skal ta en liten nap. Too tired. Pusshej♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hey bloggs, hva gjør dere? ♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg ligger i sengen akkurat nå og har ekstremt vondt i magen som jeg har hatt siden i går. Forhåpentligvis er det over snart. Jeg er så gira på ferie nå og gleder meg til masse til to uker i Spania. Jeg har glemt å nevne at jeg har fått en uke fri i August også da familien og jeg skal opp til Nord-Norge for å besøke besteforeldrene mine. Hvilket skal bli en fantastisk uke. Som jeg gleder meg!!! Vi skal ta flyet opp til Kirkenes og bil videre derfra til Berlevåg hvor de bor. Det tar ca 4 timer å kjøre, men det er verdt det for det er helt fantastisk fin natur der oppe. Jeg skal filme og ta masse bilder så dere kan få se hvor nydelig det er der. Gleder meg til å sitte i baksetet og gomle i meg masse godt og nyte det fantastiske landskapet og høre på musikk.

Nå tenker jeg å ta meg litt sjokolade og sette på en film og kose meg. Nyte siste helgedagen før en ny uke på jobb. Jeg begynner ikke før kl 15 i morgen, noe som er litt deilig. Da har jeg god tid til å lage frokost, sove lenge og ikke stresse.

Likes

Comments

Hei alle sammen ♥ Høyest på den store ønskelisten står det et par svarte Isabel Marant sko, Zadig & Voltaire veske og et Balenciaga armbånd. Hvilket jeg har startet en storsparing på. Jeg har også begynt å legge min elsk på jeans med detaljer som for eksempel modellen dere ser i kollasjen med frynser nederst på bena. Skit lekkert! Jeg har også veldig lyst på et nytt Balenciaga arbånd med studs. Jeg har et fra før som jeg er så, så glad i.

Likes

Comments

God kveld babes♥ Kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden og må bare legge meg til å sove med en gang da jeg har tidligvakten i morgen. Gleder meg allerede! Vi snakkes mer i morgen. God natt!

Likes

Comments

SHOPPESTOPP FREM TIL SPANIA!!! ♥ Det skal jeg klare! Jeg driver samtidig en stor sparing til julaften og bursdagen min da jeg skal unne meg noe jeg virkelig har ønsket meg lenge i stedet for å handle inn masse unødvendig. Jeg skal bli flinkere til å se potensiale i det jeg har og heller storspare til ting jeg virkelig virkelig har ønsket meg. Også har jeg en liten plan/overraskelse i begynnelsen av neste år som jeg ikke skal si noe mer om nå. For det er hemmelig for en viss person. Det kommer til å bli kjempe koselig vet jeg, om alt går etter planen.

Likes

Comments

Hei på dere, bestiser♥ I dag og i morgen har jeg senvakt på jobben og starter ikke før 15. Hvilket betyr at jeg har god tid til å fikse meg og lage en god frokost/lunsj. Har nettopp spist to rista brødskiver med avokado, cherry tomater med litt kyllingkrydder over. Det var så himla godt og noe jeg kan anbefale dere til frokost. Nå tenker jeg gå ned til kjøkkenet og mikse sammen en liten smoothie til jobben og i tillegg lage noen brødskiver med avokado til siden det smakte så godt. Vi snakkes om litt!

Likes

Comments

Hei igjen på dere♥ Asså, jeg bestilte jo inn tre nye vesker på nettet for noen dager siden som endelig har blitt sendt ut nå, så det er nok ikke lenge til de ankommer. Wohooo!! MEN, jeg har siklet etter mange vesker i det siste. Blant annet den modellen dere ser over. Er den fin, eller er den fin? På nettsiden var det dessverre tomt, men jeg skal få en mail når den er back in stock så det ser jeg frem til. Jeg virkelig elsker detaljene på den her. Kjempe kul!

Likes

Comments