Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Som jeg savner den fine lille lykkebollen min♥

Likes

Comments

Hey u guys!

I dette innlegget deler jeg mine topp 5 instagram favoritter som inspirerer meg. Håper dere også blir inspirert :))

@Milium1

Milium er en liten dansk tøjshop med masse lekker mote i tidløst design. Jeg er helt in love med utvalget deres og jeg sikler etter nesten alt de har. De har og en online butikk. Klikk her for å komme inn på siden.

@neo-noir

For noen lekre basics plagg. Jeg sikler etter skjørtene de har med flere lag. Virkelig verdt å ta seg en titt.

@hvisk

Her snakker vi moteriktige smykker i høy kvalitet til god pris. Enkelt, but oh so classy. Her finner du noe for en hver personlig stil og smak.

@etoilecph

And I loooooove it! Så forelsket i plaggene. Liker stilen og at du ikke finner det overalt. Merker at jeg gleder meg til Danmark nå ja!

@aliceangeliquevejen

I want your wardrobe!!! Herregud for en stil denne damen har. En av mine stor favoritter på instagram uten tvil. Virkelig en dame med en helt nydelig taste of fashion. Dere MÅ bare følge henne! Jeg titter innom omtrent hver dag for å sjekke om hun har postet ut nye bilder. Er så mye godt for øyet å se.

Likes

Comments

For meg er det alltid krystall klart hvem de sterke kvinnene er. Det er de kvinnene som bygger hverandre opp i stedet for å trekke hverandre ned. Dette stemmer helt korrekt! Jenter som slenger dritt, baksnakker, kritiserer andre, glor stygt på deg, osv, er rett og slett ukomfortabel og for usikker på seg selv at hun har behov for å trekke andre ned. Det er veldig synd at det er sånn det skal være. Mest synd er det jo for de jentene som er sånn og at de ikke har fått gleden av eller lært seg å elske seg selv enda. For om du elsker deg selv, klarer å unne andre godt, smile selv om du ikke får et smil tilbake, så har du kommet kjempe langt med å bli en sterkere og mer suksessfull kvinne.

Things you should know;


 1. Jenter konkurrerer mot hverandre, kvinner styrker hverandre.
 2. En kvinnes suksess er en inspirasjon til en annen.
 3. Ærlighet er nøkkelen Vi må stoppe å lyve og bare si det som det er. Bare fortell henne hvor pen hun ser ut i dag og gi komplimenter. Det er så skjønt og du vil føle deg som et bedre menneske.
 4. Du får aldri et lykkelig liv at å tenke negativt. Ved å tenke mer positivt kan utgjøre en stor forskjell. Bare vent!
 5. Som kvinner burde vi stoppe konkurransen. Det har egentlig aldri vært en konkurranse.
 6. Det er aldri en dårlig ide å være snill og si fine ord, rett og slett. Ekte kvinner støtter og bygger hverandre opp og legger baksnakking og drittsleng til side.
 7. Det er veldig ofte sant at alle de vi møter kjemper en kamp vi ikke vet noe om. Så vær grei og om du er en av de som kjemper en kamp så snakk med noen som kan hjelpe.
 8. Hvis du har et fint tankesett så er det inspirerende for andre og da har vi muligheten til å utgjøre positive endringer.
 9. Når kvinner oppmuntrer og støtter hverandre, så vi utrolige ting skje, uten tvil og det trenger verden mer av.
 10. Vi bør omfavne vår naturlige skjønnhet i stedet for å være så kritisk av andre kvinners kropp og våre egne.
 11. Alle såkalte "badass" jenter trenger å samles og fokusere på å gjøre denne verden til et bedre sted. Her er det mye jobb å gjøre...
 12. Du trenger ikke være sjenert fra å være deg selv rundt andre kvinner. Hun vil mer eller mindre forstå hva du går igjennom.
 13. Sterke kvinner står sammen når ting er tøft, hold hverandre oppe når dere trenger hjelp, og le sammen for ingen grunn. Man skal ha det morsomt sammen.
 14. Vi skal ikke bare praktisere kjærligheten til oss selv, men også sette pris på og verdsette andre kvinner.
 15. Å beundre andre kvinners styrke og være der for hverandre i tøffe og svake tider, vil hjelpe oss å bli sterkere individer.

Xoxo, Carina Adriana ♥

Likes

Comments