Det er ikke mange dagene igjen til min 22-årsdag. Det er faktisk en måned til. Jeg ble født den 14. februar i 1995. Selveste kjærlighetens dag. Det er rart å tenke på at jeg blir 22, selv om det fremdeles er en veldig ung alder, så føler jeg at tiden går altfor fort. Jeg synes ikke det var lenge siden jeg fylte 21 år.

Jeg har noen små ønsker til min fødselsdag. Mest av alt ønsker jeg meg parfymen Replica i duften Lazy Sunday mornings som du kan finne her. Jeg har også lenge ønsket meg, hva kaller man det, en hvit elektrisk rensebørste til ansiktet? Ja, dere skjønner! Nederst til venstre på den fine kollasjen jeg har laget under finner dere også min nyeste oppdagelse innen hudpleie, nemlig Trom Borg. Jeg ønsker meg TB body lotion som du kan finne på Kicks. Jeg har allerede tatt til innkjøp av face gel, cleansing foam og body oil mist and I love it already!

Likes

Comments

Akkurat nå ligger jeg i sengen og nyter søndagen for fullt. Det har vært en herlig solfylt dag og gåturen var riktig hyggelig. Nå har jeg nettopp tatt en varm og skjønn dusj. Kroppen er skrubbet og smurt inn med fuktighetskrem. Det er deilige dufter inne på soverommet nå. Har tent litt lys for å adde litt til stemningen. Tenkte å blogge mens jeg ser på noen disney filmer. Kanskje ete litt godis hvis jeg orker å gå hele veien ned til kjøkkenet for å hente. Haha.

Gleder meg til en ny uke. Har sjeldent store planer og liker å ta en dag av gangen. Denne uken har jeg langhelg fra fredag til og med mandag. Hvor deilig er ikke det? Masse søvn, blogging, tvkos, planlegging av reiser og andre gjøremål.

Likes

Comments

1. Gå en langtur med mamma
Jeg elsker å gå lange turer. I dag er det sol og pent vær ute, så det blir godt å lufte seg og rense hjernen litt.

2. Spa- og jentekveld
Typisk for søndager. Litt forberedelser til den kommende uken. En lang varm dusj etter gåturen, skrubbe og smøre seg inn med oljer og kremer. FIkse neglene, sette på ansiktsmaske, lage meg en kopp te og tenne på lys. Det beste jeg vet!

3. Ete masse godis og se på filmer
Det er som regel det søndager er til. Total avslapping med godteri og film/seriemarathon i sengen til man sovner.

4. Vaske klær og finne frem antrekk
Ja, søndager er ikke bare til kos. Jeg liker å være forberedt og sette frem det jeg trenger til jobb dagen før. Da slipper jeg å stresse med det.

5. Ta bilder til bloggen
Ettersom det er en stund siden sist jeg oppdaterte bloggen, så har jeg lyst til å knipse litt bilder til senere innlegg. Ettersom jeg har fått en del nye ting som jeg ønsker å vise dere.

Likes

Comments

God morgen, og godt nyttår! I dag er det nøyaktig to måneder siden sist jeg blogget, og det var helt tilfeldig at jeg valgte å skrive et innlegg i dag. Det er mye som har skjedd de to siste månedene og det forklarer mitt store bloggfravær. Jeg har verken orket eller hatt tid til bloggen. But now I'm back og klar til å fortsette.

Jeg har hatt et fryktelig turbulent år i 2016, men mot slutten av dette året har jeg tatt noen tøffe, men viktige valg for meg selv, som jeg håper kan gi meg en bedre start i 2017. Til nå så smiler livet til meg og det er godt. Det er ikke lenge til mamma og jeg reiser til London, en liten bursdagsgave til meg selv på min 22-årsdag. Det skal bli godt å reise igjen. Så om en måned ca etter det, reiser jeg og en venninne til Warszawa i Polen for shopping og hygge. Det gleder jeg meg utrolig masse til. Vi skal ta en lunsj til uka og planlegge litt mer. Ellers er det nokså rolige dager i vente. Jeg har fått helt dilla på Sushi og har spist sikkert flere kilo Sushi i løpet av de siste par ukene. Det er så utrolig godt! Jeg hatet Sushi før og synes det var så ekkelt, men nå lever jeg for makiruller. Fy, så godt!


Likes

Comments

Over ser dere noen av mine ønsker til jul. Det meste ender jeg vel opp med å kjøpe selv tenker jeg. Høyest på lista ligger speilet fra Ikea, sengetøyet fra h&m home og kartell bordlampen. Jeg hadde en slik en før, men den klarte pus å ødelegge, hvilket var kjempe synd da det er den fineste lampen jeg noen gang har hatt. Jeg vet hvor jeg får tak i den om jeg blir desperat nok til å skaffe meg en ny en. A og jeg har også sett på en veldig fin lysekrone som vi har lyst på som ikke er så dyr. Vi vil ha den over stuebordet. Merker lamper er en nødvendighet i leiligheten da det er så mørkt der. Ingen lamper som funker hos oss nesten, så det hadde vært fint med mer belysning.

Likes

Comments

God kveld ladies... Jeg er ganske fattig med parfymer om dagen. Da jeg var i København for noen uker siden tok jeg til innkjøp en jeg aldri har prøvd ut før. Vet ikke om dere har hørt om Vety Verio? De dufter hvertfall helt himmelsk. Det er de på bildet over her. Mine neste parfyme kjøp blir Byredo sin Gypsy water og en av Replica sine. Har hørt masse positivt om de så gleder meg til å teste de ut. Jeg er avhengig av parfyme for det får meg til å føle meg så bra og selvsikker. Med den riktige parfymen kan jeg få til nesten hva som helst. Det er helt sprøtt, men det gjør noe med meg og hvem liker vel ikke mennesker som lukter godt?

Likes

Comments