Hei igjen fine♥ Akkurat nå sitter jeg bak på kontoret på jobb og spiser lunsj. Jeg er så dårlig til å ta med meg mat når jeg er på jobb, så det blir enten tørre knekkebrød med noe ekkelt pålegg på, jordbær eller frokostblanding uten melk. Jæddaaa! Av og til slår jeg til med litt Sushi eller noe fra BigBite, men today is not that day. Nå skal jeg spise videre. Ha en fin dag videre skjønne og ta vare.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God morgen beauties♥ Bestilte meg en salgsvare fra Gina Tricot i går kveld etter jobb. Jeg synes denne var kjempe fin og jeg var på jakt etter en litt mer spennende grønn jakke med noen små detaljer nå til sommer/høst. Håper den er like fin i virkeligheten, om ikke finere og jeg håper virkelig ikke at den har noe stygt print bak på ryggen. Det var nemlig ingen bilder av baksiden av jakken på nettsiden deres, men da regner jeg med at den er helt grønn bak. Får vi håpe!!

Likes

Comments

Hei du som leser ♥ Nå har jeg nettopp satt meg ned i sengen etter en lang og skjønn dusj. Har surret håret i et håndkle og skal la Olaplexen virke over natten. Jeg har hatt langhelg denne uken og det har vært godt å slappe av, men merker jeg blir ekstremt lat så det skal bli herlig å komme tilbake til jobb og rutiner igjen i morgen.

Bestilte meg forresten 3..... nye vesker i stad som jeg har siklet etter i lang tid. Endelig er de bestilt og forhåpentligvis i postkassen om noen få uker. Jeg betalte kun 500kr for tre rå lekre vesker så jeg er pretty happy for det. Gleder meg til å vise dere når de er her. De er asså så fine!!!! Ellers så håper jeg alle har hatt en fin helg og en bra start på den nye uken. Ta vare, smil og vær gode mot hverandre ♥ Viktig, viktig! Nå tenker jeg å planlegge Spania vloggen, skrive handleliste til Ikea som jeg glemte her om dagen, og se en episode av svenske Hollywood fruer. Jeg forstår ikke hvorfor jeg er blitt helt betatt av den serien sånn helt plutselig, men jeg finner den nokså interessant og underholdende.

Likes

Comments

♥ Jeg sprayer meg alltid med parfyme før jeg legger meg

♥ Jeg gir dyrevernorganisasjonen PETA 50 dollar i måneden og oppfordrer dere til å gjøre det samme

♥ Jeg har blitt helt betatt av den svenske Hollywood fruen Maria Montazami og synes hun er jätte gullig

♥ Jeg elsker å se på Youtube og ser omtrent aldri på tv

♥ Jeg elsker å dra til Ikea

♥ Jeg hater brus, kaffe og alkohol

♥ Jeg elsker å shoppe vesker, klær, sko, parfymer, skjønnhetsprodukter, interiør, blomster og pynt

♥ Jeg har mye selvironi og mener det er viktig å ha

♥ Jeg er avhengig av sjokolademelk og hvis det ikke finnes i kjøleskapet blir jeg deprimert, lol

♥ Jeg føler meg mest fri og avslappet når jeg er ute og reiser

♥ Jeg danser, fjaser og fjoller hver gang jeg skal sminke meg, så ikke rart jeg bruker lang tid på å fikse meg

♥ Jeg virkelig hater mennesker, spesielt jenter, som er dømmende og slemme mot hverandre eller som snakker stygt om hverandre

Likes

Comments

Likes

Comments

Hei igjen, babes! Nå er jeg godt i gang med ryddingen av soverommet og har fått sortert og ryddet i klesskapet bl.a. Nå har jeg en liten pause før jeg fortsetter. Skal straks henge opp sengetøyet og la det stå til tørk. Elsker følelsen av rent sengetøy. Det slår aldri feil dere. Lukten av rent og fresht. Super herlig! Nå skal jeg fortsette ryddingen så jeg kan slappe av og nyte kvelden med film i sengen. Pusshej ♥

Likes

Comments

Good morning girls♥ Jeg har lang weekend og det nytes godt. Jeg har typ sovet bort hele lørdagen min og våknet rundt 11 tiden i dag. Jeg har en del saker og ting som jeg gjerne skulle ha fått unnagjort nå som jeg har litt ekstra tid;
-Vaske alt av sengetøy, putetrekk, etc, rydde soverommet og kaste litt søppel, rensing av garderoben, rydde i skapet hvor alt mulig ting og tang er blitt kastet inn, vaske og henge opp tøy, støvsuge og vaske gulv, skrive handleliste til Ikea og senere unne meg selv en liten spa treatment med oljer, skrubb og ansiktsmaske. Viktig å ta vare på seg selv og belønne seg i form av både stort og smått en gang i blant. Nå burde jeg sette i gang. Vi snakkes, babes!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det er ikke mange dager igjen til både lønn og feriepenger er inne på konto. Jeg gleder meg masse til denne dagen, lol, for denne måneden blir det noen veskekjøp som jeg lenge har sett frem til. I tillegg er jeg på utkikk etter et sort denim skjørt og jeg har funnet det perfekte som dere kan se i min lille kollasj ovenfor med noen kule detaljer på sidene. Jeg har i tillegg funnet meg en ny favoritt "overalt krem/olje" til hud, hår, kropp, etc. En kokosnøtt olje fra Bisco Coco som jeg tenker lage et lite innlegg om til dere. Den har hjulpet huden min godt og forebygger urenheter. Så den er veldig god. Jeg har også forelsket meg i Coffe Scrub fra samme merket. Kommer med en anbefaling om de produktene senere.

Likes

Comments