Jahapp, nu sitter jag och väntar hos tandläkaren, ska spänna och fixa med ställningen. Värsta är att gå upp 7 för att vara hos tandläkaren 8.30, fett jobbigt asså.. Men skönt iaf att få det gjort.

Dagens plan är att jag ska bli klar här, sen ska jag åka till Fornis och bara ha det bäst, ska även försöka köpa nya ridbyxor under dagen. Men annars så ska jag bara chilla i stallet. Jag har även fått en förfrågan om jag skulle kunna köra Pierre till mälarkliniken, då han ska hämta några saker. Men han har inte bestämt sig ännu, så spänningen tätnar xD

Förresten.. Igårkväll tog fölis sönder en blomkruka x)

Likes

Comments

Tja, sommarlovet har varit galet och jag har haft fullt upp, har det fortfarande xD
Men igår var jag i stallet mellan 14 - 18, det va fett mysigt asså xD

Från och med igår och en månad framåt så har jag hand om en häst, Esco. Ägaren har åkt på semester och då har jag fått äran att ta hand om honom^^

Den här helgen så har jag även hand om Grand, då ska jag göra frukost och eftermiddagsmaten och mocka, samt fylla vatten.

Ska åka till stallet nu, återkommer ikväll^^

Likes

Comments

★ [Hårfärg] röd, lila, vinröd :P
☆ [Ögonfärg] brun
★ [Civilstatus] Singel
☆ [Läggning] Hetero
★ [Personlig Stil] Vad jag känner för. ;)
☆ [Piercingar] Nej, brukar använda fejk xD
★ [Hatar] Dryga & egoistiska människor.
☆ [Älskar] Vänner,Familj och djuren xD
★ [Cam] Ja
☆ [Skola/Jobb] Gymnasiet 2:a året
★ [Dricker] nej,
☆ [Röker] nej,
★ [Snusar] nej,
☆ [Längd] 1,57 cm
★ [Vikt] 52kg
☆ [Klädstil] Min egen, olika/dag.
★ [Musiksmak] Allt utom klassisk & dansband.
☆ [Filmsmak] Bra filmer! ;)

Likes

Comments

Jag vet inte vad som händer, min kropp säger ifrån och jag vet inte vad jag ska göra.
Mår inte bra alls, samtidigt som jag borde må skitbra så vet jag inte varför det känns såhär. Allt är ju bra liksom.
H
ar ju sommarjobb på ett "Omvårdnadsboende" i närheten av mitt hem, har bra arbetstider, jag trivs även bättre än bra hemma med familjen och våra djur.

Förstår verkligen inte, allt går utför samtidigt som jag väldigt
långt inom mår toppen, men allra längst inne så mår jag inte alls bra.. Vad jag än gör så blir det fel, alla klagar och kommenterar allt. Jag orkar inte mer, allt går åt helvete och allra längst inne så mår jag inte bra. Vilket jag inte förstår varför, men vad kan man göra?

PS: Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, beror på att jag inte mått så bra och inte orkat göra något vettigt. Men ska försöka peppa till och redigera mer bilder som jag lägger upp här.

Puss påre!


Likes

Comments

Tjaa^^

Terminen i skolan avslutades på Solna ridskola. Idag var vi bara 6 av 14, superkul^^ Förra veckan önskade vi att få leka med hästarna OCH det godkände Tessan & Nina. Så idag hade vi barbackalekar till häst & SOKLART valde jag bästisen Dumle^^

Det gick sjukt bra och han var finare än någonsin!!!😍 Han gick i form nästan hela passet redan från start.

Det kändes som att jag kunde komma åt honom mer barbacka och vågade rida honom ordentligt. Sen så var det extra kul då jag jar ridit barbacka och lekt för första gången idag, trodde aldrig att lekar till häst skulle vara så roligt^^

Puss påre😘

• Dumle världens finaste Powniii & bästa vän •

Likes

Comments

Hahaha fan vad dålig jag är på att blogga, har för stort liv utanför internet xD det är inte ok av mig.. Men har haft fullt upp asså, mer än vanligt x) men jobbar på det x)

Godnatt Pöss<3

Likes

Comments