Hej alla fina! Hur har er vecka varit?

Själv har jag haft en väldigt fullspäckad vecka men idag ska jag bara flytta tillbaka hem igen då föräldrarna kommer hem från sin resa. Förutom det ska jag bara ta det lugnt och ladda upp för nästkommande veckan.

Igår var jag i Göteborg hela dagen med två av mina närmaste vänner. Vi kollade in julmarknaden lite i Haga, fikade, käkade och shoppade julklappar, tror aldrig jag varit i sån tid som jag är iår haha. Kul, kände att jag fyndade rätt bra saker.

När vi kom hem efter över tolv timmar i den fina staden kan jag säga att vi var rätt så trötta. Det blev att kolla några snabba avsnitt av nelly.se:s egna serie (rekommenderar!!) och sen somna direkt.

Här nedan är några bilder från gårdagen. Kram!

Favoritsåsen på Jensen´s rekommenderas, skitgod!

En kamel som någon tagit med till Göteborgs centrum lite random:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Glad första december!! Dags att öppna första luckan på julkalendern äntligen. Jag brukar varje år köpa en chokladkalender, dock så överraskades jag detta år av en lite större kalender från the body shop av päronen, hur snällt? Blev så glad haha, tycker sånt är så kul. Första luckan innehöll en lip butter i smaken mango. Vilket var sjukt najs för jag behövde verkligen nytt läppbalsam, eller något i den stilen, nu när det börjar bli så torrt i luften.

Idag mötte jag upp mamma på Espresso House efter skolan för en fika, väldigt mysigt! Hon är bäst, riktig kvalitetstid blev det. Päronen ska nämligen åka till Israel imorgon så det var kul att hinna med det innan dem åker:) Efter en uppskattad fika fick jag skjuts till min ridlektion. Idag var det hästkunskap:( så inget ridande blev det tyvärr utan teori istället. Men men, det är intressant också:)

Min resterande kväll kommer nog bestå utav att skriva en religions inlämning som ska in om två timmar hehe, kolla lite gossipgirl förhoppningsvis och packa lite för morgondagen, jag ska nämligen bo hos en kompis när mamma&pappa är borta.

Vad ska ni göra i helgen?

Likes

Comments