Klicka på den jacka du vill för att komma till det plagget

Kolla hur snygga jackor eller?? Jag är så sugen på att skaffa mig en ny höstjacka, det finns ju väldigt många fräscha att hitta just nu. Jag är väldigt inne på just pälsjackor och kappor, som ni kanske märker på bilderna hehe. Speciellt pälsjackor, tycker det är så himla ballt och ett måste i höstgarderoben!

Hoppas ni hittade någon jacka ni gillade eller lite inspiration iallafall, så hörs vi!

Idag efter skolan åkte jag direkt till stallet, som jag gör varje fredag. Ridlektionen gick riktigt bra, kan bero lite på att jag fick rida min efterlängtade favorithäst vilket jag blev riktigt glad över. Efter ett lyckat pass åkte jag hem, tog en snabb dusch för att sedan åka moppe till min vän Elin Almqvist (shoutout, du är grym). Efter en stund kom två till (också skitgrymma) kompisar. Det var en riktigt mysig och välbehövlig kväll tycker jag. Efter några timmar av bl.a. kladdkakebak och bara allmänt tjöt drog jag mig hemåt igen. Jag hade tagit på mig så mycket kläder jag bara kunde hemifrån haha för det var så kallt ute, termobyxor och allt. Det var min pappas byxor, vilket var allt för stora för mig, men det var tacksamt påväg hem speciellt när det regnade och blev ännu kallare än vägen dit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina! Nu är jag back on track med min vardag igen. Det börjar lite småsegt med jetlag och prov som jag är efter med. Samtidigt känner jag mig laddad och påfylld med ny ork att klara av dessa sista veckor innan det blir höstlov. Det är ju faktiskt inte så långt kvar! Håll ut!

Jag ska nu besvara lite höstfrågor också som jag sett blivit besvarade på några andra bloggar jag kikat in lite, tänkte att det skulle vara lite kul för att komma in i det rätta höstmoodet.

Beskriv din höst med tre ord:

Produktiv, händelserik & mysig.

Vad är det bästa & sämsta med hösten?

Bästa med hösten skulle jag nog säga är att allt man gör blir några nivåer högre upp på mysfaktorn än annars. Att fika med vänner, att gosa ner sig i sängen med massa filtar och se en bra serie, tända ljus, gå runt i mysiga varma kläder. Allt blir lite mysigare helt enkelt.

Sämsta med hösten dock är nog att det är så kallt och jag är inte ett stort fan av kyla. Sen är det så mörkt också vilket kan bli lite nedstämmande tillslut. Men då får man ju å andra sidan en ursäkt till att stanna inne och värma sig medan man streckollar serier haha.

Hur höstmyser du?

Höstmys handlar för mig om att få det så mysigt som bara möjligt haha. Tänd så många ljus du får tag på, hämta alla dina filtar, gör din favorit varmdryck och sett dig framför en bra serie, film eller läs din favoritbok. Bara ta det lugnt och ladda på batterierna.

Vad har du på TO-DO listan just nu?

- plugga, plugga, plugga

- måla klart mitt nya garderobsrum

- skaffa nytt gymkort

- fixa så jag kan börja övningsköra

Bästa musiken för regniga dagar?

Akustiska covers är så bra, sen lugn musik i allmänhet men inte nödvändigtvis deppig.

Tips på låtar:

- Berlin - RY X

- Banana Pancakes - Jack Johnson

- Slow hands - Niall Horan

- Figures - Jessie Reyez

- Bubbly - Colbie Caillat

- Youth - Daughter


Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?

Just nu kollar jag bara på Prison Break, skitbra! Sen har jag tidigare kollat Riverdale vilket också är bra, slutade dock kolla på det för någon anledning så tänkte fortsätta med det igen när jag får tid.

Hur ser din höstoutfit ut?

Min go-to höstoutfit skulle vara en stickad tröja (!!), ett par snygga jeans, ett par sköna boots/sneakers och massa enkla accessoarer. Jag har försökt köpa in nya smycken som är enkla och som man lätt kan kombinera. Detaljer gör verkligen så mycket! Jag har slarvat helt med att använda smycken det senaste men ska försöka börja med det igen.

Sen vill jag verkligen investera i en ny faux fur jacka. Det är så sjukt snyggt nu till hösten och ett riktigt ballt statement plagg!

Har du någon inplanerad resa den närmsta framtiden?

Nej, tyvärr. Det är la dock förståeligt då jag kom hem från en rätt "stor" resa för två dagar sedan haha. Jag och mamma satt dock senast idag och kollade in lite nya resor bara för skojs skull. Kanske blir det något till våren eller sommaren möjligtvis. Har varit speciellt sugen på att besöka Italien det senaste så det hoppas man på lite extra;)

xoxo


Likes

Comments