..när man är förkyld.

Anledningen till lite uppdateringar här är för att jag har bara tänkt skriva när de är saker som händer. När jag hittar på någonting. Men nu blir det ännu mer dö-period här när jag är förkyld.
Har en feber som kommer och går, rösten är borta och näsan är täppt och torrhosta. Så de är sängläge som gäller, och vila. Så ser mina dagar ut tills jag är frisk igen.
Men jag har Criminal minds och Greys Anatomy att roa mig med tills jag är på fötterna igen.

ByeBye

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I Torsdags kl:14.28 satte jag mig på tåget till Sthlm. Var framme där 16.31 och då mötte jag upp storebror och vi tog tuben ut till Blackeberg. Där gick vi till deras lägenhet och sen käka vi lite korv med bröd innan jag och pappa satte oss i bilen och börja åka upp mot Jämtland. När vi kom fram till Sundsvall så ringde vi mamma, hon hade ingen aning om att jag skulle komma upp och inte pappa heller. Hon trodde pappa skulle komma på fredag, och jag hade inte sagt att jag skulle upp denna helgen. Hade bara berättat det för Petra.
När mamma svarade så prata hon med pappa och sen dök jag in i samtalet bara och hon blev så glad och ännu gladare blev hon när vi berättade att vi redan var i Sundsvall. ☺️
När vi kom fram så träffa jag Ralf, och mamma. Lillebror låg redan och sov. Vi fika lite och sen gjorde vi kväll ganska snabbt.

Fredagen, var jag och pappa på gymmet på forshallen och träna. Sen gick vi till moster Lisa och fika, där tog jag kontakt med Denise efter en stund och åkte dit och fika, sen gjorde jag henne sällskap på Ica, sen hade hon lite tid över innan hon skulle hämta Alvin så då åt vi lunch på fiket på byn. Sen när hon åkte och hämta Alvin så åkte jag till min fina Petra som var på jobbet. Sen åkte jag hem, och blev chaufför senare på kvällen. Körde först pappas Volvo och sen skulle vi ha fler personer i bilen och då körde jag pappas Bonneville -66. Men de slutade med att Ralf fick ta över den körning för jag gillade inte att köra den bilen. Jag åkte hem och sov.

Lördag, då var alla typ bakis. Men det blev en lugn lördag. Vi var ute och gick på promenad jag och Ralf medan alla andra låg och sov typ hela dagen. Sen blev vi bjudna på mat hos Roger och sen blev de film och bara chill resten av dagen.

Söndag, vakna tidigt och resan hem påbörjades. Åkte vid 12-tiden bil till Sthlm. Pappa körde till Sundsvall och jag körde resten av vägen ner till upplands Väsby och sen körde han mig till tågstationen direkt. 17.24 gick tåget och det var framme 21.09. Det var så otroligt skönt att vara hemma efter dessa långa restider.

Adios!

Likes

Comments

I julas fick Henrik i julklapp av mig en upplevelse från greatdays att köra världens snabbaste muskelbil.
En Dodge Hellcat, 717HK. Det finns två nycklar, en svart som släpper lös 500HK och en röd som släpper lös alla 717 HK och man får köra med den röda nyckeln.

Vi klev upp och åt frukost och sen for vi och tvätta min bil, fyllde på lite luft i däcken och sen hem och kolla på rederiet. Sen vid 12:50 så åkte vi mot Vårgårda. Vi anmälde oss hos dom som hade hand om detta. (Nordic Supercars)
Sen var de bara att vänta, dom var lite sena så vi skulle köra 14.15 och tror vi fick köra 14.50 typ. Först kostade det 300kr extra om jag skulle åka med, men så fick jag åka med gratis eftersom dom var så sena. :)
Har nog aldrig varit så åkrädd, men samtidigt var de super kul. Henrik var mycket nöjd och han gasa på, han var lika glad som ett barn på julafton. 😃

Sen åkte vi direkt till mitt jobb, lite stressigt blev de men jag var ombytt och klar och nere på kontoret prick 15.45 och då börja jag. Nu ska vi se Falk innan vi går och sussar.

Godnatt. 💋

Likes

Comments

Igår var jag på bio med min kollega Jenny, vi försökte få med oss fler av våra kollegor men det var inga som gillade skräck.
Vi såg DET🤡, den var både läskig och humoristisk.
Sällan jag blir rädd när jag ser skräck, blev inte de denna gången heller men man får ju lite puls och de är det som är lite roligt med att se skräck. Jag kan också säga att till denna filmen hade dom verkligen hittat volymknappen för de var jävligt högt, haha!

Efter bion så gick vi och åt middag, denna gången blev det Kina-mat. Mycket gott. Vi tog en förrätt och en varmrätt. Sen åkte vi vidare mot Falköping. Pratade lite på parkeringen innan Jenny åkte hem till sig. ☺️
Mycket trevlig afton, nästa film vi satsar på att se är snömannen, också en skräck. 😁

Adios!

Likes

Comments

7/9-9/9 - åkte vi på en Kiel-kryssning. Helt underbart, vi hade hytt högst upp, fantastisk utsikt, superb buffé, och frukost som ingick i hytten. Buffén fick vi betala för. På kvällen var de underhållning med musikquiz, och sång. Man fick önska låtar senare på kvällen. Helt underbara resa. ❤️

15/9-17/9, var vi i Ystad. Min farbror fyllde 70 år den veckan så vi hade firande den helgen. Mycket mysig helg, och fantastiskt väder hade vi. Är så himla trött på detta kalla, gråa och tråkiga väder.. längtar redan till våren. På söndagen innan vi åkte hem så åkte vi till smygehuk och spenderade dagen där. Det var mycket mysigt och nu har vi varit på Sveriges sydligaste udde ihop. ❤️

22/9, igår fyllde min älskade storebror 30 år, och min älskade älskling 35. Firade min älskling igår med en super god middag och ballonger fulla lägenheten och rosor. Presenter har han redan fått innan och då fick han en parfym och en deo från ett märke han tycker mycket om. ❤️ Min bror kommer jag inte säga, håller på att ordna en överraskning till honom som han får reda på när det är fixat. ☺️.

Det har varit mycket resande, men de har varit mycket roliga resor. Ikväll är de 30-års fest för min storebror i Norrland och jag är i söder. Men har sagt att vi ska ta igen detta sen.
~*~~*~~*~~*~
Ciao!

Likes

Comments