Igårkväll hade vi intervallträning och styrka, vi sprang 4km💪 Vi tränade magen och rumpan.

Sen så cyklade vi lite på byn och pratade. Här får ni några bilder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej! Som ni kanske har märkt så har vi varit väldigt dåliga på att uppdatera bloggen... Vi har tyvärr inte haft tid, och ork hehe...

Men justnu håller vi på att ladda upp en ny video! Redan ikväll borde ni kunna se på den! Det är en tack video för 100 prenumeranter, det är inte så många tänker ni nog, men för oss är det! Tack iallfall!

Vi skall börja träna har Nadja bestämt😂 Vi ska göra intervaller och magövningar osv. #stayfit 😂💪

Likes

Comments

Tjoo! Idag är det lördag, och det är mycket finare väder än vad det var igår. Igår så regnade det och det var väldigt kallt, sen på kvällen var det även dimma. Men hästarna trivdes som bäst i hagen! Vi red på Don både morgon & kväll, det gick super! Vi red också ut en bit på vägen. Vi fick honom även i trav och han tog också några galoppsteg! Idag var det så varmt när vi skulle rida så han orkade inte så mycket.

Igår runt kl.22.30 så skulle jag & Ida cykla hem från Sandra & Fannys, men så kom deras mamma på att vi kan klä ut oss till älvor och gå till tjärdalen och "dansa" åt vakarna. Vi tog på oss klänningar och blomkransar och gick dit. Vakarna började skratta, filma & ta kort. Här får ni även en bild på det!

Just nu håller vi på att ladda upp en video på Youtube! Sen ska vi cykla och köpa något gott att äta!👌

-Nadja {09.07.2016}

Likes

Comments

Hej! Nu har jag och Nadja skaffat en blogg, vi är båda 13 år. Vi har varit bästa vänner i 9 år.  Vi har också en YouTube kanal som heter: Nadja & Sandra. Vi har haft vår YouTube kanal i 3 veckor nu. Vi har även två hästar, Don som är 20 år och Taro som är 14 år. ​Nu har vi inte något mer att skriva. Hejdå.♥

Likes

Comments