View tracker

Bubbel, Livet, Studier

Vad hittar man då på en fredag uppe i Åre? Jo den frågan ställer jag mig också nästan varje fredag. Eftersom de är mycket som är stängt nu när de är lågsäsong så är utelivet minst sagt begränsat. Men istället för att deppa ihop över att jag inte befinner mig i Göteborg, Stockholm, Dubai, New York, Något-Ställe-Med-Palmer... Ja listan kan göras lång på platser jag drömmer om att vara en fredagskväll. Men nu är man där man är så bara att njuta av det och göra det bästa av tiden!

Här kommer en lista på saker som gör livet och fredagen roligare (enligt mig):

💋 Rosa ballonger - Livet är ju en fest så varför inte ha lite ballonger för att fira detta!

💋 Godis - Måste inte vara godis, men något gott att äta, älskar plockmat så man kan sitta och äta länge.

💋 Bubbel - Givet!

💋 Vänner - Sharing is caring. En vän eller 1000 spelar egentligen ingen roll bara du har någon att dela livets goda (och svåra) med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet, Bubbel, Event

Då var man i huvudstaden för att se Justin Bieber och träffa en av mina finaste vänner som jag inte träffat sen juni (alldeles för länge sen). Så direkt till den stora frågan "Är jag en Belieber?" När jag ser mer framemot att träffa vännen än konserten så får jag väll svara nej på den frågan. Jag älskar hans musik men i övrigt har jag inte så mycket känslor kring honom. Kan ju dock tillägga att jag efter hans förra konsert i Stockholm blev lite förälskad...

Så back to the consert. Han är bra. Men mycket mer än så är det tyvärr inte. "Sorry", Justin. Då och då skiner han upp och det glittrar till i ögonen men den passionen som han hade när han slog igenom har försvunnit.

Blev så klart en sväng ut på stan efter konserten. Grand Escalier är ett av mina favorit ställen när jag är i Stockholm och avslutade med lite dans på Hell's.

Som vanligt när jag besöker denna fantastiska stad så har de varit en dimma av härliga människor, drinkar och skor så snygga att de bör stå i hyllan. Eller som min vän Isabelle sa "Jag har ju varit full eller bakfull hela helgen". Spot on.

Likes

Comments

View tracker

Livet

Okej då var man med blogg. Coolt!

Vad ska man skriva om nu då... Min vardag? Ja den är rätt kul. Eller nja. Men får väll överdriva lite.

Kommer säkert lägga upp massa bilder på saker jag tycker om, typ bubbel. Skriva djupa saker om livet blandat med inspirerande quotes som "love life" och "carpe diem". Blandar flitigt mellan olika språk, just so you know. Blir säkert en del bilder också. Enjoy.

Puss & Kram!

Likes

Comments