Då var det söndag åter en gång. Åtminstone är det ingen skoldag imorgon, så tänker ta en riktigt lång sovmorgon och om det är lika fint väder som idag och igår så ska jag ett varv ut och gå också.

Igår hade jag lugnt sagt en fullspäckad dag! Men det anser jag bara som positivt, haha. Lite före klockan ett kom Petra och plocka upp mig och så for jag till Idas med Maria. Petra for på arbete och när hon var färdig for vi och köra till Larsmo och sedan till Hesburger och äta. På kvällen samlades alla hos Ida och så blev det fest. Det var min lördag väldigt kort sammanfattat, men orkar inte skriva så detaljerat för är så trött just nu och vill bara släcka lampan och sova.

Hursomhelst så kom pappa och hämta mig från Idas idag och så for vi till fammos på en kaffe. Väl hemma så har jag bara pratat med mamma, läst, ätit min första fastlagsbulle för iår och sett på polisserier. Hann även facetime:a med Emilia i en timme och höra lite hur hon har det på lägret. Kan erkänna att det är lite tomt här hemma utan henne, haha.

Nej, nu ska släcka lampan, sätta på film och krypa under täcket. Kommer somna vilken sekund som helst och klockan är bara lite över åtta, haha. Jobbigt det här att vaka halva natten.

Kram!


//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har vi hemstudiedag i skolan. Vilket innebär att vi får stanna hemma men ska skriva en rapport innan klockan 18 om Ekorosk, biogas och Mirka. Ja, ni hör ju hur intressant det låter, haha. Ikväll hade jag planer på att fara och träffa Ida och Thea, men mamma lät inte så övertygad om det. Så får se hur det blir. Börjar verkligen bli trött på att sitta här hemma, så att få träffa folk skulle inte skada.

Idag börjar även sportlovet. Det blev ett extra långt lov för mig, så när jag ska tillbaka till skolbänken borde jag vara 100% motiverad. Vad är mina planer för sportlovet då? Har inga planer, haha. Det får bli en lov med mycket spontant program och det gillas!

Har bildbrist, så ni får en throwback till förra sportlovet, då jag och fyra andra tjejer åkte på bussresa till Tammefors. Oförglömlig dag!


//Nadja

Likes

Comments

Nu får jag verkligen ta och skärpa mig med bloggandet. Här har ni en genomgång på vad som hänt senaste veckan.

I torsdags hade treorna "Penkkis". De hade ordnat program på förmiddagen. Måste säga att de hade lyckats riktigt bra och det blev en hel del skratt. Efter skolan får jag och Emilia på gym och efter det till biblioteket och vänta på mamma. Hittade en riktigt bra bok, som jag ska försöka att hinna läsa.

I fredags så hade tvåorna Wanhat. Alla hade så fina klänningar och de var riktigt duktiga på att dansa. Ska bli kul att vara med själv nästa år! När jag kom hem från skolan hade storasyster (+familjen) kommit hem. Var roligt att få se E igen och hon hade växt så mycket. På kvällen kom även Petra ett varv på besök.

På lördag fick jag äntligen färgat mitt hår. Ska ännu beställa frisörtid till nästa vecka, eftersom jag inte alls trivs i den här längden jag har just nu.Senare på dagen kom fammo och faffa på kaffe. På eftermiddagen kom Petra och hämta mig och så for vi till "Lillträsket" och grillade tillsammans med en hel del folk. Senare mot kvällen for en del av oss och kolla på fotboll och efter det till Ts. Avslutade kvällen/natten med att fara till Idas och sova natt.

På söndag kom M, I och Petra på kaffe till Idas och så satt vi och kolla film. På kvällen satt jag och stressläste inför geografiprovet som jag skulle ha haft på måndag. Men sov dåligt under natten så bestämde mig för att stanna hemma. Det blev dock inte bättre under tisdagsnatten, då jag började kasta upp. Verkligen jobbigaste natten på väldigt länge. Så nu får jag stanna hemma hela den här veckan. Verkligen sämsta veckan att vara sjuk, då jag missar en hel del viktiga saker i skolan. Men jag får göra kompletteringar istället.


Likes

Comments

Några bilder från de senaste dagarna

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, åter en gång. Det händer verkligen så mycket i mitt liv just så jag har inte haft tiden att sätta mig framför datorn och skriva ett inlägg. Men vill ändå ner skrivet allt som händer, så jag minns det sen i framtiden. Så nu ska jag ta tag i saken och berätta om förra veckan:

Måndag-Torsdag: Helt vanliga skoldagar. På tisdag fick jag min "tidiga-födelsedags present" av mamma, nämligen Nike skorna som jag så länge drömt om. Tack mamma! På onsdagskvällen fick jag även besök av M.

Fredag: Hade engelskaprov som gick relativt bra. Efter skolan for jag till Idas, satt och pratade och senare kom även Maria dit. En sextiden ungefär så kom Petra och Susan och plockade upp oss och så blev det pizza vid Botnia. Sen for jag på bio med M, M och B. Var och kolla på Fifty Shades darker och den var riktigt bra. Mycket bättre än ettan. Efter bio for vi snabbt och äta och sen for jag till Idas och sov natt.

Lördag: Kom hem från Idas en fem tiden och då hade jag fem kapitel att läsa till hälsa-provet som jag hade idag (måndag). Hann läsa två kapitel och sen så kom M och några av hans vänner på ett snabbt besök. Hade nog planerat att stanna hemma och läsa, men det blev så att jag följde med dem till Jeppis ändå, haha. Körde runt i stan en stund men for senare till Ts.

Söndag: Spenderade jag hela dagen framför hälsa boken. På kvällen kom M och hämta mig så for vi och kolla på ishockey match och senare på pizza. Har ätit så onyttigt förra veckan så får skärpa mig denna vecka.

Idag skrev jag då hälsa provet. Kunde ha gått mycket bättre om jag hade läst noggrannare, men borde få godkänt så det känns åtminstone skönt. Är jag missnöjd så får jag höja vitsordet senare på våren.

Nu har ni en kort sammanfattning av vad som hänt senaste tiden.//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är det en vecka sedan jag bloggade sist. Har haft en hel del program under helgen (eller jaa, under lördagen), så kan väl börja med att skriva om den. På fredag kvällen gjorde jag ingenting speciellt. På lördagen blev det ingen sovmorgon för mig. Istället det blev att stiga upp halv åtta eftersom vi skulle till Optimas öppet hus. Traskade på där i några timmar, åt vid "Yrkeskocken" och när resten av gänget for hem, stannade jag kvar med Maria för att kolla på modeshowen. Jätte fina kläder hade alla designat och fanns många plagg som gärna kunde få finnas i min egen garderob.

När showen tog slut for jag och Maria till internatet, och så kom M och hämta oss. Vi for till Ts och chillade i några timmar och på kvällen for vi till Idas, som hade fått ordnat en limousin åt oss. Vi åkte ett varv till staden och "cruisade" med den, men hann inte så mycket eftersom ägarna hade lovat även andra skjuts. Resten av kvällen satt vi bara vid Idas och tog det lugnt. Kort sammanfattat så hade jag en helt underbar helg! På söndag, körde jag den typiska "lazy sunday" programmet, alltså film/serie maraton.

Den här veckan kommer jag spendera tiden framför läroböckerna. Har en ganska lugn period, så känner inte så mycket stress över proven. Vet inte hur bloggningen kommer vara framöver, det är bara att vänta och se.

//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Denna vecka går så himla långsamt. Känns som om det skulle vara torsdag idag, men nej, det är tisdag. Har åtminstone en kort dag imorgon. Slutar redan klockan 12, dock så har vi nån typ av teater som vi ska kolla, så kommer antagligen missa en av hålpasserna.

Matteförhöret gick bra idag, eller åtminstone kändes det så. Efter skolan for jag till farmors eftersom vi skulle på gym. Är verkligen dags för mig att börja träna mina muskler, eftersom jag verkligen inte har någon kraft överhuvudtaget. Mina hälsalärare borde se detta inlägg, så skulle hon vara stolt eftersom hon alltid pratar om hur viktigt det är med bra motionsvanor, haha. Hon har övertygat mig.

Resten av veckan kommer vara "normal". På helgen kommer storasyster m.fam. till oss och så har jag väl även lite andra planer.

//Nadja

Likes

Comments

Oj vilken helg jag haft, haha. Fredagen så har ni redan kunna läsa om i förra inlägget. Lördagen så gick åt att vara hemma och städa. På kvällen bestämde jag och Petra oss för att fara till byn för att plocka upp Ida och Thea. Sen for vi till Abc och mötte upp några vänner där och så for vi och grillade marshmallows. Kan lugnt säga att det var bästa kvällen under året hittills, haha. Cirka en två tiden så körde vi tillbaka till Idas och så sov jag natt där. På söndag kollade vi skräckfilmer, pratade däremellen och fick kaffebesök. Kom hem en sextiden på kvällen och så blev det att ta ihop med läxorna.

Idag så gick skoldagen om relativt snabbt och när jag kom hem så fixade jag till lite mat och nu borde jag läsa till matematik förhöret som jag ska ha imorgon. Hoppas ni får en bra vecka!


//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Igår kväll blev det en ganska spontan kväll igen. Hade först planerat att inte göra någonting och bara vara. Men sen skickade Petra och undrade om vi skulle hitta på något. Så både hon och Sussi kom hit till mig. Vi satt och pratade och prövade på Whisper - challenge, haha. Sen bestämde vi oss för att värma upp lite kakao och så körde vi iväg till en Café/resturang här i närheten och drack varm kakao. Hur mysigt som helst, haha.

Idag har jag redan hunnit städa mitt rum, duscha och läsa till matte-förhöret. Nu ska jag vila lite och sen ska jag börja fixa mig. Ska först ha photoshot med Emilia och sedan blir det att fara till Idas på en sleepover. Hade först planer på att fara till Elins, eftersom hon skulle ha fest. Men fick inte skjuts dit, så fick ändra min planer.

Väntar så mycket på att jag ska få börja köra med skootern igen. Är typ fast här mitt i skogen, nu då pappa är borta på arbetsresor hela veckorna och mamma undviker helst att köra under vintern, då det är dåliga vägar.

Men ni ska ha en bra lördag!

//Nadja

Likes

Comments