1. Vad är det bästa med hösten?

Tycker inte så värst mycket om hösten eftersom det blir bara kallare och kallare hela tiden, men höstens färger är ändå ganska mysiga. Och att tända ljus om kvällarna då det blivit mörkt ute.

2. Vad kommer du äta i höst?

Hmm...samma gamla vanliga antar jag. Skolmat.

3. Vad kommer du dricka i höst?

Varm te och varm kakao. Också en av det bättre sakerna med hösten. Tycker inte så värst mycket om te egentligen, men har försökt hitta en te smak som jag skulle tycka om (eftersom det är lite hälsosammare än kakao). Men tycker alla smakar exakt samma, haha. Några tips?

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Tror det kommer bli min stickade tröja från Gina

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Är i skolan från klockan 8-15, kommer hem halv 4, äter upp halva kylskåpsinnehållet sen försöker jag få högen med läxor gjort. Äter oftast middag sex tiden och efter det är jag på datorn/telefonen resten av kvällen. En helt basic dag i mitt liv. På helgerna varierar det lite mera.

6. Vad kommer du lyssna på?

7. Vad tittar du på?

Criminal Minds och så har jag senaste tiden sett på en hel del romantiska filmer, haha.

8. Vad har du för höstplaner?

Har inga speciella planer. Satsa på skolan och vara med vänner.

//Nadja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har höstlovet börjat. Eller ja, egentligen har vi dagsverk imorgon men räknar även det som en lovdag (eftersom jag får ha sovmorgon, haha). Det blir en städdag här hemma. På torsdag ska jag och Susan ha höstlovsprogram i idrottshallen och efter det lämnar jag i byn med Ida och Thea. Har även planer att fira höstlovet med Petra och Susan någon kväll. Så har en hel del roliga grejer på kommande. Och på måndag har storasyster bf, så börjar bli smått spännande eftersom vi vilken sekund som helst kan vara en till i familjen.

//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Började helgen på bästa sätt. Blev en shopping tur till staden med Sussi och Petra. Traskade runt i butikerna och hittade tre stickade tröjor. Sen hade även min Bubbleroom och Nelly paket kommit så nu har jag uppdaterat min klädskåp tills vintern. Försökte hitta en vinterjacka men hittade ingen som satt bra, så gav upp tillslut.


Idag ska jag träffa Ida och Thea. Har inga speciella planer utan bara möta upp för att prata. Ska även ännu idag hinna läsa till ett psykologi förhör. Ämnet är jätte intressant men ganska svårt att förstå. Man måste verklige ta tid på sig att gå igenom allt noggrant. Har även planer på att skriva psykologi i studenten men ska se nu hur svårt jag tycker att det är och hur det går i proven. Men ska absolut ta fördjupade kurser.

Nästa vecka är det även höstlov. Har skola måndag, tisdag och på onsdag är det dagsverk. Men på torsdag och fredag är det lov. Har en hel del planer men ska även förbereda mig för provveckorna. Känner redan på mig att jag kommer vara sönderstressad, men nog ska jag väl klara mig.


//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag faktiskt haft en riktigt bra måndag. Startade dagen med orientering. Var lite kallt om fingarna men när man väl startat så fick man nog upp värmen. Efter det hade jag engelska och jag fick hjälpa andra grupperna att filma en kort film som ska presenteras på onsdag. Blev en hel del skratt men slut resultatet blev bra. Resten av dagen gick lite långsammare då jag hade musik, matematik och finska. Kände mig riktigt taggad att komma tillbaka till skolan imorse då jag var borta i torsdags och fredags. Fast tror inte det tar nå många dagar före motivationen har sjunkit till -1 igen, haha.

Beställde även hem ett par vinterskor idag. Mina gamla hade gått sönder så var i behov av nya. Känns som om pengarna bara rinner ur mina händer, haha. Men får jag mera pengar snart då jag får börja arbeta (om man ska tänka positivt)!

//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Börjar nog bli friskare och friskare hela tiden. Vintern är nog på kommande så det är bara att plocka fram alla tjockare tröjor och packa ner sommarkläderna. Varför ska vintern vara så lång och sommaren så kort?

Efter ha varit isolerad i mitt rum, täckt av näsdukar och mynthon tabletter så får jag äntligen gå ut idag och träffa folk, haha. Ska till byn och träffa Ida och Thea. Vi hade haft planer igår men jag vågade inte börja köra med mopeden då det var så kallt. Vill inte vara sjuk mera under den här perioden och ha en hel hög med kompletterings uppgifter senare. Nä usch...

Men ha en bra söndag!

bild från weheartit

//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Det blev visst en dag hemma idag. Har attackerats av en förkylning, inte trevligt. Märkte redan igår när jag vaknade att jag hade lite halsont, vilket förstås kom passligt till den dagen då jag skulle stå framför flera klasser och berätta om Power Club (men det gick nog bra). Efter skolan lämnade jag i byn med Ida i några timmar och hade ju inte så värst mycket kläder på mig, så imorse kände jag att det kanske inte var så bra och att jag vill stanna hemma och vila upp mig.

Dagen har gått ut på att se på ett x antal avsnitt av Criminal Minds och sen shoppat lite produkter för håret. Mitt hår har aldrig förr varit så slitet som det är just nu, plus att jag inte alls trivs med längden och modellen. Så nu har jag beställt en repairing schampoo och conditioner från Moroccanoil. Ska även senare beställa en hairmask, då jag har lite extra pengar.

Hade inte så värst mycket annat att komma med. Ska försöka krya mig nu och ladda upp med lite kallt glass och strepsils.

//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Sitter just nu i bussen på väg hem. Dagen har varit lång men har faktiskt haft det riktigt roligt!

Var redan framme vid Vasa klockan 8.40, så spenderade en timme ensam i en mörk korridor, haha.
Själva kursen handlade om Power Club och hur en bra ledare är samt hur man ska agera i en nödsituation. Var även under dagen på pizza till La strada. Power Club bjöd så det smakade extra gott, haha.
Efter kursen for jag med L och I och traskade runt i Vasa halvt vilse, haha. Tänkte bli lite brått med att hinna till bussen, but we made it haha.

Nu vill jag bara hem och slänga mig i sängen och ta en lång sovmorgon!

//Nadja

Likes

Comments

Hejsan!

Skoldagen gick snabbt om och har haft roliga pass idag. Hade allt ont i halsen och magen efter finska passet. Det blev en hel del skratt! När skolan slutat for jag och Emilia på kaffe till Idas. Efter det skulle vi och äta till Tinas Grill med mamma och även Ida följde med. Alltid lika gott med hamburgare och franska, haha. Jag kör på ett healthy life style i ett annat liv.

Imorgon efter skolan ska jag till staden med Ida och shoppa lite. Eller jaa, jag ska inte shoppa. Jajamen, ni läste rätt, haha. Har så mycket skolsaker jag måste få köpt så måste spara pengar... Efter lite shopping ska vi till en piercare, så ska Ida göra tungpiercing. Alltså jag kommer svimma där for real. Måste blunda och tänka på valpar och kattungar, haha...

//Nadja

Likes

Comments