Efter ett otroligt långt och utdraget avskedsmöte fick jag äntligen åka tillbaka och äta lunch. Som planerat åkte jag till Hanna där hon rakade mitt hår på sidorna. Sedan satte vi oss i solen med fika och lyssnade på gamla godingar.

Jag som inte har träffat min kusin Martin själv på ett väldigt bra tag gick med honom på stan innan jag joinade familjen deras på Arbaillo. Smoothie, dunk dunk dunk. Smoothie, dunk dunk dunk ropar min mage nu. Dens önskan är min lag. På återseende!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Två från den roligaste resan, Madrid. I går fyllde den mest genuina personen jag känner, min livsrådgivare, min bästa vön 20 år. Att du inte har publicerat bilden till höger kan vi ju ta en annan gång. Trots mina extrema tillitsproblem så litar jag till 1000% på denna människa. Grattis Zanaz än en gång ❤️ What would I do without u?

Gårkvällen bjöd på ett efterlängtat samtal med Sanaz och sedan kvällsmys med Hanna. Vi dukade fram vitlöksbröd med röra, popcorn samt ljus. Kärlek kan jag väl säga var ett starkt huvudämne. Synd bara att jag inte är i en sådan period. Eller det kanske är lika bra? Vet vet?

Vid tolvtiden åkte jag till Sjulnäs för att hälsa på familjen som var på den årliga hundutställningen. Direkt åkte jag därifrån och målade klart kökstaket i någon timma innan mamma bjöd mig på sushi. Bästa bästa bästa. Stressigt som tusan bar det sedan iväg till Degeränget för att fira Natta 20 år. Vi fikade samt badade i jacuzzin. I skrivande stund är klockan 00.00 och jag ska göra mig i ordning för sängen. Hoppas er dag har varit kanon!

Likes

Comments

Att det peppras ut ny musik konstant nuförtiden gör mig väldi glad. Att jag dessutom börjat lyssna mer på olika genrer gör att utbudet blir enormt.
//2 AM thoughts

Likes

Comments

Som en avstickare såg jag faktist Eurovision tillsammans med Natta som dukade fram fika. Precis som förväntat är det "programmet" ingenting alls för mig. Riktigt utdraget och ingen musik för mina öron. Efter att inte ha sett varandra på någon månad så tog vi igen det senaste innan jag körde tillbaka för att sova.

Jag har fortsatt stressa, om inte mer, men även fått anställning på 7-eleven!! Det är mycket mer att göra än jag trodde, men arbetsdagarna går därför mycket fortare. Det är vad jag har ägnat mig åt hela denna vecka.
Utöver det har jag födelsedagsfikat med Hanna som fyllt 20 år. Hur fin är inte hon??? Titta bara. Efter det var jag och Rebecka och såg Artist Sångs avskedskonsert. HERRE MIN GUD vad jag längtar tills jag också får vara en del av det där. Det är faktiskt på den nivån att jag knappt tänker på att sommaren snart är här.

I går repade jag och Lukas. Nu börjar det faktiskt låta bra och känns även likaså. Efter det såg jag och Malin det vi hade kvar av Titanic. Haha det tog oss tre dagar att se den. Precis som förväntat känner jag mig helt tom, yes ni läste rätt - känner. Jag har inte släppt det ännu hahah.

Likes

Comments

Jag är så glad, däremot ganska stressad, eftersom det äntligen börjar hända saker i mitt liv. Det har varit ett par långsamma månader där det verkligen stått mer än stilla. Bortsett från LA-resan har jag knappt ägnat mig åt någonting alls, inte minst sagt jobb. Nu har jag jobb, jag har börjat skriva eget material med hjälp av producenter, jag har kommit in på skolan jag längtat så mycket efter och jag ska uppträda. Allt detta skedde så fort jag tog tag i allting, precis som pappa sade. Typsikt att föräldrar i slutändan i nästan alla fall har rätt, nog för att jag fortfarande förnekar det väldigt ofta.

Sedan sist har jag ägnat lite tid att fylla i målarboken, gjort de äckligaste chokladbollarna och jobbat. Jag har just sett klart senaste Prison Break efter ett 7-13 pass. De absolut bästa passen med den bästa serien som efterrätt. Märks det att jag är glad?

Likes

Comments

I tisdags förra veckan var det antagningsdag på framnäs. Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte var nervös, för det var jag. Däremot inte så mycket som jag tenderar att vara. Mer taggad rättare sagt.
Först var det ett dansprov som jag tyckte gick sämre än väntat. När hon sa att vi skulle improvisera så letade mina ögon dörren ut haha. Hur som väntade sedan det skriftliga provet. Med tanke på att jag varken gått musikklass eller estet musik så var det oerhört svårt för mig att ens förstå frågorna. Efter det var det sista momentet, sångprovet. Jag presenterade mig och sjöng först Lesson Learned av Alicia Keys som gick bra. Texten satt vilket var min största fasa. Sedan sjöng jag andra låten, Demons, av Imagine Dragons. Jag kom in helt fel vilket resulterade omstart, men när jag väl kom igång så gick även denna bra. Texten satt och jag glömde bort min nervositet. Till min förvåning skulle jag sedan härma en som sjöng, vilket gick helt okej. När de hade ställt frågor till mig och vise versa så var det tredje och sista momentet över.

Jag har grubblat och grubblat över hur det egentligen gick för mig. Dansen kunde ha gått bättre trots mina knappa erfarenheter, det skriftliga ville jag inte ens tänka på, men sången var jag nöjd över. "Tänk om jag inte kommer in?Vad ska jag göra då? Är jag inte nog duktig i deras ögon?" Dessa tankar snurrade runt i skallen tills samtalet kom.

"Hur tyckte du det gick?" var frågan dansläraren Johanna ställde i luren. I min värld frågar en lärare sina elever det efter ett underkänt prov. Med andra ord väntade jag på "Vi är glada att du tog din tid, du får mer än gärna ansöka nästa gång".

Trots alla tankar jag haft så sade hon till min förvåning "du är antagen". Jag kan inte förklara hur glad jag blev.. Jag klarade det och ska börja där till hösten. Skolan jag har drömt om sedan jag hälsade på. Jag förstår fortfarande inte att detta händer. Jag ska gå på Artist Sång-linjen på Framnäs Folkhögskola!

Likes

Comments

Valborg har varit, vilket jag i ärlighetens namn tycket är en meningslös högtid, med god mat, sång och lekar. Bra jobbat av Elice!

Dels har jag jobbat, varit på intervju, övat inför intagningen. repat med Lukas och solat med Malin. Eller ja, sola och sola. Hon satt med t-shirt och jag med tjocktröja, mjukisbyxor, tjocksockar, filt och täcke. Varmt är det först när temperaturen är minst 20 grader.
Om ca 20 minuter går jag på ett 12-21 pass. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Som jag tidigare har nämnt har jag en spelning på Kaleido den 24:e maj. Jag ska göra ett enskilt inlägg om det när de har publicerat eventet. Därför följde jag med mamma dit i onsdags och tittade på ett band som spelade så att jag skulle få en uppfattning om upplägget. I går var jag på stan med Towa och Rebecka, vi klappade på en kamel, innan vi gick till läggan för att dricka smootihe samt äta potatisburgare framför hockeyn.

Kvällen till ära har jag spenderat med min kära fader. Väldigt dyrbart eftersom vi inte spenderar så mycket tid tillsammans, men det har vi båda kommit överens om att det ska ändras. Vi åt på Tasty 1 för första gången för oss båda. Riktigt mysigt och spännande utbud på buffén!


Likes

Comments

Årets första grillning åt jag med pappsen hos Anders. Riktigt gott. Efter det hade jag och Towa en frågelek. Vi kan verkligen smsa om vad som helst och det är lika intressant oavsett vad det handlar om. Jag har även varit hundvakt i två dagar = jag har varit bosatt hos mamma och pappa i ett tomt hus. Tur att Netflix finns <3

I går hade vi en familjedag. Jag blev bjuden på gryta, sedan gick vi alla en långpromenad och sedan spelade även vi en frågelek. Vi vek oss verkligen av skratt haha. Jag älskar verkligen min familj.

Om lite mindre än två timmar går jag på ett 14-21 pass. Tills dess ska jag öva på en utav ansökningslåtarna. Ha en fin tisdag allesammans!

Likes

Comments

Efter en oerhört välbehövlig städning i lägenheten med I Decided albumet i hörlurarna samt en promenad till stan, fick jag nyduschad gå och lägga mig i en renbäddad säng. Tror cirka alla bloggar har minst tre inlägg om detta, men det är så oerhört skönt att få avsluta dagen så.

Noll sex noll noll ringde alarmet och då bar det iväg till Mamma och Pappa för att hämta mitt tennisracket. Klockan åtta hade jag och Ida tennisbanan i hallen i två timmar. Blir förvånad varje gång hur mycket jag älskar att utöva denna sport. Sällskapet är heller ingenting att klaga på. Jag längtar oerhört tills hon är hemma över sommaren så vi kan spela kontinuerligt.
Efter att ha rastat Lucas, duschat, samt ätit lunch ska jag nu ta en tupplur innan läkarbesöket. Jag hoppas verkligen att jag har brist på något så det i alla fall finns en förklaring till den konstanta tröttheten. Ciao!

Likes

Comments