Liljan är hemma för sommaren. Klart vi spelade tennis, allting annat hade varit konstigt. Efter lite prat i solen på Tages stekte samt kokade vi palt som vi åt på familjen Liljedahls altan. Vi avslutade med jordgubbar, vattenmelon samt lite fotbollslirande. Ganska sjukt att det var över fem år sedan jag slutade den sporten.

Lagade kyckling i en pestoröra tillsammans med tagliatelle som jag åt hos Towa framför Empire. Vi gav oss även på att lägga pussel som kunde ha gått bättre haha. Jag vill själv skaffa ett, tänk vad avslappnande. Fast lika frustrerande också kanske?

Jag har förresten påbörjat nattschemat. 12,5h varje pass, kämpa kämpa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter nio månader fick jag äntligen gå in i huset där alla galna sushikvällar har varit och sena kvällar/nätter. Jag pratar naturligtvis om Familjen Fåhareus. Linn har äntligen landat på hemmaplan förstår ni. Som väntat tog vi ikapp det vi missat under tiden vi körde runt Piteå Kommun, med varsin shake i handen. Solnedgången vi hade framför oss får mig att skämmas att jag aldrig tar mig tid att se sådana. Jag menar, att det ni skådar på bilderna är något man kan uppleva varje solig kväll helt gratis haha.. Jag måste verkligen ge applåder till iPhone 7 plus för deras sinnessjukt bra mobilkameror. Direkt från kamerarullen hörni!

Likes

Comments

Från i lördags

Åkte för övrigt på en pakethållare både dit och tillbaka till stan. Jag har fortfarande svårigheter att sätta mig ner överhuvudtaget kan jag avslöja. Däremot otroligt snällt av Pasi som skjutsade mig!

Likes

Comments

Gårdagens kvällspass blev aningen rörigt, men det är helt okej. Jag tyckte ändå det gick bättre än väntat vilket är mer än jag begärde!

Jag har/ska varit/vara hundvakt i några timmar hos mamma och pappa. Jag tog med lunchen ut och satt mig på bakgården med Rokån framför mig. Hur mysigt?
Jag älskar verkligen att vara i och runt detta hus.

Likes

Comments

Frukost kan vara min favoritmåltid under dagen. Sedan att det kanske blir 12 på dagen är en annan femma. Jag känner däremot att min dygnsrytm börjar spåra vilket jag förhoppningsvis ändrar på snart!

Ärligt har jag varit i någon konstig form av bubbla under den senaste tiden. Jag är däremot oerhört lättat att jag har något att se framemot *framnäs*. Tur att jag får pussa på min finaste på bilden ovan, mitt egna lyckopiller.

Klockan 17 har jag mitt första egna pass på 7-eleven. Lite nervigt ena sekunden, väldigt mycket nästa. Om jag känner mig själv rätt kommer jag lyckas med något som inte ska vara möjligt. Hoppas inte.

Likes

Comments

Vi körde ett gäng med grabbarnas egengjorda flotte över till Fingermanholmen. Väl där grillade vi korv och marshmallows med musik i högtalaren. Som en riktigt mysig avslutning körde vi tillbaka på vindstilla vatten med solnedgången framför oss. Godnatt på er!

Likes

Comments

Glass i solen med Hanna innan jag hälsade på Towa i deras nya lägga. Vi såg Empire innan jag försökte napa inför nattpasset på 7-eleven. Mitt första föresten och det gick ändå bra! Nu är det bara att komma ihåg allting som ska göras.

Tyvärr har jag innan denna veckas slut tänkt ta ut mina flätor. Det ska blir mest tråkigt men ändå skönt att få låta mitt hår andas. Dessutom kommer det inte ta en dag för håret att torka efter en dusch.

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut? Det åt jag och Hanna till lunch efter att vi varit på stan som hade röjardag.

När jag hade sorterat mina saker hos mamma och pappa hittade jag skivan "9A's samlade verk". Alltså, filminspelningar från klassen mellan åk 7-9. Jag tänkte inte se den utan Hanna eftersom vi gick i samma klass så vi såg den givetvis tillsammans. Helt sjukt att det var sju år sedan jag gick 7an.

Jag blev så fruktansvärt trött vilket resulterade en tre timmars powernap när jag kom tillbaka till läggan. Med andra ord vaknade jag vid 22-tiden. Det var däremot planerat eftersom jag jobbar lördagnatt. Under tiden jag hållit mig vaken hela natten har jag sett första säsongen av The Fall - en kriminalserie. Jamie Dornan (Christian Grey skådespelaren) har huvudrollen som en mördare, men jag sitter undermedvetet och försöker dra paralleller till Fifty Shades of Grey. Uppenbarligen för trött so good night.

Likes

Comments

Precis som de flesta i Piteå stad säkert redan gjort så bytte jag i dag till sommardäck. Pappa fick instruera och jag utföra. Lika bra att kunna det, eller hur? Jag börjar däremot undra om jag verkligen är så sen med att byta med tanke på att det är första juni, det har haglat, det är fyra grader ute och storm. Är Piteå verkligen inkluderad i den globala uppvärmningen?

Likes

Comments

Två födelsedags fester under en och samma kväll. Först Malin som fyllde 25 och sedan Ines 20. Jag har ännu inte återhämtat mig från den kvällen kan jag säga. En engångsföreteelse får jag hoppas. Resten av bilderna får tala för sig själv. I går rensade jag nästan alla mina flyttkartonger hos mamma och pappa för att försöka hitta mina betyg. När jag är på den sista, DÅ kommer mamma på vart dem är och det var inte i någon utav kartongerna kan jag säga. Däremot hittade jag mycket spännande saker, bland annat gamla bilder som vi gick igenom när vi var klar.

I dag har jag haft feber, varit hos tandis och sovit. Jag har säkert drömt åtta drömmar under dagens gång. Jag hoppas jag blir återställd till i morgon eftersom jag har en kurs i förflyttningsteknik klockan 08.00. Nu ska jag slå på Sister's Act.

Likes

Comments