Halloween för andra gången. Här gick folk verkligen all in! Jag skådade nog inte en enda tjuv och polis eller Rödluvan. Dessvärre var kvällen oerhört utdragen och oklar, men sådant får också hända ibland!

Annars vad är nytt i mitt liv? Jag har tre nätter i rad antingen fått tio eller nio timmars sömn. En otroligt stor skillnad må jag säga från att ha snittat mellan tre till sex timmar. Jag kan tänka mig att det har varit enklare för min omgivning att hantera mig eftersom sömn påverkar min energi otroligt mycket.
Det var det. Hoppas ni mår bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag lever nästan. Höstlovet är över och schemat är så gott som fullspäckat. Dagarna börjar vid 7/8-tiden och slutar vid 2/3 på natten.

Vi ska ha en julshow på Framnäs kombinerat med julbord. Det är den FETASTE låtlistan. Jag är så taggad! Med detta kommer såklart mycket jobb och tankar, men det är så roligt.

I lördags åkte jag med Rebecka och co. till Statt. Det är tråkigt och chockerande, fast ändå inte, att det inte är självklart för många vem Stevie Wonder är. De som visste vem han är förstod att jag var utklädd till honom, men det var som sagt tyvärr många som inte visste om hans existens.

Likes

Comments

Höstlov mina friendos!

I går sade jag upp min tjänst på 7-eleven/Shell. Det är faktiskt en otrolig sten som fallit av mina axlar. Som jag har gruvat mig haha.

Rebecka hämtade upp mig för att äta på Bastard Burgers. Det må vara dyra pengar, men det är också väldigt gott! Senare på kvällen åkte vi till Boden för att hämta upp Viktor. På Framnäs har Boden varit ett genomgående tema, vilket jag har haft svårt att förstå haha. Dock är det mer byggnader än jag trodde hehe.

Familjen Holm ska börja med en ny tradition. Söndagsmiddagar tillsammans. Alltså, jag kommer till dem först och främst för att få ha dem nära mig och att äta god mat. Riktigt mysigt! Dessutom fick jag pussa på min lilla vän som jag inte träffat på någon vecka.
Jag skriver detta i cirka 8/10 inlägg, men jag älskar verkligen min familj. De må gå mig på nerverna och ibland göra mig fly förbannad, men är det inte så det ska vara?

Likes

Comments

Från häromdagen då jag gick ned till vattnet för att ventilera samt reflektera den senaste veckan.

Likes

Comments

Sedan sist har vi kämpat på med produktionen "Bring Me a Dream" samt fått den avklarad. Jag är osäker på om jag har delat med mig av produktionsbeskrivningen, men vi tar det igen haha. Det handlar om en liten flicka vars tittarna får följa med henne genom hennes drömmar som mardrömmar genom natten. I de två låtarna jag sjöng solo, Sweet Dreams av Beyonce och Seven Devils av Florence + The Machine, skulle jag symbolisera mörker. Det var så kul och jag är faktiskt nöjd med min insats. Tyvärr hann jag inte ens med så var föreställningen över, men det kommer fler!

För circus två år sedan var jag med i en showgrupp. Jag minns hur ledsen jag var när allt var över eftersom jag tyckte det var så givande. Nu får jag göra det jag gjorde då varje dag. I ett år. Tack.

Bortsett från produktionen har jag varit lite distraherad, men kommer snart upp på banan igen. Vidare har vi sett Pop/Rock's version av svensk pop. Inte alls min genre, men ack vad duktiga de är!

I går hade klassen filmmys då vi såg Titanic. Haha vi alla behövde nog få gråta ut alla känslor vi burit inom oss den senaste tiden.
När filmen var över sade dem "We have an announcement". Då ger de mig en present eftersom jag har fyllt år.
Jag råkade nämligen tumla min tygpåse vilket resulterade en krympning utan dess like. Då hade de beställt en ny åt mig, som hade blivit försenad i beställningen. HUR FINA??

Hur dålig dag jag än kan ha så har jag ändå dem -det räcker gott och väl. ❤️

Likes

Comments

Lördag. Stressens dag haha. Kom ihåg att jag hade planerat denna dag för över en månad sedan. Strax efter nio vaknar jag och pappa säger att han har blivit sjuk och frågar om vi kan vara någon annan stans. Efter min panik löste det sig. På cirka fem timmar hann jag sminka mig, packa med allt som skulle till mamma och pappa, handla inför allting, baka en oreotårta samt morotskaka (för tredje gången denna vecka), städa undan i huset och byta om. En riktig klapp på axeln må jag säga. Tur att Rebecka underlättade en hel del för mig med bland annat skjuts!

Som planerat lagade vi alla palt från grunden för första gången i våra liv. Trots ett missledande recept blev det riktigt bra för att vara första gången. Vi åt fika, morotskakan drömmer jag fortfarande om, och jag öppnade mina presenter. Varenda present var något jag verkligen ville ha! Vi körde en quiz om mig samt att jag delade upp dem i två lag där de fick skriva om första versen i Keshas TikTok riktat mot mig. Sjukt underhållande och finurliga meningar de fick in.
Till sist skulle vi se ett bildspel från när jag var liten, men tyvärr kraschade datorn.
Kvällen blev väldigt bra tycker jag och jag kunde inte vara mer tacksam för mina vänner. Tack så mycket för allting❤️

Söndag. Tanken var att jag skulle bli firad av en del av släkten som inte kunde komma i fredags, men det fanns varken tid eller ork i min kropp för det. Jag har absolut fått den uppmärksamhet jag har velat ha haha. TACK!

Likes

Comments

Fredag. Släkten på pappas sida kom och grattade mig på Vischan. Jag är så förvånad att allting gick efter tidsplaneringen. Inte för länge eller för kort.
Alla vet att jag tar en evighet på mig att öppna presenter eftersom presentpappret inte får gå sönder, men på något vis bestämmer sig ändå de att tejpa med omsorg? Skyll er själva haha, men tack så oerhört att ni kom!

Likes

Comments

Tisdag. Jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på detta. Precis som alla andra år får jag inte många timmars sömn till min födelsedag eftersom jag är så exalterad haha. Jag var lite nedstämd att ingen skulle sjunga för mig på morgonen eller uppvakta mig som jag alltid blivit uppvaktad hemma eftersom vi inte känner varandra så bra ännu i klassen. MEN så knackar dem strax efter mitt alarm ringer och kommer in och sjunger med en kladdkaka och 20 st ballonger. När vi alla satt och åt kladdkakan till frukost så hade jag på riktigt tårar i ögonen eftersom jag var så glad. Nej men alltså på riktigt. Hur fina människor??

Jag och Ulrika bakade Oreo-tårta som inte riiiiiktigt blev som tänkt haha.

Under lunchen ställer sig alla från en massa olika linjer i restaurangen upp och sjunger för mig. Jag var verkligen en prinsessa haha.

Efter alla lektioner var över hämtade pappa upp mig för att sedan äta på Tages. Väl där var mami där och hade köpt röda rosor till mig, en favorit.
I växling mellan de tre måltiderna öppnade jag mina presenter. Till förrätt åt jag en kantarelltoast som är den godaste jag någonsin ätit. Tyvärr var varken huvud- och efterrätten lika förträfflig, men jag är sjukt nöjd i vilket fall som helst. Jag har så otroligt fina föräldrar ❤️❤️

Sprängmätt tvingar jag och Ulrika ändå i oss tårtan vi bakade tillsammans med några andra innan vi gick ut på en kvällspromenad som avslut. Med lite äventyr och skratt var det absolut en utav de bästa. Jag kunde verkligen gå och lägga mig med ett leende på läpparna, särskilt när jag skulle sova. Tack så mycket!
Jag är 20 år och väldigt lycklig.

Likes

Comments

Eftersom Towa missar mitt födelsedagsfirande nästa lördag så skulle vi ha en dag en vecka innan. "Ha på dig mjukiskläder med joggingskor, tag med bad- och festkläder".
Kring 14-tiden hämtade hon upp mig och vi började köra mot Luleå. Efter en bit hittar jag Ines i bilen gömd i baksätet?? Så kul att träffa henne!!

Vi köpte korv på biltema och jag lyckades givetvis spilla ner födelsebandet.

Med en militärbana i Boden som täckmantel körde de istället till 360 Trampoline Centre. Jag hade stängda ögon och när de öppnades skrek jag av lycka. Jag har verkligen velat testa detta men jag visste inte att det fanns i närheten. PERFEKT present. Jag var lycklig varje sekund av den dryga timman vi var där.

Vi åkte tillbaka till Towa och fixade oss inför middag på Bishops vilket jag givetvis inte visste om eftersom hela dagen var en överraskning. En utav stunderna jag blev mest chockad var när Sanaz, efter någon timma, kom in genom sovrumsdörren. Där kom mitt andra skrik av lycka. Jag hade ingen aning att hon hade kommit hem från Spanien. Innerligt glad var jag.

Deras burgare är så oerhört goda jag vet inte vart jag ska ta vägen. Stället bjöd dessutom på efterrätt eftersom det var födelsedagsfirande för mig. Jag kommer inte på något annat ställe som klår deras vaniljglass.

Efter tack och kramar åkte jag och Sanaz hem till henne och drack te. Det gör mig lugn att kunna skriva den meningen igen. Efter någon timma skjutsade hon tillbaka mig och jag kunde somna med ett leende på läpparna.

TACK för en fantastiskt bra dag. Jag är så oerhört glad att jag har er. ❤️

Likes

Comments

Sedan månader tillbaka hade jag och Lukas ett gig i Luleå på en restauranginvigning. Den 6:e oktober var datumet. Vi körde dit endast väntade i över en timma på att få spela samt beställs mat som de hade lovat. Tillslut blev vi aningen otåliga och då får vi reda på att det inte blir något? Riktigt dåligt uppstyrt och jag blir arg bara jag tänker på det. Vi ska få fullt betalt, men i vilket som är det onödigt eftersom jag har skippat rep med klassen på grund av detta. Nåväl, det har hänt och nu ska jag fokusera på Framnäs!

Kvällen slutade däremot bra. När jag kom tillbaka hade klassen spelkväll där det skrek och skrattades i mängder. Jag är SÅ glad att jag går med dem. Längs kvällen flyttade vi på oss till olika lägenheter och det slutade med samtal och kramar.

Likes

Comments