View tracker

För ovanlighetens skull beställde jag igår en pizza som jag såg framför Step Brothers. Det var behövligt efter att ha städat lägenheten. Resten av kvällen pratade jag med asiangurl, även det behövligt.

Snart äger min sista sånglektion rum. Innan det ska jag hinna sjunga igenom låten några gånger samt börja skrapa rutorna på bilen. Det får gärna vara snö i december, men det behöver inte vara -14 grader tack.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jisses vad jag fick betala för den sena kvällen i går, men jag kommer ändå aldrig lära mig så varför ens försöka känner jag haha. Kvällen bjöd på film och skratt, dumt att klaga tycker jag.

I dag efter jobbet åkte jag till Apoteket för att hämta ut hela deras lager. Det kändes i alla fall som det. Med lunch i magen körde jag vidare till Malins jobb för att hälsa på. Nix, det räcker inte med att vi bor med varandra.

En onödigt kall promenad senare med Lucas så är jag nu äntligen inne i värmen. I kylan gick vi till min Backeskolan där jag gick slutet av 1:an-4:an. Så många minnen som svischade förbi. Läskigt och intressant att tänka på hur länge sedan det faktiskt var. Hur som haver inväntar jag nu Idol. Äntligen fredag.

Likes

Comments

View tracker

Nu är familjen Holm påväg hem från Norrfjärden där vi har hälsat på valpkullen för första gången. Så minimalt små de var!! Sonen till familjen var hur härlig som helst, vi lade pärlbrickor och jag försökte lära honom att stava. Tyvärr kommer jag nog inte se valpen som mamma bestämmer sig för att köpa så mycket eftersom jag i dag pratade med Malin och.... Jag ska göra adressbyte till lägenheten. Jag kommer då officiellt att inte längre bo med mina päron. Pretty nuts om ni fråga mig.

Likes

Comments

Med handen på hjärtat kan jag säga att handboll inte är något jag är intresserad av, MEN denna match var faktiskt spännande.

A Royal Christmas fick blir dagens julfilm, corny men mysig. Har jag nämt det? Jag och Malin ska se en julfilm, varje dag innan vi går och lägger oss, till julafton anländer. Hur mysigt? Med alldeles för mycket pepparkakor i magen ska jag nu, alldeles för sent, sova. Godnatt allesammans!

Likes

Comments

Från gårdagens pepparkaksbakning

Onsdag i dag och jag slutade vid 11?? Jag åkte direkt från jobbet hem till mitt rum för att ligga i sängen i drygt en timma. Det var ett tag sist så jag vill ta vara på tiden. Efter ett besök på baken har det äntligen löst sig med mina pengar, så min lön kommer om någon dag. Jag har just tagit en dusch och ska snart iväg på Lucia-rep och sedan blir det att titta på handboll med Hanna.

Likes

Comments

Fredag: Jag och Mallan hade mysdag. Först inhandling av julpynt, bakade kladdkaka, Idol-mys, julpyntade ytterst lite och avslutade kvällen med Get Hard samt vår nybakade kladdkaka. Jag vek mig verkligen av skratt i en scen.

Lördag: Vaknade sent, men åt min favoritfrukost innan jag begav mig mot stan med Malin för att se ny H&M. Jisses vad stort det är. Jag som aldrig riktigt tyckt om det stället kommer nog kika in där många gånger. Med tacos i magen påbörjade vi storstädningen och tog fram nästan allt julpynt.
Kort därefter åkte jag och mamma till Nodo för buffé innan en skivrelease som ägde rum på Kaleido. Det gäller att delta för att veta vad jag väntar i framtiden. Trots en utdragen kväll så fick jag klarhet vilket jag är oerhört glad över.

Söndag (i dag): Då var första adventet här. Från 12.00-15.15 har jag och resten av Luciagänget sjungit på fem olika ställen. Herre min gud vad påfrestande det var. Tänk då den 13:e då vi har 24 stycken ställen, tjugofyra. Hungrig som jag vet inte vad fick jag i mig spagetti och köttfärssås innan jag försökte ta en misslyckad tupplur. Som vanligt, tyvärr, sista minuten övade jag min sångläxa vilket märktes kan jag säga. Nästa söndag är min sista sånglektion, tiden går verkligen fort när skola inte finns i livet. Nu ska jag nog beställa en nyårsklänning innan jag hoppar i säng. Hoppas er helg har varit bra!

Likes

Comments

I går var det fullt ös som nuförtiden tillhör vanligheten. Jobb 7-16, äta middag, köra till Stockis för att fira Anders, Luciarep i en och en halv timma, duscha och lyssna klart på P3 dokumentär om 2pac's död. Älskar att ha mycket saker att göra, fast jag är osäker på om jobbet är kvalificerat för den roligheten.
Nu är det tillbaka till jobbet som gäller! Ha det gött!

Likes

Comments

Långa och intensiva konversationer inpå natten med min asiangirl är något jag värderar väldigt högt, men usch vad vi får sota för det dagen efter. SINNES vad jag har varit trött heeeela dagen. Nåväl, kvällen bjöd på middagslagning hos Ida där vegetarisk enchilada stod på menyn. Oerhört gott var det. Nu ska jag äntligen få sova!

Likes

Comments

Som nåd från ovan så fick jag i dag slippa söndagsångesten. Under dagens gång har jag hunnit med en promenad (där jag gick som träbent eftersom jag hade springskor på is), duschat, firat Meja som blev fyra år samt haft en sånglektion. Bästa hittills till och med, allting flöt på. Nu ska jag se lite Empire innan jag somnar. Natti!

Likes

Comments

Denna lördag har verkligen haft en söndagsångest över sig. Huvva vad jag klarar mig fint utan den känslan. Min favorit på andra sidan jordklotet fick mig däremot genast på bättre humör. Äntligen har planeringen inför USA-trippen börjat på riktigt. Det gör ont i själen hur mycket jag saknar henne. Godnatt på er, hoppas er dag har fått vara en lördag och inte en söndag!

Likes

Comments