Söndag. Under dagen har jag promenerat med Sanaz i lurarna, badat kropp och fötter ätit, god middag och haft sånglektion. Frågan är bara varför jag börjar träna andra delen av låten en timma innan lektionen börjar när jag har haft hela dagen på mig. Under själva lektionen kanske det såg ut som att jag njöt när jag sjöng eftersom blundade varje sekund jag kunde, but the gag is att jag var SVINtrött och försökte få en blund haha. Min nya låt är nu 7 years och jag känner mig en hel del mer hemma där än country.
När jag var hos tandläkaren tidigare i veckan fick jag plastbeläggningar på tänderna längst bak så att jag inte kan bita ihop helt. Detta gör det givetvis väldigt svårt för mig att uttala bokstaven S. Räkna gärna hur mycket S-ljud det är i min nya sångläxa. Flyt i vardagen.

Klockan är snart nio och jag ska nu sova så att jag tar mig igenom morgondagen. Lucas Graham kanske sjunger om mig i låten. En sjuårig Nadja som varken kan säga S eller gå och lägga sig efter klockan nio.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sushi med Natta blev dagens lunch. Vi åkte hem, inväntade Samuel och skjutsade sedan mina föräldrar till Sjulnäs. Efter någon timma åkte de hem och jag åkte vidare till ICA för att möta upp Moa, Towa och Amanda. Vi köpte tilltugg inför spelkvällen. Vi avrundade med att gå igenom bilder och nu ska jag rulla hemåt.

Likes

Comments

"Sovmorgon". Jag och mamma hade bestämt att åka till skogen och plocka svamp klockan tio. Jag ställer alarmet på nio och vaknar till ett tomt hus. Hon glömde alltså och åkte utan mig. Nåväl, lika bra att jag vaknade. Efter gröt i magen och två telefonsamtal begav jag mig till Intersport för att se vilka sulor jag behöver till mina arbetsskor. Nu sitter jag i bilen och väntar på att Natta ska komma så vi kan luncha och gå på stan. Kan jag sluta utmana mitt ekonomiska öde? Lördag i dag vänner, ha en bra sådan!

Likes

Comments

Fredag. 7-16 jobb då jag i dag för första gången jobbade själv. I början blev det lite stressigt men sedan ordnade det sig. Efter jobbet väntade duchen, middag bestående av entrecôte och potatisgratäng, fotbad samt fotmassage av mamma. Det är faktiskt livet att komma hem till det. Kvällen spenderades hos Malin framför Idol med dadelbollar. Nu när jag tänker efter har det varit en mysdag om vi bortser från jobbet.

Kvällens ögonlocksryckningar däremot. ​Det rycker i princip som hjärtat slår, det slutar alltså inte. Sjukt störande. Jag har försökt med det mesta och när jag läste tips på internet så kom jag sedan till rubriken nervsjukdom. Då lade jag undan mobilen fort som tusan.​
​Nåväl, j
ag borde ha lagt mig nyss för att inte vända dygnet åt fel håll, men det är ju faktiskt helg. Godnatt på er!

Likes

Comments

Hör och häpna. Jag gick faktiskt och lade mig klockan 21 och somnade därefter. Skillnaden från igår och i dag gällande min ork skämtar man inte bort. Tänk så mycket sömn kan göra susen. Nu handlar det bara om att skapa nattens sömntimmar som ett mönster.

En underbar nyhet. My precious Towa kommer hem!! Förstår ni? Min glädjespridare kommer hem för att stanna! Nu kan vi baka oändligt många dadelbollar och äta upp dem innan de är rullade. SÅ glad!!

Likes

Comments

Fysisk smärta. Det sammanfattar utmärkt min dag. För lite sömn, mina ben och rumpa har gjort så ont att jag knappt kan gå och för att göra det bättre så behövde jag genomgå powerwalk flera gånger på jobbet. INTE kul. Mina fötter är extremt känsliga mot skor med stålhätta i sulan och dessa skor behövs naturligtvis på Kappa. Som pricken över i:et fanns det inga i min storlek fantastiskt nog. Bästa bästa bästa mamma säger att jag ska ta ett fotbad med vibration och sedan att hon ska massera mina fötter. Det var som att gå på moln till skillnad från tidigare. Att jag i övrigt aldrig använder fotbadet är mitt största frågetecken i dag.

Klockan sex hade jag och mamma vår första gitarrlektion. Det är en grundkurs, det vill säga vi får lära oss grunderna. Jag tyckte det var bra och vill gladeligen fortsätta. Att kunna spela gitarr är något jag har velat kunna göra länge, men aldrig riktigt tagit mig tiden för det.

Till skillnad från hela mitt liv så ska jag försöka somna i tid i natt eftersom jag verkligen behöver det. Min kropp rasar verkligen samman för tillfället. Mål: Ligga i sängen OCH lagt undan mobilen klockan nio.


Likes

Comments

En ledig dag i dag. Kan jag snälla komma ner på jorden, jag har jobbat i en dag sammanlagt på över två månader. Hur som haver började dagen med en tandläkartid 08.30. Till skillnad från många andra älskar verkligen att gå dit. Annars har jag gjort några ärenden på stan, tagit en powernap, promenerat samt klarat två tester för att få vistas inne på Kappa-området. Heeela dagen har jag velat sova för natten och nu när jag äntligen ska få göra det så kan jag inte. Nåväl, några sidor ur boken ovan får göra susen.

Föresten. Mamma kom in i mitt rum häromdan och säger att vi ska flytta. Nästa sekund ska en komma och värdera vårt hus och tredje har de varit på inte en utan två husvisningar. Detta har alltså skett inom loppet av två dagar. Jag förstår ingenting och börjar fundera vart de gömmer kamerorna för att få min reaktion på film och sedan säga "you just got punk'd" med en grov svengelska. Hjälp.

Likes

Comments

Några ting jag fick med mig + New Moon-boken. Ja Calvin Klein är ett utav mina märken.

Första arbetsdagen avklarad med tre timmars sömn. Turen var på min sida att jag fick sluta vid lunch istället för tre. Kort därefter lunchade jag med Hanna på Thai, gick på stan (två gånger) och hon sminkade mig. Verkligen skrattat igenom alla timmar. Nu har jag Linn i luren och inväntar Ines för filmmys. En väldigt bra dag.

Likes

Comments

Vad har jag gjort de senaste dagarna? Inte alltför mycket. Sett någon film här och där, samtalat med Towa hur lite vi har att göra om dagarna, promenerat, övat sångläxa med mera. Kort och gott tagit vara på den lediga tiden innan min första arbetsdag i morgon på över två månader. Jag har verkligen återhämtat mig och levt livet under denna tid, precis vad jag har behövt. Nu ska den dörren stängas och dörren till arbetslivet öppnas. En liten avstickare till skillnad från resterande dagar så har det i dag varit en pappa-dotter-dag. Vi har bytt däck på min bil samt pumpat dem, tagit en promenad samt skruvat fast ett lås. I dag insåg jag verkligen hur lite tid vi faktiskt spenderar tillsammans. Mer sådana tack. I övrigt har jag övat på The Weight av The Band som är min nuvarande sångläxa. Jag har nog inte kunnat sjunga igenom den ett enda varv utan att skratta eftersom utmaningen är att göra country-dialekten. Ingenting lovande kan jag säga.

Ps 1: Några av er kanske såg min födelsedagsvideo som fanns ute i cirkus 15 minuter. Den hade tyvärr inget ljud så jag valde att ta bort den. Jag ska försöka mitt bästa att få det att fungera, men håll ut tills dess.
2: Stranger Things är absolut en utav mina favoritserier, no doubt. Jag blev verkligen besatt och kan inte vänta tills säsong två. SE DEN.

Likes

Comments

Masterminds med Ines. ÄLSKAR bio, särkilt med henne!

Likes

Comments