Lördag. Stressens dag haha. Kom ihåg att jag hade planerat denna dag för över en månad sedan. Strax efter nio vaknar jag och pappa säger att han har blivit sjuk och frågar om vi kan vara någon annan stans. Efter min panik löste det sig. På cirka fem timmar hann jag sminka mig, packa med allt som skulle till mamma och pappa, handla inför allting, baka en oreotårta samt morotskaka (för tredje gången denna vecka), städa undan i huset och byta om. En riktig klapp på axeln må jag säga. Tur att Rebecka underlättade en hel del för mig med bland annat skjuts!

Som planerat lagade vi alla palt från grunden för första gången i våra liv. Trots ett missledande recept blev det riktigt bra för att vara första gången. Vi åt fika, morotskakan drömmer jag fortfarande om, och jag öppnade mina presenter. Varenda present var något jag verkligen ville ha! Vi körde en quiz om mig samt att jag delade upp dem i två lag där de fick skriva om första versen i Keshas TikTok riktat mot mig. Sjukt underhållande och finurliga meningar de fick in.
Till sist skulle vi se ett bildspel från när jag var liten, men tyvärr kraschade datorn.
Kvällen blev väldigt bra tycker jag och jag kunde inte vara mer tacksam för mina vänner. Tack så mycket för allting❤️

Söndag. Tanken var att jag skulle bli firad av en del av släkten som inte kunde komma i fredags, men det fanns varken tid eller ork i min kropp för det. Jag har absolut fått den uppmärksamhet jag har velat ha haha. TACK!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag. Släkten på pappas sida kom och grattade mig på Vischan. Jag är så förvånad att allting gick efter tidsplaneringen. Inte för länge eller för kort.
Alla vet att jag tar en evighet på mig att öppna presenter eftersom presentpappret inte får gå sönder, men på något vis bestämmer sig ändå de att tejpa med omsorg? Skyll er själva haha, men tack så oerhört att ni kom!

Likes

Comments

Tisdag. Jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på detta. Precis som alla andra år får jag inte många timmars sömn till min födelsedag eftersom jag är så exalterad haha. Jag var lite nedstämd att ingen skulle sjunga för mig på morgonen eller uppvakta mig som jag alltid blivit uppvaktad hemma eftersom vi inte känner varandra så bra ännu i klassen. MEN så knackar dem strax efter mitt alarm ringer och kommer in och sjunger med en kladdkaka och 20 st ballonger. När vi alla satt och åt kladdkakan till frukost så hade jag på riktigt tårar i ögonen eftersom jag var så glad. Nej men alltså på riktigt. Hur fina människor??

Jag och Ulrika bakade Oreo-tårta som inte riiiiiktigt blev som tänkt haha.

Under lunchen ställer sig alla från en massa olika linjer i restaurangen upp och sjunger för mig. Jag var verkligen en prinsessa haha.

Efter alla lektioner var över hämtade pappa upp mig för att sedan äta på Tages. Väl där var mami där och hade köpt röda rosor till mig, en favorit.
I växling mellan de tre måltiderna öppnade jag mina presenter. Till förrätt åt jag en kantarelltoast som är den godaste jag någonsin ätit. Tyvärr var varken huvud- och efterrätten lika förträfflig, men jag är sjukt nöjd i vilket fall som helst. Jag har så otroligt fina föräldrar ❤️❤️

Sprängmätt tvingar jag och Ulrika ändå i oss tårtan vi bakade tillsammans med några andra innan vi gick ut på en kvällspromenad som avslut. Med lite äventyr och skratt var det absolut en utav de bästa. Jag kunde verkligen gå och lägga mig med ett leende på läpparna, särskilt när jag skulle sova. Tack så mycket!
Jag är 20 år och väldigt lycklig.

Likes

Comments

Eftersom Towa missar mitt födelsedagsfirande nästa lördag så skulle vi ha en dag en vecka innan. "Ha på dig mjukiskläder med joggingskor, tag med bad- och festkläder".
Kring 14-tiden hämtade hon upp mig och vi började köra mot Luleå. Efter en bit hittar jag Ines i bilen gömd i baksätet?? Så kul att träffa henne!!

Vi köpte korv på biltema och jag lyckades givetvis spilla ner födelsebandet.

Med en militärbana i Boden som täckmantel körde de istället till 360 Trampoline Centre. Jag hade stängda ögon och när de öppnades skrek jag av lycka. Jag har verkligen velat testa detta men jag visste inte att det fanns i närheten. PERFEKT present. Jag var lycklig varje sekund av den dryga timman vi var där.

Vi åkte tillbaka till Towa och fixade oss inför middag på Bishops vilket jag givetvis inte visste om eftersom hela dagen var en överraskning. En utav stunderna jag blev mest chockad var när Sanaz, efter någon timma, kom in genom sovrumsdörren. Där kom mitt andra skrik av lycka. Jag hade ingen aning att hon hade kommit hem från Spanien. Innerligt glad var jag.

Deras burgare är så oerhört goda jag vet inte vart jag ska ta vägen. Stället bjöd dessutom på efterrätt eftersom det var födelsedagsfirande för mig. Jag kommer inte på något annat ställe som klår deras vaniljglass.

Efter tack och kramar åkte jag och Sanaz hem till henne och drack te. Det gör mig lugn att kunna skriva den meningen igen. Efter någon timma skjutsade hon tillbaka mig och jag kunde somna med ett leende på läpparna.

TACK för en fantastiskt bra dag. Jag är så oerhört glad att jag har er. ❤️

Likes

Comments

Sedan månader tillbaka hade jag och Lukas ett gig i Luleå på en restauranginvigning. Den 6:e oktober var datumet. Vi körde dit endast väntade i över en timma på att få spela samt beställs mat som de hade lovat. Tillslut blev vi aningen otåliga och då får vi reda på att det inte blir något? Riktigt dåligt uppstyrt och jag blir arg bara jag tänker på det. Vi ska få fullt betalt, men i vilket som är det onödigt eftersom jag har skippat rep med klassen på grund av detta. Nåväl, det har hänt och nu ska jag fokusera på Framnäs!

Kvällen slutade däremot bra. När jag kom tillbaka hade klassen spelkväll där det skrek och skrattades i mängder. Jag är SÅ glad att jag går med dem. Längs kvällen flyttade vi på oss till olika lägenheter och det slutade med samtal och kramar.

Likes

Comments

Från när vi firade Rebecka 20 år. Först spa på KUST och sedan mat från Thai till följd av drinklekar. Jag förvånas verkligen över hur extremt äckligt alkohol är. Jag är så glad när jag har mina vänner runt mig, tack!

Likes

Comments

Från en prommis till Ellinors fantastiska Handel och Trädgård.

Nu känns det att Framnäs har dragit igång på riktigt. Nollningen har varit. Vi har ett projekt med hela klassen och Session som kommer gå av stapeln 18:e oktober på Kaleido. Dels är det en hel del annat inom Artist-programmet jag måste lära mig på kort tid OCH jag och Lukas ska spela i Luleå den 6:e oktober (i morgon!!) med en dels ny setlist. Det är dock sjukt kul! SÅ stor skillnad på att ha mycket att göra av det jag älskar än vanlig skola.

Likes

Comments

Detta är på riktigt de enda bilderna jag tog under dagen/kvällen. Jag lämnade nämligen ifrån mig mobilen helt. För övrigt kom väldigt många som gått ut Framnäs bara för att skåda nollningen, vilket gav lite mer press haha.
Samling kl. 14 utanför entrén: Först började det med upprop av två skrikiga generaler där vi alla ettor stod på en rak rad. Om raden inte var rak fick vi straff, det vill säga armhävningar, plankan samt springa runt skolan. Dels social förnedring för den delen haha.
Först var jag inte väldans taggad eftersom det var så mycket straff. Det var nämligen kollektiva bestraffningar. Misslyckas en misslyckas alla. Så som om någon kom sent, sa inte "ja general" efter att ha talat till dem eller var bara fel person helt enkelt haha.

Sedan blev vi indelade i grupper som vi skulle vara i resten av dagen/kvällen. Vår första uppgift var att skriva en låt till kungen (han som gått längst på Framnäs). Vi vann den delen?? Vår låt sög verkligen haha.
Under nollningens gång var det en massa stationer och mellan dem blev vi ledda med ögonbindel. Så efter låten var det olika stafetter på Hammenviken innan vi åt middag i restaurangen. Tvåorna såklart uppklädda inför bal medan vi bokstavligen hade svarta sopsäckar på oss. Då trodde vi alla att det var över (kl18/19), men det var då det riktiga började. Alla stationer. Det var så oerhört roligt att jag blir helt glad när jag tänker tillbaka på det. Själva nollningen slutade kring efter 12 på natten. Så vi hade varit igång i 10h. MEN då började festen haha. Mycket dans, sång, intressanta samtal och häng. Vid halv fyra/fyra gick jag och lade mig.
Så oerhört snyggt uppstyrt av alla som bidrog till nollningen! Allting (rekvisita/mat osv) kostade totalt över 5000kr för dem, så ni kan tänka er hur bra de har gjort ifrån sig.
NU ÄR DET IGÅNG PÅ RIKTIGT!

Likes

Comments

20 år fyllda. Grattis min vän. Ganska sjukt att vi har varit runt varandra sedan 6/7- års åldern. Jag skickar dig en massa grattis kramar så ses vi snart. Kom just på att vi har rest fyra gånger till andra länder?? Hur som, återigen grattis. Hoppas dagen var kanon trots pluggomständigheterna ❤️❤️❤️

Likes

Comments

....har jag åkt buss ner till Sundsvall med pappsen som skulle köpa en bil. Vi övernattade där och körde sedan hem.
Bara någon timma senare såg vi Francis Goossens Med Gäster i Christinasalen. En konsert som var väldigt givande och fullsatt dessutom! Jag har aldrig riktigt hört honom sjunga på riktigt och jag blev glatt överraskad.

Likes

Comments