Promenad med Lukas i solljuset, ordnat försäkringar (notera mamma och pappa) och sett Empire i några timmar med Towa i sängen summerar det mesta av dagen. Sushin var för övrigt underbart god.

Något mindre underbart är denna kväll. Har suttit i flera timmar med att försöka boka min resa men det har endast tjorvat. Som ett resultat av detta så saknas det för tillfället en jobbig summa pengar på mitt kort. Som tur är ska jag få tillbaka varenda krona OCH tack vare allt krångel tjänar jag några tusen. But SAS better stop playin' with ma feelings.

Likes

Comments

Åt pizza på ett tak med Linn i solen. Hade även grillkväll med människorna till höger.

Fikade med Linn på Terassen. Åt även på Nodo med Ida.

Deltog i dansarnas vårföreställning där vi körade till Beyoncés End of Time.

Åkte till Luleå med Towa för att äta middag. Detta för att fira inlämningen av gymnasiearbetet som tog nästan all vår vakna tid och lite till. På vägen hem var det en asfin solnedgång och bilden har faktiskt inget filter.

Satt i bilen med Sanaz utanför hennes hus från ca ett på natten till halvfem på morgonen. Herre min gud vad vi skrattade. Kvalitetstid deluxe.

Hade avslutningshowen med showgruppen. Två stycken under dagen och en på kvällen. Jag tror inte ni förstår hur kul jag tyckte det var.

Var en heldag i Luleå för att tävla i Svensktoppen Nästa där vi vann vår deltävling!

Firade Sanaz och Ines gemensamt med Maggansquad. Fikat var drömmen minns jag.

Var på en stockholmsresa med klassen som inte var resan i mitt liv. Att jag missade Kristins och Carinas bröllop, för att jag redan innan avfärd hade valt att stanna längre, gör mig faktiskt arg. 

Sista datumet hade jag min sista valpkursträff med Balto.

Likes

Comments

Åkte som sagt till Stockholm för att hälsa på Sofia. Vi gjorde den godaste morotskakan och åt det framför de två första filmerna i Divergent-serien och såg den tredje på bio. Vi åt på Vapiano och gick på Mall of Scandinavia.

Åkte till Krokodil med mamma för att se Annas sångare samt såg stå upp komikern Al Pitcher.

Övade mycket med Balto, även med andra hundar.

Planerade inför Sofias uppträdande i Svensktoppen Nästa i en studio. Beställde och fick hem min balklänning som jag behöll denna gång.

Mamma och pappa hade varit gifta i 25 år, mamma friade igen (!!) och vi åt bröllopsmiddag på Golden Dragon.

Den enda bilden jag har i kamerarullen från valborgsfirandet hos Hanna.

Likes

Comments

Dumt nog prioriteras inte bloggen eftersom jag inte har någon som helst ork att göra årsresumén, så då blir det inget alls haha. Årsresumén för 2017 kommer ironiskt och tragiskt nog gå väldigt fort eftersom jag inte dokumenterar någonting.

Sedan sist:

* Jag har bott hos mamma och pappa i någon vecka.
* Haft gissningslek med mitt kusinbarn Alice.
* Fått ESTA-ansökan godkänd = godkänd att åka till USA.
* Mamma köpte den sötaste hundvalpen som hon har döpt till Curry. Jag har med andra ord spenderat nästan all min tid med henne.
* Gjort adressändring, så nu bor jag officiellt med Malin.
* Haft sminkkväll med Natalie där vi avslutade med kvällsmat framför 2016s version av Djungelboken.
* Haft ett möte med Mattias om min kommande karriär. SUPERkul att någonting sker!
* Fått fransförlägning gjort av Felicia. När vi ändå var i Luleå så åt jag och Malin middag där.

* Firat Anna-Lena där vi blev bjuda på middag och spelkväll.

By the way. Minns ni att jag åkte in på sjukhus för drygt en månad sedan? När jag väl var där så skulle en kvinna ta tempen och de gjorde hon i öronen. Jag låg och blundade så jag såg ingenting, men jag rycker till på grund av smärtan. SVINont gjorde det i mitt ena öra, medan det gick väldigt bra i det andra. Då hör jag mamma säga "Men Nadja, de ska bara ta tempen, ta det lugnt". Läkaren sa något i samma stuk. När jag skulle snyta mig en gång efter att jag hade fått komma hem så märker jag att det kommer luft ur örat, men jag tänkte att det endast var en engångsföreteelse. Det var det inte kan jag säga. Jag kollade upp det för någon dag sedan och en annan läkare säger att jag har ett hål i trumhinnan. Kvinnan gjorde alltså ETT HÅL i min trumhinna. Nu vet ni det och jag hoppas ni kan känna min frustration.

Likes

Comments

Brunch numero två för Towa Maria Berggren 19 år.

Fick feber, vilket är ovanligt för min del. Hade även tacokväll hos familjen Fåhraeus.

Spenderade i princip all min tid med Balto, som han döptes om till. Vilket jag ångrar nu i efterhand hehe. Jag skaffade även kort på Korpen. Det tog inte lång tid innan jag mindes vem jag var och slutade tvärt haha.

Hade en svinrolig spelkväll. Får ont i magen när jag tänker på hur mycket vi skrattade. Linn och jag hade pizzakväll med tända ljus, mys mys mys.

Följde med till familjen Fåhreaus stuga där vi åt god mat, körde skoter och myste på. Saknar dem väldigt mycket :(

Paolo kom äntligen till oss. Han bor i Portugal och hade vandrat hela vägen därifrån till Finland för att träffa tomten och var nu påväg tillbaka. Förstå hur långt det är? Att bara vandra en väg hade ju räckt till 10 livstider, men två. Jag måste ju avsluta mina suckande när jag endast ska gå till kylskåpet för att hämta juice. Det var hur som haver väldigt spännande att höra om hans livshistoria. En genuint godhjärtad människa! Jag hann dessvärre inte vara med honom alltför länge eftersom jag skulle upp tidigt på morgonen för att ta flyget till Stockholm och hälsa på Sofia, vilket bilden till höger indikerar!

Likes

Comments

Såg Ride Along 2 med Ines på bio. Vi skrattade verkligen så att tårar rann nerför kinderna. Att vi hade bion för oss själva gjorde definitivt inte att vi skrattade tystare. Jag har för mig att mitt bioberoende började här.

Förade hos Ines Dlc, för att sedan åka till Stads där Pre-student var. En mycket rolig kväll för min del! Jag tog även min första shot haha. Mycket äckligt.

Firade Frida 18 år i hennes lägenhet med maggan squad.

Jag åkte ner till Nora själv, med både flyg, buss och tåg för att äntligen få träffa och hämta min efterlängtade Princeton (som han hette då). Min första helt egna hund.

Firade Towa i efterskott med en magisk brunch. Det fick våra magar sota för sedan, men det var det då värt!

Gick en mysig promenad på isen med Princeton och Linn där vi tog med oss varm choklad. Ispromenader är något jag är väldigt dålig på att ta tag i, det får jag nog bli bättre på.

Likes

Comments

Jag är osäker på om jag har nämnt det nya årets löften. Jag har två "officiella" om man kan säga så och det är att komma i tid och den andra ta hand om min psykiska hälsa.

Tid är något som jag inte har någon som helst koll över och så har det alltid varit. Det är respektlöst mot andra att låta dem vänta, särskilt de tillfällen då jag har föreslagit tiden. Jag har konstigt nog aldrig tänkt på att detta kan vara löfte, men när jag hörde det i en podd insåg jag hur dumt det var att det inte slagit mig tidigare.

En god psykisk hälsa är det allra viktigaste. Det fick jag ganska tydligt klart för mig under 2016. Vem bryr sig om vem som har starkast kropp när det är psyket som avgör i princip alla situationer? Om inte jag mår bra så kommer ingenting i längden att fungera och så ska det inte vara. Detta är ett väldigt stort löfte eftersom det innehåller en massa smålöften. Att säga nej är något jag har otroligt svårt för eftersom jag vill vara andra till lags, men det får mig absolut inte att må bra. Konflikträdd är jag också vilket inte heller bidrar till ett gott psyke. Jag ser framemot detta oerhört mycket och jag hoppas och ska se till att detta faktiskt blir till verklighet!

Likes

Comments

Som jag nämnde i det förra inlägget ska jag göra ett inlägg månad för månad eftersom det kommer bli för stort annars.Det ni nu ser är januari månad:

Jag gjorde min första tatuering någonsin vilket var både skrämmande och läskigt. Varför jag gjorde tatueringen kan ni läsa genom att klicka här.

Jag repade en hel del med showgruppen inför våra kommande uppträdanden, samt fick jag håret gjort på Hårstudion.

Jag fick vara med om den absolut roligaste och mest händelserika resa någonsin. Den var så mycket mer än enbart en fotbollsresa. Tackar min amazing zanaz tusen gånger om, herregud vad kul vi hade! Mer ingående om resan kan ni läsa om här!

Månaden avslutades med att åka helikopter för att sedan sjunga nationalsången på LF. Snabbt därifrån hade vi två uppträdanden med showgruppen. SKITkul var det. Absolut något som kommer vara kvar med mig länge och en utav årets höjdpunkter!

Likes

Comments

Usch vad tråkigt att jag inte tar tag i bloggen. Jag tror det har att göra med att jag försöker smita från årsresumén, så då smiter jag från allt haha. Min plan är att lägga upp månad för månad eftersom det har hänt så väldans mycket 2016. MEN nu är det ett nytt år och jag känner varje gång att det är uppfriskande med en ny start. Jag är en kliché. Här är de ynka bilderna jag knappade under nyårsfirandet:

Firandet började hos Ebba där vi sedan gick till vårt bokade bord på KUST. Det var så himla avkopplande att bara sitta och prata, skratta, dricka en äcklig drink till god mat och en uuuuunderbar efterrätt. Detta istället för att vara på någon oplanerad hemmafest eller i en lokal där alla hinner bli utslängda 23.56. Helt klart mycket bättre än förra året med hästlängder.

Nu vill jag önska alla ni som läser en god fortsättning på det nya året och välkommen 2017!!

Likes

Comments

Hahah stressens stund: Jag står och försöker sminka mig, tror att jag har två timmar kvar och inser när jag tittar på klockan att min klipptid är om 20 minuter. Självklart är jag i Roknäs = 14 minuter från stan. I denna stund har jag hunnit sminka allt förutom mitt vänstra öga. Det hela slutade i alla fall med att jag blev två minuter sen, vilket tyvärr tillhör vanligheten.

Efter klipptiden fick jag ett kärt återseende med Bea som varade till två på natten. Vi skrattade så att vi grät och hon gav mig otroligt bra råd. Tack tack tack!!

I dag på morgonen (två på dagen hehe) samtalade jag med Sanaz innan flyttstädningen påbörjades. Klockan fem var vi bjudna på middag hos Anna-Lena där julgotta redan var framdukat när vi kom.
Nu har jag sett några Blacklist-avsnitt och ska snart smaka hummer för första gången i mitt liv. Ses och hörs!

Likes

Comments