Hey bloggen!

Jeg vil lige dele denne mega fede oplevelse jeg havde i går!

Jeg var til HYPE fest - også tænker I nok "Wtf en fest for små børn" - Jeg synes fandme det var en god fest, også selvom der skete nogle ting, haha. Men ja, jeg kom der sammen med en af mine bedste veninder - Thea - og senere på aften kom også en af mine bedste veninder - Iben - det var virkelig fedt, da de to piger betyder så meget for mig! og kan ikke uden dem i min hverdag.

Det var så hygge, festen startede ved 22 tiden og den døde ved 4 tiden der omkring, ihvertfald efter min mening. Vi dansede hele natten og vi havde det så fedt! Jeg fik talt med en del forskellige mennesker og det var så hygge.

Men turen hjem var ikke billig, var nødt til at tage en taxa fra Frederikssund st. (det skal lige siges festen var i Stenløse, så skulle tage toget derfra til Frederikssund) men taxa'en kostede 229 så det var ikke særlig billigt.

Men var hjemme ved en 5 tiden og har sovet omkring 4-5 timer... tømmermænd længe leve..:(

Det var stadig en vildt hyggelig tøsetur, og det skal helt sikkert gøres igen!

xoxo Nadja.


Likes

Comments

Heey bloggen!

Jeg ved ikke om der nogensiden kommer nogle til, at læse denne blog, men har startet den, haha. - Yes.

Mit navn er Nadja Flørnæs, og jeg er 16 år og jeg kommer fra en lille by ved navn Jægerspris. Jeg går i 10. klasse i Frederikssund, som ligger næsten lige ved siden af. - men ja det meget hygge. Jeg vil selv sige jeg er en meget glad pige, med en masse energi og et godt humør, men stadig kan jeg have mine dårlige dage. Jeg elsker virkelig at bruge min tid med min dejlige kæreste og mine dejligeste veninder, en shoppetur med min bedste veninde og en Chai latte skader aldrig- haha.

Hvorfor har jeg så startet denne blog?

Hmm, jeg har nok startet denne blog, da jeg altid har ville lave en, men har aldrig fået taget mig samme, men har haft - for mange år siden - en blog på facebook, hvor jeg lavede videoer med mine veninder. - det var skam slet ikke pinligt at se nu, haha. Jeg synes også det er en god og anderledes måde, at komme ud med sine tanker osv på.

Hvad vil I komme til at se på min blog?

Jeg vil f.eks. dele alt mellem den nyeste musik, til en hyggetur med veninder. - Så bare følg med, det skal nok blive cool.

xoxo Nadja.Likes

Comments