God kväll kära vänner!

Jag har skrivit mycket dagbok i mina dagar, men det här är lite annorlunda. Jag såg att nästan 80 personer läst mitt första inlägg, vilket är superkul, men jag skriver ju verkligen mina innersta tankar i dagboken och riktigt så kul ska vi nog inte ha det här. Jag vågar nog i alla fall berätta att idag inte varit någon bra dag. Allt bara påminnde om det som varit. Jag åkte förbi platser som bär på minnen, kände dofter som kastade mig tillbaka i tiden. Jag gjorde dock otroligt bra ifrån mig på jobbet, vilket alltid är något!

När jag ändå skriver om detta vill jag rikta ett tack till världens bästa moster som hållit min hand hela dagen. Visserligen i cyberrymden via kik, men ändå. Det gjorde allt mycket enklare.

Det har trots allt hänt massa bra grejer också, kanske inga jättegrejer, men alla bäckar små. Nu tänker jag skriva en lista över dessa saker och ladda med massor av positiv energi.

• Jag åt asgod granola till frukost. Heja granola!

• Det är bara 57 dagar kvar tills jag åker till Seychellerna!!! Tjena hejsan å håll i hatten det är ju INGENTING!! 

• Jag klarade uppgifter helt på egen hand på jobbet. Heja mig!

• Jag gjorde upp planer inför helgen som jag ser fram emot väldigt mycket. Yey!

• Satt på lunchrasten och funderade på vad jag ska köpa för mina presentkort jag fått i present. Älskar presentkort, bästa ju!

• Spenderade dötiden på jobbet med att titta på Per Moberg - BEST OF med en kollega. Rekommenderar!

• Tog en härlig promenad och lyssnade på Taylor Swift. Att återupptäcka gammal favoritmusik rekommenderas också!


Nu ska jag släcka lampan, lyssna på en podd och sova. Godnatt på er alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon vänner!


Klockan ringde 06:00 imorse, lite trött var jag allt men ändå glad. Skönt. Jag gjorde mig iordning och påminde mig själv att fortsätta välja kläder och packa väskan dagen innan, blir så betydligt mycket mindre stressigt på morgonen då.

Älskar min säng, men det är oerhört lockande att ligga kvar lite för länge. Lyxproblem.


Började gå mot tåget vid 7 och lyssnade på peppig musik.


​Var på plats på kontoret vid 7:45 ungefär och tog några samtal direkt, varav ett som jag klarade helt på egen hand. En bra start på dagen och ikväll är det kör, detta blir en bra dag!

Hej sålänge!

Likes

Comments

Hej igen vänner!!

Jag hade en extremt härlig dag på jobbet och det tackar jag för, kunde inte kommit mer lägligt. Någon timme efter lunch var allt väldigt lugnt så en kollega satt och visade mig några Youtube-klipp. Lägger man ihop roliga kollegor, en övertrött, småsjuk Nadja och Youtube-klipp på folk som nyser i takt till housemusik så får man resultatet tårar. Glädjetårar. Jag skrattade så mycket att jag vek mig dubbel och förstörde mascaran på höger öga. Som sagt, jag är övertrött och skyller på det, men det var ändå härligt.

Jag var ute och gick idag igen efter middagen, förbi Östra faktiskt som ni ser och sen blev det kvällsfika här hemma på 

Sov gott allihopa så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hejsan hörni!

Jag sitter och skriver detta ifrån vilorummet på kontoret, jag har lunchrast nu och slutar vid 17. Känns väldigt bra att vara tillbaka, allting är sig likt och jag verkar inte ha tappat något av det jag lärt mig trots att jag inte varit på jobbet sedan förra måndagen.

Idag ska jag försöka komma i kontakt med någon rådgivare på en vaccinationscentral och kolla upp hur många olika sprutor jag ska ta. Känner mig glad och tacksam över att jag inte är rädd för nålar.

Igår var jag ute på promenad med Linnea på kvällen. Jag tror vi var ute lite drygt 2 timmar och jag hade redan gått 1 timme själv under dagen. En normal människa får kanske lite ont i fötterna då, men jag har ont i ena sidan av höften nu. Man kan fundera över om jag är 19 eller 79.

Jag tittar säkert in här igen ikväll, tills dess får ni ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hallojsan!

Alltså jag önskar nästan liite att jag faktiskt hade döpt denna blogg till någon lagom larvig lek med namnet på ön jag reser till den 10:e november, typ: "Curious at Curieuse". Aja nu är ju bloggen kort och gott namngiven efter mig. Fint det med.

Imorgon är det den 12:e september. Jaha, kul tänker ni. Och? Faktum är att jag gick igenom bilderna på min privata instagram och läste en bildtext från just det datumet förra året. År 2015 var den 12:e september en lördag. Hela den helgen var oslagbar och jag blev så sentimental av att läsa texten. Galet hur mycket som hänt och förändrats på ett år. Helt otroligt, jag blev faktiskt helt överumplad av alla minnen som föll över mig.

På ett sätt vill jag absolut inte tillbaka ett år i tiden, till den 12:e september 2015. Jag var väldigt orolig och hade svårt att koppla bort min uppkörning som ständigt hängde över mig likt ett åskmoln. Den där uppkörningen kom jag ju sedan att kugga, precis som den som följde efter det. Inte kul, inte kul alls. Stressen att behöva boka om den där uppkörningen både en och två gånger när man hade automatbil som krav var verkligen inte så härlig. 

Samtidigt var jag väldigt glad. Jag hade mitt tighta lilla tjejgäng och vi hade en fantastiskt rolig myskväll just den helgen. Jag skulle åka till Gran Canaria på höstlovet och jag hade redan börjat fundera över min studentmössa. Jag hade börjat spana på balklänningar och kvällen den 12:e spenderades, till viss del, mitt på en scen sjungandes både solo och med kören.

Ja för att summera detta: Även i år har jag ett åskmoln hängandes över mig den 12:e september, även om det inte är i form av en uppkörning. Mitt tjejgäng och jag är fortfarande tighta och vi hade verkligen väldigt kul på min tjejmiddag igår. Jag har även i år en resa att se fram emot, det är ju mycket därför jag skapat denna blogg, även om jag kanske inte spanar på balklänningar. Tyvärr. (Alla som känner mig vet att jag har ett snudd på ohälsosamt stort intresse för fina klänningar). Även om jag inte just på dagen den 12:e kommer att stå på en scen och sjunga så är det ändå körrep på tisdag.

Så nej, kanske är det inte så mycket som förändrats trots allt. Eller jo, jag ångrar mig. Precis allt har förändrats. På ett märkligt sätt är livet precis sig likt, men helt olikt.

Har ni ens hängt med i något av det jag skrivit här ovan? Oklart. Aja hörrni, dax å säga godnatt nu va.

Godnatt och hoppas ni tittar in här snart igen!

Likes

Comments