Title

​Precis haft en mysig alla hjärtans dag fika med familjen. I natt åker mamma och Mikael utomlands, lite smått avundsjuk måste jag ju säga hehe. Med tanke på vårvädret vi har idag så känns det ju inte lika illa, mina planer för utomlandsresa till sommaren finns ju planerat som tur är, sen får vi se om det blir just till sommaren eller när men det får vi se, men Serbien till sommaren med killen är nog smått och gott redan bestämt. 

Håller på att städa och tvätta som denna dag skulle bestå utav, men blir ett litet uppehåll med det då jag och min fina vän Frida tänkte ta en härlig promenad. Min älskade pojkvän kommer hem imorgon, som jag saknat honom. Iallafall hoppas ni alla får en fin alla hjärtans dag! kram. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var uppe vid 08.00 idag på morgonen, hade ju tid på PTSD i Borås klockan tio. Hade samtal i 90 minuter, att 90 minuter ändå kan gå så snabbt när man sitter där, det är ju ofattbart. Det gick bra, mer eller mindre. Alltid tufft, så sjukt hur mycket energi och ork det tar efter man vart där. Jag, lillebror och mamma åkte och tog en god fika efteråt och sprang även runt en snabbis i köpcentret då jag behövde uträtta lite ärenden.

Beställde ju ett linne och två par overknees strumpor för cirka två veckor sedan men enbart linnet kom, då vi fick ett sms om att strumporna inte fanns i lager, lite konstigt att det inte stod det vid köpet men jaja, sådant händer väl. Gick in på H&M där jag vet att overknees strumpor finns och hittade två par som jag köpte med hem. Kom hem och la mig direkt och vilade en timme eller något, går inte beskriva hur trött jag var.

Imorgon väntas verkligen stor städning för min del, det är det som står på schemat, ska dra en riktig städning nere i källaren, vill ha det mysigt nu, inte så länge det städades men ska dra hela rubbet verkligen. Hoppas ni haft en bra start på lovet. Kram!

Likes

Comments

Klockan är halv tolv nu, ska strax lägga ner mobilen och försöka somna, hade utan problem kunnat vara vaken många timmar till men måste orka med en tidig morgon samt praktik imorgon. Inte säkert jag kommer kunna somna än men känner att jag måste åtminstone försöka. Väntar fortfarande på att mitt paket ska komma, beställde förra veckan ett jätte fint Linne och två par overknees strumpor som jag är galen i, att bara kunna gå med hemma och senare när värmen kommer! Det borde komma nu snart tycker jag. Men vi får hålla tummarna att det kommer innan veckan är slut. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag vid halv tio tiden av att syster ringde och fick mig upp ur sängen haha, nej men igår kväll så åkte hon hem för att ordna lite saker och packa ner lite, då hon ska bo här ett tag. Hon hämtade också alla sina grejer hon beställt för att göra naglar, som kom på posten idag. Så när hon kom hem till mig idag vid tolv tiden så satte vi oss direkt med naglarna och satt några timmar med det hehe. Dagen har mer eller mindre gått väldigt fort, så har inte så mycket mer att säga om den.

Vi avslutade nyss våran fight med kortlek, haha hemskt vad mycket kort jag börjat spela, får skylla på min pojkvän helt enkelt haha. Vi har spelat några vänder nu ikväll samt vart ute på en lång promenad med vovven i det kalla vädret.

Likes

Comments

Finns så mycket jag längtar till, så mycket mål jag strävar efter. Inte bara när det kommer till livet och alla dom jobbiga kamperna jag handskas med dagligen. Jag försöker också sträva och se fram emot dom små sakerna, dom som faktiskt inte är jobbiga, dom som inte kräver styrka och allt kämpande. Jag känner mig så oerhört van vid att handskas med allt det jobbiga, att jag glömmer bort dom enkla simpel grejerna som man ska se fram emot och bara unna sig själv.

Bara den enkla grejen att tillåta sig själv att känna glädje och få vara glad, bara det kan vara en sådan ond cirkel ibland. Bara för att man själv vant sig vid allt det jobbiga och den negativa kraften det kan ge med sig. Jag för varje dag som går, tillåter mig själv mer och mer att få känna glädje, för jag som person har alltid vart positiv och det är min fördel. Min positiva sida och mina starka erfarenheter har byggt den kraft till ork jag idag har. Jag hoppas att med tiden kommer den dagliga kampen som just nu finns, dölja sig lite under ytan, kanske inte märkas av som den gör och gjort så länge, samt påverka mig som den gör. Det positiva jag säger till mig själv är att en dag, en dag är allt som jag vill det ska vara.

Jag ser bortsett från allt det jobbiga, demonerna jag har vid min sida som spökar, ändå tillåta mig att se den sidan med änglarna, den sidan som får mig le trots det som tynger mig, får mig skratta och kan se framåt dom dagarna då jag egentligen bara vill gråta, jag har min sköld, min positiva sida som hellre framstår som den glada och positiva tjejen, för det är den jag vill vara, den jag själv vill se mig som, den positiva tjejen trots alla motgångar och allt kämpande. Glöm inte att se bara dom små sakerna och grejerna i livet som gör en själv glad! Och om man inte ser dom, så tro mig med tiden man lär sig att se dom.

Likes

Comments