View tracker
Title

Kon nyss hem, syster följde med hem och kommer nog stanna här tills senare ikväll, känner att det inte kan bli bättre än så just nu, behöver hennes sällskap som läget är nu. Igår efter mitt möte kom syster och plockade upp mig och vi åkte och åt god mat. Sen blev det att bara umgås, vi åkte även och handlade inför kvällen, en massa mys. Sen blev det bara att umgås, vi spelade kort, pratade och kollade på film. En behövlig helg, och jag har verkligen saknat denna tid med min syster.

Iallafall, gårdagen blev toppen och även dagen idag har vart bra. Vaknade till fint väder, vårväder rent utsagt. Vi satte på kaffe och var ute med hennes katter och bara njöt av vädret.


Likes

Comments

Godmorgon, kom upp från sängen för bara för 40 minuter sedan, blev ut och morgonkissa vovven direkt men det gick snabbt. Nu har jag mixat mig en smidig frukost, mår illa och ja, visste inte vad jag skulle lyckas få i mig utan att det kommer upp igen. Får hoppas att smoothie var det smarta valet. Ska strax gå ner och fixa mig, har inte sminkat mig på ja? en vecka, haha för mig är det ovanligt längesen. Men idag får det bli så. Ska på möte med mamma och skolan vid 10.00, ett större sådant än sist, nervös? nej, sett fram emot att detta möte ska bli av.

Sen efter mötet, kommer syster och hämtar mig då vi ska åka in till Falköping och äta, sen ikväll ska jag tillbringa Fredagen hemma hos syrran. Blir en liten tjejkväll med bara mys. Hoppas ni får en bra Fredag! kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hur vet man att ens val är dom rätt valen? hur ska det kännas om det är fel val, om det är rätt val? jag tror inte det finns någon känsla, ingen avgörande känsla, jag tror allt handlar om viljan. Vad man själv vill? vad man själv kan ge. Är det något jag vet så är det att vill man så kan man, oavsett vad det handlar om. Är det något jag vet vad livet handlar om, så är det en evig kamp, evig kamp för att komma någonstans i livet, för att ta sig tillbaka från något som krossat än, jag vet vad livet kan ge för kamp, och det är en kamp mellan liv och död, men vill man så kan man.

Har man chansen att förändra sitt liv, att få en knuff fram i livet, tar man den då? även om den knuffen kommer med kämpande, så ger den med sig något fantastiskt, en mening med livet, ett stort steg fram och ett steg från där man länge vart i livet. Var inte rädd, jag brukar säga det till mig själv, var inte rädd för förändringar behöver inte längre i mitt fall behöva vara något dåligt. Jag behöver denna förändring, jag behöver detta ljuset, denna förändring, jag vill ha den. Jag är bara rädd, rädd för mer otur i livet än den jag redan haft. Att övervinna sin/ sina rädslor är inget som är lätt.


Likes

Comments

Om ni bara visste hur jag tjatat på att familjen ska inskaffa en mixer till smoothies, och äntligen faller drömmen in. Mamma och hennes kille kom hem från Ullared för cirka en timme sedan och det nästan första hon visar mig är denna efterlängtade mixern, hehe äntligen säger jag, blev överlycklig. Tycker det är så himla smidigt att ha en sådan då det är super lätt och smidigt att göra en snabb frukost eller mellanmål samt att det blir ett nyttigt val framför sötsaker.

Fick även lite småsaker sådant som alltid används och kommer till användning. Lillkillen här hemma, alltså den minsta fick också lite roligt, och han blev så glad haha helt fantastiskt att se han så fascinerad i en leksak som han faktiskt tror lever. Han har legat och busat med denna leksak sen dom kom hem haha.


Likes

Comments

View tracker