Hej mina kära så vänner och mina fans 😂

Har inte haft så mycket att skriva om har mest varit med vänner, njutit av solen, badat, ätit, grillat, varit med killen och lite annat. Ville skriva tränat också men kan inte ljuga. Har även fixat lite saker inför Bulgarien har köpt kanske 20% av allt som jag ska köpa så det är ganska mycket kvar. Tiden kommer gå så snabbt nu, åker om 27 dagar och minns det som igår när det var 90 dagar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan

Har inte gjort så jättemycket de senaste dagarna utan mest spenderat tid men en speciell person haha och vänner. Kom på idag att jag inte har varit på gymmet på ungefär 2-3 veckor. Inte bra alltså men när man väl hoppar över några dagar så blir det så. Ska iallafall gå powerwalk idag även fast att det typ kommer börja regna men det är ändå skönt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Känns som att det enda jag gör är att äta haha. Tror jag åt ute 3 grr igår och 3 grr i förrgår och idag en gång. Som sagt äter ute hela tiden haha det är typ det mina pengar går till. Men jag är hungrig hela tiden kan inte hjälpa det. Idag så blev det sushi igen som det typ blir flera gånger i veckan känns det som. De har öppnat en ny sushi restaurang där jag bor vid Kortedala torg som är superbra och har så bra priser så rekommenderar verkligen att gå dit. Tycker tillomed det var bättre här än i supersushi som jag annars alltid äter på. Kommer nog bli stamkund där känns det som haha så mycket som jag äter, mitt andra hem. 👌🏼

Likes

Comments