Som ni vet så hatar jag mobbning och jag tänker fortsätta prata om detta ämnet. Många har lätt att skuldbelägga sig själv vid mobbning, och det jag vill få ut av detta är att du inte är ensam! Även din största idol kan ha varit utsatt för mobbning i skolan och jag tänkte ta upp några kändisar som har varit utsatta för mobbning i skolan.


Rihanna som är en stor förebild för mig har även blivit utsatt för mobbning i skolan.

Rihanna har berättat att hon mobbats för sin hudfärg som ung. Stjärnan växte upp på Barbados och var ljusare i hyn än sina klasskamrater. Hon har även berättat att hon mobbats för sina små bröst – men förklarar att hon känner att hon fått sin revansch i dag.

Jessica Alba hade det inte enkelt under sina skolår. ”Mobbningen var så illa att min pappa fick följa med mig till skolan så att jag inte blev attackerad. Jag åt min lunch på skolsköterskans kontor, eftersom ingen ville sitta med mig. Jag mobbades för min mixade bakgrund och för att jag inte hade fina kläder eller coola väskor. Min familj hade inga pengar”, har hon förklarat.

Justin Timberlake har haft det svårt i skolan. Som barn mobbades han för sin svåra akne och för sitt ”konstiga” hår. Dessutom mobbade killarna i skolan honom för att han valde musiken framför sport, men han medger att han är glad över att han stod fast vid sitt val i dag.

Christina Aguilera: Även Xtina har varit ett mobboffer. – Jag har definitivt upplevt många former av mobbning, därför var det viktigt för mig att skriva låtar som ”Beautiful” och ”Fighter”, berättade sångerskan i tv-programmet ”Dateline”.

Eminem hade en svår barndom, redan som nio åring misshandlades han i skolan så svårt att hans mamma stämde skolan. Han hade puttats i golvet så han spräckt läppen, han blev ständigt trakasserad så hårt att han drabbades av mardrömmar och blev asocial.
I en "attack" som skedde inne på en utav skolans toaletter så slogs han så hårt att han fick skador i ansiktet,huvudet, på ryggen och på benen. Hans mamma fick nog efter en misshandel då han drabbades av tillfällig synförlust och hjärnskakning, så då stämde hon skolan på 68'000 kr.

Eminem har i sina texter rappat om hur han mobbades och misshandlades i skolan, och det han har rappat om är ingen överdrift.

Miley Cyrus utsattes varje dag för nya påhopp av dem i skolan, det kunde gå så långt att hon fruktade sin egna hälsa.

En dag hade de fått tag på en nyckel till toaletten, då hade don knuffat in henne och låst, där blev hon sittandes. När Miley blev erbjuden rollen i "Hannah Montana" kändes det som att gud räddat henne från en omöjlig situation.

Redan i första säsongen så berättar hon att hon inte visste vad hon skulle förvänta sig när hon gick upp på scenen.
"Det kändes som om jag skulle kräkas, jag sprang av scenen och så fort jag kände mig bättre gick jag dit igen och sa "Sorry allihopa. Jag var tvungen att spy".

Miley har även gett ut en bok, självbiografi, där hon berättar om hur hon haft det.

Källor Frida.se, emptysoul.blogg.se

Likes

Comments


Hej! Jag tänkte göra en blogg tävling där du kan bli veckans blogg! Jag kommer att välja ut 2 bloggar som jag verkligen tycker förtjänar mer läsare! Jag själv älskar såna tävlingar så jag tänkte göra en egen. Wooop. På fredag dras 2 vinnare💜

För att tävla måste du följa mig + kommentera "Jag är med"

Lycka till bitches - N

Likes

Comments

Jag har valt ut mina absoluta favorit Madlady produkter, önskar mig allt! Drömmen är att få samarbeta med dom😍

Likes

Comments


Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? - Pretty little liars

Hur ofta kollar du på porr? - Ibland går jag in på det och sitter o skrattar åt det tills jag gråter.

Hur gammal känner du dig? - 12 😂

Vilken färg är mest dominerande i din garderob? - Svart

Vart i världen vill du befinna dig just nu? - London, duh

Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var det motsatta könet - Jag hade varit homosexuell för att jag är kär i min pojkvän, jag hade nog vart som Bruno i filmen "Bruno" för att han är rolig, snuskig och gillar kläder!

Vad är det konstigaste du har ätit? - Sand

Svettas du ofta? - Ibland, ´bara när jag blir nervös eller är stressad

Vad har du under sängen? - Dammråttor

Mc Donalds, Burger king eller MAX? - MAX

Har du någon talang? - Jag kan vicka med mina näsborrar så att det ser ut som dom flyger

Likes

Comments

  • Jag minns i 6:an under bildlektionen så satt jag och lyssna på jätte hög musik, och läraren pratade med mig vilket jag inte märkte, så hon gick fram till mig och drog ut mina hörlurar. Hon var sur! Skämdes så himla mycket då.😂


  • Denna gången var det på Biltema, pappa frågade mig om jag kunde köpa kaffe till honom och det gjorde jag. Hon som jobba där sa att jag kunde fylla på själv vid disken och när jag skulle trycka, så glömde jag hålla koppen, nedanför kaffekokaren så det bara öste kaffe överallt.


  • Detta var med lägret, vi var på skidsemester. Jag hade aldrig åkt skidor innan och lägerledarna sa att alla ska ställa sig i kön för att sedan ta liften upp. Det var ingen som faila, men jag var så rädd, Så min kompis sa "Det kommer gå bra!" jag ba "aja, okej" så när jag tog liften upp, så satte jag mig jätte konstigt på den så jag släpades liggandes ner upp mot backen och alla bara skratta! HAHA


  • Detta var oxå på lägret, jag var så dålig på att åka skidor så jag och några andra kompisar fick gå på någon mini skidskola och jag var livrädd, för hon satte oss vid mitten av backen och jag kunde ju inte åka! Och hon ba "Du klarar detta, VÅGA!" så jag åkte ner för backen och åkte rätt in i kön jag ba "FLYYYTTTTAAA PÅÅÅÅ EEER"


  • Detta är typ det värsta men en gång när jag hade tråkigt så låg jag på soffan och bläddra igenom Facebook flödet så kom det upp "Must see this, Justin Bieber is crazy" video något sånt och då klickade jag på det (hade högsta ljudet på) och då kom det porn sounds upp för att pranka den som kolla på detta klippet. Men det värsta var att jag GICK IN till min mamma och sa "du hörde inte va?" hon ba "vad?" jag trodde ju att hon hade hört allt så jag ba "jag har inte kollat på porr, fb pranka mig" fyfan vad pinsamt det var! Jag hade inte behövt berätta något så jag gjorde det till något pinsamt!😂

Likes

Comments

Hej hopp gummisnopp!

Min peruk från Aliexpress kom igår och jag var så sugen på att testa den! Idag kommer min pojkvän och undra om han kommer känna igen mig haha, han vet ingenting shhh.

Jag brukar beställa grejer från en sida som heter Aliexpress, har gjort det i många månader och det har aldrig strulat sig för mig. För er som inte vet vad Aliexpress är så är det en sida från kina och allt är svin billigt och det brukar inte vara någon frakt, köpte en gång 300 toffsar för 3 kr och utan frakt då. Men det har hänt en grej som jag är väldigt ledsen för och det är att jag beställde ett löshår från Aliexpress 60 cm som kosta 450 kr + äkta, MEN grejen är att försäljaren inte har skickat iväg mitt hår! Så han har snott mina pengar och jag var inte den första som han hade gjort det mot, så blev riktigt ledsen där, och kommer avvakta med Aliexpress ett tag.

Har packat klart nu oxå, för imorgon ska jag och min pojkvän + min familj åkta till Danmark. Kommer bli jätte kul!

Likes

Comments