Min älskade Johan. Har nog aldrig gråtit såhär mycket i hela mitt liv, är verkligen inte stabil nu, har precis gjort slut med den bästa människan som finns! En diamant från himlen och inte vilken som helst det mest speciellaste och finaste diamanten som finns i detta universum. Har aldrig haft en sån fin kille som Johan och kommer aldrig att hitta. Kärleken är svår, kärleken är det bästa som finns men samtidigt den värsta smärtan man någonsin kan bli utsatt för.

Det gör ont i mig att inte få vakna upp och se hans stora vackra ögon och säga att jag älskar honom. Vill verkligen vara med honom.. Hur ska jag inte kunna vilja?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla! Det är så nu att jag har storstädat min garderob och ALLT ska bort!... Jag har gjort ett paket, med toppar, festklänning, klänning, kjol (17 klädesplagg som allt) + lösögonfransar + 2 body splash och en väska! som jag säljer allt tillsammans! Kommer inte göra några undantag genom att sälja något enskild då jag vill få bort ALLT! Det är storlek S. Jag har knappt använd kläderna och jag kommer inte sänka priset! tar 800 kr för allt! Någon intresserad? :)

Likes

Comments

Löshår till salu! Säljer mina löshår pga av att det svarta håret som jag beställde passa inte till mitt hår tyvärr.. säljer detta svarta håret som är 60 cm och 200g för 800kr. Glöm inte att det är 200g så det är billigt för 200g. Det är ett trens och äkta remy hår. Jag kan mötas i gbg eller betala genom swish. Så om du är intresserad kommentera så löser vi det!😊 Håret är aldrig använd!

45 cm och tjockt hår ända ner till topparna, brunt hår, säljer det för 500 kr. Knappt använd!

Likes

Comments

Klockan är 11.06 och jag sitter och kollar på tv serien skam i Lilla Edet, som jag absolut inte trodde att jag skulle bli beroende av haha, är fast i den serien nu! Har inte bloggar på ett tag nu och jag gav upp tävlingen "nouw30dayschallange" pga av mitt psyke. Har hänt så mycket det senaste både positivt och negativt. Sen så har jag inte velat vara hemma i mitt rum det senaste, känns som ångesten sitter i väggarna. Så har hela tiden haft en flyktkänsla från mitt rum. Jag tror det handlar om att jag har mått så dåligt i mitt rum pga ångest och depression så på något sätt blir jag påmind om ångesten och depressionen när jag kommer in dit. Känns som ångesten sitter i väggarna!

Kollat på en hel del bra skräckfilmer det senaste som är super duper läskiga! Filmerna heter The boy, Skeleton key och The pact. Nu ska jag fortsätta kolla på skam och äta min Marabou schweizernöt glass!

Likes

Comments

Denna texten har jag läst om så många gånger och varje gång jag läser den blir jag lika tårögd! Jag kan relatera till väldigt mycket. Jag tycker det är så himla fint av hennes storasyster att sätta ner foten för hennes lillasyster.

Det är en grej som jag har lagt märke till och det är personer med stora hjärtan, glädjespridare, väljer alltid andra före sig själv. Varför är det så vanligt att just dom blir utsatta för mobbning? Jag tror att det är för att det är så jävla mycket enklare att sätta sig på en sån person för att höja sig själv, det är fan skrämmande!

Storasystern Ina Rosenhöjd.

- Expressen.se

Likes

Comments

Något som är viktigt att förstå är att det aldrig är mobboffrets fel att denne blir mobbad. Mobbning i sig är i sig svår att veta exakt varför den uppstår. Det beror många gånger på att det koliderar i relationer mellan människor.

Man kan hamna i grupper där behovet att känna sig bekräftad och tillräcklig leder till osäkerhet, avundsjuka, konflikter med mera. Mobbningen startar i en sån grupp där fler människor inte mår bra, man siktar in sig på samhällets sjuka normer för hur man ska bete sig och se ut. Det blir ofta en enda röra där folk är elaka och nervärderar varandra. Någon i denna sk grupp kan också må dåligt av privata skäl och ta ut allt på de andra.

Mobbning kommer i alla former och ser olika ut i olika situationer. Det finns också de människor som anser sig vara mer värda och bättre än andra, som tycker det är helt rätt att nervärdera och trycka ner andra för dem tror att de kan växa mer.

Likes

Comments

  • Det är viktigt att prata om det och det kan te.x vara en phsykolg, förälder, kurator eller kompis
  • Du får aldrig skylla dig själv, för det är inte ditt fel. Det är en viktig regel
  • Håll dig upptagen med grejer, så att du inte bara sitter där och tänker på det jobbiga, distrahera dig ibland med lite godis och chips eller ring en vän, va med familjen.
  • Om du inte har någon du känner att du kan vända dig till så finns det hemsidor där du kan vända dig anonymt till ex bris, eller umo.
  • bunko är en bra sida för att lära känna nya människor eller tjejkompis.se

Likes

Comments

Det du kan göra är att sätta ner foten och säga stopp, sluta det räcker! Om det är jobbigt att göra det själv kan du och dina kompisar säga det tillsammans men det bästa är väl att våga göra det själv även fast det är jobbigt! Annars kan du prata med en lärare. Skratta aldrig med när mobbning pågår eller gör som mobbarna vill att du ska göra. Det du ska göra är att visa att det är fel!


Jag tror att dom flesta tycker att det kan kännas svårt att säga ifrån om man ser att någon mobbas. Det kan hända att den som är mobbad säger att den mår bra, för att inte verka sårbar. Det kan hända att hon/han tänker att det inte kommer att bli bättre utan bara värre om personen avslöjar den som mobbar.

Du kanske är osäker på om en person verkligen är mobbad. Kanske är du rädd att själva bli illa behandlad om du säger ifrån. Men det är viktigt försöka stötta den som behandlas illa som sagt du behöver inte göra det själv, ta hjälp av en kompis, visa att ni är många som bryr er.


Likes

Comments