​Nätmobbning är något som föregår via internet, det kan vara hot, elaka kommentarer, att någon startar en kränkande blogg mm. Nätmobbning är den senaste mobbningen, förr skrev mobbarna hatet på skolans väggar om någon person, nu skriver man anonymt till en person som te.x Ask.fm.

Likes

Comments

Jag gråter av lycka, idag när jag kom in till mitt hus så säger mamma "Du har fått ett paket" Och inte kunde jag tro att det var mitt löshår, men JO det var det! Jag beställde 4 hårträns, 60 cm, svart och allt kosta 900 kr. HUr sjukT? Ja, jag har beställt det från Aliexpress och det är 100% äkta hår. Sa tidigare i ett inlägg att jag aldrig skulle beställa från Aliexpress igen för blev lurad sist jag beställde löshår. Men läste igenom responsen till detta håret som kom idag och det hade fått bra betyg!

Förr förra veckan så åkte jag och en kompis ner till Salong safari för vi skulle köpa löshår till mig och då fick jag 100g för 900 kr alltså ett hårträns och jag sa till dom att det var väldigt lite hår och då vart dom irriterade. Jag har tidigare köpt mina hår därifrån men aldrig varit nöjd för att det är så lite hår! Så det är inget jag rekommenderar. MEN är nöjd nu!


Fick ett par lösögonfransar till + att på paketet stod det "love u"

Likes

Comments

Idag vakna jag 10:30 och till frukost åt jag farmors pannkakor, så jävla goda! Små stressa lite för att jag sedan skulle gå ut och möta upp Ella. Hon flyttar hit nästa vecka, så jävla överlycklig! VI BLIR GRANNAR! Hjälpte henne med att städa hennes nya lägenhet så att hon kan flytta in dit så fort som möjligt och som vanligt när jag och Ella jobbar tillsammans så blir vi loco. Friendship goals. Det var väldigt mycket smuts där inne, men vi blev nöjda när vi hade städat klart!

Likes

Comments

Hei. Jag som många andra älskar musik! Är helt såld på Jocke och Jonnas låt som dom släppte igår, så himla bra! Började gråta när jag såg musikvideon, så fint. Men min musiksmak är typ allt älskar så mycket olika slags musik, är typ en allätare, men något som jag alltid har älskat är låtar som är lite remixade eller typ lite nightcore eller chipmunk musik om ni förstår vad jag menar. Många av er har skrivit till mig att ni vill höra på vad jag lyssnar på och här är mina top 5 favorit låtar som jag lyssnar mycket på. Jag lyssnar mycket på 90- tals musik.

Likes

Comments

Jag tänkte göra 5 olika inlägg med 5 olika typer av mobbning, det finns så många olika typer av mobbning, men jag kommer att publicera 5 olika typer av mobbning i separerat inlägg.

Muntlig mobbning som är den vanligaste formen av mobbning, är den som sker via ord. Det sker i största allmänhet öga mot öga med personen där man på nedlåtande sätt kränker och uttalar sig om personens utseende. Det kan också vara när man kallar någon för öknamn, skämtar och driver, gör narr och retas. Dessa ord skadar och sätter långvariga spår, de påverkar mobboffrets självbild och sättet den interagerar med andra människor.

Likes

Comments