Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Musik

Likes

Comments

Jag firade min födelsedag i torsdags med familjen, (firade i förskott, jag fyller egentligen år 4 feb) fick världens lyxigaste drink av pappa på moon thai kitchen med smak av kokos! Älskar kokos! Sen blev det Disney On Ice mys med familjen och min fina vän❤

Min outfit, ursäkta suddig bild

Likes

Comments

Jag älskar verkligen Japan, som ni säkert har märkt i mina tidigare inlägg haha. Jag tycker att det är väldens fetaste och unikaste land som jag känner till, helt ärligt. Jag måste dit... Men så länge kan man ju alltid fantisera, och det gör jag genom mina inlägg. Jag har känt att jag tycker det är svårt att hitta unika inlägg, och jag vill gärna ha en blogg med massa inlägg i olika kategorier! (som te.x mobbning )Och då kom jag på utomlandsdrömmar som är min nya heta kategori på bloggen!

Japan har väldigt mycket tema platser, och det är en av anledningarna till varför jag älskar japan.


Det finns ett ställe som ligger i japan där dom har tema spa, det finns olika typer av drycker som är gjort av vatten men ska föreställa olika varma drycker eller vin.

Hit vill jag med! stället heter Hashima men kallas för Battleship Island, en ö som ligger i Japan, det bodde människor där mellan 1887 och 1974 av kolgruvearbetare och deras familjer. Man brukar kalla detta stället för The Forgotten World. Gå in på deras hemsida fett cooolt, som ett spel.

Nåt som finns i Japan som jag inte har sätt på något annat ställe är ett kapsel hotell, Asahi Plaza Capsule Hotel! fett coolt, men lite klaustro varning? haha fett konstigt ändå.

Tema restaurangen Queen of Hearts Banquet Hall som ligger i Disney World Japan! Självklart vill jag även till Disney World då jag är en sådan disney nörd haha! Men det är ju väldigt unikt, därför jag vill dit.

Suicide Forest (Aokigahara) är en skog som är hemsökt som ligger i Japan. Man hör ju bara på namnet Suicide Forest, det är en självmordskog där folk tar sina liv. Förr i tiden när man var för många i familjen, och alla skulle ha mat, men det var väldigt fattigt och maten räckte lixom inte till. Så man tog de äldre personerna alltså de gamla och lämna dom i skogen för att låta dom dö, för att mätta 1 mindre mage. Det jobbar personal i denna skogen som tar bort lik som hänger i träden, och det sägs att om du går in till denna skogen, så kommer du inte ut igen om du inte följer stigen. Finns många berättelser om denna skogen. Men jag vill dit!

Likes

Comments

Hej FINISAR!! Det är en viktigt grej som jag behöver ta upp och det handlar om att jag blir så fruktansvärt trött på människor som ska lägga sig i andras utseende och inte kan sköta sig själva, folk som bara vill hacka eller förstöra. Jag har vart med om det så många gånger i mitt liv och jag vet att jag inte är ensam. "DU har för mycket smink" "Du har för stora lösögonfransar" "DU har för lite smink" Osv.. Jag blir så fruktansvärt förbannad, varför i helvete bryr du dig för? har du inget liv eller? haha. Samhället är helt efterblivet idag i know, men vart finns respekten för andra människor? Finns det ens kvar?

Jag vill bara säga att du ska sminka dig för din egen skull inte för någon annans. Ingen annan har rätt till att döma ditt utseende, vi alla är olika människor och respektera varandra där ute. DU är fin utan smink och du är fin med smink!

Tycker du om att sminka dig så gör det, och tycker du inte om det, så gör det inte. Men ingen har rätt till att säga något nedvärderande om ditt utseende som "hur du bör se ut", det är så fel för det kan verkligen såra!

❤Jag är vacker utan smink, jag är vacker med smink and so are you!❤

Likes

Comments

Jag tänkte berätta en storytime, då det är väldigt uppskattat och jag personligen älskar storytimes! För några år sedan var jag med om en riktigt obehagligt telefonsamtal! Mina föräldrar var inte hemma och jag var ensam hemma och skulle vakta mina hundar. Jag har alltid vart extremt mörkrädd och jag bodde på landet när detta hände.

Där jag bodde var det känt för att finnas tjuvar. Det var kålsvart ute och jag skulle precis ta ett bad. Jag skulle hämta min handduk och då hör jag hur telefonen ringer och det står okänt nummer så jag svarade inte. Det ringde flera gånger och jag svarade inte. Sedan 20 min efter då satt jag i badet och då fortsätter det att ringa mig! Jag blir orolig och tänker att det kanske hade hänt något med min familj men jag tänker samtidigt "varför skulle dom ringa från okänt nummer?!" Så jag svarar irriterat "Hallå,?!" och "den" trycker på avsluta samtal. Så jag hoppar i badet igen. 2 min efter ringer det igen... Så jag går upp ur badkaret och svarar "Ja, vad vill du?" och jag hör ett obehagligt brus.. Jag kollar på telefonen och sätter på högtalaren och svarar "Hallå?!?" och det blir tyst i cirka 30 sek sedan säger "den" I'm watching you" och jag tappar telefonen i golvet och jag blev livrädd låste alla dörrar och fönster! Mina föräldrar kom hem kort därefter som tur var!

Likes

Comments

Det har varit mycket snack om mina blåa linser, varför hade du det? Osv... Ska jag vara helt ärlig så hade jag linser för att jag skämdes för mitt ursprung och ville se så svensk ut som möjligt, därför bar jag mina linser dag in och dag ut i så många år. Jag hatar när folk säger det där ser inte ut som dig, det är extremt känsligt för mig då det utseendet har varit en del av mig. Vem är du att säga så? Men hur som helst har jag börjat lära mig att älska mig själv och vara den jag är och jag trivs som fisken i vattnet!

Likes

Comments

Att våga vara sig själv är något som jag har blivit väldigt bra på! Det är oxå svårt då samhället sänker än. Men vet du vad?! Att våga vara sig själv får än att må så himla bra. Jag har oftast fått höra i mitt liv hur jag borde vara och hur jag ska se ut! Depressionen har börjat få mig att inse en sak och hur jävla trött jag är på att må dåligt! Livet är för kort för att fokusera på alla negativa tankar, jag har inte tid, DU har inte tid! Jag har stannat upp i livet och börjat tänka "Hur ska jag kunna vara lycklig, om jag inte får vara mig själv?!" Fuck the world! Ingen kan säga till dig vem du ska vara eller hur du ska se ut, det viktigtaste är att du mår bra och vet DU vad?! Om en person inte skulle acceptera dig för den DU är så kan den dra åt helvete.

Jag är en rolig, glad, snuskig, shoppingnörd, energi, galen, skrattig, skojsig, impulsiv, knäppsöt, modig, stark, independent, söt, snygg, omtänksam, mysig tjej!

Vad är du?

Likes

Comments

Klockan är 11.06 och jag sitter och kollar på tv serien skam i Lilla Edet, som jag absolut inte trodde att jag skulle bli beroende av haha, är fast i den serien nu! Har inte bloggar på ett tag nu och jag gav upp tävlingen "nouw30dayschallange" pga av mitt psyke. Har hänt så mycket det senaste både positivt och negativt. Sen så har jag inte velat vara hemma i mitt rum det senaste, känns som ångesten sitter i väggarna. Så har hela tiden haft en flyktkänsla från mitt rum. Jag tror det handlar om att jag har mått så dåligt i mitt rum pga ångest och depression så på något sätt blir jag påmind om ångesten och depressionen när jag kommer in dit. Känns som ångesten sitter i väggarna!

Kollat på en hel del bra skräckfilmer det senaste som är super duper läskiga! Filmerna heter The boy, Skeleton key och The pact. Nu ska jag fortsätta kolla på skam och äta min Marabou schweizernöt glass!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Denna texten har jag läst om så många gånger och varje gång jag läser den blir jag lika tårögd! Jag kan relatera till väldigt mycket. Jag tycker det är så himla fint av hennes storasyster att sätta ner foten för hennes lillasyster.

Det är en grej som jag har lagt märke till och det är personer med stora hjärtan, glädjespridare, väljer alltid andra före sig själv. Varför är det så vanligt att just dom blir utsatta för mobbning? Jag tror att det är för att det är så jävla mycket enklare att sätta sig på en sån person för att höja sig själv, det är fan skrämmande!

Storasystern Ina Rosenhöjd.

- Expressen.se

Likes

Comments

Något som är viktigt att förstå är att det aldrig är mobboffrets fel att denne blir mobbad. Mobbning i sig är i sig svår att veta exakt varför den uppstår. Det beror många gånger på att det koliderar i relationer mellan människor.

Man kan hamna i grupper där behovet att känna sig bekräftad och tillräcklig leder till osäkerhet, avundsjuka, konflikter med mera. Mobbningen startar i en sån grupp där fler människor inte mår bra, man siktar in sig på samhällets sjuka normer för hur man ska bete sig och se ut. Det blir ofta en enda röra där folk är elaka och nervärderar varandra. Någon i denna sk grupp kan också må dåligt av privata skäl och ta ut allt på de andra.

Mobbning kommer i alla former och ser olika ut i olika situationer. Det finns också de människor som anser sig vara mer värda och bättre än andra, som tycker det är helt rätt att nervärdera och trycka ner andra för dem tror att de kan växa mer.

Likes

Comments