Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var väldigt längesedan som jag skrev på min blogg! Tänkte börja lite sakta men säkert börja blogga igen! :)

Det har hänt mycket sen sist! Har mått väldigt dåligt men ändå mycket bättre! Just nu mår jag helt okej igen. Jag har valt att blogga om lite allt möjligt på min blogg men det har blivit mycket om min vardag om hur jag kämpar och egentligen tycker jag inte det är konstigt att jag har skrivit så mycket om min livsstil då min livsstil är att kämpa och överleva varje dag! Man kan säga att min blogg är lite som en öppen dagbok med saker som jag vill dela med mig av.

Har gått igenom väldigt mycket tråkiga och traumatiska saker i mitt liv ända sedan jag var liten. Men det handlar om att kämpa och växa och bli starkare, men ibland bär inte vingarna och jag har lärt mig att acceptera det.

Jag har hittat min Victor.och vi har snart vart tillsammans i 1 månad. Han är bäst han behandlar mig som hans sessa och vi bor så jävla nära varandra! Så lycklig! Om några veckor hade vi tänkt att campa och gå på skara sommarland, åka till Danmark och Campa vid High Chaparall hahaha! Det kommer bli så jävla kul!

Fler inlägg kommer.

Likes

Comments

Hej FINISAR!! Det är en viktigt grej som jag behöver ta upp och det handlar om att jag blir så fruktansvärt trött på människor som ska lägga sig i andras utseende och inte kan sköta sig själva, folk som bara vill hacka eller förstöra. Jag har vart med om det så många gånger i mitt liv och jag vet att jag inte är ensam. "DU har för mycket smink" "Du har för stora lösögonfransar" "DU har för lite smink" Osv.. Jag blir så fruktansvärt förbannad, varför i helvete bryr du dig för? har du inget liv eller? haha. Samhället är helt efterblivet idag i know, men vart finns respekten för andra människor? Finns det ens kvar?

Jag vill bara säga att du ska sminka dig för din egen skull inte för någon annans. Ingen annan har rätt till att döma ditt utseende, vi alla är olika människor och respektera varandra där ute. DU är fin utan smink och du är fin med smink!

Tycker du om att sminka dig så gör det, och tycker du inte om det, så gör det inte. Men ingen har rätt till att säga något nedvärderande om ditt utseende som "hur du bör se ut", det är så fel för det kan verkligen såra!

❤Jag är vacker utan smink, jag är vacker med smink and so are you!❤

Likes

Comments

Jag tänkte berätta en storytime, då det är väldigt uppskattat och jag personligen älskar storytimes! För några år sedan var jag med om en riktigt obehagligt telefonsamtal! Mina föräldrar var inte hemma och jag var ensam hemma och skulle vakta mina hundar. Jag har alltid vart extremt mörkrädd och jag bodde på landet när detta hände.

Där jag bodde var det känt för att finnas tjuvar. Det var kålsvart ute och jag skulle precis ta ett bad. Jag skulle hämta min handduk och då hör jag hur telefonen ringer och det står okänt nummer så jag svarade inte. Det ringde flera gånger och jag svarade inte. Sedan 20 min efter då satt jag i badet och då fortsätter det att ringa mig! Jag blir orolig och tänker att det kanske hade hänt något med min familj men jag tänker samtidigt "varför skulle dom ringa från okänt nummer?!" Så jag svarar irriterat "Hallå,?!" och "den" trycker på avsluta samtal. Så jag hoppar i badet igen. 2 min efter ringer det igen... Så jag går upp ur badkaret och svarar "Ja, vad vill du?" och jag hör ett obehagligt brus.. Jag kollar på telefonen och sätter på högtalaren och svarar "Hallå?!?" och det blir tyst i cirka 30 sek sedan säger "den" I'm watching you" och jag tappar telefonen i golvet och jag blev livrädd låste alla dörrar och fönster! Mina föräldrar kom hem kort därefter som tur var!

Likes

Comments

Det har varit mycket snack om mina blåa linser, varför hade du det? Osv... Ska jag vara helt ärlig så hade jag linser för att jag skämdes för mitt ursprung och ville se så svensk ut som möjligt, därför bar jag mina linser dag in och dag ut i så många år. Jag hatar när folk säger det där ser inte ut som dig, det är extremt känsligt för mig då det utseendet har varit en del av mig. Vem är du att säga så? Men hur som helst har jag börjat lära mig att älska mig själv och vara den jag är och jag trivs som fisken i vattnet!

Likes

Comments

När jag var liten brukade jag alltid leka detektiv, gick runt med ett detektiv block och gick in i folks trädgårdar för att försöka hitta något skumt.

Jag har haft en fiskmås som husdjur och 2 sköldpaddor. Jag hade zalamandlar som husdjur men detta är fan hemskt, fattade inte att dom behövde vatten så hade dom i sängen och log och sov med dom.. Ja.. dom dog.. Hade gjort en bil till dom oxå hahaha. Nej vad hemskt!❤

När jag var liten så kallades jag för Lilo då jag knappt hade ett näsben, blev även kallad för potatisnäsan haha!

Jag har gått i dans (streetdance/hiphop), Fotboll, och Ridit på hästar.

Jag brukar säga Euuw till allt hahaha!

Jag brukar jucka mot saker och ting!

Jag hade en väldigt lång period i mitt liv då jag hade komplex för mina ögon, hade linser från 7:an tills för 2 år sedan, så jag hade blåa linser i varje dag i 5 år, vågade inte visa mig utan dom. Men idag älskar jag mina bruna fina ögon!

Tycker dock jag är snygg i båda men mina bruna ögon slår allt!

Jag har trypophobia och klaustrofobi

Likes

Comments

Att våga vara sig själv är något som jag har blivit väldigt bra på! Det är oxå svårt då samhället sänker än. Men vet du vad?! Att våga vara sig själv får än att må så himla bra. Jag har oftast fått höra i mitt liv hur jag borde vara och hur jag ska se ut! Depressionen har börjat få mig att inse en sak och hur jävla trött jag är på att må dåligt! Livet är för kort för att fokusera på alla negativa tankar, jag har inte tid, DU har inte tid! Jag har stannat upp i livet och börjat tänka "Hur ska jag kunna vara lycklig, om jag inte får vara mig själv?!" Fuck the world! Ingen kan säga till dig vem du ska vara eller hur du ska se ut, det viktigtaste är att du mår bra och vet DU vad?! Om en person inte skulle acceptera dig för den DU är så kan den dra åt helvete.

Jag är en rolig, glad, snuskig, shoppingnörd, energi, galen, skrattig, skojsig, impulsiv, knäppsöt, modig, stark, independent, söt, snygg, omtänksam, mysig tjej!

Vad är du?

Likes

Comments

Likes

Comments