Ihelgen så hade jag intensiva jobbdagar så jag har varit helt slut. Hunnit se hockey och jobbat ännu mera. Idag är de sista veckan innan lovet som tyvärr bara är 1 vecka, ska bli skönt med lite ledighet om jag nu inte jobbar hela så. Borde även göra ett teoriarbete för idrotten som ska in innan kursen avslutas + återbesök till Umeå på torsdag vilket är välbehövligt då jag inte alls känner någon skillnad efter operationen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ihelgen så spelade jag Bingolotto med Sofia och köpte mig även en bil. Sen så har de varit lite mek och är inte långt ifrån en förkylning. Ska bli så skönt med helg imorgon, dock börjar jag halv 2 och slutar halv 4 så dagen är ganska dryg. Har även planerat halloween och förhoppningsvis så passar dräkten jag beställt tillsammans med Malin. Vi får väl se vad som händer till helgen, kanske lite småjobb eller bara en lugn helg.

Likes

Comments

Igår så var jag på föreläsning i slutet av dagen och därmed får jag en ledig idrottslektion nån gång, vilket är så värt. Sedan for jag hem och duscha för att sedan orientera mig i Luleå stad. Hittade tillslut till Linda och vi for och käka på Max och sedan såg vi Luleå dam.

Aldrig sett dom tidigare vilket jag har velat och dom var svin duktiga! Få matcher jag faktiskt blir intresserad av. Idag så hade vi bowling och sedan slutade vi så jag ligger just nu hemma i sängen och bara degar. Idag ska vi även fira älskade mamma som fyller år och senare på kvällen så far jag och lirar handboll.

Likes

Comments

Nu när man gått och skaffat sig ett liv så skriver jag inte heller om det? Har fått körkortet, tatuerat mig, varit utomlands och fått jobb! Känns verkligen som att livet går i rätt riktning trots att saker å ting inte är som man vill.

Handbollen har även börjat om och trodde först att jag skulle lägga skorna på hyllan men då kom räddaren i nöden och får mig på rätt spår igen, tror jag. Första matchen och hemmapremiär på lördag, ska bli sjukt spännande! Dock imorgon så kommer PT på träningen och alltid lika jobbigt att veta att bilderna som tas antagligen visas för hela Piteå.. Jaja, elevbygge imorgon som förhoppningsvis går fort och man kanske är lika produktiv som idag!

Likes

Comments

Idag har de väl varit en sämre dag, kände inte alls för att jobba, sorry Peter. Efter vi slutat så for jag på Max med Frida och sen for jag hem och har gjort absolut ingenting vilket jag inte borde ha gjort. Borde ha stor städat rummet, stor städa Rhus bur och köpa toalettmaterial osv men de får vi ta en annan dag, som jag säger hela tiden men måste få saker gjort innan vi far på lördag!

Far strax till Böle och fortsätter på bygget imorgon men hoppas på en bättre dag imorgon och att man är mer produktiv än idag.

Likes

Comments

Igår så fixade jag mina fransar och sedan gick jag vidare till LF för att hinna se lite hockey innan jag och Sebbe for vidare till Luleå. Spenderade natten där med mat på olearys och spa imorse, kan inte vara mer tacksam över att jag har honom i min vardag.

Då jag kom hem har jag bara legat och dega och hunnit ut en snabbis med hundarna. Imorgon väntas elevbygge och jag har förresten skaffat mig en ny mobil! Blev en iPhone 6s rosé guld och jag älskar den!

Likes

Comments

Ingen nyhet för dom som känner mig att jag älskar smink och efter alla dessa kicks presentkort så fick jag hem detta och endast betala 200kr(!!!!)
Imorgon har jag endast idrott och sen slutar jag, hade tänkt försöka gå förbi Telia om jag hinner och se på ett abbonemang/mobil nu när jag börjat bli vuxen, även gått med i Ikea family och beställt ett ICA kort, får väl se vad mer ärenden jag bör fixa som stor nu.

Likes

Comments

Vem älskar inte snyggfiltret på snap?

Idag så står fest på schemat. Bjudit hit några tjejer och vi hade tänkt fira att jag fyllt år. Tror på en riktigt bra kväll! Så har stressat hela fredagen igår och en stund idag för att få iordning allting. Ska väl snart börja göra maten klar, eller småplocket och lite drinkar. Får hoppas att jag tar bra med bilder, brukar vara dålig på det.

Likes

Comments

Såhär kul kan man ha på elevbygget.

Nu har jag gått och blivit "vuxen". Vad hände ens? Nu ska jag ta körkort, varit och beställt ett "vuxenkort" och även bytt bank appen från ung till vuxen. Jag känner mig nog ganska stor nu när jag måste sköta allt själv iprincip. Ihelgen firar vi mig och de kommer bli sjukt kul med alls tjejer men kommer även sakna några såklart, men sånt får man ta igen sen!

Likes

Comments

Nu måste jag verkligen börja ta tag i saker. Som idag, jag tog faktiskt tag i mitt hår och klippte av det en bra bit, vilket behövdes. Sedan så har jag försökt ta tag i den sista delen jag behöver göra innan teoriprovet och man måste ha 65 rätt av 70 och jag hamnar alltid där på 60 nånstans och får panik varje gång jag blir underkänd, så nu blir det stenhårt plugg för att klara dedär sista!

Imorgon är det fredag och har inga speciella planer förutom dubbelkörning på morgonen. Far nog även till pappa och sover där till lördag då vi även ska fira mig tidigare. Blir nog en bra helg!

Likes

Comments