View tracker

Saknar att vara solbränd.

Igår efter skolan så jobbade jag till halv 8 och sedan for jag vidare till Hortlax där vi även spenderade natten. Idag så gör jag inte så mycket förens jag jag börja göra mig klar och fara vidare mot stan där de blir lite tjejfest innan utgång, tror på en bra kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I tisdags fick jag ett mejl om att de finns en akuttid på onsdag (igår) för min tatuering och kunde inte göra annat än säga ja! Så jag gjorde första motivet på armen för min kommande sleeve! Underarmen var dock ingen hitt att tatuera, sista halvtimmen bad jag i huvet om att bara få bli klar.. och smärtan efteråt är inte nå bättre men helt klart värt de, älskar den! Nu får jag bara vänta på att den ska läka och fortsätta stirra på den!

Likes

Comments

View tracker

I helgen så var det halloweenfest på schemat, vi började hos Malin och sedan för vi på Statt och kvällen var riktigt bra! Söndagen var seg och söndagsångest hade man eftersom skolan började om, hade gärna haft en till vecka med bara jobb på sushibar. Jobbade i måndags och nyss kommit hem från ett pass idag. Så ska bara ta de lugnt och kanske skriva lite på en uppsats, men annars göra så lite som möjligt. Imorgon slutar jag 10 och då måste jag försöka vara produktiv även fast man slutar så tidigt och sen har jag sen träning.

Likes

Comments

Varit så skönt med lite ledighet. I söndags så for vi några från jobbet på olearys i Luleå och bowla & käka. Sen igår så jobbade jag från kl 13 till stängning och skönt att få jobba andra dagar än bara stressdagar!
Idag fick jag vara ledig men for till Moa och rev lite tapet och spackla vilket jag ska fortsätta med imorgon innan jag börjar jobba kl 14 till 19.30. Nu tar jag det lugnt innan ett handbollspass sen får jag försöka somna tidigt ikväll så jag orkar hålla igång imorgon.

Likes

Comments

Igår så var jag och Sebbe i Umeå på återbesök och hann även fara på Ikea en snabbis. Sen så hade vi en uppvärmning som känns idag kan jag säga.
Hade en lektion idag och snabbt fick jag skynda mig till jobbet för en intensiv dag och jag väntar mig en intensiv dag imorgon med, så bäst man går och lägger sig, ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Ihelgen så hade jag intensiva jobbdagar så jag har varit helt slut. Hunnit se hockey och jobbat ännu mera. Idag är de sista veckan innan lovet som tyvärr bara är 1 vecka, ska bli skönt med lite ledighet om jag nu inte jobbar hela så. Borde även göra ett teoriarbete för idrotten som ska in innan kursen avslutas + återbesök till Umeå på torsdag vilket är välbehövligt då jag inte alls känner någon skillnad efter operationen..

Likes

Comments

Ihelgen så spelade jag Bingolotto med Sofia och köpte mig även en bil. Sen så har de varit lite mek och är inte långt ifrån en förkylning. Ska bli så skönt med helg imorgon, dock börjar jag halv 2 och slutar halv 4 så dagen är ganska dryg. Har även planerat halloween och förhoppningsvis så passar dräkten jag beställt tillsammans med Malin. Vi får väl se vad som händer till helgen, kanske lite småjobb eller bara en lugn helg.

Likes

Comments

Igår så var jag på föreläsning i slutet av dagen och därmed får jag en ledig idrottslektion nån gång, vilket är så värt. Sedan for jag hem och duscha för att sedan orientera mig i Luleå stad. Hittade tillslut till Linda och vi for och käka på Max och sedan såg vi Luleå dam.

Aldrig sett dom tidigare vilket jag har velat och dom var svin duktiga! Få matcher jag faktiskt blir intresserad av. Idag så hade vi bowling och sedan slutade vi så jag ligger just nu hemma i sängen och bara degar. Idag ska vi även fira älskade mamma som fyller år och senare på kvällen så far jag och lirar handboll.

Likes

Comments

Nu när man gått och skaffat sig ett liv så skriver jag inte heller om det? Har fått körkortet, tatuerat mig, varit utomlands och fått jobb! Känns verkligen som att livet går i rätt riktning trots att saker å ting inte är som man vill.

Handbollen har även börjat om och trodde först att jag skulle lägga skorna på hyllan men då kom räddaren i nöden och får mig på rätt spår igen, tror jag. Första matchen och hemmapremiär på lördag, ska bli sjukt spännande! Dock imorgon så kommer PT på träningen och alltid lika jobbigt att veta att bilderna som tas antagligen visas för hela Piteå.. Jaja, elevbygge imorgon som förhoppningsvis går fort och man kanske är lika produktiv som idag!

Likes

Comments

Idag har de väl varit en sämre dag, kände inte alls för att jobba, sorry Peter. Efter vi slutat så for jag på Max med Frida och sen for jag hem och har gjort absolut ingenting vilket jag inte borde ha gjort. Borde ha stor städat rummet, stor städa Rhus bur och köpa toalettmaterial osv men de får vi ta en annan dag, som jag säger hela tiden men måste få saker gjort innan vi far på lördag!

Far strax till Böle och fortsätter på bygget imorgon men hoppas på en bättre dag imorgon och att man är mer produktiv än idag.

Likes

Comments