Tatueringar är nog något slags beroende för mig. I torsdags satt den tredje på plats och har redan planer på hur jag vill bygga ut den. Jag har i princip hela min sleeve förberedd osv. Jag vet faktiskt inte vad som får mig att tycka om dom så mycket men jag vill i alla fall bara ha mer av dom!

Igår så vankades lagfest vilket var superkul! Förhoppningsvis sker det snart igen! Idag är de jobb på schemat till stängning sedan är de oklart vad som händer och imorgon ska jag nog bara ta de lugnt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dålig start för våran del i handboll, visst att vi har fått oss 2 vinster men vi har även nu fått 2 skadade spelare, och tyvärr allvarligt skadade. Så nu får vi spela för dom. Annars då? Jo känns okej, en ny vecka och en jobbhelg framför mig och troligtvis en lagfest med. Söndagsångesten knackar på och skulle helst vela att helgen förlänger sig.

Likes

Comments

Igår for vi hem med en vinst vilket gjorde resan så mycket bättre och så mycket mer värd! Då jag kom hem så somna jag inte först närmare två med Frida i luren, andra gången nu haha. Idag har vi i princip bara sett handboll och fikat lite för pappa som fyllt år. Är svin trött och förhoppningsvis får jag en tidig kväll! Är inte så himla taggad på en ny vecka, kan bero på att jag är för trött just nu och fortfarande lite sjuk men hoppas de ändras, annars blir som hela veckan förstörd! Jobbar i alla fall imorgon direkt efter skolan till stängning sen ska jag se ännu mer handboll!

Likes

Comments

Idag har jag hämtat lite studentmössor åt mina kära klasskamrater och sedan jobbat. Kom hem för en stund sen och tar de bara lugnt just nu. Ska strax gå till Ica och fixa lite mat till imorgon då vi far till Kiruna för lite handbollslir, är inte riktigt kry men ställer upp ändå såklart! Har lite svårt att hålla mig borta. Kommer nog bli en rolig hemresa på tåget i alla fall!

Likes

Comments

Lite mer än 1 månad sen jag skrev? Och fråga mig inte varför jag bara sluta, för har ingen aning själv. Jag har bara fortsatt jobba så mycket jag kan och får och försökt ta vara på den lilla ledighet jag också fått men ska bli skönt med dagsrytm igen.

Nytt år också då! Orkar inte den här grejen med nytt år och att man ska "förändra" sig själv, endast för att de är nytt år, visst att de är en bra början men alla gånger jag försökt med "nyårslöfte" så håller det 1 månad, så nej. Känner för att ta året som de kommer, sen självklart alltid göra året till det bättre! Är ju ca 5 månader kvar av skolan?? Jag tar studenten?? Vet i alla fall inte vad jag ska göra efteråt eftersom målare var nog inte min grej men en otroligt bra utbildning. Sedan måste jag börja se över möjligheter för mig själv inom olika grejer som jag säkert kan prata om senare.
Ja så jag är väl tillbaka, men ska absolut inte lova någonting! Kan bli nån bloggtorka här och var kanske.

Likes

Comments

Saknar att vara solbränd.

Igår efter skolan så jobbade jag till halv 8 och sedan for jag vidare till Hortlax där vi även spenderade natten. Idag så gör jag inte så mycket förens jag jag börja göra mig klar och fara vidare mot stan där de blir lite tjejfest innan utgång, tror på en bra kväll!

Likes

Comments

I tisdags fick jag ett mejl om att de finns en akuttid på onsdag (igår) för min tatuering och kunde inte göra annat än säga ja! Så jag gjorde första motivet på armen för min kommande sleeve! Underarmen var dock ingen hitt att tatuera, sista halvtimmen bad jag i huvet om att bara få bli klar.. och smärtan efteråt är inte nå bättre men helt klart värt de, älskar den! Nu får jag bara vänta på att den ska läka och fortsätta stirra på den!

Likes

Comments

I helgen så var det halloweenfest på schemat, vi började hos Malin och sedan för vi på Statt och kvällen var riktigt bra! Söndagen var seg och söndagsångest hade man eftersom skolan började om, hade gärna haft en till vecka med bara jobb på sushibar. Jobbade i måndags och nyss kommit hem från ett pass idag. Så ska bara ta de lugnt och kanske skriva lite på en uppsats, men annars göra så lite som möjligt. Imorgon slutar jag 10 och då måste jag försöka vara produktiv även fast man slutar så tidigt och sen har jag sen träning.

Likes

Comments

Varit så skönt med lite ledighet. I söndags så for vi några från jobbet på olearys i Luleå och bowla & käka. Sen igår så jobbade jag från kl 13 till stängning och skönt att få jobba andra dagar än bara stressdagar!
Idag fick jag vara ledig men for till Moa och rev lite tapet och spackla vilket jag ska fortsätta med imorgon innan jag börjar jobba kl 14 till 19.30. Nu tar jag det lugnt innan ett handbollspass sen får jag försöka somna tidigt ikväll så jag orkar hålla igång imorgon.

Likes

Comments

Igår så var jag och Sebbe i Umeå på återbesök och hann även fara på Ikea en snabbis. Sen så hade vi en uppvärmning som känns idag kan jag säga.
Hade en lektion idag och snabbt fick jag skynda mig till jobbet för en intensiv dag och jag väntar mig en intensiv dag imorgon med, så bäst man går och lägger sig, ha en trevlig helg!

Likes

Comments