Hej igen! Just nu när ni läser det här så har jag precis hoppat på flyget påväg till Cypern, där jag ska vara i en vecka för att min bror ska gifta sig. Tro det eller ej men jag har aldrig varit i ett "varmt land" förut, (för jag antar att England inte räknas som ett).. Vi får se om jag kan blogga lite när jag är där, om jag får tag på wifi vill säga, eller om jag skriver nästa inlägg när jag har kommit hem.

Och apropå bra grejer så är det äntligen snart skolavslutning, vilket kommer att bli helt amazing, läängtaar..:))

Om ni har förslag på något ämne som jag skulle kunna prata om så är det bara skriva till mig!!

Ha det bäst

Likes

Comments

Hej igen!
Idag så har jag inte gjort så mycket förutom att vara med en underbar hund som jag just nu är hundvakt åt, och redigerat en ny video till youtube, som lär komma upp ikväll eller imorgon.
Jag har alltså bestämt mig för att testa att göra videos ett tag nu för att se hur det känns, och sedan ta beslutet om det är det jag vill göra ett bra tag framåt!.. För er som inte följer mig får jätte gärna göra det (nadjaas Beauty), och ni får gärna skriva till mig om det är någon speciell video som ni skulle vilja se mig göra! Vet inte riktigt om det är något mer som jag kan dela med mig av just nu, förutom att det bara är 6 dagar kvar tills jag åker utomlands:-)
Ber om ursäkt över att jag inte hade något kul att dela med mig av, men glöm inte att titta in min kanal!
Ha det bäst!:)))

Likes

Comments

Hejsan:)
Idag så skriver jag mitt första inlägg här på bloggen! Har varit sugen på det ett bra tag nu men har aldrig tagit tag i det, men nu fick jag bara ett ryck och satte mig och skrev direkt..
För er som inte känner mig så heter jag Nadja, och har en youtubekanal (nadjaasbeauty), där av namnet på bloggen, men jag har raderat mina gamla videos och bestämt mig för att börja om på nytt!
Här så hade jag bara tänkt att skriva lite ibland och berätta det mesta bl.a. vad jag har gjort på dagarna!
Sålänge så får ni jätte gärna följa mig på instagram om ni inte redan gör det - nadjaas9
Ha det bäst!:))

Likes

Comments