Header

​En slapp söndag i väntan på att älsklingen ska komma hem ifrån jobbet, vilket innebär att det blir myskväll! Vad händer en sån här dag då? Jo just nu sitter jag och äter min jordgubbs frukost som kanske blir lite tjatig i era ögon i och med att jag äter det hela tiden. Men till mitt försvar så är det så att jag tänker äta mig full på detta för snart är de borta igen... #sad. Nu ska jag sätta mig och måla lite i min målarbok som min underbara man har köpt till mig för att jag ska kunna koppla bort verkligheten lite. Är så tacksam för allt han gör för mig, helt otroligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ikväll har jag och min fina kärlek lagat plankstek ihop! Det blev hur gott som helst. Nu har hans kompis kommit så vi sitter och pratar och umgås. Sen blir det film för hela slanten!

Likes

Comments

​God morgon! (Två timmar senare). Hade ställt klockan på 10.00 men vaknade utan alarm kl 9.00. Jag kan inte beskriva den känslan. Från att jobba natt och ständigt vara trött och kunna sova hur länge som helst till att vakna någorlunda tidigt helt på egen hand. Det är så himla underbart!

Här om dagen sökte jag tre kurser på komvux. Svenska 2, Matematik 1b och Engelska 7 så idag måste jag se till att kopiera mina betyg och skicka in dom till skolan i hopp om att jag ska få plugga dessa kurser som jag så gärna vill.

För övrigt så står kalas på schemat ikväll. Det är min pojkväns brors sambo som fyller år så vi ska fira henne lite. Tanken var även att åka till en skogs festival efter det men upplägget var inte i min smak så jag funderar på att strunta i det.

Nog om det. Nu ska jag kolla lite på Johan Falk i väntan på att himlen förhoppningsvis ska spricka upp så att jag kan åka och sola!

Likes

Comments

Kollar vanligtvis aldrig på program som går på SVT men denna gång var det bara så självklart. Ikväll startade serien Djävulsdansen med sitt första avsnitt av tre. Denna serie handlar om att leva med psykisk ohälsa och hur det är att leva MED någon som lever med psykisk ohälsa. Om diagnoser, hur förhindrad man är i vardagen osv.

Man får följa olika personer som berättar om deras öden. Och gud vad tacksam man blir för att dessa människor existerar. Som vågar prata om det jobbiga istället för att stå tyst och skämmas. För det är lätt att göra det. Skömmas för att man inte orkar och klarar av lika mycket som alla andra och för att man inte har det lika lyckligt innanför fasaden som utanför den.

Psykisk ohälsa är något som behöver tas upp mer och som behöver bli mer accepterat.

Jag själv vet hur hemskt det är att inte orka mer. Men hela tiden få höra ifrån alla att man bör klara mer ENBART för att dom klarar av mer och hör och häpna, de lider inte av psykisk ohälsa. Man måste inse och förstå att människor med psykisk ohälsa klarar mindre än de som inte lever med det ödet gör. Bara för att man inte har synlig smärta betyder det inte att det inte existerar en oerhörd smärta inombords.

Och absolut, jag förstår argumentet om att "du ser ju ut att må så bra och vara så lycklig", det förstår jag. För utåt ser man lycklig ut, utåt är man lycklig. Eller snarare man kanske till och med är lycklig. MEN bara för att man är lycklig behöver inte det nödvändigtvis betyda att man inte mår dåligt. Jag har haft stunder i mitt liv som bestått av den starkaste lyckan jag någonsin upplevt, samtidigt som jag aldrig heller har varit så nergräv under jorden fylld av mörker och kyla.

Likes

Comments

​Ni vet när man är på det där humöret när ingenting kan få än riktigt tillfreds? Yes, jag har en sån dag idag! När ingenting känns bra. Vädret är mulet med lite solglimtar och efter en brunch fylld med goda lokala jordgubbar (i september!!) så kände jag att jag var tvungen att göra något åt saken. Så jag tog på mig de fulaste kläderna jag kunde hitta, hängde upp kameran över axeln och tog bilen till mitt barndomshem. Och just i stundens hetta så sitter jag här och har suttit ett bra tag nu, på trädäcket, med katten intill mig och några oerhört bröd sugna ankor på stranden. Terapi för själen! Ibland behöver man helt enkelt bara koppla bort allt och njuta av att livet är vackert även fast det känns tungt ibland. Nu ska jag gå in och titta på Sommar med Ernst. Kan väl inte bli bättre än att sitta och titta på honom den 8 september med jordgubbar i magen och solen i ögonen! Nu känns allt lite bättre.

Likes

Comments

Sitter och tittar på presentationen av iPhone 7 och iPhone 7 Plus och inser att jag har ett dilemma. Eller snarare två dilemman. För det första vet jag inte om jag ska ha iPhone 7 eller iPhone 7 Plus och för det andra så vet jag inte om jag ska ha Black, Silver eller Rose Gold. I landsproblem ja, jag vet! Men ändå, jag måste ju kunna bestämma mig. Och med denna beslutsångest blir det nog ganska svårt haha.. Jaja jag får ta mig en riktig funderare och vänta lite med att ställa mig i kö på den. Tänker inte ta ett för snabbt beslut så att jag ångrar mig i efterhand liksom. Det är ganska onödigt känner jag.

Likes

Comments

Idag hade han gjort planer på egen hand och jag fick inget veta så jag satt i bilen helt ovetande om vart vi skulle. Och Gud vad han får mig lycklig! Han hade planerat en shopping tripp till A6 i Jönköping och bjöd mig på lunch där så vi shoppade loss hela dagen och hade kvalitetstid ihop. Det är så uppskattat

Han är ALLT.

Likes

Comments

​Bilden får sammanfatta hela min dag om jag ska vara ärlig. Solen har skinit såhär underbart hela dagen och det har varit 28 grader. Så jag har bara njutit, njutit och njutit. (Som om det vore den 5 juli när det är den 5 september)

Likes

Comments

Mat med pappa och lite träning på det, mysigt värre!

Likes

Comments