Thank god it´s friday!! Alltså herregud så skönt! Hade inte kunnat stå ut en enda en dag till med skola och tidiga mornar, usch! Jag har haft en helt superdag! Soligt väder...äntligen. Jag fick veckoslut redan 11.30. Efter det har jag suttit på ett café i stan. Suttit här och mysas med sallad och skolarbete (inte så mysigt, men just nu känns det faktist ganska skönt och sitta och skriva en massa olika texter). Lite godis har jag också, det är ju ändå fredag, haha! Planerna för resten av dagen är att göra färdigt skolarbetet jag har deadline på ikväll. Sen ska jag träffa några tjejkompisar och senare ikväll ska jag hämta Mamma från flygfältet. Hon har varit hela veckan i Stockholm på jobbresa. Härligt och få henne tillbaka<3 Så blir det ikväll ännu restaurang med hela familjen!! Det blir en super nice dag för mig!!

Ni ska alla ha ett riktigt skönt och vårigt veckoslut!

kramis, Nadine

Några snaps från idag..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heyyy alla fina tjejer (och pojkar)❤ För er som har missat så är det idag inte bara den 8. Mars, utan också den internationella kvinnodagen! Hoppas ni alla fina flickor haft en underbar dag och slaya hela stan och ba gått runt stolta av att vara kvinnor! (Är jag den enda som det känns konstigt och kalla mig själv för en kvinna, när jag känner mig själv ännu som typ en baby, haha?!) 

Ahh, vad skulle världen göra utan oss, tjejer?! Kom ihåg att var och en av oss är vackra och värdefulla! Låt ingen någonsin få dig och känna dig sämre eller svagare för att du är en kvinna. Låt ingen ta dig som en självklarhet, för att du är en kvinna. Låt ingen någonsin bete sig värre mot dig, för att du är en kvinna. Kom ihåg att kräva 100% jämnlikhet mellan dig som en kvinna och män. Låt ingen någonsin stoppa dig för att göra vad fan du vill. Gör vad du vill, klä dig hur du vill, säg och tänk vad du vill! För sanningen är ju den att vi kan göra allt som också männen kan göra, om int t.o.m. mer... t.ex. blöda i en vecka utan att dö, haha!! 

STOLT FÖR ATT VARA FÖDD SOM EN KVINNA! /Nadine 

Likes

Comments

​Hejsan!

Hoppas ni alla har haft en bra måndag! 

Själv känner jag att fast jag hur försöker stiga upp med en positiv inställning för en ny vecka så är måndagar bara alltid lika pain in the ass!!! Som tur har jag fått lyckan och ha måndagar som min sovmorgon under skolveckan. För mig som är en nattuggla och inte ett dugg morgonpigg, känns det inge vidare lättare om klockan ringer 8 än då den ringer 6... Morgonen var som vanligt en hård kamp med mig och min kropp vs. helt enkelt det jag måste göra! Att dra sig upp efter att väckarklockan ringt är en av de svåraste sakerna jag vet... Då man känner att hela kroppen väger 100 kg och att man är fastbunden med något slags rep i sängen, och man har inga krafter för att komma upp för att starta sin nya vecka, känns det som man bara vill ge upp på hela livet, haha (dramaqueen in the house!!)  usch det här med mornar är nog inte min favoritgrej. Det första jag tänkte på i morse var när jag får komma tillbaka till denna säng igen, haha! To my dear bed: you are my favorite hello and hardest goodbye!!

I varje fall, hur har min måndag varit om man inte tänker på morgonen?! hmm, låt mig tänka... TRÅKIG! skola, skola,skola.. sedan snabbt via stan och tränga i mig någon mat. Jag hann vara 10 min hemma före jag skulle på jobbet. Sen kom jag 20.30 hem och efter det har jag knappt rört på mig från var jag sitter nu: min säng. Ahh, så mysigt!!! 

To my dear bed: you are my favorite hello and hardest goodbye!! 

Nu var det slut på det klagandet!!! Fan vad jag skickar positiva vibes till er läsare!! Men jag kan väl inte vara den enda som skulle föredrag att bara kunna skippa måndagar?!  Hur har er dag varit? Hoppas den bästa möjliga! Ha en super vecka!<3

xoxo, Nadine 

Likes

Comments

Klockan är 0.27 och jag är inte alls sugen på att sova...

Det är söndag igen. Fan vad veckorna går snabbt. Jag har haft en så kallad lazy Sunday. Vaknade klockan 11 och gick klädd i pyjamas ända till klockan 16. Min dag gick basically ut på att äta rester från släktfesten vi hade igår och se på Netflix. Kladdkaka till morgonmål nu och då stör väl ingen?!

Klockan 16.30 fick ja mig äntligen uppdraget från soffan och uppklädd i något annat än pyjamas. Jag blev sugen på att cykla till gymmet, så det gjorde jag. Något vettigt måste man väl ändå göra, fast det är söndag 😝. Jag sprang på springmattan i ca 40 minuter. Det kändes skönt och tiden gick snabbt tittande på "New girl" från Netflix. Jag är obsessed med den serien, rekommenderar varmt!! Efter det bestämde jag mig för att pröva första gången på en pilates lektion. Lektionen var 1h lång, men kändes som minst 3h! Jag har aldrig sätt på klockan lika ofta på en grupptimme och väntat på att timmen tar slut. Jag var omringad av bara äldre damer klädda i yllestrumpor och collageskjortor. Jag skämtar inte, YLLESOCKOR PÅ GYMMET!!! Jag tycker nog det var lite roligt och stå där som den enda tonåringen, bredvid damerna, klädd i tights och en topp :D. Det var tydligen någon slags lugnande pilates jag hade hamnat på. Inte ett ända ett pust eller en enda en droppe svett under hela timmen. Jag ljuger inte om jag påstår att jag några gånger var nära på att somna. Pilates var nog inget för mig. Men iallafall har jag prövat! 😁

Hoppas ni alla hade en skön söndag. Njut av den nya veckan!

ps. Hade inte ett enda ett foto från idag, så jag sätter några från igår. Igår, lördagen den 18.2, firade vi mina syskons födelsedag. Min lillasyster fyllde 5 år och lillebror 11 år. Det var en lyckad fest med god mat och bra sällskap. Det är alltid så roligt när släkten samlas!❤ Jag gillade min outfit som jag hade första gången på mig. En ny, lite speciellare guldfärgad kjol från Zara och en vanlig, svart off-shoulder skjorta.

xoxo, Nadine

Likes

Comments

Hejsan och välkomna ❤

​Bloggande är något jag redan en längre tid funderat på... Jag älskar och skriva och känner att varför inte ta risken och testa det här med en egen blogg ;) Så nu kör jag!! Välkomna med och följa mitt liv och läsa om allt jag har på hjärtat. Vi ska ha det kul tillsammans!!

xoxo Nadine


Likes

Comments