Månadens val/favoriter.


Månadens färg: Då får jag nog faktiskt säga silver om man kan räkna det som en färg.

Månadens favorithändelse: Den bästa händelsen denna månad har faktiskt inte hänt än men favorithändelsen denna månad är att jag och min pojkvän har varit tillsammans i ett år.

Månadens dryck: Citrusdrycken från Kiviks.

Månadens detalj: Hmm.. förstod inte riktigt frågan men detaljen från andra månader är väl att jag hade prao den här månaden.

Månadens klädesplagg: Helt klart slitna-jeans så jävla snyggt👌

Månadens maträtt: Umami halloumi burgaren från MAX är det bästa.

Månadens bästa inköp: Det är nog brun-utan-sol.

Månadens bästa beslut: Bästa beslutet är nog att välja en prao-plats nära min pojkvän Pontus så ja kunde bo här.

Månadens upptäckt: Är nog Youtube-kanalen Ace Family.

Månadens projekt: Sätta fart på bloggen.

Månadens längtan: Jag längtar efter sommar. Det är skittrist när det ena dagen är sommar och nästa dag snöstorm :(

Månadens uppfyllda mål: Se hela Titanic✔️ Jag tror fan aldrig jag har gråtit så mycket som när jag såg den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sen senaste inlägget har jag haft fullt upp. Först fyllde min mormor år, så då var vi där och firade henne. Hon gjorde en jättegod smörgåstårta som det var grön och röd pesto i. Dagen efter så åkte jag till min pojkvän och mös lite med honom dagen efter så skulle min mamma hämta mig där för att skjutsa och till vår pappa i Nyköping. När vi kom dit så firade vi mina småsyskon med fika och taco-kväll. På fredagen så åkte vi hem igen och dom lämnade av mig hos min pojkvän där jag var i några dagar. Sen så har skolan börjat igen efter påsklovet :( ^ Nu i efterhand såg jag inlägget och tänkte fortsätta skriva i de. Nu så har jag Prao, jag är på dagis och förskola/skola. Det är inte det roligaste men det duger vell. Jag bor hos min pojkvän i en vecka nu så det är iaf bra. Jag har inte så mycket mer att skriva om så syns i nästa inlägg <3Likes

Comments

vardag, livsstil

Hej, ja e så ledsen att ja starta en blogg som jag sen inte använde som det var tänkt men ja glömde de haha. Men jag tänkte berätta vad som har hänt under tiden jag inte har skrivit någonting. Jag har till exempel fixat dom flesta av mina betyg i skolan för att jag känner att jag vill komma in på något bra gymnasium senare, också får man ju mer grejer av mamman om man fixar skolan👍. Jag har träffat min pojkvän ganska mycket men nu har han varit på prao i 2 veckor så ja saknar han :( Sen har jag inte gjort så mycket mer än att koncentrera mig på skolan "sad but true. Jag har fått reda på att jag ska börja rida igen och vara skötare till en häst lite då och då, för vi tog bort våra hästar i augusti så man saknar det lilla häst livet som man var van med. Idag så har jag vart med min mormor på stadium och köpt skor till mig och varit lite stylare till henne för hon skulle ha träningskläder, sen så åkte jag hem och vi hjälpte mamma att flyttpacka för vi ska snart flytta, det ska bli kul att får göra om sitt rum som man vill ha de och inreda och så. Idag börjar också påsklovet äntligen! Då så ska jag åka till min pappa några dagar så ska vi fira min syster och min bror där. Annars så ska ja bara ta det lungt resten av lovet och umgås med dom jag tycker om.


Jag har tyvärr inte så mycket mer att berätta om men vi hörs! puss o kram.

Likes

Comments

Hej! Nadine heter jag 14årig tjej från Örebro. Ja har skaffat den här Bloggen för att ja har tänkt att använda den nästan som en dagbok. Liite cheesy kanske de blev med mitt lilla intro här men jag ville presentera mig lite kort oså . Men vi hörs vell i nästa inlägg! puss

Likes

Comments