Header

Titel: STHLM Grotesque
Författare: Hanna Lindberg
Förlag: Norstedts
Utgiven: oktober 2017
ISBN: 9789113074092


Baksidestext:
Guldkocken är galan för alla som räknas i Stockholms krogvärld - och journalisten Solveig Berg är på plats. Men kvällen slutar i kaos. Hennes chefredaktör blir skjuten av en okänd gärningsman.

Polisen leds in på ett villospår och Solveig tvingas ut på en farlig jakt på sanningen. Hon konfronteras med mörka krafter i lyxkrogarnas slutna rum. Ju djupare hon gräver, desto farligare blir det.

Skandalfotografen Lennie Lee är tillbaka i Stockholm efter att ha varit borta i tre år. Han befinner sig på botten, men får en oväntad chans att återta sin förlorade plats i rampljuset - om han spelar spelet rätt.

STHLM Grotesque är en fristående fortsättning på STHLM Confidential, Hanna Lindbergs internationellt uppmärksammade debut. Arenan är denna gång den glittriga krogvärlden där jakten på status överskuggar allt. Det är en modern thriller om att fly sitt förflutna för att bli någon annan i ett samtida Stockholm.Min åsikt:

STHLM Grotesque av Hanna Lindberg var en riktig bladvändare och med sina korta kapitel var det ibland omöjligt att sluta läsa och att inte tänka ”Bara ett kapitel till..” 🤓 Det här var min första bekantskap med huvudkaraktären Solveig och jag gillade henne massor. En ung men tuff journalist som inte verkar backa för något men som samtidigt kämpar med sig själv och att vara sina närmaste till lags.
Det är spänning från första början och med snabba vändningar och händelser så blir det väldigt väldigt bra! 👌🏻🤗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments