Hello,
idag vaknade jag vid 11 och vid 11:30 åt jag och mohammed frukost tillsammans. efter det kom papi och mötte mig på knutpunkten, sen åkte vi till Sofiero tillsammans.
just nu väntar jag på att kvällsmaten ska bli färdig, kollar lite på film och myser i sängen. senare ska jag nog hålla kväll med mami och äta popcorn eller något.
Godnatt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 7 Readers

Likes

Comments

Goddag mina vänner!
Idag har jag inte gjort så mycket, träffade min fina mohammed lite på hans rast för att ge honom mitt gamla skåplås... jag kommer inte träffa honom mer idag för han ska jobba efter skolan och komma hem sent.
Nu sitter jag i bilen på väg till maxi, ska köpa lite saker som behövs.
Sen ska jag hem och läsa lite, kanske kolla lite pll.
Ta hand om eeeer

  • 7 Readers

Likes

Comments

Jag har knappt börjat blogga och har redan missat en dag, skrev ingenting igår... egentligen så hände det inget speciellt och det var mest därför jag inte hade något att skriva.
Idag var jag med mami och mormor och åt på Mezo, innan det så hann jag träffa min fina mohammed i typ 15 minuter mellan hans skola och jobb.
Sen åkte vi hem till mormor och myste lite där, har kommit hem nu och är riktigt sugen på något sött men vi har typ inget hemma.

  • 8 Readers

Likes

Comments

Godkväll!
Ikväll när jag kom hem från att ha varit på bio med Lena så märkte jag att det sitter 6 stycken långben i mitt rum. Jag kommer inte kunna sova där inatt. Har därför flyttat ner till vardagsrumssoffan, det känns lite lugnare...
Jag hoppas ni får en bättre natt än jag!
Godnatt på er!

  • 8 Readers

Likes

Comments

Hello mina vänner!
Idag gick jag och pappa och köpte glass i stan, sen gick vi mot norra hamnen och gröningen, jättemysigt.
Efter det gick vi med mami och beställde mat i någon asiatisk restaurang och sen köpte mami en blus till mig.
Nu sitter jag på altanen och njuter av en till dag i värmen, jag är så glad att det är sol ute och hoppas att vintern aldrig kommer.
Ikväll ska vi äta kräftor ute i trädgården, och sen förmodligen kolla på någon film.
Jag känner ett stort tomrum i mitt hjärta (haha) nu när det inte kommer fler avsnitt av pretty little liars på ett tag... vet inte riktigt vad jag ska göra med min tid :(
Nu ska vi till maxi och handla, ta hand om er!!

  • 8 Readers

Likes

Comments

Hejhej!
Idag åkte jag hem till min fina 21åring ca 13:30. Sen har jag varit med honom hela dagen, vi var hemma hos honom, sen åt vi ute på Mezo och promenerade lite i stan. Dagen har varit jättemysig och nu ska jag hem till min mami och kolla film med henne.
Annars har det inte hänt något speciellt!
Godkväll!

  • 9 Readers

Likes

Comments

Godmorgon och stort grattis till världens finaste mohammed!! Idag fyller min ängel 21, och jag är så stolt över att han är bara min!
Just nu ligger jag i sängen, jag har precis vaknat och väckt mohammed, ska snart upp, duscha och fixa mig medan mohammed är i skolan. Sen ska jag ta mig till honom och vara med honom på hans speciella dag, kul va?
Ha en bra dag!

  • 9 Readers

Likes

Comments

Hej mina vänner!
Nu har jag bestämt mig för att blogga igen, slutade ungefär för ett år sen men har bestämt mig för att börja igen.
Denna varma och soliga dag har jag spenderat med mamma och mohammed. Först var jag med mami på stan och åt glass, sen gick jag till gröningen och myste med mohammed. Nu mot kvällen har jag suttit ute på altanen och myst med film, pizza och popcorn, det kan inte bli bättre. Sommarkvällar är så bra, jag njuter verkligen så länge dom finns.
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kanske se en till film eller bara kolla lite på internet.
Godnatt!

  • 13 Readers

Likes

Comments