everyday

Hej på er!

Har varit en sååå lång dag. Har egentligen varit lite för dålig för att jobba idag kände jag efter någon timme på jobbet men kämpade mig igenom det hur jobbigt det än var. Och sen blev det ännu värre för typ fem minuter innan jag skulle stänga restaurangen och börja med hela stängnings proceduren så skriver C att han är på akuten för att han har så ont och tror att han har bihåleinflammation. Så fick panik och han sa att jag inte behövde åka dit vilket jag ändå tänkte göra men nu har han lyckats övertala mig att stanna hemma så nu ligger jag i sängen och väntar på varenda uppdatering jag kan få från honom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

everyday

Hej!

Sorry att jag varit borta ett tag men har varit sjuk. Och jag förstår mig inte riktigt på den här sjukdomen. Jag har alltid fått lära mig att feber i sig är inte själva sjukdomen utan det är kroppens sätt att få bort infektionen ur kroppen. Men varför kommer då min sjukdom efter att febern har lagt sig? Helt ologiskt. Har nämligen haft feber i några dagar och inte så mycket mer, lite lätt hosta men inget allt för besvärligt. Men nu när febern äntligen har lagt sig, DÅ kommer hela paketet med förkylning, hosta och ont i halsen. Jag fattar ingenting.

Likes

Comments

everyday, writing

Jag har alltid varit en väldigt osjälvisk person. Jag har ofta fått höra det. Ofta har det ansetts som något bra, men ibland även som något mindre bra. Jag har alltid haft svårt för att vara självisk, eller rättare sagt, jag har väldigt lätt att känna mig självisk så fort jag gör något som gynnar mig själv i första hand. För mig blir detta något negativt och jag undviker det helst.

Men det som gör mig irriterad, eller snarare frustrerad, är när jag gång på gång får höra att jag måste vara mer självisk, måste sätta ner foten mer, och när jag väl gör det så får jag bara skit för det.

Jag är alltid den personen som offrar, om jag ska umgås med någon och något av mitt kommer emellan så ställer jag självklart in om jag anser att mötet med denna personen är viktigare. Det är däremot aldrig en självklarhet för den andre parten. Och don't get me wrong, jag kräver aldrig att det ska vara det heller, jag tänker inte ens på det. För jag är själv medveten om att jag gör valet att ställa in mitt och att ingen annan ber mig.

Men därför blir jag så frustrerad när det i vissa ögonblick då jag faktiskt säger nej, blir jag som är skurken.

Det som får droppen att rinna över bägaren (eller hur man nu säger) den här gången är en diskussion hemma med min kära mor som leder till att jag skriver den här "öppna texten" här i bloggen. För ikväll vet jag med mig att jag inte har gjort något fel men jag vet också att mamma är trött.

Därför väljer jag att skriva denna text som egentligen inte har någon slutsats, det är mer för att jag ska få skriva av mig.

Likes

Comments

everyday

Hej på er!

Är på jobbet just nu och det är en riktigt kaos dag idag. En kollega gick hem för en halvtimme sen pga personliga skäl så jag får ta hennes stängning istället för att sluta halv fem idag. Det är jag rätt så otaggad på men vad ska man göra. I helgen är det också kaos med personal på jobbet och jag hade behövt vara ledig både lördag och söndag men får se hur det blir med det.

Igår blev det mycket på kvällen då min kära pojkvän fick jobb så pratade i telefon med honom större delen av kvällen och hann (glömde) därför inte att blogga! Men är såå glad för hans skull iallafall!

Nu måste jag tillbaka till min kollega och kunderna så hörs mer sen.

Nad

Likes

Comments

everyday

Just nu sitter jag på jobbet och äter lunch. Kände mig kryare imorse när jag vaknade och tog en dusch och åt en ordentlig frukost men nu känner jag tyvärr att jag blir sämre och sämre. Men får hålla ut idag och så får vi se hur jag mår ikväll.

Ska iallafall jobba till stängning idag så kommer vara hemma runt 20-20.30 någon gång. Sen blir det typ direkt till sängen som det känns nu iallafall.

Nad

Likes

Comments

everyday

Har gått och dragit på mig något. Vet egentligen inte vad men det är väl någon typ av förkylning med feber, huvudvärk, utmattning och halsont. Hoppas iallafall att jag fortfarande kan jobba imorgon.

Nad

Likes

Comments

everyday

Hej där.

Blev inga fler inlägg igår som ni troligtvis redan har märkt. Efter att jag kom hem från Ullared så kom C och hämtade mig och så var jag hos honom hela kvällen igår och förmiddagen idag.

Vi hann dock inte göra så mycket igår eftersom jag var så himla trött så att jag höll på att somna till game of thrones som vi tittade på. Men det var otroligt mysigt, att vara hundra procent avslappnad bara för att jag var i hans sällskap, det är bästa känslan någonsin. Att känna sig så trygg med någon är guld värt.

Nu är jag iallafall hemma igen då han skulle iväg och fiska så just nu ligger jag och kollar på vänner och halvsover då jag fortfarande är helt slut.

Hörs mer sen.
Nad

Mitt allt ❤️

Likes

Comments

everyday

Just nu står jag vid provrummet på Ullared och väntar på Fille. Hon har gått några rundor nu medan jag hade fyra plagg att prova haha! Men har hittat lite annat smått och gott. Hoppas på lunch efter detta då jag är så hungrig att jag knappt kan tänka!

Nad

Likes

Comments

everyday, dance

Kom precis hem från dansstudion. Älskar att bara vara själv inne i en danssal och köra på. Hann göra klart hela koreografin trots att jag bara började tänka lite på den igår!!! Så nöjd! Ska finslipas såklart och lite småändringar men i det hela stora så har jag ca 1 och en halv minut som är klar! Blev till Veronica Maggios låt snälla bli min som är oerhört bra!

Nu blir det dusch och sovdags!

Nad

Likes

Comments