everyday

De senaste dagarna har spenderats med Malin då vi ätit på Jensens och handlat julklappar! Sen igår mötte jag upp Tindra vid tåget och så gick vi runt på stan, fönstershoppade mest innan vi åkte hem och åt och sedan sov hon här tills idag och nu händer det inte så mycket mer än det haha! Jag kände mest att jag tar lite julledigt såhär inför julafton och så börjar jag blogga ordentligt efter julafton! Hoppas ni ser fram emot imorgon iallafall!

Likes

Comments

everyday

Lånade bilen och var snabbt iväg och handlade lite julklappar nu i förmiddags! Så skönt att ha det gjort! Tror att jag är så gott som klar då jag inte har så många att köpa till! Nu ska jag äta och sedan ska vi upp till stallet och ta in hästarna och sen tänkte jag köra igenom balettprogrammet igen och stretcha lite! 

Likes

Comments

dance, everyday

Har spenderat dagen med att träna lite balett och piruetter och sedan stretchat i 40 minuter! Nu när man har lov kan man ju passa på att träna lite på det vi lärt oss under terminen och även stretcha lite extra vilket alltid behövs! Var väldigt skönt iallafall! Nu ska vi snart äta och sen tror jag att jag ska ta en powerwalk med en kompis!

Likes

Comments

everyday

Jag kände för att fixa i ordning mig lite efter att ha legat i sängen hela förmiddagen och bara slappat! Just nu är jag och mamma iväg och kollar i lite affärer, ska kolla om mediamarkt har en kamera som jag vill köpa och sen ska vi handla lite mat! 

Likes

Comments

everyday

Kom precis hem efter en lång men härlig eftermiddag/kväll! Efter att ha varit i skolan och sagt hejdå till alla och hälsat alla ett trevligt lov så åkte jag och Carolina in till stan för att handla julklappar. Blev dock inte så mycket handlande utan vi hamnade på donken och satt och snacka istället! Sen gick vi till haymarket Scandic där det var en liten jul konsert typ som vår stepp lärare steppade lite till så vi var och kolla på honom! Väldigt kul att se!! NU måste jag packa haha, för i morgon åker jag hem till Göteborg!!

Likes

Comments