everyday

Hej på er!

Bloggade ingenting på rasten igår pågrund av att jag fick så kort rast, hann knappt äta så prioriterade det istället för bloggen. Efter jobbet åkte jag och hämtade upp C och åkte sedan hem för att äta, mysa framför tvn och sova! Var heeelt slut igår efter jobbet, kroppen skakade så trött jag var haha!

Idag hoppas jag på lite mer folk så att man hela tiden har något att göra, annars kan det lätt bli lite långtråkigt! Men igår fick jag lära mig kassan inne i butiken för att kunna hjälpa till där om det skulle behövas. Det var svårt men förhoppningsvis är det bara att öva in det!

Nu ska jag gå upp till lunchrummet och lägga in min lunch och sedan stämpla in för ännu en arbetsdag!

Kram på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

everyday

Då var det dags för ännu en ny dag på jobbet! Det gick riktigt bra att köra hit idag så det var skönt, nu ska jag snart gå bort till omklädningsrummet och sedan börja jobba! Hör av mig mer när jag har rast sen!

Hoppas att ni får en bra dag!

Kram

Likes

Comments

everyday

Idag var första dagen på sommarjobbet så nu ligger jag helt slutkörd i soffan haha! Men det har varit en bra dag, mina kollegor är väldigt trevliga så det är trevligt umgänge iallafall! Var lite dåligt med folk så vi hade inte jättemycket att göra men dagen rullade ändå på bra och imon är det dags för ännu en dag på jobbet! Jobbar på sportshopen och det är väldigt roligt faktiskt, hade verkligen kunnat ha det sämre!

Likes

Comments

everyday

Igår efter att jag kom hem efter helgens fantastiska midsommarfirande så var det bara att göra sig i ordning för att sedan åka in till Ullevi där Coldplay spelade! Trots många skurar och iskallt väder så var det den bästa konserten jag varit på hittills! Så sjuuukt grymma var dem och så bra på att få igång publiken! Det var riktigt mäktigt måste jag säga!

Likes

Comments

Likes

Comments

everyday

Nu är jag påväg till stan och ska möta upp C ännu en gång och åka hem till honom där vi sedan blir upphämtade av C's kompis och åker upp till stugan där resten väntar! Ska bli en väldigt trevlig midsommar, tråkigt bara att vädret sviker, men det händer väl varje år så man borde ju vara van haha!

Hoppas att ni har roliga planer inför midsommar!

Kramar

Likes

Comments

Nu är jag hemma, eller ja har varit hemma i någon timme, efter att ha spenderat eftermiddagen och kvällen hemma hos C! Vi har kollat på andra filmen av Maze runner serien, ätit och sedan har jag latat mig medan han har packat vilket var väldigt roande. Han har det otroligt stökigt hemma i sin garderob vilket ledde till att han hittade lite allt möjligt där nu när han väl rotade igenom den! Fåfäng är han också, den där mannen, vilket är roande som sagt haha!

Nu sitter jag iallafall och kollar lite på tv med mamma innan jag ska sova! Har varit en bra dag iallafall!

Kram

Likes

Comments

everyday

Just nu sitter jag på bussen påväg in till stan och ska möta upp pojkvännen min och sedan åka hem till honom! Har packat inför midsommar hela dagen då vi ska åka till en stuga i närheten av smögen tillsammans med C's vänner. Så det är ändå en del att packa, är dock nöjd över att jag inte har packat så överdrivet mycket ännu! (Läs ännu)

Likes

Comments