Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet är ganska intressant på det viset, hur man ena dagen kan vara nära på att falla sönder och känna hur allt stiger en åt huvudet. Och nästa dag ligger man på samma plats i sängen och ler, ler för att livet är rätt så fantastiskt ändå. Dans, vänner, kärlek, spontanitet, livets alla möjligheter. Fan vad coolt det är ändå. Och vad skönt det är att le och må riktigt jäkla bra!

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter att ha sagt hejdå till C vid tåget! Det har varit en riktigt bra helg!! C kom i fredags och då var vi ute och åt på o'learys så att vi kunde se på matchen mellan Frölunda och Skellefteå haha! Sen åkte vi hem och såg på Passenger tillsammans med min kompis Jasmin som har bott hos mig den här veckan då hon haft ärenden i Stockholm!

Igår var vi ute på dubbeldejt med Johanna och hennes pojkvän! Det var en riktigt trevlig kväll med bowling, god mat, biljard och väldigt mycket skratt! Sen när vi kom hem så kollade jag och C på lets dance på tv4play innan vi gick och la oss!

Idag har vi mest slappat och åt inne i stan innan han tog tåget hem till Göteborg!

Har varit en väldigt bra helg som verkligen behövdes inför en riktigt tuff vecka som inträffar veckan som kommer!

Kram Nadine!

Likes

Comments

fashion, inspiration

Kan verkligen rekommendera denna highligher från Sleek! Köpte min på h&m för 149 kr och den är sååå bra verkligen!! Rekommenderar verkligen! Prisvärd!

Likes

Comments

everyday

Spenderade mitt sportlov hemma i Göteborg tillsammans med mamma, vänner och pojkvän och det var sååå underbart!! En så bra vecka!

C sov hos mig varje natt men var tvungen att åka in till skolan varje dag vilket gjorde att han fick upp mig också på morgonen vilket faktiskt var bra för då fick jag saker gjort! Så har passat på att träffa kompisar som jag inte träffat på länge, varit inne i stan, ätit väldigt mycket och vandrat runt i skogen!

Så himla bra lov!!

Likes

Comments

everyday

Godmorgon på er!!

Redan onsdag, tycker det har gått väldigt fort haha! Sov dåligt inatt så skippade den moderna klassen imorse och är nu påväg in för en balett och jazzklass! Efter skolan blir det nog en klass på sda och sedan ska jag försöka leta upp ett gym som ska ligga i närheten av där jag bor!

Hoppas att ni får en bra onsdag iallafall!

Likes

Comments

dance

Förra söndagen (26/02) så tävlade jag och några i klassen med vårt crew kallat Spectrum i en danstävling som heter Danskarusellen!

Det är en tävling som pågår i många olika län och vi tävlar alltså i Stockholms län. Varje grupp/person har garanterat tre turnéstopp innan två ifrån varje län kan gå vidare till riksfinalen i Karlstad. Så vi kan alltså bli ett av de "bidragen" som får representera Stockholm i finalen i maj!

Första stoppet gick iallafall bra! Vi har saker att slipa på men vi hade grym energi och känsla på scen och det var väldigt roligt! Ser fram emot nästa stopp vilket är den 25 mars!

Likes

Comments

everyday

Gud, A LOT has happened haha!!

Men tänkte börja blogga igen för saknar det + fotar så jäkla mycket nu för tiden så måste ha någonstans att göra av det haha!!

Jag är kvar i Sthlm, dansar fortfarande dagarna i ända och är mitt uppe i audition tider inför vidareutbildningar! Allt annat som hänt kommer ni märka av i framtida inlägg antar jag haha!

Nu ska jag laga mat så ha det bra tills vidare!

Likes

Comments