everyday

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

everyday

Vad har hänt det senaste egentligen? En massor och samtidigt ingenting...

Jag har jobbat, måste komma på en lösning kring hur jag ska blogga när jag jobbar för tycker inte om när man skriver samma sak i varje inlägg (idag ska jag jobba, nu har jag jobbat, jag är på jobbet osv osv) så därför har det inte varit kul att blogga när jag bara har jobbat.

Men det har varit ett par händelserika dagar haha! I onsdags åkte jag direkt från jobbet hem till Matilda och sov där, det var jättemysigt verkligen, som alltid! Men sen på torsdagen när jag skulle åka till jobbet så fick jag punka mitt på motorvägen så det blev till att ringa bärgare, få skjuts upp till jobbet, komma sent och sedan hämta bilen två dagar senare i Uddevalla. Men tackar för att inget värre hände!

I fredags var jag på bio med C och hans kompis, vi såg den nya spiderman och den var riktigt riktigt bra!! Får ni chans att se den så gör det! Efter det var vi ute och åt med några vänner och gick sedan vidare till en bar, otroligt trevlig kväll!

I lördags lyckades vi få tag på biljetter till Ed (!!!!), hämtade bilen uppe i Uddevalla, åt tacos och kollade på Game of thrones. Och igår jobbade jag hela dagen.

Puh. Det är typ det som har hänt haha!

Jag ska bli bättre på detta, måste bara komma på något så att det inte blir tråkigt och långdraget...

Likes

Comments

everyday

Har precis varit på en arbetsintervju för ett dansjobb till hösten! Kändes väldigt bra och kommer få ett slutgiltigt besked inom de närmsta veckorna så det ser jag fram emot! Nu ska jag möta upp mamma och shoppa lite innan jag och C ska på middag hos pappa ikväll! Kommer bli en trevlig dag tror jag och sen jobbar jag tisdag-torsdag samt söndag den här veckan.

Likes

Comments

everyday

Har haft två lediga dagar från jobbet och har spenderat dem tillsammans med C! Igår mötte jag upp honom efter hans jobb och så shoppade han lite kläder och vi köpte med oss räkor och kräftor som vi sedan åt hemma hos honom med hans familj. Resten av kvällen spenderades med game of thrones och sedan en rätt tidig kväll i säng!

Idag har vi ätit, slappat, köpt glass och nu på kvällen varit iväg och grillat med ett par vänner! Har varit två helt perfekta dagar och är lite motvilligt att gå tillbaka till jobbet imon men samtidigt vet jag att jag är ledig på måndag igen plus att det blir bra betalt imon pga ob! Så det blir nog bra!!

Likes

Comments

everyday

Hej på er!

Bloggade ingenting på rasten igår pågrund av att jag fick så kort rast, hann knappt äta så prioriterade det istället för bloggen. Efter jobbet åkte jag och hämtade upp C och åkte sedan hem för att äta, mysa framför tvn och sova! Var heeelt slut igår efter jobbet, kroppen skakade så trött jag var haha!

Idag hoppas jag på lite mer folk så att man hela tiden har något att göra, annars kan det lätt bli lite långtråkigt! Men igår fick jag lära mig kassan inne i butiken för att kunna hjälpa till där om det skulle behövas. Det var svårt men förhoppningsvis är det bara att öva in det!

Nu ska jag gå upp till lunchrummet och lägga in min lunch och sedan stämpla in för ännu en arbetsdag!

Kram på er

Likes

Comments

everyday

Då var det dags för ännu en ny dag på jobbet! Det gick riktigt bra att köra hit idag så det var skönt, nu ska jag snart gå bort till omklädningsrummet och sedan börja jobba! Hör av mig mer när jag har rast sen!

Hoppas att ni får en bra dag!

Kram

Likes

Comments

everyday

Idag var första dagen på sommarjobbet så nu ligger jag helt slutkörd i soffan haha! Men det har varit en bra dag, mina kollegor är väldigt trevliga så det är trevligt umgänge iallafall! Var lite dåligt med folk så vi hade inte jättemycket att göra men dagen rullade ändå på bra och imon är det dags för ännu en dag på jobbet! Jobbar på sportshopen och det är väldigt roligt faktiskt, hade verkligen kunnat ha det sämre!

Likes

Comments

everyday

Igår efter att jag kom hem efter helgens fantastiska midsommarfirande så var det bara att göra sig i ordning för att sedan åka in till Ullevi där Coldplay spelade! Trots många skurar och iskallt väder så var det den bästa konserten jag varit på hittills! Så sjuuukt grymma var dem och så bra på att få igång publiken! Det var riktigt mäktigt måste jag säga!

Likes

Comments