View tracker

everyday

Såhär såg min kväll ut igår...Satt och koreograferade och försökte välja musik till mitt solo! Vår föreställning börjar närma sig och har räknat ut att jag ska vara med i 10/17 nummer varav koreografera tre och gud....det är en del att göra!!

Igår var en lång men bra dag med balett, jazz, modernt och sen lärde Axel oss sin vouge inspirerade koreografi som ska vara med på föreställningen! På moderna hjulade vi på både två och en hand och det gick förvånansvärt bra haha!!

Just nu är jag påväg till skolan iallafall för att repa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

everyday

Lååång dag som startade med buss kaos och slutade med att min normalt en timmes långa resa till skolan tog närmare fyra haha! Kom alltså sent till första lektionen men av det jag var med på gick det förvånansvärt bra då jag inte dansat modernt på ett tag nu! Dagen fortsatte med street och jazz varvat med myyycket snack och planering kring vår föreställning!

Har ett solo, en trio och en duett att koreografera samt att jag ska hinna lära mig ett antal grupp koreografier, det kommer bli ett par stressiga veckor minst sagt!!

Likes

Comments

View tracker

everyday

Fint är det iallafall! Men vi får väl se om bussen tänker dyka upp idag...

Likes

Comments

everyday

dags att ta tag i detta igen efter att killar, känslor och annat jobbigt kommit i vägen! Men I'm back and I'm better!!

Likes

Comments

everyday, photos

Jag var med Elin och hennes föräldrar på deras landställe i Väddö i helgen och har därför inte använt telefonen så mycket och har inte haft så bra teckning! Men det var väldigt mysigt med sällskapsspel, bingolotto, tänd brasa, höst promenader och god mat!!

Likes

Comments

everyday

i fredags var jag på kungliga operan med klassen och tittade på repetitionerna av en balett. Så intressant och så kul att se! Intressant att se hur de jobbar på genrep och hur dansarna agerar när det inte är show! 

Likes

Comments

everyday

Bra dansdag med modernt med Andreas imorse som har en riktigt bra genomgående uppvärmning, stretch och styrka och sedan en sådan underbar koreografi (finns liten film från den min instagram)! Sedan breaking som gick bra, alltid lite kluriga steg att öva på men tycker om stilen väldigt mycket och är något roligt så är det ju lättare att lära sig faktiskt!! Och sist på dagen hade vi jazz med världens bästa Maggie! Hade en riktig piruett dag idag och satte trippel!! Vi började även på en ny koreografi som jag gillar starkt!

Efter skolan var det dags för mig och Jennie att åka till sda och dansa hip hop vilket var så kul! Vi missade förra veckans klass pga nötknäpparen men snappade ändå upp den nya koreografin bra i slutet!

På vägen hem och resten av kvällen drabbades jag dock av ångest så dagen avslutas lite tråkigt, men men, ny dag imon! 

Likes

Comments

everyday

Just nu ligger jag i soffan med täcket, doftljus och raggsockor efter en lång men bra dag! Började dagen med balett som gick bra, bra fokus och musklerna samarbetade. Efter det hade vi lunch och efter det stepp vilket är kul men frustrerande ibland haha! Hade lite dålig fokus men mot slutet blev det bättre! Och sist på dagen hade vi älskade street med bästa läraren som har gjort en så sjukt snygg vouge inspirerad koreografi till en remix av 7/11!!! Så jäkla snygg!!!

Nu är jag så trött och ska bara spendera kvällen framför en film!

bjuder lite gamla bilder jag inte har fotat något

Likes

Comments