everyday

Nu är jag hemma från fikan med Matilda! Det var lika mysigt som det alltid är och vi hade många intressanta och roliga samtalsämnen. Otroligt hur samtalen aldrig kan ta slut trots att vi pratar i telefon typ varje dag minst en timme varje gång haha! Nu är jag hemma och försöker sysselsätta mig tills ikväll då C kommer!

Likes

Comments

Det har varit en bra dag hittills och det kommer nog fortsätta så! Jag är nämligen påväg in till stan för att fika med Matilda efter att ha haft en mysig morgon/förmiddag med en skogspromenad och frukost med mamma imorse! Solen lyser, jag har strumpbyxor och kjol på mig och en fika kommer sitta riktigt gött!

Kram Nadine!

Likes

Comments

fashion, everyday, photos

Har haft en riktigt bra dag med stallet, gymmet, ett besök på klädkällaren och nu sitter jag och mamma och fikar hos familjevänner! Ikväll kommer C över och det blir troligtvis film och snacks! Mycket bra dag!

Likes

Comments

Livet är ganska intressant på det viset, hur man ena dagen kan vara nära på att falla sönder och känna hur allt stiger en åt huvudet. Och nästa dag ligger man på samma plats i sängen och ler, ler för att livet är rätt så fantastiskt ändå. Dans, vänner, kärlek, spontanitet, livets alla möjligheter. Fan vad coolt det är ändå. Och vad skönt det är att le och må riktigt jäkla bra!

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter att ha sagt hejdå till C vid tåget! Det har varit en riktigt bra helg!! C kom i fredags och då var vi ute och åt på o'learys så att vi kunde se på matchen mellan Frölunda och Skellefteå haha! Sen åkte vi hem och såg på Passenger tillsammans med min kompis Jasmin som har bott hos mig den här veckan då hon haft ärenden i Stockholm!

Igår var vi ute på dubbeldejt med Johanna och hennes pojkvän! Det var en riktigt trevlig kväll med bowling, god mat, biljard och väldigt mycket skratt! Sen när vi kom hem så kollade jag och C på lets dance på tv4play innan vi gick och la oss!

Idag har vi mest slappat och åt inne i stan innan han tog tåget hem till Göteborg!

Har varit en väldigt bra helg som verkligen behövdes inför en riktigt tuff vecka som inträffar veckan som kommer!

Kram Nadine!

Likes

Comments

fashion, inspiration

Kan verkligen rekommendera denna highligher från Sleek! Köpte min på h&m för 149 kr och den är sååå bra verkligen!! Rekommenderar verkligen! Prisvärd!

Likes

Comments

everyday

Spenderade mitt sportlov hemma i Göteborg tillsammans med mamma, vänner och pojkvän och det var sååå underbart!! En så bra vecka!

C sov hos mig varje natt men var tvungen att åka in till skolan varje dag vilket gjorde att han fick upp mig också på morgonen vilket faktiskt var bra för då fick jag saker gjort! Så har passat på att träffa kompisar som jag inte träffat på länge, varit inne i stan, ätit väldigt mycket och vandrat runt i skogen!

Så himla bra lov!!

Likes

Comments