everyday, photos

Jag var med Elin och hennes föräldrar på deras landställe i Väddö i helgen och har därför inte använt telefonen så mycket och har inte haft så bra teckning! Men det var väldigt mysigt med sällskapsspel, bingolotto, tänd brasa, höst promenader och god mat!!

Likes

Comments

everyday

i fredags var jag på kungliga operan med klassen och tittade på repetitionerna av en balett. Så intressant och så kul att se! Intressant att se hur de jobbar på genrep och hur dansarna agerar när det inte är show! 

Likes

Comments

everyday

Bra dansdag med modernt med Andreas imorse som har en riktigt bra genomgående uppvärmning, stretch och styrka och sedan en sådan underbar koreografi (finns liten film från den min instagram)! Sedan breaking som gick bra, alltid lite kluriga steg att öva på men tycker om stilen väldigt mycket och är något roligt så är det ju lättare att lära sig faktiskt!! Och sist på dagen hade vi jazz med världens bästa Maggie! Hade en riktig piruett dag idag och satte trippel!! Vi började även på en ny koreografi som jag gillar starkt!

Efter skolan var det dags för mig och Jennie att åka till sda och dansa hip hop vilket var så kul! Vi missade förra veckans klass pga nötknäpparen men snappade ändå upp den nya koreografin bra i slutet!

På vägen hem och resten av kvällen drabbades jag dock av ångest så dagen avslutas lite tråkigt, men men, ny dag imon! 

Likes

Comments

everyday

Just nu ligger jag i soffan med täcket, doftljus och raggsockor efter en lång men bra dag! Började dagen med balett som gick bra, bra fokus och musklerna samarbetade. Efter det hade vi lunch och efter det stepp vilket är kul men frustrerande ibland haha! Hade lite dålig fokus men mot slutet blev det bättre! Och sist på dagen hade vi älskade street med bästa läraren som har gjort en så sjukt snygg vouge inspirerad koreografi till en remix av 7/11!!! Så jäkla snygg!!!

Nu är jag så trött och ska bara spendera kvällen framför en film!

bjuder lite gamla bilder jag inte har fotat något

Likes

Comments

everyday

Då var det måndag och ny vecka! Äntligen ska jag få dansa igen efter att ha varit sjuk!! Vi har även vikarie på moderna nu på morgonen och han var grym sist vi hade honom så det ser jag fram emot!

Igår städada, diskade och tvättade jag hela dagen därav ingen intressant bloggning haha!

Likes

Comments

everyday

Har varit sjuk sen i onsdags och har därför varken gjort något mer intressant än legat i sängen och tröttnat på hela YouTubes utbud eller haft orken för att ens öppna nouw appen. Så ja ingen bloggning, men ni har inte missat något! Men nu är jag finally back on track!!

Likes

Comments