Header

Hej allesammans!

Året drar igång med snabba steg och jag har inte riktigt fattat att mer än hava januari har passerat? Som vanligt chockad över hur snabbt tiden går... Men jag har ändå mycket att se fram emot under dessa mörka månaderna: januari-mars månad, som jag tänkte dela med mig av! Tack och lov så har jag planer utanför skolan vilket är skönt att få längta till och bara få slippa tänka på skolan för ett tag!

Först och främst så ska jag och ett gäng på cirka 10 pers. under nästa helg åka till Oslo på en ungdomskonferens! Detta ska bli sååå roligt och speciell eftersom det hålls i Olso, har själv aldrig vart där utan det enda jag vet av staden är det jag har sett från SKAM :D. Så jag är väldigt exalterad och det kommer bli ett skönt avbryt från skolans hektiska tempo just nu.

Sedan under sportlovet så fortsätter det roliga! Då jag ska åka till Egypten! Är så sjukt taggad att få åka iväg till värmen, sooool och få lite D-vitamin! Resan kommer mest gå ut på att få återhämta sig och vila ut, eftersom att dessa hektiska månaderna lätt gör en stressad. Bara tanken av att få ladda batteriet igen och samtidigt få lite färg gör mig så förväntansfull och glad! :) Kan knappt vänta!

​​

Sedan har jag lite planer som har med skolan att göra, eftersom jag går min sista termin i gymnasiet nu så firar vi det som mycket som det bara går! ;) Därför finns det många studentskivor och 100-dagars fester att se fram emot också! Vilket jag tycket kommer bli så himla roligt, speciellt att få fira allt detta tillsammans med alla vänner i skolan vilket känns så fantastiskt! 

Så lite ljusa och förväntansfulla planer har jag ändå under dessa mörka månader just nu, tack och lov! 

Hoppas ni också får ett par riktigt bra månader framöver! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Wow, det känns helt sjukt att jag nu går min sista termin i gymnasiet! Huuuuur gick det så fort, vart tog tiden vägen?? Helt galet att detta kapitlet av mitt liv snart är över och ett nytt tar fart. Även fast jag är taggad till 1000 så är det lite nervöst och läskigt att bryta från rutinen att återvända till skolan varje höst som jag har gjort i över 12 år hittills. Inget litet skyddsnät som skolan ändå gav mig och en trygghet, nej nu ska man kasta sig ut i världen och försöka finna vad det är man vill göra i framtiden och utforska världen. Absolut är detta otroligt roligt, men det är som sagt lite nervöst också eftersom man inte har gjort något liknande tidigare. Am I right? Men spännande ska det bli! Det faktum att det kanske ska införas tågluffarkort till artonåringar i landet (eller vad det nu var) gör det ännu roligare att utforska världen då man också kan göra det med massa kompisar!

Jaa... 2018 let’s do this!

Likes

Comments

Äntligen blev det ju faktiskt 2018! Det kom så snabbt att jag knappt hann tänka ut och fundera på vad jag faktiskt har gjort hela 2017... Asså vad HAR jag ens gjort? Haha det är enkelt att tänka ut allt man önskade att man hann med istället för att tänka över allt man faktiskt gjorde, så är det för mig iallafall.

Jag har ändå väldigt mycket att se fram emot det här året och många omställningar kommer att ske. För att vara ärlig är jag ganska nervös över vad jag ska göra efter studenten, har verkligen inte hunnit tänka ut en ordentlig plan över mitt liv haha. Men det är faktiskt så jag vill ha det, inte för mycket planer, ta allt lite som det kommer (även fast lite planering är nödvändigt), och vara öppen för allt. Det är även mitt nyårslöfte faktiskt! Att vara öppen till allt, inte gå runt med massa fördomar eller för höga förhoppningar, utan bara leva i nuet och uppskatta det! Det är väl ändå efter studenten som det verkliga livet börjar? ;) Aja taggad är jag iallafall på att bara se vart det här året tar mig och vad jag få vara med om.

En liten upplysning till er som läser detta är att fundera över vad det är ni längtar efter, vad vill ni uppleva, känna och se innan ni dör? Det är sådana grejer man ska våga ta tag i och förverkliga! Så att man sedan kan titta tillbaka och vara nöjd över vad man har gjort utav livet.

Önskar er alla ett fantastiskt år fyllt med just det NI längtar efter!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Välkomna till starten av den här bloggen som jag kommer att ha. Det ska blir superroligt att äntligen få igång bloggen då jag har velat fram och tillbaka, fram och tillbaka.... & funderat på om jag verkligen ska göra detta. Men nu känns det helt rätt att äntligen starta den.

Till att börja med ska jag kanske berätta lite om mig själv. Mitt namn är Nadine Anderson, jag är 18 år gammal och kommer från en liten stad som heter Strängnäs. Går tredje året på gymnasiet Europaskolan som ligger ca 50 m från mitt hus, jättesmidigt! ;) Jag är en sån person som tycker om det mesta och intresserar mig av allt möjligt haha, vilket både kan vara både bra och dåligt. Däremot är mina största passioner och intressen att skriva och uttrycka mig skriftligt, mode och inredning, samt resor och spendera tid med mina nära och kära! En salig blandning av alla möjliga inlägg, alltifrån tankar & funderingar, inredning, mode och arkitektur samt vardagsinlägg lär det ju bli på bloggisen då haha.

Är som sagt väldigt glad över att detta äntligen blir av och att jag äntligen tar tag i det! Hoppas att ni kommer att gilla min lilla blogg och att den på nått sätt kan tillföra någonting! :)

Vi hörs snart igen! HA DET SÅ BRA,

Nadine <3

Likes

Comments