sort-hvid tern
blue winter bomber
black trench coat
brown denim jacket
leopard jacket
green metallic jacket

Heeey <3

ASOS har altid nogle viildt fedet jakker! Jeg elsker deres jakker fordi de er anderledes og så har de så mange forskellige!

Jeg har fundet nogle jakker som jeg synes er vildt fede fra ASOS<3

Håber jeg gav jer lidt inspriration knuuz

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Okay.. er jeg den eneste der synes at guld smykker, kæder, jakker alt med guld er vildt fedt!

Lige for tiden er store guldkæder og guldringe blevet mega populært, og nu begynder der også at komme meget mere guld tøj! Jeg elsker guld og jeg er nok mere en guldpige end en sølvpige, i forhold til smykker osv. En stor guldkæde, guldring eller nogle guldøreringe kan virkelig spice et outfit op.

Håber i fik lidt inspiration.

knuzz

Likes

Comments

Min stil og hvad jeg kommer til at skrive om

Heyy alle <3

Jeg hedder Anna og er 15 år. Jeg elsker tøj, mad, netflix, chokolade og at være sammen med mine venner og familie.

Jeg kommer til at skrive om alle mulige ting, men mest af alt mode og tøj. Jeg har lavet en collage der beskriver min stil, farverig og street, med store guldringe og guldkæder. Min garderobe ser desværre ikke præcis ud som på billederne, selvom jeg ville ønske den gjorde. Jeg finder bare aldrig rigtigt noget virkeligt fedt tøj i de butikker jeg shopper i. Jeg elsker at shoppe på nettet og finde en masse lækre ting, men ender altid med ikke rigtigt at købe noget af det fordi jeg ikke kan prøve det og se, hvordan det ser ud på, i stedet shopper jeg nede i byen. Der er desværre ikke så mange fede butikker som der er i Kbh eller i udlandet. Men hedligvis er farver og street tøj det nye sort, så må vi bare håbe på at der kommer noget mere af det i butikkerne.

Jeg håber virkelig i vil følge med på bloggen.

Knuz

Likes

Comments