Hej!
Jag har haft en fantastiskt trevlig helg i Stockholm. Som jag nämnt tidigare så har jag fått äran att vara ledare för runacademy i Göteborg i höst. Detta är alltså löpgrupper, 15 pass per termin.

Jag kom till Stockholm fredag förmiddag, checkade in på quality hotel friends arena, sen gick jag hela dagen på mall of Scandinavia. Sen så körde jag myskläder, streamade friidrotts SM och åt naturgodis på rummet. Lördag och söndag var två intensiva dagar med mycket info.

Utbildningen höll Petra kindlund och Johanna Bäcklund som jobbar på runacademy. Två duktiga, inspirerande löpare.

Nu är jag supertaggad på en fullspäckad höst! Nästa vecka startar grupperna! 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 523 readers

Likes

Comments

Igår jobbade jag hela dagen lång. Sen instruerade jag löpklass. Intervaller i solen!

Efter det åkte jag direkt till deli där jag mötte upp @theresesvensson för middagsmys. Bilden är dock från min lunch. Vi fick sällskap av @esterwallin och Jonas med. Sån mysig kväll, vi bara satt ute och pratade och umgicks.

Idag ska jag vila från löpning. Det blir styrka på schemat. Sen kvällsjobb!

  • 560 readers

Likes

Comments

Hallå!
Nu känns det verkligen som att hösten är igång. Mycket folk på gymmet, regn och moln. Dock så älskar jag hösten när det kommer till träning. Vädret och luften är perfekt för löpning.

I helgen så sprang jag midnattsloppet. Jag stod med mitt runacademy crew innan och pratade och delade ut lotter. Sen så sprang jag loppet.

Jag startade i grupp 2b och starten gick 21.40.
Innan loppet så var jag sjukt otaggad. Först för att det är så sent (jag är en riktigt morgonmänniska) men också för att jag vet hur tuff banan är. Det är mycket stigningar och främst en backe halvvägs in på loppet som är väldigt tuff.

Trots det, så kändes det sjukt bra. Jag höll 4:40 tempo första 4 km. Innan backen, under backen, och några meter efter så fick jag sänka tempot. Låg på kanske 5:40. Sen ökade jag upp igen! Jag kom in på 47:52 enligt min klocka. Fick gå genom starten så tiden de visade var inte rättvis. Hade inte backen varit med så hade det mycket troligt blivit pers!

Men den här gången Spelade egentligen tiden ingen roll, utan bara de att kunna springa och känna att det känns bra!!

  • 577 readers

Likes

Comments

Började dagen med 45 min cykel.
Har haft mycket att göra på jobbet idag. Sen 4 när jag slutade så åkte jag direkt hem, ät mellis och nu ligger jag och laddar. Ska ha en roligt photoshoot på Slottskogsvallen med @patriciaklinteberg och Fanny. Sen kommer Daniel och ger mig sällskap på banintervaller 🏃🏻

  • 618 readers

Likes

Comments

Mattips!
Alltså dessa biffar. Helt fantastiska, på riktig.
2 ägg
1 burk tonfisk
Riv lite zucchini
Massa kryddor (jag hade vitlök, salt peppar)
Blanda och stek! (Jag stekte i kokosolja).
Bästa snabba lunchen/middagen 😃 fantastiskt goda!

  • 627 readers

Likes

Comments

God morgon!
Jag har inte haft tid att uppdatera här i helgen då jag har haft fullt upp. Har jobbat, varit kattvakt (åt 8 katter!!) och tränat.

Men, idag ska jag lämna tillbaka katterna, och jobbar bara till 12. Dagens träningspass är valfritt, så om det inte spöregnar så tänkte jag utforska lite terrängstigar i änggårdsberget. Jag älskar att springa terräng. Det är verkligen helt fantastiskt. Så längtar och hoppas att vädret håller i sig. Känner inte för att springa vilse i skogen i spöregn ;)

Har haft en väldigt bra träningsvecka. Just nu så känner jag att kroppen är väldigt stark och svarar bra på min träning. Så skönt.

Måndag:fm: 75 min crosstrainer em: Backintervaller
Tisdag: 8x4 mins intervaller på löpband
Onsdag: långpass på landsväg 21 km
Torsdag: överkroppsstyrka och spänst
fredag: fm: 45 min cykelintervaller em: tempopass 45 min på band
Lördag: ben & corestyrka

som sagt, en väldigt bra vecka. angående vila så gör jag det vanligtvis 1 gång i veckan. Men, om min kropp känns väldigt pigg så tar jag en extra dag veckan efter istället. Så är det den här veckan. Hur har eran veckan varit?

Likes

Comments

Idag har jag en sån här riktigt fullspäckad dag. Började morgonen med långpass 21,1 km närmare bestämt ett halvmara. Grötfrukost, fixade mig snabbt och sedan mötte jag upp @patriciaklinteberg.vi uträttade lite ärenden sen fixade jag fransarna och brynen hos Teresa på bästa salongbeautycorner. Vi tog en snabb lunch på deli innan Patricia drog till jobbet.

Har traskat runt i stan en sväng och kikat och nu ska jag till jobbet. Jobbar till 22 så hinner inte med något mer idag.

Kramar

  • 751 readers

Likes

Comments

Dagens pass på bandet:
15 min jogg
8x4min intervaller med 2 min ståvila.
Tröskelfart, dvs jobbigt men inte så att man tar ut sig utan man ska ligga på gränsen hela tiden. Hastighet på bandet motsvarade mitt tröskeltempo 12km/h.

Det gick så bra idag!! Totalt 72 min och kändes fantastiskt och lätt hela passet igenom! Älskar känslan.

  • 759 readers

Likes

Comments

Jag vet inte om det bara är jag, men jag älskar att vara tillbaka i rutiner. Att jobba, planera in träningen, och ha fullspäckat schema. Det känns som att man hinner med så mycket mer när man jobbar än bara går hemma...

Jag kommer att dela med mig mer ingående hur mina pass ser ut nu framöver. Jag håller på att testar en grej. Jag kommer att öka både träningsmängd och även öka matintaget. Alla som känner mig och har följt mig vet att jag äter väldigt bra men jag kommer att strukturera upp maten mer. Jag kommer att försöka äta mer mat, och mer energi. Oftast så äter jag alldeles för lite med tanke på träningsmängden.

Jag kommer att köra mer intensivt på passen. Dvs. intervallpassen kommer att bli jobbigare, medans distanspassen kommer att bli lite lugnare för att återhämta kroppen. Har även mer styrka planerat nu. 1 gång i veckan kör jag tung ben styrka, en gång i veckan rygg/mage/axlar, sen rörlighet och hopp-pass. Hoppas ni vill följa min utveckling till mina bästa resultat.

Likes

Comments

Hej!
Lång dag. Började redan 05 imorse med en promenad till jobbet. Jobbade 7-12 sen direkt in till stan. Hade ett lunchmöte med roea och @patriciaklinteberg om framtidens planer. Dessa två trivs jag bra ihop med ❤️

Efter de så tog jag och P oss till Almedal för ett tungt styrkepass. Marklyft (PB på 90kg idag), stötar (Max 40 kg), och benböj (80kg). Jobbigt men nöjd! Så skönt att ha Patricia vid min sida 🌟

  • 835 readers

Likes

Comments