Hej,
den här dagen har endast bestått av jobb och träning. Började tidigt med ett cykelpass 45 min. Jobbade några timmar sen 45 min lunchlöpning. Körde en variant på trappintervaller fast bakvända, haha.
10 min jogg
3x90sek 14.5 km/h
3x60sek 15.5 km/h
3x30sek 17 km/h
10 min nedjogg

Snabbt och effektivt pass!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 251 Readers

Likes

Comments

Hej,
Förlåt för värdelös uppdatering i helgen. Har som sagt haft mamma här så har prioriterat att umgås med henne.

Nu har hon åkt hem igen. Jag har vilodag och inget planerat så får se vad jag hittar på. Skönt att bara ta de lugnt ibland med!

  • 261 Readers

Likes

Comments

Hej,
Började dagen med ett ett lugnt pass. Har aktiv vilodag idag! 30 min löpning, 30 min crosstrainer.

Jobbat sedan 9, tagit ett break med god lunch med min fina kollega Sabina. Nu är vi tillbaka på jobbet. Har en fullspäckad dag med mamsen, vi ska ut och äta, kolla lite på stan och sen gå på stand up med nour el refai ikväll.

  • 277 Readers

Likes

Comments

Hej,
Började dagen med ett träningspass med Linda. Snabba intervaller sen lite styrka.

Sen har jag jobbat, varit på företagsevent, gått på nk medlemskväll följt av middag med mamma.

  • 287 Readers

Likes

Comments

Lång dag på jobbet idag igen. Sprang 1 mil imorse och körde 45 min styrka efter jobbet. Prioritering och planering är Verkligen A och O när det kommer till träning. Jag jobbar 9.30-19.00 och hinner ändå med dubbla pass (när jag känner för de).

Nu ligger jag faktiskt redan i sängen. Mamma bor hos mig med hela veckan ut. Mysigt!

Imorgonbitti ska jag träna med Linda, intervaller och löpstyrka. Sen jobb, lite företagsvisningar och sen efter jobbet ska jag och mamma på NK på medlemskväll. Min underbara vän Hayden jobbar där så har lovat honom att hälsa på. Natti!

  • 290 Readers

Likes

Comments

Sen senaste uppdateringen imorse, så har jag inte gjort något alls förutom att jobba. Nu ligger jag i sängen och tänkte faktiskt sova.

Imorgonbitti tänkte jag springa en sväng sen efter jobbet imorgon kommer mammsen hit och bor hos mig enda tills söndag❤️.

  • 294 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Började måndagen med 45 min cykel med bästa instruktören Andreas. Efter passet insåg jag att jag glömt min frukost hemma. Tur att JOS ligger nära! Måndagslyx med Graviola Bowl. Smakar som jordgubbssorbet. Toppade den med frukt, granola och jordnötssmör. Tips till alla som inte besökt JOS, de är ett måste 😍

  • 297 Readers

Likes

Comments

Spontanbesökte Linda som är nyopererad för lite söndagsmys. Skit snack, film och glass! Bra söndag och laddning inför en fullspäckad vecka!

  • 307 Readers

Likes

Comments

Hej!
Den här söndagen har jag i stortsätt städat varenda litet hörn i min lägenhet. Hunnit med att tvätta en omgång också. Så tråkigt men så skönt när det är gjort!

Började dagen med ett träningspass innan städningen. Körde intervaller 10x1min 10x30sek med 30 sek vila. Hela passet tog 52 min. Sen körde jag lite styrkeövningar. Passet blev väldigt bra och kände att jag kunde springa på i en bra fart.

Nu ska jag ta reda på all tvätt, preppa lite matlådor, sen får vi se vad jag hittar på.

  • 309 Readers

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig. En uppdatering från tjejmilen. Mitt favoritlopp i upplevelse, MEN jag springer alltid dåliga tider där. Vet inte varför.

Iår fick jag känna på mjölksyra, krampade muskler och vätskebrist. Men tog mig i mål opp 48 min och en ok känsla ändå. Som sagt, rolig upplevelse men inget lopp jag springer snabbt på. Nån gång kanske 🥇

Hade en trevlig helg ändå med mamma och Örjan. Hotellmys, och god mat.

  • 352 Readers

Likes

Comments