Header

Allmänt, Smått o gott

Tjejer❤❤

Jobbade som sagt i Lördags, 7-16. Det gick fort som tur var, sen var det bara att komma hem och packa lite snabbt för vid halv 5 kom Paulina och hennes mamma o hämtade mig.

Det blev en mysig kväll med tjejerna iallafall!! men har insett att krogen är lite väl överhypeat, eller så är det bara inte för mig.

Hela Söndagen spenderade jag med att plugga körkortsteori, och igår fick jag mitt körkort!!! Äntligen ✨😄 som jag har kämpat med den där skiten. Verkligen frihetskänsla x 1000. Såååå glad.

Likes

Comments

Spenderar min Fredag med att plugga körkortsteori och jobba vidare med mitt gymnasiearbete. Det har gått lite segt men förhoppningsvis vänder det nu!:-)

Imorgon ska jag jobba 7-16, sen blir det Ljungsbro och senare på kvällen utgång. Underbara helg!!

Likes

Comments

Allmänt

Bilder från när jag var i Vadstena förra veckan. <3

Här har det ekat tomt ett tag, det beror på att jag varit väldigt upptagen. Det är lite väl mycket just nu... jobbar, pluggar till körkort (om några dagar är det min tur!), gör gamla skoluppgifter, försöker komma igång med gymnasiearbetet samtidigt som jag också försöker ha ett liv. Är trött hela tiden och har inte någon motivation, så då blir det svårt att försöka hålla igång bloggen.

Ikväll har jag iallafall suttit med skoluppgifter, är inte helt klar än. Imorgon ska jag upp tidigt och fixa med gymnasiearbetet, innan jag åker till jobbet. Jobbar hela helgen med, ska bli så skönt med Måndag sen!! trodde faktiskt aldrig jag skulle se fram emot en Måndag...

Hoppas att ni mår finfint så hörs vi!

Likes

Comments

Allmänt

Sommaren 2013. Jag, Paulina och min syster åkte till England själva i 2 veckors tid. Fina minnen som får mig att sakna mitt älskade hemland! tur att jag ska tillbaka snart.

Annars då, Tisdag idag. Haft digitalt skapande hela dagen, ny kurs som börjat och än så länge verkar det skoj! Lekt lite i After Effects, vilket är bra då jag inte ens öppnat det programmet sen 1an...

Efter skolan skjutsade Paulina hem mig (tack<3<3) och sen dess har jag väl inte gjort mycket alls. Ätit och tagit det lugnt. Har lite gamla skoluppgifter som jag ska göra nu, sen blir det att plugga körkortsteori. Ska även redigera lite bilder som jag tog på min älskade Maja i Fredags innan vi avlivade henne, utan att överdriva så ÄLSKADE hon att vara framför kameran. Rätt gulligt hur hon alltid stannade upp så fort man skulle ta kort på henne :-) lägger upp en bild eller två senare!
Likes

Comments

Allmänt, Smått o gott

Min studentmössa som jag fick hem igår!

Är så himla nöjd med den, det är verkligen jag till 100% (speciellt med tanke på Elvis;-)) och vart dessutom sååå taggad till studenten! Insett att det verkligen är min tur snart. De senaste åren har jag haft det extremt jobbigt med just skolan och att veta att den kampen snart är slut är så himla skönt. Ledsamt (då jag kommer sakna lärare samt vänner så mycket!!) men skönt.


Likes

Comments

Allmänt

Älskade Doris. <3<3

Idag är det Måndag, som rubriken lyder. Haft en helt okej dag, skolan var lugn och vid kl 3 hade jag körlektion. Var lite virrig idag men annars så gick det bra. Fick även min studentmössa idag, sååå nöjd med den :D visar bild imorgon!

Känner mig lite stressad för tillfället. Senaste veckan har jag haft problem med hälsan = inte mått bra = inte gjort så jättemycket skolgrejer = ligger efter. Väldigt jobbigt då jag verkligen inte tål stress, det är helt enkelt lite mycket nu. Tar körkort väldigt snart, måste hinna jobba, småpanik över gymnasiearbete osvosv. Men det löser sig.

Är helt slut konstigt nog (har ju inte gjort något ansträngande idag????), så jag ska fixa lite med ett Elvis Presley porträtt jag hållt på med ett väldigt bra tag nu (måste göra klart den snart!!) och sen sova. Natti & vi hörs!


Likes

Comments

Allmänt

Bild tagen för några veckor sedan, under en liten roadtrip med Paulina. ⭐️

Hej hallå! Hur mås det hos er alla?
Idag är det Fredag den 13e och det har minst sagt varit en helvetesdag för min del. Började min dag med att avliva min äldsta kisse, riktigt ledsamt men samtidigt hade hon väldigt ont, så det var bäst så.❤

Och på eftermiddagen hade jag tid hos doktorn. Var där i nästan två timmar, tog lite prover och så. Ska tillbaks nästa vecka, då blir det mer prover o kolla njurarnas värden och blablabla. Gör mig frisk tack.

Är så himla trött så snart blir det nog att sova för min del. Blir en lugn helg för mig utan jobb då jag mår som jag gör. Men ska plugga massa körkortsteori och fixa med lite skolgrejer ändå! tagga tagga.

Likes

Comments