Header
View tracker

Allmänt

Sommaren 2013. Jag, Paulina och min syster åkte till England själva i 2 veckors tid. Fina minnen som får mig att sakna mitt älskade hemland! tur att jag ska tillbaka snart.

Annars då, Tisdag idag. Haft digitalt skapande hela dagen, ny kurs som börjat och än så länge verkar det skoj! Lekt lite i After Effects, vilket är bra då jag inte ens öppnat det programmet sen 1an...

Efter skolan skjutsade Paulina hem mig (tack<3<3) och sen dess har jag väl inte gjort mycket alls. Ätit och tagit det lugnt. Har lite gamla skoluppgifter som jag ska göra nu, sen blir det att plugga körkortsteori. Ska även redigera lite bilder som jag tog på min älskade Maja i Fredags innan vi avlivade henne, utan att överdriva så ÄLSKADE hon att vara framför kameran. Rätt gulligt hur hon alltid stannade upp så fort man skulle ta kort på henne :-) lägger upp en bild eller två senare!
Likes

Comments

Allmänt, Smått o gott

Min studentmössa som jag fick hem igår!

Är så himla nöjd med den, det är verkligen jag till 100% (speciellt med tanke på Elvis;-)) och vart dessutom sååå taggad till studenten! Insett att det verkligen är min tur snart. De senaste åren har jag haft det extremt jobbigt med just skolan och att veta att den kampen snart är slut är så himla skönt. Ledsamt (då jag kommer sakna lärare samt vänner så mycket!!) men skönt.


Likes

Comments

Allmänt

Älskade Doris. <3<3

Idag är det Måndag, som rubriken lyder. Haft en helt okej dag, skolan var lugn och vid kl 3 hade jag körlektion. Var lite virrig idag men annars så gick det bra. Fick även min studentmössa idag, sååå nöjd med den :D visar bild imorgon!

Känner mig lite stressad för tillfället. Senaste veckan har jag haft problem med hälsan = inte mått bra = inte gjort så jättemycket skolgrejer = ligger efter. Väldigt jobbigt då jag verkligen inte tål stress, det är helt enkelt lite mycket nu. Tar körkort väldigt snart, måste hinna jobba, småpanik över gymnasiearbete osvosv. Men det löser sig.

Är helt slut konstigt nog (har ju inte gjort något ansträngande idag????), så jag ska fixa lite med ett Elvis Presley porträtt jag hållt på med ett väldigt bra tag nu (måste göra klart den snart!!) och sen sova. Natti & vi hörs!


Likes

Comments

Allmänt

Bild tagen för några veckor sedan, under en liten roadtrip med Paulina. ⭐️

Hej hallå! Hur mås det hos er alla?
Idag är det Fredag den 13e och det har minst sagt varit en helvetesdag för min del. Började min dag med att avliva min äldsta kisse, riktigt ledsamt men samtidigt hade hon väldigt ont, så det var bäst så.❤

Och på eftermiddagen hade jag tid hos doktorn. Var där i nästan två timmar, tog lite prover och så. Ska tillbaks nästa vecka, då blir det mer prover o kolla njurarnas värden och blablabla. Gör mig frisk tack.

Är så himla trött så snart blir det nog att sova för min del. Blir en lugn helg för mig utan jobb då jag mår som jag gör. Men ska plugga massa körkortsteori och fixa med lite skolgrejer ändå! tagga tagga.

Likes

Comments

Allmänt, Foto - Djur

Det har varit du och jag sen jag var 9 år gammal, min mini-me i en kattkropp. Lika bitchig, divig och arg som mig. Idag fick du somna in, men vi fick åtminstone 9,5 år tillsammans.

Sov gott Maja, som du kämpat in i det sista. Nu är du fri och det om något värmer mitt hjärta, vetskapen om att du inte längre har ont. ❤️✨☁️

Likes

Comments

Allmänt

Min morfar, Rune

Idag hade han fyllt hela 85 år! önskar så mycket att han var här och att vi kunde fira honom. Det här betyder också att han varit död i 40 år nu. Brukar inte reflektera över det, blir alltid ledsen. Han förtjänade mer än 45 år här på jorden. Tänker ofta på hur han var som person, hur hans röst lät... tänk vad fint om vi hade fått träffats. Min älskade morfar, grattis på födelsedagen❤

Likes

Comments

Foto - Uppdrag

Innan lovet så fick vi en liten uppgift på foto lektionen att skapa en symmetrisk bild. I början gick det lite trögt för min del, sen när jag väl valde att jobba med en katt så gick det finfint ;) jag och katter...

Iallafall nöjd med resultatet, det var en kul grej! Mitt gymnasiearbete har faktiskt med det här att göra, ser verkligen fram emot det. Men det berättar jag om vid ett senare tillfälle, när allt är bestämt!

Likes

Comments