Contains affiliate links

Hej Læsere

Selvom sommerferien nærmer sig sin ende, så er det ikke sikkert, at sommervejret gør det. Sidste september var i hvert fald helt fantastisk, så vi krydser vores fingre for det samme i år. Da vi begge nød vejret i dag, onsdag, drømte vi os væk på nogle fine nederdele, vi gerne vil eje. Her er lidt inspiration:

Håber ellers at I alle har det mega monster godt! Vi ses nok snart.

Knus

Nadi & Sara

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey Læsere

Nu er ferien desværre ved at være slut. Det er vi utroligt kede af, for hvem elsker ikke lidt sommerferie? Men vi er også super spændte på skolestart, da vi begge skal begynde i 1. g nu. Det er et helt nyt kapitel i vores liv.

Der er sikkert også nogle af jer, der skal starte på gymnasiet, på en ny skole eller noget helt andet. Vi har derfor spurgt lidt rundt om nogle gode råd til skolestart og førstehåndsindtryk. Her er de:

1. Vær åben og snak med alle
Den bedste måde, at få nye venner på, er at være imødekommende og snaksaglig. Kommunikation er jo vejen frem. Selvom du nok er nervøs og måske en smule genert, så bare prøv at gøre dit bedste og snak med så mange du kan! Der er ikke nogen, der gider folk med en bestemt attitude, der kun vælger at tale med nogle, der er gode nok til dem.

2. Smil
Hvis du smiler, så fremstår du som et positivt menneske. Folk vil gerne være sammen med folk, der spreder glæde. Så et lille smil skader ikke :D

3. Det er, hvad du gør det til
Lad være med at tænke over (eller sige!), at det er akavet med de nye mennesker. Det er først, når du selv synes, det er akavet, at det bliver det.

4. Sæt dig forrest
Hvis du også vil give dine lærere et godt indtryk, så sæt dig forrest i timerne. Det lægger de mærke til, og det giver flere point end at sætte sig bagerst og snakke med vennerne.

5. Du er ikke alene
Du skal bare tænke på, at alle nok har det på samme måde som dig, nogle er bare bedre til at skjule det end andre. Så tænk på det, når nerverne og nervøsiteten presser på.

Det var det vi havde til jer i dag. Håber I nyder det sidste af sommeren! :)

Knus

Nadi & Sara

Likes

Comments

Hey Læsere

I dag onsdag var vi på en lille tur til Malmö. Det var en super hyggelig tur, men dog en halvlang og trættende dag. Vi skulle dele flyers ud til svenske teenagedrenge, da vi søger drenge til et nyt boyband. Det er et meget spændende projekt, som vi vil gå i dybden med i et andet indlæg.

Selvfølgelig var vejret ikke med os. Juhu! Hvilket betød, at vi måtte købe nogle paraplyer, som kun gjorde det en smule besværligt at dele flyers ud. Derfor endte vi også med at gå i et center, hvor der heldigvis befandt sig flere mennesker end på de våde gader.


Det var en lidt grænseoverskridende, men dog sjov og vellykket dag. Vi håber på nogle gode resultater (med det mener vi - nogle flotte og charmerende drenge, der synger godt).

Knusss

Nadi & Sara

Likes

Comments

Hey Læsere

Det er så skønt med sommerferie! Håber I nyder jeres ferie lige så meget som os. :)

I ferien hører vi meget musik, når vi nu soler os, slapper af på værelset eller hænger ud med vennerne.

Nedenfor kan I se og høre vores top 5 sommer hits. Tjek det ud!


Ses snart.

Knus

Nadi & Sara

Likes

Comments