Hey Venner

Har lovet at komme med ugens outfit, ugens ootd består af en ny kjole fra Vero Moda og et par strømpebukser fra Føtex tror jeg.

Dette er meget hverdags ootd men der skal nok komme noget der er lidt crazy

Knus Nadia

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey venner

Jeg har startet en serie som hedde ugens guide idag kommer temaet at være konfirmation - for piger. For tiden nærmer sig så her er nogle ønsker på hvad man kan ønske sig.

1. morphe 35o palette, den er så lækker.

2. En parfume den jeg har valgt er miss dior for den er meget frisk og hverdags agtig.

3. Et ur, er et fantastik ønske jeg har valgt et fra Daniel Willington, men hvis du er ligesom mig og ikke kan uret så bare vælg et digital ur.

4. En computer jeg kan 100 p. anbefale en macbook pro, jeg har selv en og har snart haft den i 3 år og den funger som den skal.

5. Et gavekort til et lækkert sted f.eks. Envii, magasin osv.

6. Et glatte eller krøllejern for det er ret dyret.


Husk at skrive hvad jeg ellers kan lave en guide til.


Xoxo Nadia

Likes

Comments

Hey venner

Jeg hedder Nadia, jeg er 14 år gammel og bor i Aarhus. Jeg går i en helt normal folkeskole i 8 klasse. Jeg er meget i møde kommende med folk, udover at jeg går i skole har jeg også et fritids job der har jeg arbejdet i et år og nogle måneder, jeg er også det man kan kalde en fodbold pige for det gør jeg 1 gang om ugen 


Hvorfor har jeg startet en blog?

Jeg har faktisk her på det sidste læst mange blog indlæg, og synes at det er super fedt det de laver jeg kan virkelig anbefale @louisemadsen og @annelinneaholm deres layout og indhold så kæmpe respons til dem. Så det er faktisk derfor jeg har startet denne blog som jeg håber i vil tage godt imod den.


Hvad i ville kunne se på min blog?

Jeg vil gerne give en masse inspiration. Jeg vil vise lidt af min hverdag og nogle ootd, makeup looks og meget mere så jeg håber i vil følge med. Jeg overvejer at starte en serie som hedder ugens outfit.


xoxo Nadia

Likes

Comments