Många säger att drömmer du om något så går det inte i uppfyllelse! Men min dröm är så nära att det verkligen känns att jag nästan når den. Jag har hittat en lägenhet som jag vill ha och vi har pratat med dem och allt är bra med det. Nu saknas det endast att fixa lånelöfte för bolån och jag e så nära. Jag och min man har verkligen kämpat för att skaffa en lägenhet och vi har längtat så mycket. Äntligen säger jag bara!! Jag hoppas verkligen att allt går bra!!!

"I Only see my goals, I Don't believe in failure.." - Lukas Graham

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja alla läsare. Idag har jag tänkt att berätta om min shoppingdag då jag varigt i *Mall of Scandinavia*. Men först:

Varför uppdateras inte min blogg?!? (Behöver verkligen hjälp).
Varje gång jag loggar in på mitt konto så är antalet följare och dem jag följer den samma fast än jag har mer! Ibland händer det att jag inte alls kan följa någon eller se kommentar m.m. Vad ska jag göra?

Och som sagt så har jag varigt på *Mall of Scandinavia* och shoppat lite kläder och en ny skin jacka. Vi gick runt i massor av butiker men jag hittade endast lite kläder som jag verkligen älskade från . Jag blev väldigt Nöjd!! Jag kommer senare att lägga upp bilderna så får ni ge mig eran åsikt!! <3
Sedan åkte vi till kebab house inne i stan och eftersom jag tränar så åt jag kebab sallad!

Topp från H&M

Köpt från ZARA

Kavajbyxor från River Island

Kort kjol från H&M

Topp från H&M

Stickad tröja från H&M

Här har ni min shoppingbag när jag var på Mall of Scandinavia!!

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Nu får jag vara nöjd vilket jag faktiskt är! Men ändå känns det att det saknas något på min blogg!?! Jag har ändrat den typ 4 gånger, om inte mer, och jag känner att det finns något som saknas som jag inte kan se. Vad tycker ni saknas på min blogg?

Jag är iallafall nöjd med hur det ser ut nu för tillfället på min blogg, men om ni känner att jag behöver fixa till något säg det gärna.

Likes

Comments

Paris är en drömresa för mig men jag har aldrig kunnat resa dit på grund av olika omständigheter som jag haft förut. Men när jag gick in på min blogg på nouw och skulle skriva mitt andra inlägg såg jag #nouw30daychallenge.

#nouw30daychallenge är en utmaning då du ska skriva i din blogg i 30 dagar efter varandra utan att missa en dag i mellan och sedan ska nouw utse en vinnare som vinner en resa till Paris och ni kan hitta tävlingen på
=> https://nouw.com/nouw30daychallenge
Det blev väldigt pirrigt i magen och jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. Men som ni ser så är jag med i utmaningen.

Jag gick med i tävlingen eftersom jag vill utmana mig själv att kunna skriva i bloggen i 30 dagar utan ett stopp vilket har hänt vissa gånger. Jag vill verkligen resa till Paris eftersom jag aldrig varigt där och eftersom jag vill gå på en Make-up kurs i paris som endast är i några dagar och lär ut mycket i den kursen. Paris har modet och skönheten både i sminket och i naturen vilket jag längtar att få träffa och skriva om!!

Rösta på mig!! <3


https://nouw.com/nouw30daychallenge

Likes

Comments

Tja alla läsare. Idag har jag inte så mycket att säga helt ärligt och ibland orkar man bara inte göra något. Man mår bara inte så bra ibland och det kan bero på precis vad som helst. Att träna är verkligen det som hjälper mig att få ut all den negativa energin från min kropp och mina tankar. Det känns då typ att jag rengör mina tankar när jag svettas i gymmet. När man faller måste man själv ställa sig upp eftersom det finns ingen annan som kan hjälpa dig än dig själv. Även fast dina nära och kära bryr sig om dig så är det endast DU som kan hjälpa dig själv, för det är du som vet som du vill ha och hur man ska göra för att lyckas!!

Ibland är det viktigt att få ut dem sakerna man har i hjärtat och känner man att man inte vill säga till någon, så är en bra lösning att skriva en dagbok. Man är faktiskt aldrig för stor för att skriva sina tankar och känslor i ett block där man kan uttrycka sig själv precis hur man vill. Jag själv har en dagbok som jag skriver i nästan varje dag eller när jag har en tanke eller känsla jag vill få ut. Ibland kan jag hitta på egna ordspråk som jag skriver ner i dagboken.
Är det många som skriver dagböcker?

Annars kan man göra annat som får en att må bra vilket även är gymmet för mig!!


Likes

Comments

Tja alla läsare!! Jag vet att jag inte har varigt aktiv på bloggen igår och det är inte med min egna vilja. Igår började jobbet och jag hade inte sovit från lördagen till måndagen (hela dagen alltså) fram tills jag slutade mitt jobb runt klockan 17.00. Jag var verkligen helt död!! Jag jobbar heltid som barnskötare men det är inte det jag egentligen vill jobba med. Min dröm är att bli en Makeup-Artist och Frisör och hår-stylist vilket inte är så långt ifrån. Men jag har lite kvar på vägen att fixa innan jag verkligen börjar jobba med det eftersom det kostar väldigt mycket med pengar, speciellt när jag vill öppna en egen salong. Och varför jag har lagt detta yrke åt sidan är för att jag sparar för att köpa en egen lägenhet och jag hoppas verkligen att det blir snart!!!

Men detta har hänt som då är alltså att jag har börjat min träning efter två veckors vila och nu är jag tillbaka till mitt hälsosamma liv!!. Jag har ju självklart tagit hand om min kropp med att äta hälsosamt även fast jag inte tränade under dem två veckorna som gått, för man vill ju inte ångra sig efteråt. För när man väl har börjat med något så kommer det att bli en vana och så kommer det bli svårt att gå tillbaka till det man verkligen hade åstadkommit med sig själv.

Jag har även börjat min detox 12 Day Challenge vilket innebär att man dricker hälsosamma smoothies av naturliga frukter och grönsaker samt mjölkdrycker som t.ex. cocos-mjölk istället för vanlig mjölk på 12 dagar som gör att man blir av med oönskat fett. (Kommentera gärna om ni vill ha recept på dem smoothies jag gör) :D


Här har ni min meal preparation för morgondagen.
*Sallad, kokt spenat och grillad entrecote.
*I flaskorna har jag dagens smoothie.
*Morötter till mellis :D ​​

Likes

Comments

18 Favoriter

Nu har jag testat alla 30 läppfärgerna från NYX-cosmetics, men jag kommer endast visa mina favoriter som jag verkligen ÄLSKADE!!! :D Det blev 18 av 30 färger som jag tyckte var super snygga.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Tja alla läsare. För det första vill jag verkligen säga sorry för att jag inte har skrivit på två dagar vilket jag vet inte är en så stor grej, men för mig är det alltid viktigt att hålla mig uppladdad med ny information även fast jag inte har så mycket att säga.

Och nu kommer jag till det jag verkligen vill berätta angående mina köp jag har gjort hittills och jag är såååå nöjd säger jag bara!! Jag har köpt 30 olika läppfärger från NYX-cosmetics och jag är så nöjd med dem verkligen. Jag har alltid velat testa NYX produkter men jag har aldrig vågat helt ärligt för att jag har haft så mycket annat smink som jag bara vill bli av med innan jag köper in nytt. Men när jag väl såg den här lådan med 30 olika färger köpte jag den direkt utan att tänka efter om det är bra eller inte eftersom jag såg verkligen chansen att köpa den speciellt när dem hade gjort lite rabatt på den. Den kostade ungefär 600 kr från Lyko.se och jag längtar verkligen tills jag börjar att använda den vilket blir idag eftersom jag ska träffa min mamma i Nynäshamn.

Mitt andra köp jag gjorde från Lyko.se var en ansiktsmask från L'Oréal som rengör porerna. Efter denna mask så är det viktigt självklart att använda sig av ansikts-olja eller ansiktskräm för att hålla huden len och "por-fri"


Instagram: @nadiahnanofficial

Likes

Comments

Tja alla läsare!! Jag kan verkligen inte fatta att HT-17 sprang som sekunder på en klocka. Självklart är jag inte ledsen för det eftersom jag ville verkligen att 2017 skulle ta slut så snabbt som möjligt. Jag tycker inte att året har varigt bra för mig utan det har bara gett mig negativa vibbar och tankar och jag har psykiskt inte mått så bra. Nu mår jag självklart bättre. Ett nytt år och en ny bok att skriva mina framsteg på. Jag känner verkligen en stor positiv känsla på 2018. Det känns verkligen som att jag kommer att uppfylla en stor del av mina drömmar och jag kommer inte att ge upp! Jag kommer att kämpa så hårt det bara går och jag kommer inte låta någon stå i vägen för mig. Mitt ordspråk som jag alltid använder till mig själv för att vara positiv är Lev-Dröm-Tro på dig själv. Man ska aldrig ge upp eftersom början är alltid svår!!

På nyårsafton 17/18 har jag firat på en restaurang med hela släkten då vi dansade och åt god arabisk mat. Festen var helt okej eftersom sångaren var inte så bra. Han fick inte en att vilja dansa så mycket eftersom han sjöng som att han var stressad och det lät inte alls bra. Men självklart var ju festen bra med att man hade bra sällskap, eftersom oavsett hur sångaren var så hade vi kul och dansade m.m.

Som sagt så har nyår 2017/2018 varigt den perfekta början för mig med att må bra då jag har bestämt att verkligen börja träna hårdare, ha mer kontroll på vad jag äter och arbeta hårt för att uppfylla mina drömmar. Så länge man kämpar så kommer man till slut att uppnå sina mål, och det kan ta hur lång tid som helst men man ska aldrig ge upp!!!


instagram: @Nadiahnanofficial

Likes

Comments

​​​​

Mellandagsrean är på gång i alla butiker och då bestämde jag mig att åka in till Mall of Scandinavia med min syster och hennes man. Vi kollade runt i alla butiker som vi ville/gillar men det fanns inte så mycket rea! Förr var det upp till 80 % rea efter julen på mellandagsrean, men det var tydligen förr. Jag hittade i alla fall några hårprodukter från Glitter då dem hade upp till 50% på alla produkter pga lagertömning (har tyvärr ingen bild att visa). Jag hoppas att ni ​haft en bra dag. 

Snart är det nyår, och jag längtar sååå!! Mitt nyårslöfte kommer att vara att hålla träningen upp till 100 % vilket är det viktigaste för mig just nu och fram till sommaren 2018. Och självklart kommer jag fortsätta att träna!! 

Vad är erat nyårslöfte till 2018? 

Instagram - @Nadiahnanofficial 

Likes

Comments