Hej finisar!!

Just nu befinner jag mig i Paris!! Vad gör jag här?? Jo Jag hat bara mellanlandat här och om 2 timmar så boardar jag planet sol åker till Skottland! 😆😆

Något som jag är lite ledsen över är att mina föräldrar fixade så TT ja skulle varit i Frankrike 6h så Jag skulle hinna träffa mina barndomsvänner men nu är det typ 2 h kvar så hinner inte träffa dom....:((
Men åker dit på jullovet så de gör inget tror jag Haha!

Men nu Ksk ni undrar sjutton ja gör i Skottland? I kolla Skottland på semester??

Mina föräldrar äger ett hus i en stad som heter Aberdeen och grejen är att det är min morfars hus men när han dog så ärvde mamma huset!

Ja Hr varit i Skottland flera gånger och jag har även mina kompisar där som jag inte träffat på typ 3 år så jag är sjukt taggad på att träffa dom!

Så jag är sjukt taggad på att blogga om denna resan och mina härliga dagar här i Skottland.

Här kmr ni även få lite bilder från flygplatsen i Paris!! 💗

Ha en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!!

Så igår gjorde jag min naglar för första gången ever och jag är så himla nöjd!!

Det är gele naglar och jag gjorde dom hos en tjej som jag hittade på instagram. Hon har bara hållt på i 6 månader men hon är sjukt duktig.

Priset va så värt för att hon hade rabatt för hela december så det kostar bra 400 kr. Så de man gör är att man söker på beautybywidin på insta och sedan så finns det en länk på hennes profil. När man tryckt på länken kommer man till en sida där man kan boka och det kommer så priser som 750kr för ett nytt sett men hon drar av rabatten när man väl är på plats!

Jag själv trodde hon gjorde de hemma men hennes pappa äger en liten salong på Östermalm och hon har sitt lilla hörn därinne!

Nu kommer ni få se naglarna!

Ha en bra dag! <33

Likes

Comments

Hej finaste ni!!

Detta måndags inlägget handlar egentligen bara om kläder. Denna måndagen är väldigt tråkig och slö så jag unnade mig med kläder! Sån är jag haha. När jag har tråkigt eller känner mig ledsen unnar jag alltid mig med lite fina kläder. <33

Så på detta inlägget tänker jag dela av mig med det jag har köpt o förhoppningsvis blir ni inspirerade!

Ha en fin dag!


1 2 3 4

1 2 3 4

1 3

Likes

Comments

1. 2. 3.

Goddag fina ni!

Detta inlägget är lite som ett wanties inlägg. Jag bara älskar skinnbyxor med fluffiga jackor och jag tycker det passar så extremt bra ihop!

Man kanske kan inskaffa sig dom inför julen😌

Ha en bra dag fina ni!

Likes

Comments

Hej hej fina ni!!

Som ni kan se på min profil Så heter jag Nadia Apri Asteér. Många frågar vart Apri Asteér kommer ifrån och det är franskt. Jag är född i Paris och min pappa är fransk och min mamma är från Amsterdam men hon flyttade till Paris när hon var 13 år.

Nog om min bakgrund haha! Jag är 17 år gammal och jag bor i Stockholm. Har dock bara bott i Stockholm i ca 2 år och 4 månader. Jag bodde innan i en liten by som heter Vårgårda, det var en stor förändring att flytta från en by till storstaden haha. Men just nu trivs jag så otroligt bra här!

Men iallafall denna bloggen kommer främst handla om min vardag, kompisar, skola och speciellt mode! Samt kommande resor och så! Nu den 13 december ska jag åka iväg, snart får ni veta vart ;) och jag ska resa ensam så jag tänkte blogga massa där!

Hoppas ni kommer tycka om mina inlägg!

Ha en så bra dag! <3

Likes

Comments