Äntligen har snön kommit!

Idag har jag och Kira varit ute i snön. Vi byggde en soffa och en säng. Vi åkte också pulka. Det var jätte roligt. Annars har jag inte gjort något mer förutom att jag har tagit en spruta i skolan.

Skriv gärna vad ni tycker om vintern och vad ni brukar göra

Tycker ni om snö? Brukar ni åka pulka?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilderna fick komma i ett eget inlägg istället

Likes

Comments

I fredags hämtade mormor och morfar mig och Dinah tidigt på morgonen. Vi åkte direkt upp till Göteborg men på vägen stannade vi och åt och tog fikapauser.

Först stannade vi i Snapparp och köpte vars en varm choklad. Därefter stannade vi i Björkäng och åt middag. Efter vi hade ätit åkte vi till Hede fashion Outlet. Där hittade jag faktiskt ingenting men sedan fortsatte vi till Lager 157. Där köpte jag ett par jeans och två stickade tröjor. Vi var framme i Göteborg ungefär vi 16 tiden efter alla pauser.

När vi kom fram till Göteborg åkte vi direkt till Nordstan. Vi gick på Kungsgatan och tittade på min morbrors nyöppnade skoaffär - den var jättefin! Vi gick på Nordstan och Kungsgatan hela kvällen.

Sedan åkte vi hem till min morbror och satt och pratade. Han har flyttat så vi tittade på hans nya lägenhet, den var jättefin. Till slut somnade vi gott.

Idag är det lördag. Vi åt frukost och fixade iordning oss. När vi var klara åkte vi in till Frölunda Torg och shoppade. På New Yorker köpte jag två tröjor. Efter shoppingrundan åt vi på Jensens Böfhus, jag åt kycklingfilé med pommes och favoritsås. Efter middagen åkte vi hem. Vi stannade inte på lika många ställen på hemvägen som vi gjorde när vi åkte upp men stannade i Snapparp och tog en varm choklad :-)

Tack mormor, morfar och Dinah för en bra helg!

(Förlåt för att inlägget kom in sent och att det inte kom med några bilder)


Likes

Comments

Idag har jag inte gjort någonting förutom att packa resväskan till Göteborg och varit med Hanna. Imorgon bitti så åker jag till Göteborg med mormor, morfar och Dinah. Vi ska vara där över helgen. Uppe i Göteborg ska vi träffa min morbror för han har öppnat en egen butik. Det ska bli jätte kul att åka dit för det var ett tag sen jag träffade han. I Göteborg ska vi gå på Nordstan. Vi ska också gå på Liseberg om det inte regnar.

 Jag kommer försöka att blogga hela helgen. Vi ses snart igen!

Likes

Comments

Äntligen!

Hösten har äntligen kommit. Jag älskar hösten för den är så mysig. För mig är hösten mysig för att jag brukar tända ljus och ta på mig myskläder. Det är något speciellt med hösten men jag vet inte vad de speciella är med den. Jag tror att det speciella med hösten är att man brukar sitta framför tvn med familjen på kvällarna och ha allmänt mysigt.

På hösten är det också Halloween. Det har precis varit Halloween och jag tycker att det är jätte kul med denna högtid. Det vanligaste man brukar göra på Halloween är att gå bus eller godis. Detta året så gick jag aldrig bus eller godis för istället sov jag över på min skola.

Kommentera gärna vad ni tycker om hösten. Tycker ni om hösten? Tycker ni om Halloween? Vad är hösten för dig?

Idag blev det två inlägg men jag lägger ändå upp nytt inlägg imorgon.

Bildresultat för höstljus tumblr


Bildresultat för höst myskläder tumblr


Likes

Comments

Hej!

Som ni ser har jag startat en blogg. Jag är en tjej på 11 bast. Mina hobbys är att dansa och att spela fotboll. Jag kommer att blogga ungefär 5 gånger i veckan.

Vi ses snart igen! Glöm inte att följa


Bildresultat för Höst tumblr

Likes

Comments