Hej!

Idag gjorde jag de, de som gör att jag kommer fortsätta att gå i skolan...... Jag sökte till gymnasiet. Hela dagen i går och lite imorse tänkte jag vad jag skulle välja och det var verkligen i sista minut jag bestämde mig för att det blir barn och fritid, än så länge så känns det ju bra men om jag skulle ångra mig så kommer jag kunna ändra på det i maj eller när det va. Hon som hjälpte mig att söka trodde att mina betyg skulle räcka så jag inte behövde att ta ett andra hands val.

om mina betyg inte nu skulle räcka ändå så vet jag inte vad jag ska göra för dom ämnena som jag har sämst i har jag ganska svårt i och det är matte och engelska och de är ju liksom 2 av dom ämnena man måste ha godkänt i för att kunna komma in på gymnasiet, och bara tänka på mina matte betyg ger mig en sån grym ångest att jag istället inte har lust att jobba matte för någonstans känns det som om att jag inte kan och jag får direkt igen stöd av en av min matte lärare tycker jag för de ända hon säger när jag säger att jag inte kan är att "du kan om du vill" och dom orden gör mig nästan arg, för jag är så himla envis. Men jag tror jag vet varför jag har så svårt för matte som jag har och det är att den matte läraren vi har mest kan verkligen inte förklara för mig hur jag ska göra och när jag inte fattar så blir jag sur och tappat lusten att jobba. och jag vet att det inte är bra att jag ger upp så himla lätt som jag gör men jag vet inte annars vad jag ska göra. Jag har ganska många vänner som är bra på matte men dom tycker bara ämnet är super tråkigt och de förstår jag att dom tycker, men jag har viljan att försöka klara matten om jag bara får en lärare som kan förklara till mig på ett lätt sätt. och idag på matten så hade vi matte med en vikarie och på den lektionen kom rektorn in och han har vi haft som matte lärare och jag har alltid tyckt att han har kunnat förklara för mig. så när han kom in gick han nästan direkt till mig och förklarade vad jag skulle göra och jag förstår honom. så jag hoppas att den nya matte läraren vi kommer få kan förklara som vår förra för jag behöver en bra lärare som kan förklara annars är det risk för att jag inte kommer få godkänt i matte.......

Aja ha det bar så hörs vi :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Då var det dags att börja välja till gymnasiet, och jag blir jätte stressad över de för jag vet inte vad jag vill gå för linje jag har tänkt att gå barn och fritid men jag vet inte. jag var helt säker på förra året vad jag ville gå men när jag praktiserade där i våras så fick jag svårt att andas med alla produkter runt mig, och jag pratar självklart om frisör yrket. det var min allra största dröm sen jag var typ 5-6 år gammal. Men min astma sa nej den ville inte gå med på att jag skulle gå den linjen eller jobba med det i framtiden. Att man har riktat in sig på en linje så pass att jag var så pass säker på att jag skulle komma in på den är ganska svårt att bara gå vidare, när jag insåg att min astma och frisör yrket inte skulle gå ihop så kändes det som att jag inte ville gå på gymnasiet överhuvudtaget jag ville bara hoppa av skolan efter 9:an och inte fortsätta. Men när min mentor fick reda på att jag inte kunde gå den linjen så pratade hon med mig om massa andra linjer som fanns och det var hon som uppmuntrade mig till att söka till barn och fritid för hon tyckte att jag var så bra att ta hand om barn, så det ända jag typ tänkt på dom senaste veckorna är om jag ska söka den linjen eller om jag ska hitta en annan linje som passar mig.

Jag ska tänka på vad jag vill gå och sen se vad som händer, på torsdag har jag iallafall bestämt mig att det är dags att söka så jag har det gjort

Aja ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

Hej!

Det var att ett bra tag sen..........

Varför de vet jag inte, jag kan inte skylla på att jag har haft mycket att göra för har inte haft särskilt mycket. Det ända jag kan komma på att jag har gjort sen sist är väl att jag har börjat skolan igen, jag har varit i Ullared, jag har inte tränat på något moppe kort men jag har absolut tränat för fullt de senaste halv året. jag har tränat med båda lagen så gott jag har kunnat men skolan går ju faktiskt först i vissa fall, jag tror jag hunnit att träna med VAIK  4 gånger mer har jag inte hunnit eller så har jag varit sjuk.

just nu har jag jullov men börjar skolan på tisdag, men detta jullov har inte varit som jag har förväntat mig. för det har först och främst varit gaska varmt och ingen snö heller, men jag har också varit förkyld hela lovet (va förkyld innan lovet också) men jag trodde under tiden jag var ledig så trodde jag att jag skulle bli frisk men de är jag inte, snuvan är borta men jag hostar fortfarande och jag börjar bli riktigt trött på de för jag har räknat ut att jag har hostat i snart 5 veckor och hostmedicinen hjälper men när jag väl är som pass frisk att jag inte behöver ta mer så går det en dag och hostan är tillbaka. Jag vill bli frisk igen för jag känner att när jag tränar eller spelar match så kan jag inte ge 100% bara typ 50% och en kompis från Värmlandslaget börjar märka att det är något som inte står rätt till för jag inte är samma pigga Nadja i målet som jag brukade vara 

Aja ha det bra så hörs vi :)​​

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga mer under sommaren men sommaren har inte blivit som jag hoppades.

Vädret har väl inte varit det bästa men det är inte det ända, min morfar gick bort under sommaren och när jag fick reda på det så tappade jag lusten till allt men jag har fått pratat om det med mina närmaste vänner och känner mig lite bättre. En del dagar känns bättre än andra medans andra dagar bara går åt att tänka på morfar. vi har haft begravning för morfar och jag var glad att den va så nära in på dagen han dog, jag tror jag aldrig har gråtit så mkt som jag gjorde på begravningen. så det är anledningen till varför jag inte har bloggat denna sommar för jag har kämpat mot sorgen efter man har förlorat en så viktig person.

Jag vet inte hur mkt jag kommer blogga framöver men jag ska försöka.

skolan börjar nästa vecka och det känns bra på ett sätt men inte bra på ett annat sätt, det som känns bra är att man ställer tillbaka dygnet och får träffa vännerna man inte har träffat under hela sommaren, och det som inte känns så bra är att det är sista året innan gymnasiet man ska välja vilken linje man vill gå, det är nationella prov. och jag tror knappast att jag kommer orka under vintern för jag ska gå i skolan läsa på läxor ska hinna träna med 2 bandy lag ska hinna spela matcher med båda jag ska träna på moppe kortet, jag är ganska säker på att jag kommer vara slut när jag äntligen får lov från allt.

Aja ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

Hej! Mycket har hänt sen sist jag bloggade. Jag har klippt och färgat håret, jag har sommarlov och min bror har tagit studenten. Just nu sitter jag i ett tält med mina närmaste vänner vi ska spendera natten här i tältet. Och jag kan väl också säga förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men slutet av skolåret har varit ganska tufft, jag har kämpat med matten och engelskan som jag har ganska svårt med. Men jag livar att jag ska försöka blogga mer under sommarlovet. Jag vet inte om det händer något speciellt under sommaren förutom att min farbror kommer och hälsar på från Finland och jag ser fram i mot det, för jag har inte sett min farbror på 8 år minst. Men jag hoppas att det kommer bli en bra sommar även för mig och er.
Ha de bra så hörs vi😊
PS: är super nöjd med håret 👌🏼

Likes

Comments

​Hej!

Det finns två saker jag ser så jäkla mycket fram emot och den ena av dom händer till helgen.

Till helgen ska jag spela bowling och äta pizza med killarna i mitt bandy lag eller i ett av alla mina bandy lag.

Och den andra grejen händer nästa månad för så ska jag mamma och min brors flickvän åka till Ullared och har varit där 1 gång förut och det va i somras men det blev inte så mycket shoppande för pappa tröttande ganska snabbt.

Så jag hoppas att vi kan vara kvar längre på dagen men vi kommer bara vara där över dagen.

Jag vet inte mer vad jag ska berätta så

Ha det bra så hörs vi  

Likes

Comments

Hej!

Jag är beroende av cola jag fattar inte varför men det känns bara som att jag måste ha minst en burk om dagen , jag vet att det inte är bra men jag blir bara girning och trött om jag inte får min cola.

Jag vet inte om det är koffeinet jag behöver eller om det är själva colan.

Jag har försökt att slutat men det är faktiskt helt omöjligt jag blir bara på dåligt humör och jäkligt trött.

Men jag ska försöka på nytt till sommarlovet då slipper jag iallafall bli grinig på lärarna.

Jag vet inte så mycket mer jag kan berätta om mitt beroende än detta

så ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

​Hej!

Nu var det ett tag sen igen, mycket har hänt sen sist.

Jag har kommit hem från Gbg och där va det super kul förutom att jag fastnade med 5 av killarna i mitt lag i en hiss

Bandy säsongen är över och det är väl lite ledsamt förstås men ändå lite skönt för att det va fullt upp. 

Det är fler saker som har hänt på den här tiden, men jag orkar inte skriva alla saker som har hänt så jag skriver bara några.

Jag har besluts ångest också för att jag känner att jag måste välja bort ett bandy lag, jag spelar ju i 3 men jag vet inte än och jag ska fortsätta i alla 3 eller om jag ska välja bort ett men det är långt kvar att bestämma sig,

Jag vet inte om jag har något mer och berätta så.

Ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

​Hej!

Denna helg kommer att vara händelserik, idag så fyller min bästa vän år och mina bröder kommer upp och firar mig för jag fyller år i möra.

Söndag så kommer vi åka i väg med bandy laget och spela bandy match 2 matchen på en dag, först ska vi till Västanfors och sen till Västerås. Jag hoppas självklart att vi vinner båda matcherna för då kanske vi vinner serien för vi är ju i slut spel så matcherna på söndag är dom två sista matcherna i serien sen har vi bara en cup kvar. 

Jag vet inte så mycket mer vad jag ska skriva så det blir bara ett kort inlägg så syns vi nästa gång jag lägger ut något 

Ha det bra så höra vi! :)

Likes

Comments

Heej!

Jag vet att det var ett tag sen och jag vet att jag inte ska skylla på hela tiden att jag inte har tid även om jag inte har det.

Det har varit fullt upp med bandyn jag har haft matcher typ varenda helg och ganska ofta ett tag nu.

I lördags spelade jag min första match med Västerstrands AIK på senior nivå och så har jag spelat med pojklaget och så har jag haft massa träningar ungefär 5 dagar i vecka och så är det skolan på det.

Bandy säsongen är snart över så då kanske jag har mer tid åt detta.

Men denna helg händer det igen jag ska spela med Västerstrands AIK och nästa helg fyller jag 15 och sen helgen efter det ska hjag till GBG med killaget och ska vara där från fredagen till söndagen så vi kommer sova på hotell och så

Aja

Ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments