View tracker

Hej!

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga mer under sommaren men sommaren har inte blivit som jag hoppades.

Vädret har väl inte varit det bästa men det är inte det ända, min morfar gick bort under sommaren och när jag fick reda på det så tappade jag lusten till allt men jag har fått pratat om det med mina närmaste vänner och känner mig lite bättre. En del dagar känns bättre än andra medans andra dagar bara går åt att tänka på morfar. vi har haft begravning för morfar och jag var glad att den va så nära in på dagen han dog, jag tror jag aldrig har gråtit så mkt som jag gjorde på begravningen. så det är anledningen till varför jag inte har bloggat denna sommar för jag har kämpat mot sorgen efter man har förlorat en så viktig person.

Jag vet inte hur mkt jag kommer blogga framöver men jag ska försöka.

skolan börjar nästa vecka och det känns bra på ett sätt men inte bra på ett annat sätt, det som känns bra är att man ställer tillbaka dygnet och får träffa vännerna man inte har träffat under hela sommaren, och det som inte känns så bra är att det är sista året innan gymnasiet man ska välja vilken linje man vill gå, det är nationella prov. och jag tror knappast att jag kommer orka under vintern för jag ska gå i skolan läsa på läxor ska hinna träna med 2 bandy lag ska hinna spela matcher med båda jag ska träna på moppe kortet, jag är ganska säker på att jag kommer vara slut när jag äntligen får lov från allt.

Aja ha det bra så hörs vi :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Mycket har hänt sen sist jag bloggade. Jag har klippt och färgat håret, jag har sommarlov och min bror har tagit studenten. Just nu sitter jag i ett tält med mina närmaste vänner vi ska spendera natten här i tältet. Och jag kan väl också säga förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men slutet av skolåret har varit ganska tufft, jag har kämpat med matten och engelskan som jag har ganska svårt med. Men jag livar att jag ska försöka blogga mer under sommarlovet. Jag vet inte om det händer något speciellt under sommaren förutom att min farbror kommer och hälsar på från Finland och jag ser fram i mot det, för jag har inte sett min farbror på 8 år minst. Men jag hoppas att det kommer bli en bra sommar även för mig och er.
Ha de bra så hörs vi😊
PS: är super nöjd med håret 👌🏼

Likes

Comments

View tracker

​Hej!

Det finns två saker jag ser så jäkla mycket fram emot och den ena av dom händer till helgen.

Till helgen ska jag spela bowling och äta pizza med killarna i mitt bandy lag eller i ett av alla mina bandy lag.

Och den andra grejen händer nästa månad för så ska jag mamma och min brors flickvän åka till Ullared och har varit där 1 gång förut och det va i somras men det blev inte så mycket shoppande för pappa tröttande ganska snabbt.

Så jag hoppas att vi kan vara kvar längre på dagen men vi kommer bara vara där över dagen.

Jag vet inte mer vad jag ska berätta så

Ha det bra så hörs vi  

Likes

Comments

Hej!

Jag är beroende av cola jag fattar inte varför men det känns bara som att jag måste ha minst en burk om dagen , jag vet att det inte är bra men jag blir bara girning och trött om jag inte får min cola.

Jag vet inte om det är koffeinet jag behöver eller om det är själva colan.

Jag har försökt att slutat men det är faktiskt helt omöjligt jag blir bara på dåligt humör och jäkligt trött.

Men jag ska försöka på nytt till sommarlovet då slipper jag iallafall bli grinig på lärarna.

Jag vet inte så mycket mer jag kan berätta om mitt beroende än detta

så ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

​Hej!

Nu var det ett tag sen igen, mycket har hänt sen sist.

Jag har kommit hem från Gbg och där va det super kul förutom att jag fastnade med 5 av killarna i mitt lag i en hiss

Bandy säsongen är över och det är väl lite ledsamt förstås men ändå lite skönt för att det va fullt upp. 

Det är fler saker som har hänt på den här tiden, men jag orkar inte skriva alla saker som har hänt så jag skriver bara några.

Jag har besluts ångest också för att jag känner att jag måste välja bort ett bandy lag, jag spelar ju i 3 men jag vet inte än och jag ska fortsätta i alla 3 eller om jag ska välja bort ett men det är långt kvar att bestämma sig,

Jag vet inte om jag har något mer och berätta så.

Ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

​Hej!

Denna helg kommer att vara händelserik, idag så fyller min bästa vän år och mina bröder kommer upp och firar mig för jag fyller år i möra.

Söndag så kommer vi åka i väg med bandy laget och spela bandy match 2 matchen på en dag, först ska vi till Västanfors och sen till Västerås. Jag hoppas självklart att vi vinner båda matcherna för då kanske vi vinner serien för vi är ju i slut spel så matcherna på söndag är dom två sista matcherna i serien sen har vi bara en cup kvar. 

Jag vet inte så mycket mer vad jag ska skriva så det blir bara ett kort inlägg så syns vi nästa gång jag lägger ut något 

Ha det bra så höra vi! :)

Likes

Comments

Heej!

Jag vet att det var ett tag sen och jag vet att jag inte ska skylla på hela tiden att jag inte har tid även om jag inte har det.

Det har varit fullt upp med bandyn jag har haft matcher typ varenda helg och ganska ofta ett tag nu.

I lördags spelade jag min första match med Västerstrands AIK på senior nivå och så har jag spelat med pojklaget och så har jag haft massa träningar ungefär 5 dagar i vecka och så är det skolan på det.

Bandy säsongen är snart över så då kanske jag har mer tid åt detta.

Men denna helg händer det igen jag ska spela med Västerstrands AIK och nästa helg fyller jag 15 och sen helgen efter det ska hjag till GBG med killaget och ska vara där från fredagen till söndagen så vi kommer sova på hotell och så

Aja

Ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

​Heeej!

Nu var det länge sen sist men jag har haft bandy matcher och massa träningar.

Jag har spelat typ 5 matcher på två veckor med killarna så jag har ju inte direkt haft tid om man säger så. Vi har vunnit alla matcher förutom 1 vi ligger 2 i serien men har chansen att ta första plats, för dom som ligger först har spelat klart alla sina macheter och vi har två kvar.

Förra matchen vi spelade så spelade vi mot Örebro och vi vann med 5-0 och matchen var på hemma plan.

Idag väntar viking och jag är så himla taggad.

Jag vet inte hur mycket ja kan blogga dom veckorna som kommer för det är så mycket bandy nu, för att många bandy matcher blev inställda och då tar vi dom både på helger och vardagar ganska tätt.

Men aja 

Ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

Hej!

Nu är det äntligen 2016 ett helt nytt år med nya möjligheter.

Jag själv började året med en helg fylld med bandy, jag spelade match med Värmlandslaget både lördag och söndag det var en två dagars cup som hette svenska spel cup.

Det kanske inte gick så bra som jag trodde det skulle gå men, vi vann första matchen med 4-2 förlust i andra med 5-3 förlust även i tredje och fjärde matchen men jag tog en straff vilket jag är jätte nöjd jag tog även några frilägen då de andra laget kom själv mot mig, men jag räddade 3/5 frilägen.

2016 fortsätter med bandy, jag har matcher ganska tätt nu fram över så jag kommer kanske inte ha så mkt tid med något annat. Annars tror jag inte att det händer så mkt mer bara att jag börjar skolan den 11 vilket jag inte ser så mkt fram i mot.

Jag önskar er en trevlig fortsättning på 2016

Ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments

Hej!

Nu va det ganska länge sen sist! Jag har inte kunnat blogga för jag har varit sjuk.

Jag blev sjuk förra Onsdagen (feber) och blev frisk på lördagen sen va jag frisk på söndagen. På måndag kom jag tillbaka till skolan efter en ganska lång tid borta. Tisdagen (idag) blev jag sjuk igen men nu är det inte feber nu är det magsjukan. Jag kan inte fatta att jag inte an träna i morgon, jag har inte tränat på 2 veckor och jag mår faktiskt dåligt för att jag inte kan träna.

På lördag har vi match och då hoppas jag att jag hinner bli frisk för jag är den ända målvakten. Men jag är ganska säker på att jag hinner bli frisk för man ska vara hemma i 48 timmar efter man kräktes för sista gången. Så om jag inte kräks något mer så kommer jag att gå till skolan på torsdag.

Men men det var allt sjuka jag hade att bjuda på idag!

Ha det bra så hörs vi :)

Likes

Comments