Header

Hej alla där ute. Hoppas ni har haft / har en fin söndag.

Vi började dagen med en lång promenad. Hälsade på min pappas bror och hästarna. De ska blir spännande och se sen när Naffisha testar och börja rida. Hon är så liten än men sen så ska de börjas.

Naffisha är helt återställd. Hon är sitt gammal jag igen. Med extra mycket bus.

Igår så var vi på Rimbo Dagen. Lyssnade på musik och kollade på fina bilar. Slutade med fika på Cafét i Rimbo. Trevligt var det.

Nu ska vi försöka planera hur veckan ska bli med både jobb och dagis.

Kram Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej.

Hoppas ni har haft bättre dag än oss. Den är inte dålig men bättre kan det vara. Naffisha har blivit bättre med febern men inte med att vara sjuk, Hon är slö och skriker ibland av att ha ont. Ger henne ibland alvedon. Som hjälper. Men vet inte vad det är som gör henne så slö och ha ont. Vi ska boka tid för råd givning på lugn och ro. Om de blir värre så går vi till akuten igen.


Jag tycker det är så synd för dom små som som inte kan tala om vad det är fel. Vad dom har ont och behöver.

Lider med Naffisha. Jag vet att de Inte är bra att vara orolig men kan inte hjälpa de. Vill de bästa för min dotter.


Kram.


Här är lite bilder på när hon ler och är glad. Hon leker knappt 1 h om dan vilket är väldigt ovanligt. Är så tacksam över att min tjej försöker att vara stark. Hon får extra mycket kärlek och extra mycket pussar. Slutar dagen med att hon somnar i min famn. Dagis i veckan helt inställt. Huvudsaken är att min tös blir frisk. ❤️😣

Likes

Comments

Familjen Naffisha

God förmiddag.


Ja till er som har haft de. Jag önskade att dagen / natten kunde ha varit bättre. Min dotter har haft hög feber dom närmaste dagarna och inte orkat göra någonting förutom att sova. Jag och min sambo har varit så oroliga. Frågor ställs atomatiskt i huvudet.. har våran tös ont? Är de något vi har missat? Ska de vara så här?. Ja tusen frågor i ett. Jag trodde att de skulle gå över. Men efter en natt med en tös som inte kunde sova längre än 10min utan att vakna, så blev de snabbt allvar. Vi ringde 1177. För att höra med dom vad dom tycker man kan göra. Efter ett långt samtal med dom så sa dom tillslut åk in till akuten.

Akuten ligger som tur en backe bort. Så vi gick ditt snabbt. Oron trappas upp just för att man får höra att man ska till akuten. Men samtidigt måste man vara lugn så att våran tös inte blir orolig med. Väntade ca 1 h. Sen fick vi hjälp. Dom tog tester och kände och klämde på Naffisha. Inget akut sa dom. Ge henne alvedon och låt henne dricka mycket vätska. Sen gick vi hem igen och Naffishas somnade direkt. Förhoppnings vis så blir hon normal igen. Annars går vi tillbaks.

👇🏻

När Naffisha inte vill leka normalt inte le eller ens reagera då blir man orolig atomatiskt. Jag funderade där på sjukhuset vad är akut ? Vad är ett akut fall och vad är en vanlig undersökning ? Ett akut fall kan vara så pass olika med olika nivåer för olika personer. För oss så kände vi att de här behövs kollas upp och är akut behov av det. För att se våran Naffisha må bra igen. Ja det är normalt för alla att bli förkylda och så men när blir de på grensen till akut?


🌺Vi är väldigt tacksam endå att vi i Sverige har så fina sjukhus och duktig personal. Vilket jobb dom gör. Gemförelse med andra länders sjukhus så är våra guld värda.🌺

Trött liten tös. Så stark. Så fin. Så underbar, Hon är perfekt!🌹👇🏻

Likes

Comments

Familjen Naffisha

Hejsan alla fina ute i solskenet.

☀️

Hoppas ni ha njutit av värmen som vi. Det är så skönt ute. Vissa säger att de är för varmt ... men nee man ska vara nöjd för de man får. Sen när solen är borta så saknar vi den.. njut !

☀️

Vi har haft en otroligt nyttig vecka. Naffisha började på dagis för ca 2 veckor sen. Jag måste säga att min lilla tös är så duktigt.

Några timmar om dan är hon på dagis så hon vänjer sig. Vill liksom inte bara kasta in henne på dagis hela dagar och sen gå. Hon får ta sin tid att vänja sig. Som vi. Det är så ovant att inte ha henne vid sig dygnet runt. Man får verkligen ha fantasi och vara tålmodig när hon är på dagis. Det är väldigt lätt att man vill bara hämta henne. Har saknat henne så även om det är 4 timmar nu varje dag så känns de så tomt utan henne.

Hon har hamnat i en väldigt bra grupp och har fina förebilder. Det ska nog inte vara något problem med dagiset.

☀️

Nu är det dags för mig att börja jobba lite mer under veckorna. Tur nog så har jag en underbar sambo som har hjälpt mig med jobb. Så nu är det bara att köra igång med nya rutiner och nya dagar.

Naffisha vill börja gå men de är balansen som hon måste träna på men snart så, så släpper det. Hon river och stökar om kring. Men hon har lärt sig att plocka undan saker från lekandet eller ja halv dant lägga undan. Resten får jag ta .

☀️

Är de någon som vet vart man kan köpa barn gummi stövlar"? Har letat, tycks vara svår hittat. Kommentera gärna om ni har tips på vart.


Kram på er🌺


Bjuder på två bilder av Naffisha. Ena samma dag som vi kom hem från BB, den andra sitter hon redo i bilbarnstolen från Danderyd. Här var hon inte mer ön 1 vecka gammal. ❤️

Likes

Comments

Familjen Naffisha


Enjoy the little things in life..

For one day you'll look back and realize they were big things

.Something to think of..👆🏻.


Likes

Comments

Familjen Naffisha

Hej Hej.

Det var ett tag sen. Men som ni kanske vet så är det sommar och sol. Så man glömmer helt bort att uppdatera bloggen. 😑

Vi har haft fullt upp hela sommaren. med sol bad,födelsedagar och slapp dagar.

Jag har hunnit fylla år , min sambo och Naffisha.

Naffisha blev 1 år den 30/06 kl.14.10.  Tiden bara blåser förbi. Naffisha har utvecklats så mycket under ett år. Från att bara ligga i min famn till att krypa om kring på golvet i full fart. Hon började krypa i mitten av maj. Men nu tränat hon mer och mer att stå upp och hitta sin balans. Så snart så här vi någon som går om kring här.

Snart så är de dags för Naffisha att börja på dagis och jag börja jobba igen. ska bli så kul för båda oss. 👏

lite bilder från sommar tider..💓

Kram

Likes

Comments

Familjen Naffisha

God kväll.

Idag är alla så trötta efter dagen aktivitet. Okej alla förutom Naffisha. Och kryper just nu på golvet medans jag skriver detta. Hennes energi tar aldrig slut.... 😝

Idag är det Sveriges Nationaldag. Och de brukar vi fira. Vi firar dagen med att vara på Vikingabyn på storholmen. Vi var där förra året .. fast vi var gravida. Jag kommer ihåg hur varmt de var att gå runt med en stor mage. Men de var så värt det.

Det var lika varmt Idag som då. Tur man hade bättre kläder för att ta emot den sköna värmen och inte en stor mage som tar plats. Vi var där några timmar och gjorde lite aktiviteter. Innan vi åkte hem så gick vi och åt en bit mat.


Hoppas ni hade en underbar firande.. 🌞/A


Naffisha målade så fint på tavlan. Vart målade hon? Kan du hitta tre röda prickar på tavelbilden ?:)

Naffisha fick saft att pappa. Hon kan inte riktigt hålla själv...eller hon kan men vill inte.,🙄

Naffishas morfar var med ochså. Dom fick sitta och leka i gräset. Jag tackar för denna dag för alla fina människor jag har i mitt liv. Att jag har sån tur. Jag uppskattar varenda minut med er. 🌺

Likes

Comments

God morgon på er.

Jag la ut ett inlägg igår trodde jag men den försvann helt. Så får börja om ☺️


Gårdagen började tidigt som vanligt vid kl.05.00. Naffisha vill upp och leka och äta. Så de är bara att ge upp sov mornar nu när man har en 11 månades bebis. Har blivit ganska van att gå upp tidigt och dricka mitt morgon kaffe..Tänk er livet utan kaffe... hur skulle man klara sig ?😲 Inte för jag dricker så mycket en kopp om dagen har de blivit nu och ganska mycket te. Nu till sommaren blir de mer kalla drycker.

Igår så bestämde jag mig för testa något jag inte har testat på typ hundra år. Varför jag slutade var att jag var så värdelös på det....haha tyckte jag. Nu pratar jag om att fixa mina naglar. Det har inte riktigt varit min grej. Jag tycker att det är super fin när alla andra har så fina naglar och fixar dom och verkligen tar hand om dom.

Men nu ska de bli ändring på det. Kände att vara lite spontan så köpte två färger från Apoteket och en fil. Iknow det är kanske inte värsta grejen. Men de är en bra början för ett intresse att växa. Så jag filade mina naglar igår och målade på en röd färg. Som faktiskt blev bra. Efter några timmar tog jag bort den och testade den andra färgen turkos.. som blev ännu bättre. Nu har jag kvar tills dom börjar slipa sig. Men det känns bättre på något sätt att ha fixat dom. Det var väldigt lugnande när jag gjorde dom. Man måste koncentrera sig så man inte målar hela fingrarna med färg. Så nu tänkte jag att jag ska börja lite smått med att fixa mina naglar och se om intresset finns..

👌🏼

Äntligen så börjar Naffishas barnrum bli klart. Är så glad att det har blivit så bra.. vi fick igår dom nya möblerna för Naffishas rum. Nu har hon praktiskt sätt allt förutom ett mini kök och verktygslåda. Visa av hennes saker som hon har kanske hon inte kan använde det fullt ut just nu men snart kommer tiderna då hon börjar springa runt och skapa kaos. Men allt är nu barn säkert och barn anpassat. Så hon får riva och slita hur mycket hon vill. Vi är redo 🤚🏼

Senare under dagen kommer jag tillbaka och uppdaterar lite av vad vi kommer hitta på idag.

Ha en toppen dag /A

Likes

Comments

God morgon..

Bebis inlägg...varning..😝

Naffisha blir snart ett år. Man försöker gå tillbaka och minnas alla finna stunder. Men det är svårt då det är så många. Jag går i genom bilder och minns hur lycklig min lilla flicka gör mig. Hon är så fantastiskt på alla sätt.

Naffisha kanske inte förstår det idag men de kommer hon att förstå så småningom. Att hennes föräldrar är så himla stolta över henne och att vi älskar henne mer och mer för varje sekund som går.

Vi kommer gå i genom nya äventyr och nya möjligheter.

Naffisha fick sina två tänder vid ca 7-8månaders ålder. Om jag inte minns fel. Då blev Naffisha väldigt sjuk. Hon fick feber och snuva. Men efter några dagar insåg vi att hon hade fått tänder. Så de var de som spökade för henne. När hon blev 10månader så började två stycken små tänder komma upp, uppifrån. Så hon har sammanlagt 3 tänder och en som håller på att växa till sig.

Naffisha har aldrig varit intresserad av att krypa eller gå. Det är skönast att bli bärd tycker hon. Men nu lite efter hon blev 11 månader så kryper hon baklänges. Ja det är en början. Sen vill hon åla sig fram. Det kallar vi Naffishas Speciall stil. Hon försöker så mycket och hon är så duktig. Naffisha har en gå bil. Där började hon ochså gå baklänges med. Tog ett par månader för henne att klura ut att man kan faktiskt gå framlänges med bilen.....haha.. hon är ju så söt. Det såg ganska roligt ut.

Naffishas favorit mat . Det är frukt sallad och grönsaks blandning. Hon bara slevar i sig det. Hon gillar inte vatten så mycket men saft går bra. Hon får alltid smaka maten vi äter. Annars blir de ett jäkla liv.

Hon har nyligen kommit på det här med att skrika sig fram. Och jo tack hon vet hur man verkligen skriker. Speciellt på morgonen. Ibland får man hålla för öronen. Och bara vänta tills hon slutar. För om man säger sluta till henne, sitter hon bara där och skrattar...och sedan fortsätter.

Man kan inte sluta att kolla på hennes utveckling. Hur hon utvecklas och vill så mycket. Dom senaste dagarna har hon haft energi och bara försökt att göra nya saker. Hon vill peta och klämma så hon lär sig föremålen eller vems ansikte det är eller åla sig fram och försöker ställa sig upp.

11 månader går med flygande fart. Jag njuter av varje sekund. Och lär mig av den bästa. Av min dotter.


/A


Likes

Comments

God eftermiddag.

Lovade att vi skulle komma tillbaka med lite uppdatering av det vi har gjort idag.

I Norrtälje har dom en gång per år Custom Bike Show. Vi har turen att bo i Norrtälje. Så de är en gång avstånd från vart dom håller till. Massa motorcyklar och musik finns. Dom har även en liten mindre marknad av kläder och mat. De kostade 100kr att komma in.

Vissa säger ja men man ser lika mycket av att bara stå utanför. Nja de stämmer inte. Själva motorcykel utställningen måste man betala för att gå in. Dessutom har dom live band. Det fanns många fina motorcyklar utanför men ännu finare inne. Så dom som inte ville betala eller kunde missade något. (Kostade 100kr)

Jag och Naffisha gick in dit vid ca 12. Vi var där några timmar. Det var roligt för henne att se lite rölelse. Ljud överallt och folk. Det var första året för henne att uppleva detta. Många år till kommer. Förra året så var hon i min mage medans jag och min sambo gick runt. 🌺

Det fanns lite aktiviteter. Sen får man gå och rösta på den som ska vinna priser. Det står mer exakt hur man skulle göra i ett hefte man fick med sig in. Så dom som ställer ut de gör de i olika motorcyckelgrupper. Och dom var riktigt fina. Det är så sjuk hur fina motorcycklar kan se ut. Vissa bygger upp dom själva för hand...👌

Jag personligen är avis. Jag skulle vilja ha en hoj och bara ibland dra iväg. Vem vet kanske min dröm till de är inte förbi...

På bilderna nedan kan ni få en liten glimt av de ni har missat ...😜


/A

Likes

Comments