Hur mysigt är inte min nya hoodie? Kanske kan återanvändas på Halloweenfesten/maskeradfest som Rödluvan också, haha. Ni hittar den iallafall på Zara för pangpris! xo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Tre snabba från dagen. Men hörrni - det är 17 grader?? I oktober??! Dagar som dessa gillar jag hösten extra mycket. Verkligen helt underbart! Känner mig verkligen extra glad idag.

Likes

Comments

Mat, Vardag

Brunch med Petra - så mys! Finaste tjejen

God morgon hörrni! Allt bra?

Idag har jag faktiskt inga föreläsningar. Istället ska jag bara ta det lugnt - göra lite matlådor, städa, se någon serie och träffa lite vänner. Skön måndag.

xo

Likes

Comments

Inspo

Så viktig video att se i de stunder man stressar lite för mycket. Tror vi alla behöver se denna någon gång då och då som en påminnelse om att inte ta livet på för stort allvar.

Likes

Comments

Festligheter, Vardag

Vilken dag!! OKTOBERFEST var ju roligaste, speciellt när man är med ett jäkla gött gäng.

Idag är man såklart lite sliten men det är ju värt det. Vi hade också SÅ himla tur med vädret?? Strålande sol och vi var liksom aldrig kalla i våra klänningar?? Och det är Oktober? GOALS.

Äh hörrni, nu ska jag ta tag i denna dag. Har facetimeat med pappa nu på morgonen och ska snart träffa Petra - väldigt mys.

xoxo

Likes

Comments

Vardag

Bilder från ett höstigt uppis + min middag med styrelsen i medieföreningen häromkvällen.

KÄNSLAN NU! Satt från 8-16 med tenta i media, har typ varit lite nervös så väldigt skönt att det är "över" och man kan ta HELG. UNDERBART.

Hoppas ni har en underbar fredagskväll xo

Likes

Comments

Vardag

Tenta på fredag och plugghetsen är igång! Känns helt okej dock, bara att fokusera lite nu. Har iallafall haft en himla bra start på veckan. Emellan pluggvarven har vi ordnat lite gemensam mysfrukost, haft vinkväll och dansat. Välbehövligt! Hoppas ni har en bra onsdag.

Coola chicks

Mysfrukost imorse! Annina och Agnes hade fixat så fint.

xo

Likes

Comments

instagram @moakristine