Vardag

Bild från första kvällen med nya klassen här i Uppsala / Västerviks skärgård / Öl och sötpotatispommes på Tacos & Tequila i Göteborg i somras. Underbar kväll med Malin och Matilda!


ÄNTLIGEN fredag och äntligen helg! Ska snart dra mig mot föreläsningen, och därefter väntas lite ärenden och gymmet. Ikväll ska jag sen på en liten julfest med föreningen Entrepreneurs Academy där jag är lite engagerad. Tror detta blir en superfin dag!

Likes

Comments

Inspo, Resor, USA COLLEGE

Ett år sedan pluggade jag ju på Saint Michaels college i Vermont, USA. Och för exakt ett år sedan åkte jag hem med min rumskompis Alissa, till Hingham, MASS (20 minuter från Boston)

Jag upplevde min första Thanksgiving, hade Friendsgiving med hennes underbara vänner, såg en rugby-match och såg en BRUINS-match (de mötte Calgary Flames, galen match) i Boston, TD-garden. Mäktig upplevelse och jäklar vad fin helg det var.

Still very thankful for that weekend xx

Likes

Comments

Inspo, Vardag

Torsdagens mood board.

Min dag: Föreläsningar till 15, sen en workshop/AW och därefter ett möte med projektgruppen. Efter det ska jag ta lite minihelg. Imorgon har jag bara en föreläsning och helgen är fylld av roliga planer! xoxo

Likes

Comments

Dans

Denna hösttermin har jag varit väldigt engagerad i allt möjligt. Ordförande, koordinator osv, vilket har varit sååå kul. Meeen jag har på något vis INTE prioriterat dansen. Himla dumt. I USA dansade jag liksom 5 h varje dag. Numera är det verkligen mycket mindre, trots att det är min största passion. Så mitt mål för vårterminen är absolut att prioritera det, och kanske inte ha så sjukt många olika poster, utan välja de som ger mest glädje och sen få in dansklasser på schemat där. Verkligen så viktigt ju.

Likes

Comments

Mat, Vardag

Unnade oss lyxmat i form utav tapas på PLOCK här i Uppsala i lördagskväll. Vi var jag, Emma, Ebba & Ebba och gud så härlig kväll. Och så gott??? Sinnes. Tog bland annat min favorit rödbetor+chevre+honung, verkligen bästa jag vet.


Hoppas ni haft en fin helg & GLAD FÖRSTA ADVENT!! xo

Likes

Comments

Lite bilder tagna utanför fina slottet här i Uppsala. Vilken kyla det börjar bli förresten, men det hör ju till! Äntligen December och första advent liksom!!

Är illafall påväg till adventsbrunch med min ÄLSKADE Ebba som är här över helgen. Hon kom i fredags och vi har verkligen haft en superfin helg. Så välbehövligt att bara ses och ha lite kvalitetstid, världsbäst är hon.

xo

Likes

Comments

instagram @moakristine