Pics from sat night

God Morgon! Tänkte bara hälsa er en superfin måndag och härlig start på veckan, gör den till något extra! xx

  • Inspo
  • 18 readers

Likes

Comments

Förra terminen fick vi i uppgift att göra en hemsida genom Adobe Muse, där vi själva fick bestämma typ vad den skulle innehålla, enda kravet var att visa något av projekten vi gjort i den klassen. Riktigt roligt faktiskt! Gjorde ikoner i Adobe Illustrator och Photoshop.

Ni hittar den här ! (funkar bäst genom dator)

Likes

Comments

pinterest

Hur drömmiga frukostar? GE MA! Har iallafall precis vaknat här i mitt studentrum efter en riktigt rolig fest. Trött men ska snart bruncha med tjejerna (brunch är ett måste på söndagar ju).

Ha en mysig dag!

Likes

Comments

source: angelica blick n tumblr.


Happy Friday babes xx

Likes

Comments

God morgon fina ni, allt bra? Med mig är det faktiskt super. Vårkänslor här i Burlington (sjukt? februari liksom! älskar solen och värmen men hoppas ändå på lite mer vinterväder nästa vecka så jag kan åka skidor..hehe) vilket alltid är härligt.

Igår kväll klättrade jag som sagt och fy fasen vilken träningsvärk haha. Gymmar i princip varje dag men i klättringen använde jag helt klart lite andra muskler på annat vis. Så kul dock! Idag är planen att dansa, plugga och eventuellt dra downtown för en kaffe i solen.


Ha en superfin dag!

Likes

Comments

One way of procrastinating homework, right? Min onsdagskväll bestod av lite klättring istället för att grotta ner sig i skolböckerna. Så kul!

  • 105 readers

Likes

Comments

Så rolig och fin grej verkligen?? Min vän Kaitlyn frågade mig om en intervju förra veckan och nu är jag på skolans "Her Campus" website. Ni hittar artikeln HÄR <3Likes

Comments

HUR SJUK ÄR INTE DENNA DANS? Verkligen så vacker och hennes teknik är ju typ för bra för att vara sann. xx

Likes

Comments

instagram @moakristine