Det er ikke alltid slik dere tror med enkelte det er jo noen som tror at de kan hjelpe andre med sin skitt kasting på bloggen og skrive svada og galle på bloggen, jeg blogger fast fra blogg.no og har blogget her før men jeg løp herfra for jeg når flere på blogg. no men det er en person her inne som roper og skriker om at hun om at hun kan hjelpe.

Hun trodde jo at jeg hatet henne jeg har ikke for vane og hate noen men når det går for langt så sitter jeg og leser den bloggen og ler og tenker hun der må jo være totalt gal og burde blitt spærret inn på lukket avdeling uten noen tilgang til internett, for med hennes ord så blir jo verdenen et bedre sted å være foruten dere her inne har vel ikke fått hennes spydige kommentarer eller trusler, det har hun nok godt seg for god til men det varer nok ikke så lenge.


For den dama går ikke av veien for å gjøre livet surt for deg, hun veit jo ikke sitt eget beste hun ser jo ikke sine egne feil bare andres så hun burde skaffe seg ett eget liv ikke bare etterligne andres.....

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg er en dame som er uføretrygdet som har mye dødtid i min hverdag og bruker veldig mye tid på nettet og ønsker meg flere blogger og lese og om du legger igjen en kommentar i kommentar feltet så skal jeg ta meg en titt på akkurat din blogg.

Det hadde vært moro om det er noen som vil følge NABOKONA også..

Likes

Comments

Det har blitt en overdreven bruk av allergier nå er det nesten på moten å være allergisk mot gluten og laktose det er mange som sier at de er allergiske mot det men har de fått en diagnose av lege på det eller har de funnet på det selv, jeg tror det er mest av det første for det at de har hatt et litt uheldig utfall av å spise noe med gluten og laktose i men det kan jo være en helt vanlig magesjau som har gått.


Men nei da de er da allergiske mot det det er den nye folkesykdommen å være allergisk mot forskjellige matvarer, det er jo bare å dra til legen å få tatt en blodprøve og pirkeen som tilsettes de allergenene de påstår at de ikke tåler så får de sikkert noen helt andre svar.


Selvfølgelig så er det jo noen som får svar at de er allergiske men det er et fåtall i forhold til dem som tror at de er allergiske , mange vil gjerne ikke være dårligere enn ei venninne eller to men det er jo dumt å sykliggjøre seg selv for å få medfølelse av andre SLIKE MENNESKER FÅR IKKE MEDYNK FRA MEG...

DERE FÅR NA EN FIN FIN SØNDAG...

Likes

Comments

Jeg hater at folk ikke kan respektere meg som jeg er, folk som tror de kan si hva de vil om meg og mine uten å kjenne meg bare så det er sakt en gang for alle. Og jeg hater at det er noen som tror at de kan ture fram som de vil på nettet uten å kunne tåle at andre gir dem litt motbør.


Så drar de opp i et dritt sinne og kaller folk både det ene og det andre og kommer med trusler, og det er noe av det verste jeg veit så slike ting biter ikke på meg jeg går til anmeldelse på den personen for jeg noterer meg IP adressen til den personen som kommer med trakasseringen.


Jeg blogger også for blogg.no og det er en person som er gjenganger der inne med mindre fine kommentarer og der kommer IP adressen opp, den personen kommer fra denne platformen her så jeg ville bare skrive dette innlegget slik at alle skal få vite at det er en av deres egne blogg kolegaer som tror den er noe og kan være anonym men hun kommenterte første gangen med navn og bloggadresse og da skreiv jeg opp IP adressen og den personen er en gjenganger inne på blogg.no for å slenge dritt å galle.


SKJER DET FLERE GANGER SÅ ANDMELDER JEG DEG OG DET ER FLERE MED MEG!!!!!!!

Likes

Comments

Det er noen som skriver usanne ting om andre på bloggen sin og det syntes ikke jeg er ok men det er det vel noen er helt innafor. Jeg mener det er noe man må se seg for god for, men ikke alle gjør det man må se litt mellom linjene i enkeltes blogg. Det er jo noen som bare er ute etter å lage kvalme for andre OG DEM DET GJELDER VEIT SELV HVEM DET ER....

Er det ikke best å passe sine egne saker og ikke hva andre skriver og gjør, da har man for lite gleder i livet hvis man skal gjøre livet surt for alle andre. Så disse stakkarene burde vært tvangs innlagt på lukket psykiatrisk avdeling uten tilgang til internett eller telefon for da hadde det blitt stille på disse helvetes psykopatene og lystløgnerene.

For dem veit ikke sitt eget beste JEG HAR ANMELDT EI ALLEREDE FOR TRAKASERING, men dette mennesket sier at hun aldri har gjort noe galt og det er et tydelig bevis på at dette er en person som bare ser det beste i seg selv det er alle andre som er onde ikke en selv.

Så du må nok gå litt lenger inn i deg selv og ta et par andre øyne og gransk deg selv litt bedre.


ER DET FLERE SOM HAR VÆRT BORTI NETT TROLLENE?

Likes

Comments