Header

Blonderade håret för 3 veckor sen! Jag ska dock färga det ännu mer idag! :) Det blev ju inte riktigt blont, jag ska ha det riktigt blont!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min sjukt mysiga klänning som jag köpte från Linn-Lay.se Den är så sjukt somrig och inte så varm inte alls som man tror att den skulle va! Den är i baddräkts tyg så den är sval. :) 

Likes

Comments

Va själv med massa killar på en förfest... det va speciellt..

Likes

Comments

Tobbe fyller 30 och besök av fladdermus!  

Likes

Comments

Det var såhär, Jag skulle ha älsklingarna hos min kompis så hade vi dom ute. Och på något sätt så lyckades Cheesecake rymma så min kompis hund fick tag i henne och bet tag i henne så hon fick ett ganska djupt sår runt halsen.. hon levde i nästan 2 timmar efter men sen somnade hon bara in.. Det var för jobbigt och chockade och stressigt för henne.. Men hon slipper iaf att lida nu.. 


Jag kommer sakna dig min lilla älskling... hoppas du sover gott nu.. <3 😢

Likes

Comments

Idag åkte jag och Johan och hans kompis till Halifornia i Varberg!

Det är som en festival för vattensporter. Jag träffade då på mina gamla parkour elever som då har startat en egen grupp och hade uppvisning, och då kände mig sig väldigt stolt när man ser hur långt dom har kommit med parkouren. Jag slutade dock jobba där för jag gillade inte riktigt arbetsvillkoren och så men jag är glad över att mina elever fortfarande kommer ihåg mig och att respekten finns kvar, Då har man gjort ett bra jobb och intryck! :DLikes

Comments

Cross åkning på g! :D

Likes

Comments