Ojoj vad vi har mumsat ikväll. Det är verkligen roligt att hitta en gul matta och stora var dem. Vi åkte till Andréns bageri å köpte nybakat bröd så lyxigt å helt underbart gott. 😋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är inte klokt var tiden går fort. Dagarna liksom bara försvinner. Nu var vi varit i Malmö ett par dagar och hade det mysigt. Sverige är vackert. Det finns så många mysiga ställen i hela Sverige badvikar, gårdsbutiker ställen som bara håller öpp…

Likes

Comments

Oj vad det blåser här på ön. Solen håller sig framme mestadels och det kanske beror på just vinden vad vet jag. Men idag har vi jobbat och fällt ett par träd som stått alldeles intill husknuten.

Likes

Comments

Det är så härligt när det plötsligt spricker upp och solen kommer fram. Älskar blommorna här på ön så vackra

Likes

Comments

Har inget minne av att jag längtat så efter semester som nu och nu äntligen har den börjat, tjoho☀️😎. Så nu är det bara vädret som ska hålla i sig varmt och soligt det är gött det🙏🏻👍.

Likes

Comments

Kan det bli bättre ☀️jag älskar detta liv. Tänk vad lycklig man blir av lite sol å värme. Havet är på uppvärmning och snart är sommarlovet här det går fort nu. Längtar😎🙏🏻Hoppas vädret håller i sig! 

Likes

Comments

​En underbar dag på ön är till ända. Sitter och myser framför mellot. Heja Robin å  Sverige ✌️. Så härligt det är nu när värmen o solen åter igen kommer fram måtte den få stanna nu. 

Likes

Comments

Nu längtar till och med jag att kunna börja måla igen. Förra sommaren hann vi inte ens måla klart för det blev för varmt 😅. Tänkte man skulle hinna färdigt med målandet snart.

Likes

Comments