Jag satt och tänkte idag på hur dåligt folk kan må, folk mår dåligt varje dag av olika anledningar. Ibland önskar man att man bara fördes bort med vinden bara för man mår så dåligt. Hur kan en människa må så dåligt?

Ibland händer det bara saker utan att vi själva ens anar det, det bara kommer, BAM och hugger dig rakt in i hjärtat. Hur kan livet vara så orättvist?!

Varför händer det en själv saker? Eller runt omkring en själv? Finns det en gud som kollar ner på oss? Händer det här oss för att vi har gjort något dumt? Varför?

Jag önskar ibland att få svar på så många frågor, men svaren finns inte alltid där för en. När en människas hjärta faller ihop vet man inte vad man ska ta sig till. När man vet att man inte kan göra någonting åt saken, när man vet att ingenting du gör hjälper utan man bara står och kollar på när allting händer och känner sig värdelös. Förstår ni hur vi människor går runt och mår dåligt hela tiden? En människa mår dåligt idag, imorgon är det en annans tur att må dåligt, alla mår dåligt nån dag. Samtidigt som alla önskar fred och lycka i sitt liv, men det är inte alltid man får det. Varför? Varför kan inte bara livet vara simpelt och bara låta oss leva utan alla problem som världen skapar.

Många mår dåligt fysiskt och psykiskt, men stor skillnad är det. Mår man dåligt fysiskt går det alltid över för eller senare. Mår man psykiskt dåligt, då vet man aldrig när dagen kommer.

Man blir så jävla hysterisk när man inte kan göra någonting åt saken, man vet inte vad man ska ta sig till.

När ditt hjärta från ingenstans börjar känna sig allt mindre och mindre för varje dag som går, man känner bara hur hjärtat smular sig allt mer och mer och du känner en stor tyngd i din kropp. Man kan inte andas, man andas, men du andas inte i fred, du andas inte för du har klumpen kvar i magen. Du går bara runt och tänker dag in och dag ut, tänker på hur du ska gå till väga. Kommer det att finnas en väg?

Jag önskar bara att alla vi människor ska få må bra.

För ingen, absolut ingen vill må dåligt.

Vem vill förlora någon i sin familj?

Vem vill bli av med sin pojkvän som man älskar mest av allt?

Vem vill få ett krossat hjärta?

Vem vill bli av med en vän?

Vem vill vara orolig och må dåligt över att förlora någon?

Vem vill bli av med sitt barn?

Vem vill vara med i krig, vem vill dö i krig?

Vem vill orsaka sina nära och kära ont?

Vem vill att någon ska ta ditt hjärta ifrån dig?

Vem vill vara personen som får andra att må dåligt?

Vem vill må dåligt?

Ingen…

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments