Header

Kom precis hem från Dollarstore. Var tvungen att handla tvål och såna där tråkigheter, zzZz, men man klarar sig ju lite halvtaskigt utan tvål tänker jag ;)
När jag klev in i trapphuset här hemma så bara stank det något helt outhärdligt av gammal nerkissad blöja, så vidrigt! Vad glada om ni inte känner till den stanken, urk. Kanske borde lokalisera var lukten kom ifrån och sen ge bort den nyinköpta tvålen som en liten anonym present i all välmening ;P

Nu blir det eftermiddagscoffee här i soffan och strax ska jag hoppa in i duschen. Tycker att jag fryser konstant, inte skönt alls.

Likes

Comments

Tips

❤ Skriv ner/tänk ut strategier när du mår bra (eller när du känner dig hyfsat stabil). I en svacka är det många gånger svårt att se ljust på tillvaron. När du mår bra känns det kanske dystert att "tänka mörkt", men det är enklare att se klart på saker vid dessa tillfällen och nästa gång du mår dåligt har du eventuellt olika strategier/mål/drömmar att ta till.

❤ Vad drömmer du om? När man mår dåligt kan det vara svårt att se en framtid. Det kan till och med nästan kännas helt omöjligt, men samma här, ta det här när måendet är stabilt. Lista upp vad du tycker om, vilka är dina intressen? Finns det några möjligheter att utvecklas inom det? Hur ska du gå tillväga i så fall? Googla och samla information. Ge dig själv möjligheter och alternativ.

❤ Fantisera. Hur ser DITT drömliv ut? Tänk både möjligt och "omöjligt" (ingenting är dock omöjligt, men det finns ju svårare och enklare saker och ibland kan det till och med kännas förbjudet när man mår dåligt, men skriv för dig själv, du behöver inte visa någon om du inte vill). Kanske vill du resa jorden runt, fota i exotiska länder, bada i ett vattenfall, börja jobba på maxi? Allt är tillåtet i fantasins värld. Visualisera. Kan du se dig själv på den där vita stranden? Vad skulle du göra om du var där just i detta nu? Beställa en drink? Göra en sandängel? Hoppa ner i det turkosa vattnet? Lägga dig i en solstol? Flirta med en främling? Fantasin är oändlig! Skapa en saga utifrån dina drömmar, var huvudpersonen.

Likes

Comments

Hejsan svejsan! :)
Kom precis hem ifrån besöket hos arbetsterapeuten. Det blev en väldigt kort visit så jag fick slita järnet med att skrapa bilrutorna för en kvarts samtal, hehe. Vi kom fram till ett jättebra beslut, nämligen att vi avslutar kontakten precis som jag känner att jag vill, MEN jag kommer stå kvar på deras lista fram till sommaren vilket betyder att känner jag att jag behöver återuppta kontakten igen så behöver jag inte hamna i ett kösystem igen och det känns superbra! Just nu är jag inte alls i behov känner jag så jag är nöjd :)

Sparade mitt heliga morgonkaffe tills nu när jag kom hem. Riktigt mumsigt att slurpa i sig det nu. Värma upp sig lite från insidan sådär för nu är det verkligen kallt alltså.

Likes

Comments

Dagens positiva 2017

Höll på att glömma min lilla lista o_O

❤️ Att jag klarade av att gå runt på stan trots fulhetskänslan som rått idag.
❤️ Det har varit riktigt fint väder idag! Fint, men kallt.
❤️ Jag har bestämt mig för att säga upp kontakten med arbetsterapeuten. Lyssnat på mig själv, bra där!

Likes

Comments

Nu får man fan köldskador bara av att kika ut genom fönstret, brr... Bästa sättet att få upp värmen är ju då att ta en redigt skållhet dusch, så pass att man tillagar dig själv till medium rare, enda som hjälper under vintern när man är halvt förfrusen 24 timmar om dygnet.

Ligger nu under filten, kollar skam och funderar lite för ovanlighetens skull. Imorgon ska jag nämligen till arbetsterapeuten eftersom jag ställde in förra veckan. Kan inte hjälpa att jag önskar att jag inte hade avbokat då för det hade betytt att jag inte behövde gå dit imorgon. På ett sätt känner jag mig så otacksam som inte tar till mig all hjälp jag erbjuds, men jag vill verkligen inte gå dit. Det känns som att det inte ger mig ett skit i ärlighetens namn. Är man dum bara för att man blir erbjuden en viss sak, men inte tycker att det blir hjälpsamt och med det avslutar kontakten? Alltså jag vet att det är mitt val, men det känns ändå lite dumt. Jag vill dock bli bättre på det här med att lyssna på mig själv och jag vet vad jag känner innerst inne och det är ju det enda riktiga i slutändan. Vi har haft ett uppehåll på över en månad (eller mer?) eftersom jag kände precis samma sak sist jag skulle dit. Ingenting har ändrat sig i mina tankebanor sen sist så jag har ändå bestämt mig för att det får vara bra nu. Jag känner inte att det behövs, att jag inte behöver den hjälpen, så jag ska våga ta upp det imorgon. Ingen idé liksom att gå dit och bara räkna ner minuterna tills jag får gå därifrån.

Nu ska jag mysa vidare här hemma och kolla klart på avsnittet! Började nyligen på säsong 3 och den verkar lovande helt klart. Första säsongen fångade mig inte direkt benhårt, men andra älskade jag. Kunde se mig själv en hel del i Noora. Vilken säsong är er favorit?
PUSS

Likes

Comments

Hej på er! :)

Idag har världens fuldag. Hur är det ens möjligt att allting bara blir fel? Sminket, kläderna, håret, kroppen. Jag undrar om andra ser samma sak som jag ser när jag kollar mig själv i spegeln? Kakigt smink, tokfett hår, illasittande kläder och så vidare.. Antagligen inte. Konstigt är det i alla fall med dessa dagar. Konstigt och irriterande!
Jaja.. Jag kom precis hem ifrån Willys. Sista dagen med de erbjudanden jag ville åt så det var bara att stå ut med att känna sig ful och ge sig iväg ändå. Himla skönt att vara hemma igen. Vill helst nämligen bara låsa in mig och dra ner persiennerna dagar som denna, blä.

Vad har ni för er? Jag ska alldeles strax fixa en champinjonsoppa. Jag avviker alltså från min älskade köttfärssoppa dagen till ära, haha. Så jäkla sugen på svamp!

Likes

Comments

Dagens positiva 2017

❤ Den lyckade loppisrundan med bästisfestis! Inte varit iväg på säkert nästan två månader så det fanns en massa nytt att slita tag i, kul!
❤ Att jag har världens bästa vän! Det är precis så en vänskap ska kännas. Ni vet när man känner sig bekväm på alla plan? Bekväm med att prata, bekväm med att bara vara tyst, bekväm med att släppa en brakskit om man så vill och behöver, haha.
❤ Att det märks så tydligt att vi går mot ljusare tider som de äldre i vårt samhälle brukar säga ;) Nu är det inte längre becksvart vid tre, knappt vid fyra ens, wiihuu!
❤ Jag hörde av mig till en bekant/vän som jag inte pratat med på ganska länge. Jag har nämligen bestämt mig för att försöka hålla lite liv i de få relationer jag har.
❤ Jag orkade ta en svängom med dammsugarn här på kvällskvisten.
❤ Imorgon kan jag sova LÄNGE!! Är så jävla trött så det ser jag fram emot (bara för de vaknar jag säkert i gryningen)

Likes

Comments

Personligt/om mig

1. Vilket är ditt favoritnummer?
13, fast egentligen har jag inget direkt favoritnummer. Är det vanligt att ha det?

2. Vad var det senaste du åt?
Ehhh, kan det ha varit köttfärssoppa?! :,D

3. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Anna som jag ringde till tidigare imorse :) Annars pratar jag som bekant aaaaldrig i telefon, hatar det!

4. Favorit tv-program?
Oh lala.. Sveriges mästerkock, kockarnas kamp, alla andra matlagningsprogram, lyxfällan (i alla fall när de drar personens budget där i början), så mycket bättre, kniven mot strupen. Ja, de var några av dem.

5. Favorithögtid?
JULEN LÄTT! Älskar all pynt och all mat. Lagar typ allt till julbordet för att jag älskar att stå och pyssla med sånt.

6. Vad lyssnar du på just nu?
Min tinnitus

7. Har du en bästa kompis av motsatta könet?
Nej. Fungerar det ens? Det har det aldrig gjort för mig i alla fall.

8. Hur många kuddar sover du med?
Jag har ganska många i sängen men sover med två under skallen.

9. Gillar du att flyga flygplan?
JAJAJAAJAJA!! Bästa som finns typ! Blir som ett barn på julafton. Sitter med tindrande ögon med näsan klistrad mot fönstret när det är dags att lyfta och landa. Åh det är en sån härlig känsla!

10. Har du någon ovana?

Jodå, några stycken sådär. Jag knäcker med fingrarna, pillar sönder nagelbanden när jag blir nervös, skakar med benen, snurrar med fingrarna, dricker kaffe i ångestdämpande syfte vilket gör att jag snittar alldeles för många koppar per dag, haha.

Likes

Comments

Idag har jag varit och kikat på Annas son som spelade innebandymatch innan vi stack iväg mot en loppisrunda :)

Hittade ett par snygga höga jeans och ett par mysbrallor.

Tröjor för 10kr styck. Kap!

Nu är jag helt sjuk slut i huvudet och jag tror att jag gäspade runt 400 gånger under tiden vi var iväg, haha.

Likes

Comments

Dagens positiva 2017

❤ Jag stod emot impulserna att slösa pengar genom att komma på ett nytt sätt att tackla dem på. Det var svinjobbigt att gå in till Apoteket i maxi eftersom det bara ryckte i shoppingtarmen, men det gick.
❤ Jag hälsade på massa okända människor lite här och var. Älskar att göra så för folk blir nästan förvånade.
❤ Jag mailade Nouw angående problemet att läsa era bloggar och fick ett snabbt svar. De jobbar på det så det känns bra :)
❤ Jag har funderat och väljer att vara sann mot mig själv i stället för att bygga upp falska förhoppningar. Man vet när något inte är som det ska och då ska man lyssna på den känslan!
❤ Fångarna på fortet!!

Likes

Comments