Gjort så sjukt god mat idag, haha enkelt men så sjukt gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Röda kärnfria vindruvor är så sjukt goda och tar bort godissuget så himla fort! Perfekt att äta vindruvor när godissuget kommer, dom gröna är mer syrliga och dom röda är mer söta. Jag bara älskar vindruvor!

Likes

Comments

Pasta Alfredo, två knäckebrödsmackor och iskall mjölk. Lätt, enkelt och väldigt gott ifall du inte orkar ställa dig och laga mat!

Likes

Comments

Hej hej!
Har nu bestämt mig på riktigt att jag ska sluta äta allt onyttigt på vardagar, min kropp ska få må bra och börja äta lite nyttigare. Ska börja träna mer, som tex ut & springa och självklart gymma så man inte blir att se ut som en pinne. Rider redan några gånger i veckan och ska fortsätta med det! Nu när sötsuget kom gjorde jag istället en god tallrik med👇🏼

Likes

Comments

Hejsan alla glada!
Det var ett tag sen jag bloggade nu så kände för ett nytt inlägg. Det har ju kommit ut tre nya smaker från Loka, jag har bara än så länge testad "persika" och den får betyg -4/10-
Ska köpa dom andra två och smaka på dom så jag återkommer med betyg för dom :)
Ha de bra kram!

Likes

Comments

Hejhej alla glada!
Nu snart är de sommar, det blir varmare och varmare ute. Längtar så tills det blir ännu varmare då man kan gå i shots och linne utan att frysa de minsta lilla! Sånna här bilder får en att bli lite extra påmind om sommaren :)

Likes

Comments

Som jag skrev i ett annat inlägg ville jag ju bli frisk och kunna rida på min häst igen, jag blev så sugen på att rida ut när vädret var så perfekt. Så jag struntade i att jag hade feber jag satte mig upp och red på hästen ändå! Det var liksom inte för kallt och inte för varmt, de var skönt att avsluta dagen med de. Dock var jag ju inte lika pigg som hästen på de, skulle egentligen bara skritta ut en liten bit så att han fick röra lite på sig. Men de blev lite mer än så, han var så sjukt pigg så vi tog lite galopp i snön och massa galopp på vägen och jag kan lova dig att jäklar att de gick undan! Kul va de men kände efteråt att jag kanske inte skulle ridit... Men jag gör allt för att min häst ska må bra så struntsamma hur jag mådde sen! Efter vi kommit hem från stallet duschade jag, sen va jag med och gjorde hemma gjord pizza som vi sedan åt. Jag tycker inte så mycket om hemma gjord pizza, men idag va de rätt så gott.
Likes

Comments

Nyss ätit en bland dom godaste färdiglagade värm matlådorna från Ica. Vad ska man göra om man inte orkar laga mat, jo vara lat och köpa en svin dyr matlåda fast de fungerar bra att äta dom så klagar inte. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på mitt rum, iallafall den delen av mitt rum som jag är rätt så nöjd med. Har en fondvägg som är svin ful, ska dock få en ny ifall vi ska bo kvar i de hus vi hyr nu. Hoppas ni är nöjda med bloggen än så länge, fixar med små saker på bloggen hela tiden!


Likes

Comments

Är tyvärr hemma och är sjuk idag med... Skulle egentligen ha tatuerat mig idag, men eftersom jag ligger hemma med feber och är skjut förkyld så har vi bokat om tiden. Fast febern har börjat släppa men har fortfarande hosta och är väldigt krasslig. Eftersom jag bara är hemma och är sjuk så gör jag inte så mycket mer än att vila & kolla på massa film. Men nyss va jag iallafall ute och gick med minsta hunden, de va faktiskt väldigt varmt och skönt ute. Passade även på att ta lite härliga vinterbilder på Dixie, så som våran minsta hund heter. Vill bara vara frisk nu och ut & rida med hästen i de fina vädret! Sånna här dagar skulle de heller inte sitta fel att åka skoter eller tillbringa dagen i pulkabacken med korvgrillning och de små kusinerna.

Likes

Comments