Header

Efter frågan på att få se min mage under graviditeten är stor. Så här får ni se en bild ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vart vänder man sig egetligen ?

vart vänder man sig när man mår såhär pass dåligt.. När man knappt vet vart man ska ta vägen längre.. När allt bara sjunker djupare och djupare ner.. När den ända personen man litar på, bara försvinner som ingenting.. När allt bara känns pissskit..

Vad är egetligen okej att skriva på sin blogg? Hur många är det som komma döma än egetligen, för enligt befolkningen får man inte må dåligt.. Man får inte prata ut om sina problem, för det är bara jobbigt..


Aja, min blogg har ståt stilla ett tag, och har väl sina anledningar till att mitt liv är upp o ner och allt har vänt sig, får världens lyckligaste, till någon jag inte ens vet vem jag är.. Handlar om så mycket saker, men jag tar en dag i taget, snart inser jag att allt händer av en anledning, men det tar ett tag att komma till den punkten.. Tills dess i mina ögon är det okej att må dåligt, och bearbeta allt som hänt.. Jag är inte mer än människa, som har känslor..


Jag kommer inte gå ut med exakt vad som hänt men mitt liv ser ganska annorlunda ut för tillfället..

Men allt löser sig !


Mer uppdatering sen, ville bara skriva av mig lite..

Likes

Comments

Jag vet att jag inte uppdaterar så otroligt mycket, men det har varit väldigt mycket den senaste tiden.. Jag kan äntligen säga att jag har fått en egen lägenhet. Wow.. Äntligen säger jag bara. Wow.. Jag har längtat så mycket och ingen är lyckligare än mig..


Jag är även i vecka 30+3, tiden flyger fram och beräknat är det endast 66 dagar kvar! Jag är illamående hela tiden så längtan tills allt e över är stor!


Imorgon kommer jag flytta in det mesta i lägenheten och även storstäda den och göra allt tillrätta så det bara är och flytta in när man har allt man behöver!

Och lite uppdateringar om det som hände i helgen.. Det är så tragiskt.. Det är så läskigt att jag och min pojkvän kunde vart på samma gata samma sekund som det hände men vi ändrade planerna i sista sekund, är otroligt glad för det men ändå tänker man.. TÄNK OM.... All tanke till alla som va där och alla offer <3

Mer uppdateringar sen!

Likes

Comments

Startade min tisdag med en väldigt tidig morgon och väldigt illamående. Gick in i v30 igår.. Och jag har märkt att början och slutet av graviditeten är ett rent h*lvete... Mår piss dåligt och är så trött på att ens va gravid för tillfället.. Hatar att känna som jag gör, se ut som jag gör och må som jag gör.. Men snart är det över och förhoppningsvis blir allting bra då!

Men inte varit så aktiv för att i helgen va jag hos min prins, och vill ju spendera varje sekund jag får med han.. Hade en sjukt bra helg tillsammans med han och i lördags träffade vi även två av hans kompis, otroligt underbara människor, och förhoppningsvis blir det mer tid att spendera med dom.

Men uppdaterar mer sen!

Likes

Comments

GODMORGON!
Vaknar upp till fint väder. Igen!
Helt underbart..
Ställde klockan imorse pågrund av att kunna checka av samtalen son inte gick igår.. Sen ska jag ta en promenad i solen och bara njuta..
Igår krattade jag ihop löv på tomten, sjukt jobbigt när man e gravid ska jag lova..
sen åkte vi iväg och simmade i 40min! Otroligt skönt men känns i benen idag.. Men det är väl ungefär det jag kan träna just nu.
Mer uppdatering sen!

Likes

Comments

Ville bara göra en snabb uppdatering ang att ni faktiskt får respektera att jag ej kommer berätta nått om pappan till mitt barn. Kommer inte berätta någonting, spelar ingen roll hur många frågor ni ställer ang det. Respektera mitt val i det..
tack.
Godnatt fina ni!

Likes

Comments

Jag går idag in i V29 i min graviditet. Alltså är det endast 83 dagar kvar till min satta förlossning. Jag har haft en otroligt jobbig graviditet.. Inte bara för gravid syntomer, utan med person runt om kring mig. Vilka som visat sig vara så falska att dom sagt upp kontakten pågrund av att jag ej kan dricka alkohol längre (!?) ... Det är mycket som hänt och många som visar sig vara sin fest kompisar VS ÄKTA vänner.. Jag tycker det är sjukt tråkigt och får mig att tvivla på alla som är i min omgivning och verkligen inte kunna vända mig till någon förutom min pojkvän.. Och folk som tror att dom ska få börja träffa mig när jag fött barn bara för jag kanske inte (klagar) lika mycket då.. Dom tror helt fel. Jag tänker ju absolut inte bara duga visa perioder i livet för dom.. Med andra ord. Jag är så äcklad av människor... Men nog om det.. Denna graviditet har varit jobbig också, för mår väldigt illa hela tiden.. (fortfarande!?) och känner mig yr och slut i kroppen hela tiden.. Men medans mitt huvud vill röra på sig och springa hundra mil så orkar inte ens min kropp gå upp ur sängen längre ibland.. Men det är väl sånt jag får leva med helt enkelt.. Inte lång tid kvar nu!

Angående era frågor om vem som är pappan. Så kommer jag inte gå ut med de då han inte finns inblandad i detta.. Dom som vet är mina närmaste och knappt det! Men inga hard fellings eller så! Jag mår bra som det är.. Vill ni veta mer, fråga. Jag svarar jätte gärna på era frågor om dom går att svara på..


Tänkte iallafall börja mitt första gravid inlägg såhär så får vi se hur det utvecklar sig..

Ta hand om er så länge!!

Likes

Comments

Godmorgon..
så otroligt fint väder idag..
Ställde klockan imorse för att ringa några viktiga samtal.. Fick dock ej svar på dom viktigaste så får prova igen imorgon.. Nu ligger jag och vilar i sängen till världelösa Paradise hotel.. ( Har inget annat och kolla på därav att jag fördriver tiden med det.. )
Men ska uppdatera lite ang min graviditet om några timmar. Går nämnligen in i en ny vecka idag och endast exakt 11v kvar till beräknat förlossnings datum.. Tiden går fort..
men nu ska jag vila lite.

Likes

Comments

Ibland suger jag verkligen på att uppdatera, men har inte alltid så mycket och skriva, går lixom hemma varje dag, kollar på en mage som växer sakta och köper barnkläder.. Och träffar min pojkvän.. Det är ungefär det jag gör i livet.. Haha ska snart bi ändring på det och kommer bli mer livligt.. Och då kommer ni få följa med på varje steg jag tar.. Och ska börja blogga om graviditeten också.. Om det är någonting ni vill läsa om.. Rösta gärna om det! Nu ska jag kolla Paradise hotel, sen sova!! Godnatt!

Likes

Comments

Tänkte sätta mig ner och spela lite Sims 4.. Blivit beroende.. Funderar på att orka ut på en promenad, men det blåser så otorligt mycket så blir inte så sugen på att gå ut.. Och kan ej gå för långt för då får jag så otroligt ont i ryggen så fort jag går lite för långt.. Så jag får se hur det blir! Men ska spela lite sims nu och sen hoppa in i duschen tänkte jag! Hörs sen ! <3Likes

Comments