Header

GODMORGON!
Vaknar upp till fint väder. Igen!
Helt underbart..
Ställde klockan imorse pågrund av att kunna checka av samtalen son inte gick igår.. Sen ska jag ta en promenad i solen och bara njuta..
Igår krattade jag ihop löv på tomten, sjukt jobbigt när man e gravid ska jag lova..
sen åkte vi iväg och simmade i 40min! Otroligt skönt men känns i benen idag.. Men det är väl ungefär det jag kan träna just nu.
Mer uppdatering sen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ville bara göra en snabb uppdatering ang att ni faktiskt får respektera att jag ej kommer berätta nått om pappan till mitt barn. Kommer inte berätta någonting, spelar ingen roll hur många frågor ni ställer ang det. Respektera mitt val i det..
tack.
Godnatt fina ni!

Likes

Comments

Jag går idag in i V29 i min graviditet. Alltså är det endast 83 dagar kvar till min satta förlossning. Jag har haft en otroligt jobbig graviditet.. Inte bara för gravid syntomer, utan med person runt om kring mig. Vilka som visat sig vara så falska att dom sagt upp kontakten pågrund av att jag ej kan dricka alkohol längre (!?) ... Det är mycket som hänt och många som visar sig vara sin fest kompisar VS ÄKTA vänner.. Jag tycker det är sjukt tråkigt och får mig att tvivla på alla som är i min omgivning och verkligen inte kunna vända mig till någon förutom min pojkvän.. Och folk som tror att dom ska få börja träffa mig när jag fött barn bara för jag kanske inte (klagar) lika mycket då.. Dom tror helt fel. Jag tänker ju absolut inte bara duga visa perioder i livet för dom.. Med andra ord. Jag är så äcklad av människor... Men nog om det.. Denna graviditet har varit jobbig också, för mår väldigt illa hela tiden.. (fortfarande!?) och känner mig yr och slut i kroppen hela tiden.. Men medans mitt huvud vill röra på sig och springa hundra mil så orkar inte ens min kropp gå upp ur sängen längre ibland.. Men det är väl sånt jag får leva med helt enkelt.. Inte lång tid kvar nu!

Angående era frågor om vem som är pappan. Så kommer jag inte gå ut med de då han inte finns inblandad i detta.. Dom som vet är mina närmaste och knappt det! Men inga hard fellings eller så! Jag mår bra som det är.. Vill ni veta mer, fråga. Jag svarar jätte gärna på era frågor om dom går att svara på..


Tänkte iallafall börja mitt första gravid inlägg såhär så får vi se hur det utvecklar sig..

Ta hand om er så länge!!

Likes

Comments

Godmorgon..
så otroligt fint väder idag..
Ställde klockan imorse för att ringa några viktiga samtal.. Fick dock ej svar på dom viktigaste så får prova igen imorgon.. Nu ligger jag och vilar i sängen till världelösa Paradise hotel.. ( Har inget annat och kolla på därav att jag fördriver tiden med det.. )
Men ska uppdatera lite ang min graviditet om några timmar. Går nämnligen in i en ny vecka idag och endast exakt 11v kvar till beräknat förlossnings datum.. Tiden går fort..
men nu ska jag vila lite.

Likes

Comments

Ibland suger jag verkligen på att uppdatera, men har inte alltid så mycket och skriva, går lixom hemma varje dag, kollar på en mage som växer sakta och köper barnkläder.. Och träffar min pojkvän.. Det är ungefär det jag gör i livet.. Haha ska snart bi ändring på det och kommer bli mer livligt.. Och då kommer ni få följa med på varje steg jag tar.. Och ska börja blogga om graviditeten också.. Om det är någonting ni vill läsa om.. Rösta gärna om det! Nu ska jag kolla Paradise hotel, sen sova!! Godnatt!

Likes

Comments

Tänkte sätta mig ner och spela lite Sims 4.. Blivit beroende.. Funderar på att orka ut på en promenad, men det blåser så otorligt mycket så blir inte så sugen på att gå ut.. Och kan ej gå för långt för då får jag så otroligt ont i ryggen så fort jag går lite för långt.. Så jag får se hur det blir! Men ska spela lite sims nu och sen hoppa in i duschen tänkte jag! Hörs sen ! <3Likes

Comments

Får man va lite kärleksfull och sprida lite kärlek denna lördag?..

Jag tänkte iallafall vara det, ibland är man alldeles för dålig på att visa sin uppskattning till folk.. Det finns en person jag vill ge extra mycket uppmärksamhet till och MASSA kärlek..

Det är min otroligt starka fina och underbara pojkvän..

Att han står ut med mig igenom denna gravitation, det är fan starkt asså.. Att han alltid visar mig så otroligt mycket kärlek, och alltid ger mig det stödet jag behöver.. Att han alltid finns vid min sida ovadsett vad, och att vi är så otroligt starka tillsammans. Jag är nog världens lyckligaste tjej som har äran att kalla han min.. Men jag är för dålig för att visa uppskattning och min stora kärlek till han..

Jag vill kunna ge han hela världen..

Han är min livskraft och mitt stöd jag behöver i mitt liv.

Jag är så kär i han, min Kristoffer Engström <3Likes

Comments

Godmorgon babes!
Vaknade bara för ett litet tag sen, låg o scrollade igenom Fb och snapchat innan jag gick upp.
Nu myser jag i sängen och kollar på Paradise hotel och dricker te!
Jag är besatt av te på morgonen! Om jag inte dricker det på morgonen så får jag absolut inte i mig någonting på hela dagen! 😴
#gravid2017
Men ska fortsätta kolla och sen uppdaterar jag lite senare..
puss ❤

Likes

Comments

Idag har jag gjort en hel del saker avklarade på min check lista. Gjort allt jag behöver och lite till och blev ett besök hos barnmorskan och hjärtljud från lillen. Nu måste jag vila innan jag svimmar. Mer uppdatering sen ❤

Likes

Comments

Har inte uppdaterat extremt mycket, eftersom jag vill komma igång när jag gjort i ordning headern och allt sånt.. Tänkte ta tag i det imorgon.. *Har dock möten och barnmorskan imorgon, men klämmer in det i mellan, då jag är hemma från Sala nu! Men jag uppdaterar mer imorgon!

Likes

Comments