View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejjjj

Its been a while right? Nej men det var ett tag sen och det är just för att det är väldigt svårt och hinna med jobb, skola, fritid och även bloggen på 24 timmar. Men nu tror jag för hundrafemtegången att jag bestämt mig 👸 Ska åtminstone försöka mobilblogga så ofta som jag kan och slänga in någon bild då och då. 

Nog om det, idag är jag tillbaka med ett arbete tillsammans med Hemsidan AisleSTYLE.com, de fokuserar främst på klänningar självklart och min första tanke var ju bara BALBALBAL. Älskade min bal och det är seriöst grundskolans höjdpunkt (de skolor som har bal då!). Men iallafall, nedan kommer jag att sätta ihop ett litet collage med dem klänningarna jag personligen gillar och skulle kunna ha samt klänningar som är enkla till dessutom ett hur bra pris som helst? 


1/2/3/4/5

Likes

Comments

View tracker

Igår gjorde jag något som jag länge levat göra- beställa hem hela kitet för gelenaglar. Uv-maskinen, gelen, tillbehören och allt som behövs! Gick på en slant men nu är jag svinnöjd så ångrar inte det en ända sekund. Är så taggad på att bygga egna och på andra! tycker sånt här är sjukt roligt och är urnöjd!

 Och ni kommer ju ​sjäääälvklart​ att få ta del av kanske inte allting men det mesta jag gör 😍

Likes

Comments

​dock är tröjan jag har på mig/länken vit istället för rosa!

Likes

Comments

Ni som följer mig på instagram och mina vänner vet ju att min älskade vän Emelie var vinnaren av rix FM tävlingen som var var väldigt poppis och ja! Som den älskling hon är var jag en av dem som fick uppleva detta😍 tillsammans med mina andra brudar som Jah träffar på lördag och vad jag längtar. Iallafall så har vi ju ivrigt väntat på videon och nu är den äntligen utlagt🙏🏼!

Likes

Comments

Sjukt jävla rolig kväll iallafall! Har sett emot teoretiska spelen sen början av skolan typ lol och lätt värt. I efterhand gör ju större delar av kroppen asont men vad gör det om hundra år? Lär ju inte få uppleva deg igen så värt. Dessutom världens pain och ta sig hem igår med tanke på både vädret och smärtan i kroppen😂
Men sjukt roligt var det iallafall!

Likes

Comments