Så eftersom jag inte har skrivit här på väldigt väldigt länge tänkte jag nu göra ett inlägg där jag öppnar upp mig helt om något som inte många vet om att jag har varit med om.

Jag läste ett inlägg på Facebook där en bekant till mig öppnade upp sig ungefär så som jag snart kommer göra. Hon tog upp ämnet kvinnomisshandel ett extremt viktigt ämne. Anledningen var då att hon själv varit med om det precis som jag. Killen jag "älskade" låste in mig totalt fick inte prata eller umgås med någon annan än han. Mina tjejkompisar kunde jag glömma att få träffa, samma sak med min familj. Jag fick inte ha kontakt med någon knappt min mamma. Jag fick inte visa mig hemma i mitt hus hos min familj för enligt han var min familj inte frisk. Han kallade min lillasyster för hora min mamma för fet kossa kvinnan som har fött 3 barn kallade han för fet? Och min minsta syster som är handikappad kallade han för äckligt avskum och han sa att han förstod inte hur min mamma kunde behålla ett sånt barn. Jag fick int ens bestämma själv vad jag skulle äta.Det var slag de var våldtäckt hit och dit lyssnade jag inte tyckte han att han hade makten att hålla fast mig och trycka ner mig i marken dra & slita i mig han brydde sig inte om vi var hemma eller om vi var ute bland folk. Sjukast var nog att ingen sa något bara gick förbi. Mina föräldrar visste ungefär vad som pågick och dom gjorde allt dom kunde men jag ville inte lyssna på dom..
Jag stannade med han.. Trots att jag var så sjukt inlåst. Torts att jag mådde så jävla dåligt. Har aldrig hatat mig själv så mycket som jag gjorde när jag var med han. Jag var underviktig låg 10kg under min normalvikt men han tyckte jag var tjock ändå och tvingade i mig bantningspiller jag fick inte ta mina p-piller för tjejer som tog de va tydligen äckliga och en sån tjej kunde han inte va med. Men jag skulle behöva va med någon som tog steroider? Och jag hade ingenting att säga till om de? Sa jag något om de så fick jag stryk sa jag emot fick jag stryk sa jag nej till något blev jag våldtagen och han höll mig för munnen och sa till mig "vem ska du skrika på? Här är ingen som kan hjälpa dig" varje natt tog han sig in i min telefon och kollade igenom alla mina sociala medier. Såg han något han inte gillade kan du nog räkna ut vad som hände.. När han väl åkte på semester med sin familj var jag äntligen fri jag kunde umgås med mina vänner och min familj. Han hörde inte av sig på två dagar och de var så skönt at inte behöva gå runt och vara rädd. Men så ringde han jag svarade inte för jag var med mina vänner i tivoliparken. Han ringde igen tillslut var vi uppe i 27 missade samtal. 17 missade sms där han förklarade hur äcklig jag var för att jag inte tog hans samtal. Tillslut fick jag nog och ringde upp och förklarade att det var slut och jag skulle packa ihop hans saker och lämna dom vid tåget när han kom hem sen skulle vi aldrig prata igen.
Han kom hem och fick sina saker.. Men de tog inte slut där, han började förfölja mig ÖVERALLT han kom in på jobbet han kom efter mig när jag gick på stan med mina vänner till och med utanför mitt hus han tog bild på huset och skrev släpp in mig men när jag kollade ut pågrund av rädsla var han borta.. De här pågår än idag får han syn på mig följer han efter mig. Jag gjorde en polisanmälan men den gick int igenom han nekade till allt trots bevisen och trots att denna människan har varit dömd för misshandel förr la polisen ner de.
Jag skriver inte detta inlägget för att folk ska tycka synd om mig heller inte för att jag jag ska bli förstådd för de är omöjligt så länge du inte själv har varit i den sitsen.
Det jag vill få fram är min historia,och att folk ska förstå att kvinnomisshandel pågår överallt oavsett åldern. Jag var 16 år när detta hände min pojkvän var några år äldre. De finns så många killar där ute som tycker att bara för dom är män och är starkare,har dom makt över sin kvinna men icke då! Även om ni är ett par är ni egna personer ingen av er styr varandra de finns gränser i ett förhållande det håller jag med om men man ska aldrig få för sig att försöka styra sin partners liv. Inte heller ska man någonsin lyfta en hand mot en kvinna på det sättet.
Så alla kvinnor där ute våga ta hjälp våga säga ifrån
innan de är försent de kommer göra skillnad i ditt liv.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har du någon gång bara legat vaken och tänkt?
Bara tänkt på allt & ingenting.. Har du legat där och tänkt hur värdelös du är och hur mycket bättre världen skulle va om du inte fanns?
Har du någon gång fått höra lögnen "jag kommer alltid finnas här för dig" men plötsligt några dagar senare gäller inte det längre för då har personen lämnat din sida och du känner hur trasig du är inombords..
Har du någon gång älskat någon så mycket att det faktiskt gör ont? & viljat vara med den personen för alltid och kämpa för just den personen genom alla motgångar och aldrig någonsin ge upp.. Men så kommer dagen då han ger upp och glömmer bort dig helt och hittar någon annan..

Har du någonsin viljat fly.. Fly långt här ifrån och bara vara fri från allt som händer, vara fri från allting som trycker ner dig..
Har du suttit där i din ensamhet och bara gråtit och inte vetat vad du ska ta dig till,bara låtit tårarna rinna tills du Tillslut inte orkar mera och sitter på dina bara knä och ber om att det ska ta slut.. All denna smärta som kommer inifrån och tar kål på dig..

Det har jag.. Jag har kämpat och kämpat men det känns som jag aldrig är bra nog, jag kämpar genom alla dessa tårar och allt detta jobbiga som pågår i mitt liv.. Jag är inte lycklig jag är faktiskt jävligt olycklig.
Jag ligger vaken hela nätter,kan inte sova bara ligger där och mår kasst..
Jag vill fly långt här ifrån,hitta den personen som verkligen bryr sig om mig och som skulle göra precis allt för att få vara med mig, jag vill hitta den personen som skulle kämpa för mig oavsett vad som händer så ger han inte upp för det är så mycket han älskar mig.
Jag vill bara hitta han.. Han som gör mig hel igen. Han som pussar mig på kinden när jag somnar i hans famn när vi kollar på film och tittar på mig när jag ligger där i hans armar och tänker på hur lycklig han är.. Han som inte är rädd att hålla min hand även när han är med sina vänner,killen som skulle åka till mig och överraska mig när jag saknar han..

Allt jag vill är att känna mig älskad.. Jag vill känna att jag betyder något för någon..


Likes

Comments

Fick precis ett sms av en av mina nära tjej kompisar..
Alla borde fan va som hon,hon är fan helt jävla Amazing!
Hennes sms gjorde seriöst min dag!
Älskar den bruden så sjukt,❤️


Likes

Comments