Sorry för att jag inte uppdaterat  (vem ber jag ens om ursäkt till ingen läser detta endå?) men kommer antagligen inte skriva något eller lägga upp något förrens jag har tillgång till en dator, är fett jobbigt att skriva på mobilen. Cya

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg och jag dedikerar det till att försöka beskriva hur jag känner just nu.
Okej, såhär är det, jag har sökt till ett gymnasium i Stockholm. Det är ett helt vanligt gymnasium men inriktningen är lite speciell. Jag har valt Estet - Nycirkus.
Skolan som jag sökt till har då ett samarbete med Cirkus Cirkör där dem utbildar folk i, ja, ny cirkus. (dvs en typ blandning av dans, teater och cirkus)
Att jag har sökt till detta program och att jag kanske kommer in är en ganska stor grej för mig. Av flera anledningar, för det första så ligger det ju i Stockholm, vilket innebär att jag måste flytta ungefär 100mil från Landskrona (där jag bott hela mitt liv). Utöver det så vår det 28 sökandes och det är bara 22 som kommer in, och de som sökte var skiitduktiga.
För det tredje av många andra anledningar så är detta skitviktigt för mig för jag vill verkligen komma någonstans i livet, mitt mål är att bli skådespelare, jag vill vara med i en långfilm och faktiskt lyckas.
Slå igenom.
Aja skitsamma, tillbaks till hur jag känner mig.
Jag vet inte om ni kommer fatta detta men jag har så sjukt mycket energi samtidigt som jag bara sova. Det känns som att jag skulle kunna springa ett Marathon men samtidigt vill jag bara gå och lägga mig.
Jag måste liksom röra på mig hela tiden.
Och ni som känner mig vet att jag ofta brukar sitta med typ fingrarna å trumma på bordet eller stampa med foten (har sjukt mycket överskottsenergi).
Tänk er det, alltså att jag konstant sitter och trummar med händer & fötter. Fast gånger typ 100. Så känner jag mig.
Det är så fucking galet.
Liksom, tänk om jag faktiskt kommer in, Då ska jag liksom lämna allt bakom mig.
nu är klockan 23:51.
9 FUCKING MINUTER KVAR.
Hela min kropp är på helspänn hela tiden.
Har ni någonsin sprungit ett lopp? Jag snackar om friidrott då alltså.
Ni vet känslan precis innan man ska starta? (eller så gör ni inte det men jag kan förklara hur det känns, det känns som den där känslan i magen när man åker berg & dalbana, (När det typ kittlar inuti magen)) den känslan, fast i liksom hela kroppen, så känner jag mig nu.
Okej, När jag skriver detta nu börjar klockan närma sig midnatt då jag kan kolla om jag kommit in, så tänker avsluta detta nu.
Jag håller tummarna så ses vi i nästa inlägg. Som antagligen kommer efter jag har kollatifall jag kommit in. Cya.

Likes

Comments