View tracker

Såhär ser mitt liv ut för tillfället. Har tenta om 7h. Ska upp om 5h. Önska mig lycka till...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har börjat plugga Btw. Jag ska lösa till sjökapten under fyra år och det ingår praktik.

Praktiken börjar faktiskt nu på direkten på höstterminen och jag har då fått Viking cinderella som trafikerar mellan Stockholm-Mariehamn och är en partykryssningsbåt. Ska bli svinkul att få komma ut och testa hur livet på sjön är och se ifall man kommer trivas.
Jag ska vara på båten i 50dagar och ska då även fira jul och nyår på båten. Kan bli spännande att se.

Tror jag kommer blogga en hel del från praktiken så stay in touch!

Likes

Comments

View tracker

I lördags var det slaget om sjösjukan!

Sjösjukan är våran studentpub som drivs av tre studentföreningar.

Och i lördags var det då dags att göra upp om vem som skulle vara bäst genom en dryckesfemkamp.

Tema: pirat

Det var en heldagsaktivitet så jag var med fram till 20.00 sen drog jag hem då jag skulle ha match på söndagen och ville då vara pigg inför det!

Helt ärligt så vet jag inte vilka som vann, det måste jag ta reda på haha

Likes

Comments

Köpte lite saker igår till min lägenhet. Nu känns den så jäkla mysig och hemtrevlig. Innan så trivdes jag inte alls här hemma, mådde nästa dåligt över det.

Köpte lampan, bordet, kuddarna och gardinerna. Blev så bra och är så nöjd 😍

Likes

Comments

Godmorgon, eller Aa nu är det ju inte morgon längre..
Jag ställde larmet på 09 men var så satans trött då så har snoozat fram tills nu typ. Bra där!

Planer idag är att jag måste tenta plugga. Har tenta ikväll och om vi säger såhär, har inte pluggat alls inför detta.

Vi har bara två tentor kvar sen börjar praktikperioden och om 11 dagar åker jag till Oslo och om 18 till BALI! Ge mig värme!

Likes

Comments

Ja ni hörde rätt! Igår bokade jag en resa till drömmarnasdröm, Bali!
Gud har velat åkt dit så länge jag kan minnas pga hur fint det är och när jag igår fick reda på att Moa ska dit så lyckades hon övertala mig att följa med!

Det är nämligen så att jag började plugga nu i höst och mina lektioner tar slut nu 21/10 och börjar inte förrän 10/1 typ. Detta break är nämligen för att vi ska ha praktik under denna period men min praktik börjar inte förrän i december så jag är helt enkelt ledig i november.

Såååå jag blir borta 20dagar på Bali och förhoppningsvis Gili Islands 😍Längtar så det gör ont nu!
En liten kul sak också är att jag bokade resan och kom sen på (när betalningen och allt var klart) att jag inte har några vaccin jag ska ha jag började då kolla upp det där igår och insåg att det blir jäkligt tight med tiden och var rädd att jag inte skulle hinna få det skyddet jag behöver. Men efter lite konsultation med vaccinationskliniken idag så visade det sig att det skulle lösa sig. Så imorgon ska jag få min första dos av twinrix. Weho!


Likes

Comments

En skön dänga från panda da panda och självaste dr. Alban!

Likes

Comments

Hej kära vänner!
Idag har jag hängt på Mall of scandinavia. Där har de verkligen lyckats! Den gallerian är verkligen hur bra som helst. Massa affärer som de inte har i Uppsala. Bra variation. De ha massa olika restauranger med olika utbud och interiören är såååå fin!

Planen var att jag och pojkvännen skulle kolla in den nya IMAX bion men jag passade även på att äta tapas(på världens godaste restaurang) och få lite shopping gjord!

IMAXen var ÖVER förväntan! Ljudet var gudomligt, stolarna skakade liksom av ljudet och bilden var jättebra!
Klantig som uag var så glömde jag mina glasögon vilket gjorde att jag tyvärr inte såg så jättebra haha men ändå vart jag nöjd, så tänk hur nöjd jag kommer bli nästa gång då ;) juste! Såg Batman vs superman och det bar jättebra. Ska erkänna att jag aldrig sett en Film om de två superhjältarna innan (lovar det är sant..) men efter filmen så vill jag bara se alla marvel-filmerna nu!!

Likes

Comments

Hej godingar!

Idag har jag börjat mått bättre. (Varit sjuk senaste dagarna) så idag var jag så sjukt rastlös. Det fick bli att storstäda hela lägenheten! Dammsög överallt, även balkongen. Sen satte jag upp en ljusslinga ute på balkongen tills sommaren då man kan sitta där ute och mysa. Längtar så mycket till nätterna blir varmare så man kan börja hänga ute!
Sen organiserade jag upp massa förvaringsutrymmen så det blev ordning och reda! Så skönt, tänkt göra det ett tag nu och stört mig på oordningen ett bra tag.

Annars har jag inte gjort så mycket, typ suttit och malt serier.

Juste har semester nu i en vecka! Inga speciella planer, behövde bara ett litet break för att vila upp mig 👌🏽

Likes

Comments