View tracker

Bilderna är inte så bra, det är på grund av att det var så mörkt ute just den dagen jag kunde fota. Hoppas ni inte stör er för mycket på det.​

Likes

Comments

Imorgon är det alltså dags att gå tillbaka till skolan igen. Vet inte riktigt hur jag känner över det. I vanliga fall brukar jag faktiskt längta lite till att skolan bärja igen, alltså för att få in rutiner och träffa kompisar igen. Men i år känner jag inte så. Det här lovet har gått alldeles för fort. Jag började den här veckan med att vara sjuk, så det kändes ju inte så bra. Idag mår jag dock bättre, så jag kommer förmodligen klara av att gå till skolan imorgon. Man vill ju liksom inte missa allra första dagen för att man är sjuk..

Likes

Comments

Ni kanske minns mitt inlägg för ett tag sedan där jag skrev att jag längtade efter den här filmen? Tja, jag har äntligen sett den, och jag måste säga att jag är lite besviken.

Ni ska inte tro att jag inte gillade det jag såg, för det gjorde jag. Filmen var bra, men jag tycker att den var alldeles för överhypad. Med trailern som de släppte så förväntade jag mig mycket mer, och det gjorde att filmen inte levde upp till det jag trodde att den skulle.
Jag är inget stort fan av DC filmer, utan mer av Marvel så jag vet inte hur deras filmer är. Men jag upptäckte att jag skulle sett alla Superman och Batman filmerna innan jag såg denna. För er som inte har sett suicide squad bör kolla på Superman vs Batman innan för det kommer en enorm spoiler om den filmen i Suicide Squad.
Det gjorde mig lite besviken då jag vill se alla Batman och Superman filmer, men nu när jag vet den stora spoilern känns det inte lika frestande.

Jag vet som sagt inte hur DCs filmer brukar vara, och jag har inte läst dessa tidningar så jag vet absolut inte hur den här filmen är i tidningen. Men jag hade gärna sett lite mer av Jokern, han var liksom den jag var mest exalterad över att se i filmen, tyvärr var han inte med som mycket som jag hoppats. Filmens plottwist var inte lika bra, som jag hoppats och jag tror det har en del att göra med varför jag inte tyckte filmen var jättebra.

Men jag ska säga att den helt klart sevärd och den hade många roliga skämt och härliga karaktärer. Jag tyckte även väldigt mycket om soundtracket till filmen, tycker att musiken gjorde filmen snäppet bättre.

Likes

Comments

Jag läste ut den här boken för ungefär tre dagar sdan och jag önskar verkligen att jag inte läst ut den så snabbt. När jag först fick den var jag lite skeptisk, eftersom detta är ett manus och inte en riktig bok. Men det var faktiskt inget problem. Visst hade den varit bättre om det var en riktig bok, men eftersom den nu var baserad på teatern så funkade det ändå.

Det här är alltså den åttonde boken i Harry Potter serien. Den utspelar sig nitton år efter kriget och handlar nu om Harrys son, Albus Severus Potter. Första delen i den här boken är samma som epilogen i den sjunde boken, så den börjar liksom direkt där J.K Rowling slutade 2007.
Det kretsar mestadels kring Albus(harrys son), Scorpius(Dracos son), och guldtrion(Harry,Ron,Hermione).

Jag tyckte att boken var riktigt bra, även fast det inte var en "riktig" bok och jag skulle så himla gärna vilja se den här teatern. Det fanns så många förtrollningar och liknande som jag skulle vilja se hur de gjorde på scenen.

Många gånger i boken kände jag för att smälla till Albus riktigt hårt i ansiktet. För han var en riktigt stor idiot många gånger och jag störde mig något otroligt på nästan allt han gjorde.
Scorpius är däremot min nya favorit. Han är ungefär lika smart och nördig som Hermione och han är helt olik Draco vilket jag verkligen gillar.
Trion och Draco är precis som de var när de var yngre, vilket jag tycker är bra. Jag älskar att Ron fortfarande har sin humor och att Harry och Draco fortfarande hugger på varandra så fort de får chansen.

Allt som allt var den här "uppföljaren" riktigt bra och jag tyckte verkligen om att läsa den. Det var kul att få komma tillbaka till Harry Potter världen och liksom uppleva Hogwarts med en ny generation häxor och trollkarlar.

Likes

Comments

Skor-New Yorker, Linne-Gina Tricot, Jeansväst-New Yorker, Tjocktröja-New Yorker

Bikini-Cubus, Trosor-Gina Tricot

Likes

Comments

Jag är så himla exalterad över att få se den här filmen. Ända sedan den första trailern kom ut har jag velat se den, och nu är den snart här! Den verkar verkligen riktigt bra.
Den har premiär i Sverige den tredje augusti, så jag hoppas verkligen att jag kan få med mig någon som vill gå på den med mig.
Soundtracket till den här filmen också hur klockrent som helst.
Jag längtar sååå mycket tills filmen kommer, ni anar inte! Den här filmen ligger nästan på samma plats som de resterande filmerna jag vill se, som dessvärre kommer 2017.

Likes

Comments